ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل تنظیمات مانیتور

mustafa_shaki
04-10-2008, 16:08
سلام. من یه مانیتور ال جی (crt t730 pu ) همراه با یک مشکل دارم. مشکل اینه که هر موقع که کامپیو تر رو خاموش می کنیم و بعد روشن می کنیم تنظیمات طول و عرضش یه کوچولو به هم می خوره و حدودای دو سه میلی متر از این ور و اون ور بیرون و داخل می زنه و حالمونو می گیره. و هر بار که تنطیم کنیم دوباره همین جور می شه. می خواستم بدانم دلیلش چیه؟ چه جوری حلش کنم؟ نرم افزاری هست که این تنظیمات رو ذخیره کنه و دفعه بعدی که کامپیوتر راه اندازی می شه این تنظیمات رو بخونه و اجراش کنه؟ :20:

JUDYABBOT
18-10-2008, 21:28
سلام. من یه مانیتور ال جی (crt t730 pu ) همراه با یک مشکل دارم. مشکل اینه که هر موقع که کامپیو تر رو خاموش می کنیم و بعد روشن می کنیم تنظیمات طول و عرضش یه کوچولو به هم می خوره و حدودای دو سه میلی متر از این ور و اون ور بیرون و داخل می زنه و حالمونو می گیره. و هر بار که تنطیم کنیم دوباره همین جور می شه. می خواستم بدانم دلیلش چیه؟ چه جوری حلش کنم؟ نرم افزاری هست که این تنظیمات رو ذخیره کنه و دفعه بعدی که کامپیوتر راه اندازی می شه این تنظیمات رو بخونه و اجراش کنه؟ :20:

من هم این مشکل رو با همین مدلی که گفتی داشته‌ام بهترین راهش اینه که اولاً درایور اون رو حتما نصب کنی همونی که توی CD ش هست و اونو به قول خود اتورانش! بهینه سازیش کنی یعنی فرکانس لازمه خودش رو که 85 هستش به اون بدی و بهتر اینه که اگر درایور کارت گرافیکت حتی اگه ویندوز XP اونو تشخیص داده باز با این حال اونو نصب بکنی این لازمه هم برای تثبیت فرکانس لازم و هم برای کالیبره کردن اون لازم هست درایور جفتشون رو نصب بکنی
موفق باشی