مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد ساخت یک ماشین(کامارو1978)
BLACK-BLACK
03-10-2008, 19:37
سلام
دوستان من قصد ساختن یک کامارو را دارم ، بلو پرینت انرا هم تهیه کردم وبلو پرینت ان اماده شده است و لی حالا نمیدونم چه جوری از روی بلو پرینت مدل رو بسازم؟
اموزش دوستان رو هم اومدم دانلود کنم ولی نشد.
خواهشا کمکم کنید چون من خیلی کم تری دی مکس کار کردم وبیشتر وقتمو لایت ویو کار میکنم.
اینهم یه کامارو1969 که با لایت ویو ساختم (هنوز تموم نشده)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربر_P30W
03-10-2008, 19:48
اینم آموزش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
BLACK-BLACK
03-10-2008, 20:01
من قلبم باطری ایه ها!
اگه تا 4 مگابایت بود دانلود میکردم ولی 7تا دیگه اینترنت جواب نمیده.
ببینم حالا اموزشش بدرد مبتدی ها میخوره؟
دوستان لطفا در مورد اون کامارو هم نظر بدید.
کاربر_P30W
03-10-2008, 20:08
والا من چند سالی با لایت ویوو 7/5 کار کردم؛نرم فزارش بدرد نمی خورده...؛ ماشین قشنگ شده اما لاستیک فیزیک نداره؛بخار چرخ عقب کجاست؟
03-10-2008, 22:12
والا من چند سالی با لایت ویوو 7/5 کار کردم؛نرم فزارش بدرد نمی خورده...؛ ماشین قشنگ شده اما لاستیک فیزیک نداره؛بخار چرخ عقب کجاست؟
اتفاقن در اشتباهید چون خیلی از فیلمهای جدید و پر فروش رو با لایت ویو درست کردن(مثل dark knight)
والا من خیلی دوست داشتم که براش بخار وگرد وخاک درست کنم ولی بلد نیستم اگه میشه طریقه ساختشو بهم اموزش بدید.
لاستیک عقبش که قشنگ شده عاجدار و پهن
ماشینت شبیه به Need for Speed شده... نه؟!
اتفاقن قشنگیش به همونه.
اینم یه عکس دیگش به افتخار شما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
armin_3dsmax
03-10-2008, 22:22
ماشین شما خیلی قشنگ شده اگه میشه آموزش تنظیم بلوپرینت به روش box به من بگویید.
SSS_HHH_OOO
03-10-2008, 22:28
خوب این خیلی خوب و قشنگ شده.... وایر فریم ماشین رو حتمی بذار...... لایت ویو هم نرم افزار قدرتمندیه.... ولی آموزش کم گیر میاد ازش...
BLACK-BLACK
03-10-2008, 22:33
ماشین شما خیلی قشنگ شده اگه میشه آموزش تنظیم بلوپرینت به روش box به من بگویید.
قشنگی از خودتونه.والا من اسم مسم نمیشناسم تااینجا هر چی از لایت ویو بلدم شدم باتجربه این دو سه ماهمه.
البته بگم 50 درصد قشنگیش به خاطر مناسب بودن متریال هاشه.
وایر فریم ماشین رو حتمی بذار
باشه ولی گفتم هنوز بهطور کامل تموم نشده
armin_3dsmax
03-10-2008, 23:03
قشنگی از خودتونه.والا من اسم مسم نمیشناسم تااینجا هر چی از لایت ویو بلدم شدم باتجربه این دو سه ماهمه.
البته بگم 50 درصد قشنگیش به خاطر مناسب بودن متریال هاشه.
باشه ولی گفتم هنوز بهطور کامل تموم نشده
به من یک آموزش می دی یا نه؟خوب به بقیه هم یاد بده تا هرکس دوست داره ماشین بسازه.
BLACK-BLACK
04-10-2008, 05:12
به من یک آموزش می دی یا نه؟خوب به بقیه هم یاد بده تا هرکس دوست داره ماشین بسازه.
ساختش کاری نداره من بدنه اولیه شو تو تری دی مکس داشتم بعد اکسپورتش کردم تو لایت ویو واونجا ویرایشش کردم و داخل ماشینو به همراه موتور روش گذاشتم.هنوز درست کردن مدل به وسیله باکسو بلو پرینت رو تو لایت ویو بلد نیستم.
باریکلا خیلی خوب ساختی ولی وایر نداره ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد بدنه نمیدونم شاید من اینطوری فکر میکنم که خوب اسموت نشده ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عالی شده
مشکلشم بچه ها گفتن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.