مشاهده نسخه کامل
: Connection String در #C و محيط Visual Studio
sir_djalireza
04-10-2008, 19:16
در اين تاپيک می خواهم راجع به Connectin String سوال کنم!
sir_djalireza
04-10-2008, 19:18
Connection String در برنامه ای نوشتم ولی نمی دانم چرا نمی توانم Local Host کنم ميزبان را و حتما بايد اسم خود کامپيوتر مربوط را بنويسم!
milky way
04-10-2008, 20:12
تنظیمات SqlServer هم مهمه ولی Local اسم کامپیوتره . بزار ببینم مشکل چیه . البته اگر دیتابیس رو تو منو server اضافه کنی میتونی از Connection که خوده vs هم میده استفاده کنی.
سلام
Connection String در برنامه ای نوشتم ولی نمی دانم چرا نمی توانم Local Host کنم ميزبان را و حتما بايد اسم خود کامپيوتر مربوط را بنويسم!
کلمه localhost باید بدون فاصله بیاید و نیز میتوانید از یک نقطه تکی هم استفاده کنید.
sir_djalireza
05-10-2008, 02:16
تنظیمات SqlServer هم مهمه ولی Local اسم کامپیوتره . بزار ببینم مشکل چیه . البته اگر دیتابیس رو تو منو server اضافه کنی میتونی از Connection که خوده vs هم میده استفاده کنی.
آره اينارو می دونم! اين که LocalHost سر هم باشه رو هم می دونم! نمی دونم SqlServer من Express هستش! از اون مشکل نيست؟
milky way
05-10-2008, 02:58
من آخرشم نفهمیدم مشکل چیه اگه Connection رو بزاری شاید بشه مشکل رو دید .
سلام
آره اينارو می دونم! اين که LocalHost سر هم باشه رو هم می دونم! نمی دونم SqlServer من Express هستش! از اون مشکل نيست؟
اگر نسخه Express را دارید باید از عبارتی مثل اینها استفاده میکردید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sir_djalireza
05-10-2008, 18:04
سلام
اگر نسخه Express را دارید باید از عبارتی مثل اینها استفاده میکردید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اين برنامه رو يه ميزبان ديگه ببرم که SQLSERVER EXPRESS نداشته باشه ببرم مشکل پيدا نمی کنه؟ مثلا DEVELOPER باشه!!!
سلام
خوب اين برنامه رو يه ميزبان ديگه ببرم که SQLSERVER EXPRESS نداشته باشه ببرم مشکل پيدا نمی کنه؟ مثلا DEVELOPER باشه!!!
یک برنامه کامل باید یک پنجره تنظیمات (Options) داشته باشد که به کاربران نهایی برنامه و در محل نهایی اجازه ویرایش و تنظیم سرور و گزینه های وابسته را بدهد.
برای نمونه کد و توضیح بیشتر به تاپیک های زیر مراجعه کنید:
forum.p30world.com/showthread.php?p=2730692#post2730692
forum.p30world.com/showthread.php?t=244429
forum.p30world.com/showthread.php?t=249133
وگرنه که باید برنامه همراه خودش نسخه مناسب را نصب کند ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.