ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه ی ShazamID برای شناسایی تمامی آهنگ های خارجی گمنام!

Legend
04-10-2008, 22:41
سلام
امروز يه برنامه براي گوشي هاي با سيستم عامل S60v3 براتون ميزارم كه ميتونيد با استفاده از اون و اينترنت (ايرانسل يا وايفاي) تو هر جا و هر زماني كه خواستيد، مشخصات آهنگي كه داريد رو به دست بياريد...

فقط كافيه موزيك مورد نظر رو پخش كنيد(فرق نداره از كجا چون با ميكروفون ضبط ميشه!) و برنامه 10 ثانيه از اون رو ضبط و به سرورش ميفرسته و در عرض چند ثانيه مشخصات آهنگ +كاور آلبومش رو براتون ميفرسته.... :10:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

براي گوشي هايي نظير :

N73,N95,N81,N81,N93,N76,,N78 و...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من با maxeemo عزيز هماهنگ كردم و اين برنامه رو براتون گذاشتم، اميدوارم استفاده لازم رو ببريد..:11:

شاد باشيد:40:
يونس.

Persian_Gun's
04-10-2008, 23:47
بابا خیلی عالی بوووووود!!!!
مرسی.

kkr129
09-10-2008, 01:05
ای کاش
برنامه ی کامپیوتری این نرم افزار هم بود

Legend
10-10-2008, 14:51
من شنيدم هست...اگه كسي داره بزاره...:10:

maxeemo
11-10-2008, 00:49
ای کاش
برنامه ی کامپیوتری این نرم افزار هم بود

من شنيدم هست...اگه كسي داره بزاره...:10:

سلام. :20:

Winamp تقریبا از سیستم مشابهی استفاده می کنه. آهنگ های بدون مشخصات رو آنالیز می کنه و با استفاده از بانک اطلاعاتی عظیمی که در اختیار داره (Gracenote)، مشخصات فایل رو به دست میاره. محدود به آهنگ های خارجی هم نیست. تقریبا همه ی زبان ها حتی فارسی رو هم شامل میشه. البته همه چیزی در بانک اطلاعاتی ش هم گیر نمیاد، اما خوب، در نوع خودش خیلی جالبه.

تنها چیزی که لازم دارین، Winamp ورژن های بالا (فکر می کنم بالاتر از 5.5) که Register شده باشه (قانونی یا غیر قانونی) و اتصال به اینترنت.

بانک اطلاعاتی Gracenote تا این تاریخ شامل حدودا 100 میلیون آهنگ میشه...!

:10::11:

:40::40::40::40::40: