ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Samsung i900 Omnia

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16

moji666
22-05-2009, 21:03
چه جالب همه ساکت شدن:31:

Amin.M.1986
22-05-2009, 22:49
یکی بگه که وقتی هارد ریست میکنیم اون 16 گیگی رو یعنی هرچی روشه پاک میشه؟؟؟ moji666 میشه اون یکی فایلی که هست و گفتی آپ نمیشه رو زیپ کنی و آپ کنی برام

moji666
22-05-2009, 22:52
یکی بگه که وقتی هارد ریست میکنیم اون 16 گیگی رو یعنی هرچی روشه پاک میشه؟؟؟ moji666 میشه اون یکی فایلی که هست و گفتی آپ نمیشه رو زیپ کنی و آپ کنی برام
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نه هارد ریست کنی اون پاک نمیشه اون فایلم الان آپ میکنم میذارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Amin.M.1986
22-05-2009, 23:10
نه هارد ریست کنی اون پاک نمیشه اون فایلم الان آپ میکنم میذارم

یعنی من اشتباه پاک کنم آخرش چی میشه؟ با هارد ریست درست میشه دیگه؟؟؟/

moji666
22-05-2009, 23:12

آره دوباره my storage رو بعد از هارد ریست میشناسه

AryanLand
23-05-2009, 00:35

سلام.

مگه شما بکاپ نداری؟ در مورد Spb Backup خیلی باهم صحبت کردیم.!؟
اگر بخوای بترسی هیچ وقت پاکت پی سی باز نمیشی نترس هیچ اتفاقی نمیفته نهایتش یک هارد ریسته.:46:
ضمنا" اگر تهرانی میتونی قرار بزاری باهم درستش میکنیم.

Amin.M.1986
23-05-2009, 06:46
سلام.

مگه شما بکاپ نداری؟ در مورد Spb Backup خیلی باهم صحبت کردیم.!؟
اگر بخوای بترسی هیچ وقت پاکت پی سی باز نمیشی نترس هیچ اتفاقی نمیفته نهایتش یک هارد ریسته.:46:
ضمنا" اگر تهرانی میتونی قرار بزاری باهم درستش میکنیم.

خیلی دمت گرم.. فعلا که طوری نشده.. من میخواستم پیشگیری کنم... اگه طوری شد که مزاحم میشم...:10:... جدا اینجا دوستای خوبی پیدا میشه............

police-force
23-05-2009, 12:40
خیلی جالبه این دقیقا همون رام آپدیتی هست که مد نظر منه:31:
گفتی اینو از یه سایت دیگه پیدا کردی؟
وقتی میخواستی بریزیش با اکتیو سینک کار میکرد یا باید گوشیو ریست میکردی بعد start میکردی؟

این رام DXIA5 مشکلش اینه که فارسی‌ ساز رو نصب میکنی‌ به صورت مربع نشون میده با اونکه چند بار از اول نصب کردم بازم همون مشکل! موقع ریست کردن علامت اولش یه علامت اخطار میاد تا جای که تو پست‌ها خوندم قسمت PHONE اپدیت نشده میدونید چطور می‌شه اونم برطرف کرد، یا اینکه به حالت رام اولیش برگشت یا از کجا می‌شه این رام XBHI3 رو گیر اورد ؟

moji666
23-05-2009, 14:53
این رام DXIA5 مشکلش اینه که فارسی‌ ساز رو نصب میکنی‌ به صورت مربع نشون میده با اونکه چند بار از اول نصب کردم بازم همون مشکل! موقع ریست کردن علامت اولش یه علامت اخطار میاد تا جای که تو پست‌ها خوندم قسمت PHONE اپدیت نشده میدونید چطور می‌شه اونم برطرف کرد، یا اینکه به حالت رام اولیش برگشت یا از کجا می‌شه این رام XBHI3 رو گیر اورد ؟
راستش این رام واسه سنگاپور هست یه چیزایی بود که باید قبل از این که بریزی میزدی که اونارو یادم نیست کجا خونده بودم ولی پیداش میکنم واست میزارمشون

raminmousavi
23-05-2009, 15:53
ااینجا همه میگن اگه اصله بگیر.اما کسی درست راهنمایی نمکیکنه که اصلشو چطور تشخیص بدیم.کسی نمیتونه یه عکس از وسایل و پکش بندازه؟

4870x2
23-05-2009, 16:05
اينم كل وسايلش با جعبه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Amin.M.1986
23-05-2009, 17:21
اينم كل وسايلش با جعبه

شارژر من فرق داره که.. چاپ روی باطریم هم فرق داره

hasanmotori
23-05-2009, 17:33
i900 وقتی باتریش خالی خالی باشه چقدر طول میکشه شارژ بشه؟ و شارژرش چند میلی آمپره؟

4870x2
23-05-2009, 17:38
شارژر من فرق داره که.. چاپ روی باطریم هم فرق داره
اون عكس مدله اصليش هست و مدلي كه شما دارين بستگي به گارانتي فرق داره
شارژر هم گارانتي مدلي مياره كه با برق ايران كار كنه

Amin.M.1986
23-05-2009, 19:55
اون عكس مدله اصليش هست و مدلي كه شما دارين بستگي به گارانتي فرق داره
شارژر هم گارانتي مدلي مياره كه با برق ايران كار كنه

البته من بی گارانتی خریدم

ehsaN73
23-05-2009, 20:13
سلام
من تو دانشگاه نمیتونم با موبایل به وای فای کانکت بشم چون ------ لازم داره .
تنظیمات خاصی داره ؟ اگه آره ، ممنون میشم که راهنماییم کنید .

farhooode
24-05-2009, 10:15
یک سوال :
من عکس وسایل اضافه در پک بزرگ این گوشی رو میخوام
آیا مایکروتل پک بزرگ رو هم گارانتی میکنه؟
و دیگر اینکه آیا در پک بزرگ تنوع رنگ هم داره من رنگ جلو نقره ای و پشت مشکی رو میخوام
برنامه های GPS این گوشی چی؟
ممنونم

Rasool_BRN
24-05-2009, 17:22
اينم كل وسايلش با جعبهکابل انتقال Data نداره؟ کابل TV چطور ؟

الك دلك
24-05-2009, 20:47
سلام
چطوري ميشه صفحه today رو عوض كرد؟

arz172
24-05-2009, 22:23
درود بر دوستان عزیز:20:

من هم امنیا خریدم.:8:یکی از دوستان زحمت بکشه چکیده ای از پست های قبلی در مورد فارسی کردن ، نرم افزارهای مورد نیاز ، تغییر رام و هر چیز دیگه ای که در ابتدا لازمه در مورد امنیا بدونیم یا انجام دهیم را در ادامه قرار بده تا ما هم استفاده کنیم و هم دعا به جان نویسندش.:11:

AryanLand
25-05-2009, 08:05
یک سوال :
من عکس وسایل اضافه در پک بزرگ این گوشی رو میخوام
آیا مایکروتل پک بزرگ رو هم گارانتی میکنه؟
و دیگر اینکه آیا در پک بزرگ تنوع رنگ هم داره من رنگ جلو نقره ای و پشت مشکی رو میخوام
برنامه های GPS این گوشی چی؟
ممنونم

برنامه برای GPS از گارمین میتونی استفاده کنی.

کابل انتقال Data نداره؟ کابل TV چطور ؟

کابل USB برای انتقال DATA داره ولی کابل TV نداره.

سلام
چطوري ميشه صفحه today رو عوض كرد؟

برو به ستینگ و در اونجا قسمت Today .

payam bb
25-05-2009, 12:22
دوستان آنتن دهیش چطوره؟
میگن نسبت به نوکیا خیلی ضعیف تره.

mmaryamm-62
25-05-2009, 16:38
سلام . مبارکت باشه :26:
دوست من برای پاکت پی سی 2 نوع فایل اجرایی برای برنامه و بازی هست .
1 - برنامه هایی که با فرمت exe هستن . روش نصب: اول باید گوشیت رو به کامپیوتر با ActiveSync وصل کنی و سپس فایل رو از تو کامپیوتر اجرا کنی . پس از اجرا کردن فایل و اتمام مراحل در کامپیوتر پیغامی تو گوشیت میاد که ازت می پرسه می جوای برنامه رو کجا نصب کنی . تو رم داخلی یا خارجی و بقیه ماجرا
2 - برنامه هایی که با فرمت Cab ستن وشما باید این فایل ها رو به گوشیت انتقال بدی و از تو گوشیت اجراش کنی . نیازی نیست از جایی برنامه رو نصب کنی . فقط کافیه روی این فایل ها کلیک کنی تا مراحل نصب شروع بشه .
موفق باشی

سلام خيلي ممنون از راهنماييت :11:
من وقتي گوشيمو به pc وصل مي كنم microsoft activesync باز مي شه و بعد كلمه connected رو نشون ميده . منظوره شما هم همين بود ديگه؟
فقط متاسفانه هنوز مشكل دارم.مثلا بعضي از فايل هاي بازي يا ... يه folder هستن كه وقتي بازشون مي كني توش يه فايل xml بنام setup و يه سري فايل openwith هست حتي كاري رو كه شما گفتين انجام دادم ولي خود كامپوتر هم xml رو مي دونين كه چجوري باز مي كنه. با يه html page و تگ هاي html . اصلا چيزي نيست كه اجرا شه.
:41:

moji666
25-05-2009, 17:50
دوستان آنتن دهیش چطوره؟
میگن نسبت به نوکیا خیلی ضعیف تره.

اتفاقا آنتن دهیش فوقعلادست:31:

sh_king
25-05-2009, 18:45
ممنون. مشکل حل شد.
مجموعه 516 عکس زیبا و مختلف برای امنیا 240.400
البته حجمش زیاده و25 مگ هست
لینک دانلود:

mogak
25-05-2009, 20:09
سلام
من رام گوشی رو آپدیت کردم ویندوز 6.5 روشه
حالا مشکلم اینه که وقتی برنامه های جاوا رو میخوام اجرا کنم باز نمیشه
دقیقا این رو مینویسه java encountered an exception application be terminated now
کسی میتونه منو راهنمای کنه؟
ممنون میشم

AryanLand
26-05-2009, 08:22
سلام خيلي ممنون از راهنماييت :11:
من وقتي گوشيمو به pc وصل مي كنم microsoft activesync باز مي شه و بعد كلمه connected رو نشون ميده . منظوره شما هم همين بود ديگه؟
فقط متاسفانه هنوز مشكل دارم.مثلا بعضي از فايل هاي بازي يا ... يه folder هستن كه وقتي بازشون مي كني توش يه فايل xml بنام setup و يه سري فايل openwith هست حتي كاري رو كه شما گفتين انجام دادم ولي خود كامپوتر هم xml رو مي دونين كه چجوري باز مي كنه. با يه html page و تگ هاي html . اصلا چيزي نيست كه اجرا شه.
:41:

سلام.

شما اصلا" با فایل XML کاری نداشته باش شما فقط فایلهای Cab و EXE رو باید رو گوشیت نصب کنی .

moji666
26-05-2009, 11:49
سلام
من رام گوشی رو آپدیت کردم ویندوز 6.5 روشه
حالا مشکلم اینه که وقتی برنامه های جاوا رو میخوام اجرا کنم باز نمیشه
دقیقا این رو مینویسه java encountered an exception application be terminated now
کسی میتونه منو راهنمای کنه؟
ممنون میشم

شما از کدوم رام آپدیت 6.5 استفاده کردی؟آخرین و بهتریت رام آپدیت 6.5 را من چند صفحه قبل معرفی کرده بودم

Amin.M.1986
26-05-2009, 14:50
چكار كنم كه بتونم با پاكت از وايرلس دانشگاه استفاده كنم؟ يه آي پي مخصوص هست كه بايد وارد بشه و هر كس هم يوزر پسورد داره .. من اين تنظيمات رو چجور وارد كنم؟؟؟؟؟؟

raminmousavi
26-05-2009, 17:47
امنیا دفترچه و سی دی نداره تو پکش؟

kalepoook
26-05-2009, 18:40
سلام
ببخشید اینجا جاش نیست ولی خوب شما که امنیا دارین میتونید بگید دوسته من یه امنیا 16 گیگ با یه رم 8 گیگ برای فروش داره با گارانتی مایکروتل ،چند میشه ازش برداشت ،لطفآ قیمت بدین ممنون.

mogak
26-05-2009, 19:04
شما از کدوم رام آپدیت 6.5 استفاده کردی؟آخرین و بهتریت رام آپدیت 6.5 را من چند صفحه قبل معرفی کرده بودم
سلام دوست عزیز
من نمیدونم شما کی این رام رو معرفی کردین من از یک سایت خارجی حدود 40 روز پیش دانلود کردم و نصب کردم ورژن رام dxia5/qb06 هستش
ممنون میشم کمک کنید

moji666
26-05-2009, 21:48
بهترین رام آپدیت 6.5 واسه امنیا رو از اینجا میتونید دانلود کنید

مشخصات:
- New! Added new panels: Opera, Weather, Settings. Work on portrait and landscape!
- Added back the hexagons in honeycomb. Let me know if u still want them
- Fixed some FingerKeyboard 2.1 bugs.
- Fixed HTC Album link (takes you to photo directory).
- Fixed some cosmetics on Titanium.
- Added Pakko’s camera fix!
- Added New Startup, welcome screens animation.
- Added nicest icons for honeycomb!
- Added WMPlayer iPhone skin.
- Added SafeInboxExtender (can mark your messages As Unread)
- Added Opera AdBlock! Surf safely
- New InCallRecording!
- Added HTC Task Manager.
- Added HTC Album.
- Added Pim Contact Backup.
- Added .netcf3.5
- Added sztupy Favorite hackings.
- Added psShutXP, HTC Sensors, iTouch Sensitivity, Games, CHomeConfigurator
- Kept Opera (v15746)
- Kept MS Office, Java, FM Radio, FavoriteSettings, Internet Sharing, Media Album
- Optimized files
- Almost everything is removed, cant list everything it is known what DXIA5 includes

البته یه رام آپدیت دیگه هم هست که توش touchflo 3d htc هم اضافه شده بود و همچنین مشکل هندسفری بلوتوث به طور کامل توش حل شده بود ولی من به خاطر اینکه روش فارسی ساز نسب نمیشد با این یکی عوضش کردم این رام آپدیت هیچ مشکلی نداره و تمام برنامه های 6.1 به راحتی روش نصب میشه:thumbsup:
تشکر یادتون نره:31: البته نه از من بلکه از SECTOR & KHUANCHAI که این رام آپدیتو ساختن:31:
حالا از منم تشکر کنید بد نیست چون تا حالا 7 تا رام 6.5 رو امتحان کردم این رامم تو یه سایت ایتالیایی پیدا کردم بیچاره شدم تا از زبونشون سر در آوردم:13::19::20:

بفرما دوباره گذاشتم

sepand_salehi
26-05-2009, 22:35
سلام.

با نصب این برنامه به هدفتون میرسید.
بعد از نصب به مسیر زیر برید و فولدری که میخواهید بلوتوث هاتون بره اونجا رو انتخاب کنید.

Start=>settings=>connections=>obex inbox

سلام.
برنامه رو نصب کردم. به این مسیر هم رفتم. اما اصلا گزینه ای به نام obex inbox وجود ندارد.

moji666
26-05-2009, 22:37
سلام.
برنامه رو نصب کردم. به این مسیر هم رفتم. اما اصلا گزینه ای به نام obex inbox وجود ندارد.

برنامه persian blue رو بگیر

mmaryamm-62
27-05-2009, 08:20
سلام.

شما اصلا" با فایل XML کاری نداشته باش شما فقط فایلهای Cab و EXE رو باید رو گوشیت نصب کنی .
خيلي ممنون درست شد.ه كامپيوتر من فايل هاي cab رو چون نميشناخت open with نمي داد بلكه بصورت winzip نمايش مي داد. من هم unzip ميكردم و ... :31: خلاصه كه مرسي

mmaryamm-62
27-05-2009, 08:43
مشکلی با screen نداری اکثرا جدیدا ساپورت میکنن ولی اوناییم که نمیکنن اجرا میشن فقط یه مقدار از صفجه خالی میمونه تازه میشه مثل بقیه اگه بازی خاصی مد نظزته بنویس تا امتحان کنم اما در مورد موس نوری که البته scroll چهار جهتم میشه ولی قبلا هم تو قسمت مقایسه omnia با diamond گفته بودم بعضی بازیها با این موس سخته و اگه فقط واسه بازی میخرین و واقعا مهمه diamond بهتره ولی مثل بحث screen باید بگم من شخصا اگه بازی خیلی واسم مهم باشه یه psp میخرم و اگرم بخوام یه فیلم حسابی ببینم تو یه چیزی نگاش میکنم که بالای 17 اینچ باشه واسه سرعت internet و کیفیت youtube صفحه omnia از سرمونم زیاده خیلی

راستی به blogam سر بزنین انقشه gps ایرانم هست اونجاi
سلام
من يه جا (يادم نيست كجا بود:31: ) خوندم كه يه جوي استيك نرم افزاري هست براي بعضي بازي ها . مثل 5800. اگه ازش اطلاعي داري ميشه بهم بگي . ممنون

kalepoook
27-05-2009, 16:48
سلام
من امروز یه امنیا گرفتم البته کارکرده،واقعآ تاپیک کاملی داره و با 254 صفحه سخته به سوالام برسم ولی دارم می خونم کل پست هارو،یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.
1.این رام گوشیو از کجای گوشی میشه دید؟
2.طریقه نصب رام چطوریه اگه زیاده آدرس پستشو بدین میخونم ممنون.
3.آخرین رام امنیا همینه که اون بالا گذاشتین؟
4.هارد ریست و سافت ریست چطوریه و چه فرقایی دارن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

kalepoook
27-05-2009, 17:47
من یه کیف ماله خود امنیا گرفتم ،عکسشو میزارم براتون،شما هم اگه لوازم جانبی دارین براش معرفی کنید،ممنون.

AryanLand
27-05-2009, 19:37
سلام
من امروز یه امنیا گرفتم البته کارکرده،واقعآ تاپیک کاملی داره و با 254 صفحه سخته به سوالام برسم ولی دارم می خونم کل پست هارو،یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.
1.این رام گوشیو از کجای گوشی میشه دید؟
2.طریقه نصب رام چطوریه اگه زیاده آدرس پستشو بدین میخونم ممنون.
3.آخرین رام امنیا همینه که اون بالا گذاشتین؟
4.هارد ریست و سافت ریست چطوریه و چه فرقایی دارن؟

سلام.

Start=>setting=>system=>version . در مورد هارد ریست و سافت ریست هم سافت ریست عین ریست کردن کامپیوتره و فقط یکبار ویندوز سبکتر بالا میاد که مثلا" در مواقع هنگ کردن ازش استفاده میکنید . برای این کار از سوراخی که روی گوشی هست استفاده میکنید با فشار قلم درون سوراخ.
اما هرد ریست عین این هست که شما دوباره یک ویندوز جدید رو کامپیوتر نصب کنید .همه چیز پاک میشه (به استثنای حافظه 8 یا 16 گیگ) و ویندوز دوباره نصب میشه. و به حالت اولیه کارخانه در میاد.و برای اینکار هم توی همون آدرس بالا بجای ورژن از قسمت Hard reset استفاده میکنید.

farhooode
27-05-2009, 20:08
یک سوال دارم اگر من پک بزرگ این گوشی رو بخرم آیا تمام برنامه ها و نقشه های مسیر یابی ایران نظیر شیراز داخشل نصب شده یا باید نصب کنم
از نظر نرم افزاری فرق پک بزرگ با کوچک در چیه؟
همچنین قیمت میکروتل با پک بزرگ چقدر است؟

kalepoook
27-05-2009, 21:13
آقا این ورژت رام گوشی اینه i900JVHI2 ، بعد من میزنم تو سایتی که برای ورژن هست تا رام بده میگه اشتباه دوباره وارد کنید،من چه کنم خاهشن کمک کنید.
بعدش این نرم افزارایی که نصب شدنو از کجا پاک کنم؟
یه فارسی ساز نصب کردن نمیزاره اس ام اس بزنم!!!

arz172
27-05-2009, 21:40
درود بر دوستان عزيز.:20:

من یه کیف ماله خود امنیا گرفتم ،عکسشو میزارم براتون،شما هم اگه لوازم جانبی دارین براش معرفی کنید،ممنون.

کيف از کجا خريدي عزيز.؟

OMID=KING
28-05-2009, 01:43
اخرین قیمتش دوستان ؟؟؟؟

صداش در هندسفری چطوره ؟

peymankameli
28-05-2009, 08:56
توي شيراز طرف شيخ علي چوپون كيفش گير مياد

Alfredo
28-05-2009, 08:57
توي شيراز طرف شيخ علي چوپون كيفش گير مياد

داداش قیمتشم میگی ؟

kalepoook
28-05-2009, 10:11
سلام
کیفش از مدله گوشیای اپل هست،ولی روش نوشته ساوسونگ،بعدشم من 4 گرفتم.
من به دوستم :11: moji666 آقا آرش گفتم گفت اینا برای گوشیای اپل هستن من عکسشو میزارم ببینین.

kalepoook
28-05-2009, 10:13
من دیشب با کمک آقا آرش گل رام گوشیو عوض کردیم وین 6.5 ریختیم همونی که چند صفحه قبل لینک دانلودشو گذاشته،بعدش با کلی آموزشای پایه،دستت درد نکنه آرش جان :11:

OMID=KING
28-05-2009, 19:44
صداش در هندسفری چطوره ؟؟؟ فلشش قوی هست ؟ فیلم برداریش ؟؟؟؟

kalepoook
28-05-2009, 19:55
چطور میشه دلی وری گوشیو برای همیشه آن کرد من تو هر اس ام اس باید جدا آن کنم ممنون میشم کمک کنید.

Alfredo
28-05-2009, 20:12
حتما یه باگ داره رامت، مال من که اینجوری نیست...

این کاور رو نگاه کنید :

اینجوری گیر میاد ؟

دنبال عکسای کاور فابریکش گشتم ولی نمیدونم چرا پیدا نکردم ! همش از این متفرقه هاش اومد !

فابریکش مثل جلد نوار های ویدئو میمونه ! گوشی از کنارش ویره توش و در هم نداره. فوق العاده هم شیکه !

کسی اگه پیدا کرد ، یه ندا هم به ما بده !

moji666
28-05-2009, 21:04
من دیشب با کمک آقا آرش گل رام گوشیو عوض کردیم وین 6.5 ریختیم همونی که چند صفحه قبل لینک دانلودشو گذاشته،بعدش با کلی آموزشای پایه،دستت درد نکنه آرش جان :11:

ای بابا کلی شرمنده شدیم :43:
ولی بد بختی اینه که ال سی دی گوشیم خراب شده:37:
کسی میدونه قیمتش چقدره؟

golmohammadi
28-05-2009, 22:32
2 تا سوال داشتم
الان چه رامهايي براي امنيا وجود داره؟
برنامه اي براي چراغ قوه هست؟HTorch كار نميكنه تست كردم

saeidsmxo
28-05-2009, 23:07
2 تا سوال داشتم
الان چه رامهايي براي امنيا وجود داره؟
برنامه اي براي چراغ قوه هست؟HTorch كار نميكنه تست كردم
دكمه ولوم پايين رو چند ثانيه نگه داري حالت چراغ قوه فعال ميشه.
تنظيماتش هم داخل ستينگ هست.

AryanLand
28-05-2009, 23:53
یک سوال دارم اگر من پک بزرگ این گوشی رو بخرم آیا تمام برنامه ها و نقشه های مسیر یابی ایران نظیر شیراز داخشل نصب شده یا باید نصب کنم
از نظر نرم افزاری فرق پک بزرگ با کوچک در چیه؟
همچنین قیمت میکروتل با پک بزرگ چقدر است؟

سلام.

شما هر پکی رو بخری برنامه ها رو خودت باید نصب کنی.تفاوت نرم افزاری با پک کوچیک نداره.فقط محتویات داخل پک بزرگ کاملتره مثل شارژر فندکی.

AryanLand
28-05-2009, 23:59
چطور میشه دلی وری گوشیو برای همیشه آن کرد من تو هر اس ام اس باید جدا آن کنم ممنون میشم کمک کنید.

سلام.

به صفحه اس ام اس ها برو (البته اس ام اس باز نکنهمونجا که همه اس ام اس هارو میبینی)از منو OPTION رو انتخاب کن در صفحه ای که میاد 3تا گزینه هست شما اولی رو که Messaging رو انتخاب کن یک صفحه باز میشه و گزینه اول برای فعال کردن دایمی دلیوری هست .تیک اون بزن واسه همیشه فعال میشه.

شهرام_ایرانی
29-05-2009, 10:40
دوستان آدرس نمایندگی ماکروتل رو میخواستم
میخوام برم ازشون این گوشی رو بخرم
گفتم از شما پبرسم بهتر باشه

peymankameli
29-05-2009, 10:44
حتما یه باگ داره رامت، مال من که اینجوری نیست...

این کاور رو نگاه کنید :

اینجوری گیر میاد ؟

دنبال عکسای کاور فابریکش گشتم ولی نمیدونم چرا پیدا نکردم ! همش از این متفرقه هاش اومد !

فابریکش مثل جلد نوار های ویدئو میمونه ! گوشی از کنارش ویره توش و در هم نداره. فوق العاده هم شیکه !

کسی اگه پیدا کرد ، یه ندا هم به ما بده !

شما كه ميگي اگه كسي پيدا كرد يك خبري بدهد..مثلا من در شيراز پيدا كردم ولي اگر شما درتهران باشيد چه تاثيري دارد....

Alfredo
29-05-2009, 12:52
شما كه ميگي اگه كسي پيدا كرد يك خبري بدهد..مثلا من در شيراز پيدا كردم ولي اگر شما درتهران باشيد چه تاثيري دارد....

شما یه عکس ازش بزار(که یه وقت از این آیفونی ها نباشه) و قیمت هم مشخص کن اگه کسی خواست و شما هم مشکلی نداشتید پول میفرستیم و شما هم زحمت پستش رو بکشید...

البته اگه دوست داشتیدا ! ...

kalepoook
29-05-2009, 13:06
سلام
کیف قشنگی داره ولی اگه تهران پیدا بشه خوبه،اگه این دوستمون هم یه عکس از کیف خودش بزاره ببینیم خوب میشه،اگه لطف پست بالا روهم بکنه ممنون میشم.
یه سوال اینجا شما که امنیا دارین برای جی پی اس کدوم نرم افزار بهتره آخه هر جا میرم میگن این بعدش جایه دیگه بر عکس میگن،من زیاد وارد نیستم یه چندتا برنامه هست میگم شما بگین چطوره ممنون اگه اشتباه هم بود که ببخشید شما معرفی کنید ممنون میشم.
1.GPS OziExplorer
2.GPS Garmin Mobile XT
3.Google Navigator

SIMON137
29-05-2009, 13:45
خوب کاری نداره که ، مل ازت خواهش می کنیم ، مرام میزاری می فرستی :31:

sh_king
29-05-2009, 14:53
تاریخ release رسمی wm6.5 چه زمانی هست؟واسه امنیا چی؟

moji666
29-05-2009, 14:56
تاریخ release رسمی wm6.5 چه زمانی هست؟واسه امنیا چی؟

6.5 هیچوقت رسما release نشده هیچ کدوم از شرکتا هم قصد ندارن رو گوشیاشون فعلا 6.5 بزارن

sh_king
29-05-2009, 18:20
6.5 هیچوقت رسما release نشده هیچ کدوم از شرکتا هم قصد ندارن رو گوشیاشون فعلا 6.5 بزارن
میدونم هنوز نیومده ...میگم مایکروسافت گفته کی میاد؟

moji666
29-05-2009, 19:01
میدونم هنوز نیومده ...میگم مایکروسافت گفته کی میاد؟
مایکروسافتم گفته ویندوز بعدی ویندوز موبایل 7 هستش.به احتمال زیاد 6.5 release نمیشه.

kalepoook
29-05-2009, 22:29
سلام به همه
یکی از دوستای من دنبال یه گوشی امنیا هست که dead شده باشه اگه کسی سراغ داره به من خبر بده ممنون میشم.

pinkishmilad
30-05-2009, 08:01
کسی میدونه قیمتش چقدره؟
من آخرین باری که از پارس ماکروتل پرسیدم گفت 200 هزار تومن!!!
دلیل گرون بودنش هم touch screen بودنش هست گویا

kalepoook
30-05-2009, 09:12
سلام
کسی از اون کیف امنیا خبری نداره که دوستمون عکسشو گذاشته؟
اگه خبر اره لطف کنه بگه،ممنون

pinkishmilad
30-05-2009, 10:35
دوستان یه سوال. کسی میدونه چطور میشه صدای خروجی گوشی را (ترجیحا واسه هندز فری) افزایش داد؟ یه جایی چند ماه پیش دیدم طرف با دست بردن توی registry این کار رو کرده بود ولی اصلا پیداش نمی کنم.
ممنون

Rasool_BRN
30-05-2009, 16:36
دوستان من می خوام این گوشیو از سایت gooshishop.com بخرم. نظرتون چیه ؟ تاحالا کسی از این سایت گوشی خریده ؟ آقا سرمون کلاه نذارن

*M!L4D*
30-05-2009, 17:19
سلام به همگی ... من زیاد تو سامسونگ و windows mobile سر رشته ندارم ... قیمت این گوشی تو سایت های خرید و بازار چه قدره ؟

kalepoook
30-05-2009, 17:29
سلام
کسی میدونه چطور میشه جی پی آر اس رو غیر فعال کرد؟

peymankameli
30-05-2009, 19:51
سلام به همگی ... من زیاد تو سامسونگ و windows mobile سر رشته ندارم ... قیمت این گوشی تو سایت های خرید و بازار چه قدره ؟

بين 430 تا 450 توي بازار هست

AryanLand
30-05-2009, 22:50
کسی میدونه قیمتش چقدره؟

سلام.

کل LCD رو میخوای یا تاچش رو بهتره بگم چی شده LCD ؟اگر تاچش باشه حدود 30 تومن اصلیش و اگر هم کل ال سی دی رو بخوای فکر کنم اصلیش حدود 130 تومن و متفرقه هم حدود 60 تومن.

AryanLand
30-05-2009, 22:54
سلام
کسی میدونه چطور میشه جی پی آر اس رو غیر فعال کرد؟

سلام.

اون کانکشنی رو که ساختی پاک کن غیر فعال میشه.ضمنا" اونکه هر وقت بخوای باید کار کنه منظورتون دقیقا" چیه؟

kalepoook
30-05-2009, 23:25
سلام
خوب میدونید من اصلا کانکشنی نساختم خودش کانکت میشه خودکار از اول هم همینطور بوده،خوب مثلآ مثل بولوتوث که میشه غیر فعالش کرد غیر فعال کنی هر وقتم خواستی فعال،یا دیزیبل کنی بعدش فعال!
حالا این کانکشنی که میگین کجاش هست؟

AryanLand
30-05-2009, 23:56
سلام
خوب میدونید من اصلا کانکشنی نساختم خودش کانکت میشه خودکار از اول هم همینطور بوده،خوب مثلآ مثل بولوتوث که میشه غیر فعالش کرد غیر فعال کنی هر وقتم خواستی فعال،یا دیزیبل کنی بعدش فعال!
حالا این کانکشنی که میگین کجاش هست؟

سلام.

برید کل کانکشنهای دیفالت دستگاه رو پاک کنید درست میشه.

kalepoook
31-05-2009, 00:44
برای این کار به Setting برید و اونجا به Connection و بعد دوباره به Connection برید و در قست بالا که نوشته My ISP زیرش 3 تا نوشته داره که فکر می کنم آخری باشه که توش عبارت Edit هم داره ، وفتی اون رو زدید به یک صفحه جدید میرید ، اونجا سربرگ رو عوض کنید ( منظورم پایین صفحه هستش ) و به سربرگ اول برید و Connection رو پاک کنید .
یکی از دوستان گفت این کارو بکنم ولی اصلآ چیزی نیست که بخواد ادیت بشه!
من در حالت کانکت دیدم که به ایرانسل کانکت نشد به sigle کانکت شد!
در اون قسمتم گزینه های ادد هست اگه چیزه جدیدی هم باشه که ساخته شده باشه باید ادیت یا دیلت بشه که نیست،این کانکشن های دیفالت کجا هستند؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.

kalepoook
31-05-2009, 00:45
برای این کار به Setting برید و اونجا به Connection و بعد دوباره به Connection برید و در قست بالا که نوشته My ISP زیرش 3 تا نوشته داره که فکر می کنم آخری باشه که توش عبارت Edit هم داره ، وفتی اون رو زدید به یک صفحه جدید میرید ، اونجا سربرگ رو عوض کنید ( منظورم پایین صفحه هستش ) و به سربرگ اول برید و Connection رو پاک کنید .
یکی از دوستان گفت این کارو بکنم ولی اصلآ چیزی نیست که بخواد ادیت بشه!
من در حالت کانکت دیدم که به ایرانسل کانکت نشد به sigle کانکت شد!
در اون قسمتم گزینه های ادد هست اگه چیزه جدیدی هم باشه که ساخته شده باشه باید ادیت یا دیلت بشه که نیست،این کانکشن های دیفالت کجا هستند؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.

Amin.M.1986
31-05-2009, 11:20
یکی بگه این spb backup رو ازش دقیق چجوری استفاده کنم.. نمیدونم باید از چه چیزایی بک آپ بگیرم... مثلا از فایل های ویندوز هم بگیرم یا نه؟ یا از اون فولدر ویمدوز که تو my storage هست چطور؟؟؟ اون setup اصلی ویندوز موبایل که هروقت هارد ریست میکنیم ویندوز از روش نصب میشه کجا قرار داره... لطفا جواب همه سوالاتمو هرکی میدونه کامل بگه:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11:

Amin.M.1986
31-05-2009, 11:38
سوال بعدی اینکه کدوم یکی از برنامه های SPB رو لازمه نصب کنم... مثلا آیا وقتی Spb Mobile Shell رو نصب کردم آیا لازمه PLUS و SUIT رو هم نصب کنم؟؟؟ Spb Wireless Monitor چه طوره؟؟ خوبه؟؟

moji666
31-05-2009, 17:52
سلام.

کل LCD رو میخوای یا تاچش رو بهتره بگم چی شده LCD ؟اگر تاچش باشه حدود 30 تومن اصلیش و اگر هم کل ال سی دی رو بخوای فکر کنم اصلیش حدود 130 تومن و متفرقه هم حدود 60 تومن.

lcd به احتمال زیاد بهش فشار اومده یه قسمتش رنگش بنفش شده پس کلا باید عوض بشه

moji666
31-05-2009, 19:01
سوال بعدی اینکه کدوم یکی از برنامه های SPB رو لازمه نصب کنم... مثلا آیا وقتی Spb Mobile Shell رو نصب کردم آیا لازمه PLUS و SUIT رو هم نصب کنم؟؟؟ Spb Wireless Monitor چه طوره؟؟ خوبه؟؟

spb mobile shell رو که گرفتی دیگه لازم نیست اون 2 تارو بریزی.wireless monitor ham عالیه میتونی از اینجا بگیریش

saeid000
31-05-2009, 19:09
دوستان گوشه بالایی گوشی من ترک برداشته ار 2 طرف آیا به نظر شما این شامل گارانتی میشه گارانتی خدمات طلایی پارسه

moji666
31-05-2009, 19:11
دوستان گوشه بالایی گوشی من ترک برداشته ار 2 طرف آیا به نظر شما این شامل گارانتی میشه گارانتی خدمات طلایی پارسه

اونا ترک نیستن نقطه تزریق مواد پلاستیکی قالبن اگه 2 طرفه پایین گوشیم نگاه کنی میبینی اونجا هم هست:20:

saeid000
31-05-2009, 20:06
اونا ترک نیستن نقطه تزریق مواد پلاستیکی قالبن اگه 2 طرفه پایین گوشیم نگاه کنی میبینی اونجا هم هست:20:

نه عزیزم ترک برداشته یعنی من فرق ترک با نقطه تزریق مواد پلاستیکی را نمیدونم آیا شامل گارانتی که گفتم میشه با تشکر....

farhooode
31-05-2009, 20:06
سلام
شماره تماس و آدرس نمیاندیگ اصلی مایکروتل در تهران رو میخوام
تاکید میکنم نمایندیگ اصلی قیمت تهران 16 گیگ با گارانتی مایکروتل چند یمیشه؟

moji666
31-05-2009, 20:12
نه عزیزم ترک برداشته یعنی من فرق ترک با نقطه تزریق مواد پلاستیکی را نمیدونم آیا شامل گارانتی که گفتم میشه با تشکر....

به خدا اونا نقطه تزریقن واسه همه داره.واسه منم داره بعد یه دفعه بعد از چند وقت دیدم فکر کردم ترک برداشته ولی 2 تا امنیا دیگه که دیدم دیدم همشون دارن
بچه ها همه بالا و پایین گوشیاتونو گوشه هاشو نگاه کنید بعد بگید هست یا نه:10:

peymankameli
31-05-2009, 20:27
به خدا اونا نقطه تزریقن واسه همه داره.واسه منم داره بعد یه دفعه بعد از چند وقت دیدم فکر کردم ترک برداشته ولی 2 تا امنیا دیگه که دیدم دیدم همشون دارن
بچه ها همه بالا و پایین گوشیاتونو گوشه هاشو نگاه کنید بعد بگید هست یا نه:10:

من نگاه كردم مال من نيست اصلا صاف صافه

moji666
31-05-2009, 20:29

دقیق نگاه کن اگه گوشیت سیاه هست باید بیشتر دقت کنی واسه من که هر 4 گوشش هست:19:

moji666
31-05-2009, 20:46
اینم 4 گوشه گوشی خودم

farhooode
31-05-2009, 21:34
سلام
شماره تماس و آدرس نمایندگی اصلی مایکروتل در تهران رو میخوام
تاکید میکنم نمایندگی اصلی
قیمت تهران 16 گیگ رنگ جلو نقره ای و پشت تیره با گارانتی مایکروتل چند میشه؟

moji666
31-05-2009, 21:40
سلام
شماره تماس و آدرس نمایندگی اصلی مایکروتل در تهران رو میخوام
تاکید میکنم نمایندگی اصلی
قیمت تهران 16 گیگ رنگ جلو نقره ای و پشت تیره با گارانتی مایکروتل چند میشه؟

قبلا تو خود سایت مایکروتل بود ولی الان سایتش شکلش عوض شده دیگه اون نمایندگیا آدرسو شمارشون نیست.بعدشم قبلا هر وقت که من میخواستم ازشون بخرم قیمت میدادن اما هیچوقت موجود نداشتن.الانو دیگه نمیدونم:31:

arz172
31-05-2009, 22:01
درود بر دوستان عزيز:20:

دوستان من می خوام این گوشیو از سایت gooshishop.com بخرم. نظرتون چیه ؟ تاحالا کسی از این سایت گوشی خریده ؟ آقا سرمون کلاه نذارن

من هم از اين سايت خريدم. با گارانتي مايکروتل 520 تومان.دو سه روزه هم به دستت ميرسه.

saeid000
31-05-2009, 22:05
اینم 4 گوشه گوشی خودم

دوست عزیز کمال تشکر را ازت دارم ولی ماله من بدبختانه ترک برداشه به نظرت شامل گارانتی خدمات طلایی پارسه میشه یا نمیشه اصلا خدمات طلایی پارسه بدرد میخوره

arz172
31-05-2009, 22:36
آدرس نمايندگي مرکزي مايکروتل:
خيابان جمهوري- بين سه راه جمهوري و خيابان شيخ هادي- شماره 64
تلفن: 8420 و 8-66497446

moji666
31-05-2009, 23:04
دوست عزیز کمال تشکر را ازت دارم ولی ماله من بدبختانه ترک برداشه به نظرت شامل گارانتی خدمات طلایی پارسه میشه یا نمیشه اصلا خدمات طلایی پارسه بدرد میخوره

اگه اینطوریه که هیچی چون چیزای فیزیکی تو ایران شامل هیچ گارانتی نمیشه:31:

moji666
31-05-2009, 23:08
سلام
شماره تماس و آدرس نمیاندیگ اصلی مایکروتل در تهران رو میخوام
تاکید میکنم نمایندیگ اصلی قیمت تهران 16 گیگ با گارانتی مایکروتل چند یمیشه؟
این مایکروتل تو سایتش اصلا امنیا نیست:31:

AryanLand
31-05-2009, 23:59
یکی بگه این spb backup رو ازش دقیق چجوری استفاده کنم.. نمیدونم باید از چه چیزایی بک آپ بگیرم... مثلا از فایل های ویندوز هم بگیرم یا نه؟ یا از اون فولدر ویمدوز که تو my storage هست چطور؟؟؟ اون setup اصلی ویندوز موبایل که هروقت هارد ریست میکنیم ویندوز از روش نصب میشه کجا قرار داره... لطفا جواب همه سوالاتمو هرکی میدونه کامل بگه:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11:

سلام.

فکر کنم که یکبار کاملا" توضیح دادم خدمتتون اما به هر حال شما توی قسمت ستینگ برنامه تیک تمام قسمتها رو بزنید بجز My Storage که البته فکر میکنم دیفالت خود برنامه هم همین باشه.از فولدر ویندوز داخل My Storage هم نمیخواد بکاپ بگیری.
اون هم که بوت لودر هست و شما بهش دسترسی به این صورت نخواهی داشت.مگر اینکه رام گوشیتو دامپ کنی.

AryanLand
01-06-2009, 00:21

سلام.

من علاوه بر موبایل شل فون سوئیت رو هم نصب کردم .یکسری امکانات اضافه میده که بد نیست مثل کال --------.

Amin.M.1986
01-06-2009, 07:00
سلام.

من علاوه بر موبایل شل فون سوئیت رو هم نصب کردم .یکسری امکانات اضافه میده که بد نیست مثل کال --------.

plus چی؟؟؟؟

Rasool_BRN
01-06-2009, 07:53
من هم از اين سايت خريدم. با گارانتي مايکروتل 520 تومان.دو سه روزه هم به دستت ميرسه. جعبش پلمب بود؟میترسم بازش کرده باشن و...

Amin.M.1986
01-06-2009, 08:12
جعبش پلمب بود؟میترسم بازش کرده باشن و...

از اون حرفت زدیا... پلمب کجا بود مرد حسابی.... اون برچسب واسه پلمب رو تو بازار فروشنده ها 50 تا 50 تا میخرن... اگه سر وقتش تو طبقه بالای علاالدین باشی میبینی که همه گوشی هارو ریختن رو زمین و دارن میچینن تو جعبه هاشون:5:

Amin.M.1986
01-06-2009, 08:13
چجوری محل ذخیره شدن فایل های بلوتوث رو تغییر بدم؟؟؟... پیدا نکردم

moji666
01-06-2009, 10:28
سلام می خواستم یک وبلاگ که برنامه های ppc دارد رو معرفی کنم:31:

برنلمه های فعلی:
spb sudoku

SpbBrainEvolution

Spb Wireless monitor 2

spb back up2

spb weather 2

google map

برنامه های اینده:
SPB IMAGEER
SpbOnline
SpbMobileShell3
SpbMobileShell2
GPSTuner_v53c
CorePlayer
Gremote v0.5.2
MyMobiler
PersianBlue 2.1
gwatch
galarm

game
Spb Balltracker
SpbBubbles
SpbArkaball2
SpbMatches

arz172
01-06-2009, 15:46
درود بر دوستان گرام:20:

واسه ما که پلمپ بود ظاهرا و مشکلي هم نداره تا الان.کارت گارانتيشم تا ارديبهشت 89 است.

police-force
01-06-2009, 18:02

راستش این رام واسه سنگاپور هست یه چیزایی بود که باید قبل از این که بریزی میزدی که اونارو یادم نیست کجا خونده بودم ولی پیداش میکنم واست میزارمشون

moji666
عزیز میدونی‌ چطور می‌شه مشکل فارسی‌ ساز و علامت خطا که که موقع روشن کردن میاد رو ، روی این رام حل کرد ؟

f6rhad
01-06-2009, 20:02
سلام بچه ها
کمک
چه جوری میشه تو این فروم فایل آپلود کرد :-D
واسه اون دوستی که مشکل تنظیمات بلوتوث میخواست ..میخواستم یه فایل آپلود کنم..منم با obex inbox ها مشکل داشتم که یه ورژنش رو گوشیم کار کرده بود

kalepoook
01-06-2009, 21:49
سلام
تو گوشی من با سیم کارت ایرانسل بقل آنتن یه حرف G میاد که معنیش GPRS هست،ولی بعضی وقتا که میخواد کانکت بشه کنسل میکنم یه حرف E میاد بعد میزنم میبینم مینویسه EDGE ،یعنی کانکت میشه ،این یعنی چی؟
چی میشه که این جوری میشه؟

AryanLand
02-06-2009, 23:10
plus چی؟؟؟؟

من بعد از نصب Shell برنامه Plus رو پاک کردم چون عملا" برام کارایی نداشت اما واسه شما نمیدونم .یک امر کاملا" سلیقه ایه.

AryanLand
02-06-2009, 23:20
سلام
تو گوشی من با سیم کارت ایرانسل بقل آنتن یه حرف G میاد که معنیش GPRS هست،ولی بعضی وقتا که میخواد کانکت بشه کنسل میکنم یه حرف E میاد بعد میزنم میبینم مینویسه EDGE ،یعنی کانکت میشه ،این یعنی چی؟
چی میشه که این جوری میشه؟

سلام.

EDGE یک ورژن بالاتر از GPRS هست واسه کانکت شدن به اینترنت با سرعت بالاتر در مواقعی که شما E رو میبینید نشون میده تو اون منطقهEDGE فعاله البته گاهی اوقات وصل میشه و کار نمیکنه .(همراه اول رو میگم ,ایرانسل رو نمیدونم راه انداخته یا نه)

kalepoook
02-06-2009, 23:54
سلام
خیلی ممنون من با ایرانسل کانکت شدم هم G اومده هم E کار هم میکرد،ولی زمانی که میزدم به جای نوشتن irancell مینویسه Singl tel حالا نمیدونم برای همه اینجوری مینویسه یا نه!

Amin.M.1986
03-06-2009, 07:22
من بعد از نصب Shell برنامه Plus رو پاک کردم چون عملا" برام کارایی نداشت اما واسه شما نمیدونم .یک امر کاملا" سلیقه ایه.

plus چیز بیخودی بود.. دستگاه رو کند کرد..

pinkishmilad
03-06-2009, 11:40
دوستان یه سوال. کسی میدونه چطور میشه صدای خروجی گوشی را (ترجیحا واسه هندز فری) افزایش داد؟ یه جایی چند ماه پیش دیدم طرف با دست بردن توی registry این کار رو کرده بود ولی اصلا پیداش نمی کنم.
ممنون
دوستان کسی نظری نداره؟؟

f6rhad
03-06-2009, 20:33
دوستان کسی نظری نداره؟؟

سلام
تو موبایلستان تو بخش تخصصی اومنیا یکی از دوستان یه درایو صوتی برای اومنیا گزاشته..بچه ها که ازش خیلی راضی بودن
البته یه مشکل کوچیک داره که خودتون می تونین ببینین

f6rhad
03-06-2009, 20:45
یکی به من یاد میده چجوری فایل آپلود کنم اینجا:31:

peter-se
04-06-2009, 00:04
دوستان کسی نظری نداره؟؟

یه راه برای افزایش صدای گوشی :در قسمت Phone این کد رو بزنین
#*28346*0002*
قسمت اول صدای گوشیه و دوم صدای هندز فری
و spk صدای اسپیکر و dac صدای mp3
درجه به درجه افزایش بدین تا صدای گوشی 10 برابر بشه
حواستون باشه قسمت اول کهع صدای گوشیه رو خیلی زیاد نکنین که اسپیکر نابود بشه
صدای هندزفری هر چه قدر خواستین زیاد کنین:11:

sme
04-06-2009, 16:00
سلام

چقدر کار با ویندوز موبایل سخته. من تازه اومنیا گرفتم ولی کلی مشکل دارم. لطفا در صورت جواب داشتن یا نداشتن، پاسخ سوالات زیر رو بدهید:

فعلا مشکلات SMS

1- اگه یک پیام فرستاده بشه، تا زمان Deliver شدن وضعیت رو کجا میشه دید؟

2- تاریخ و ساعت دریافت پیام ها مشکل داره.

3- بعضی وقت ها پیام های تازه رسیده به صورت یک صفحه در روی صفحه ی اصلی باز میشه (یعنی پیغام نمیده که SMS اومده بلکه خود SMS میاد)

4- پیغام Deliver شدن به صورت یک پیامک و هم صدا با زنگ اس ام اس میاد و در inbox میره.

5- آیا برنامه ای برای رمز گذاری بر روی قسمت پیام ها اومده؟

6- آیا امکان گذاشتن زنگ خاص برای یک نفر در قسمت SMS وجود داره؟

7- در قسمت تعیین زنگ های گوشی این امکان اورده شده که فرضا اگه SMS اومد و دیده نشد هر 5 دقیقه صفحه روشن بشه، ولی ظاهرا کار نمیکنه! درسته؟

... و البته یک سری مشکلات دیگه که ظاهرا برای حلشون برنامه هایی اومده

اصلا برنامه ای هست که بشه قسمت sms ها رو کامل شبیه به گوشی عادی کرد؟ آخه این inbox و sent و ... خیلی ریز و کنار همدیگه هستند و استفاده از گوشی بدون قلم کمی سخته

این فعلا در رابطه با قسمت sms ها. اگه بتونید من رو روشن کنید و درستی یا غلطی حرف ها رو بگید ممنون میشم.

kalepoook
04-06-2009, 18:54
سلام
چند صفحه قبل یکی از دوستان یه عکس از کیف امنیا گذاشته بود خبری نشد از اینکه چند هست کجا هست؟

وقتی گوشی من زنگ میخوره کلیدای برقراری تماس و قطع تماس روشن نمیشن،منظورم نور زیره صفحه کلیدا هست ،مشکل از چیه؟

saeidsmxo
04-06-2009, 19:29
يه مقدار با گوشي كار ميكردي همه مشكلاتتو خودت حل ميكردي.

sme
05-06-2009, 08:06
کسی نبود جواب بده؟

سلام

چقدر کار با ویندوز موبایل سخته. من تازه اومنیا گرفتم ولی کلی مشکل دارم. لطفا در صورت جواب داشتن یا نداشتن، پاسخ سوالات زیر رو بدهید:

فعلا مشکلات SMS

3- بعضی وقت ها پیام های تازه رسیده به صورت یک صفحه در روی صفحه ی اصلی باز میشه (یعنی پیغام نمیده که SMS اومده بلکه خود SMS میاد)

4- پیغام Deliver شدن به صورت یک پیامک و هم صدا با زنگ اس ام اس میاد و در inbox میره.

7- در قسمت تعیین زنگ های گوشی این امکان اورده شده که فرضا اگه SMS اومد و دیده نشد هر 5 دقیقه صفحه روشن بشه، ولی ظاهرا کار نمیکنه! درسته؟

اصلا برنامه ای هست که بشه قسمت sms ها رو کامل شبیه به گوشی عادی کرد؟ آخه این inbox و sent و ... خیلی ریز و کنار همدیگه هستند و استفاده از گوشی بدون قلم کمی سخته

این فعلا در رابطه با قسمت sms ها. اگه بتونید من رو روشن کنید و درستی یا غلطی حرف ها رو بگید ممنون میشم.

ضمنا یک مشکل فوق العاده بد: وقتی گوشی در هنگ باشه وقتی کسی زنگ میزنه اونور زنگ میخوره ولی گوشی هیچ چیزی نشون نمیده. بعد از soft reset هم هیچ علامتی از تماس دیده نمیشه. این مساله ممکنه باعث سوء تفاهم بین افراد بشه

هویزه
05-06-2009, 09:10
سلام بر عزیزان وادی امنیا ... از اینکه مرا قابل جواب داده شدن میدانید به خودم میبالم.
میخواستم بدونم این گوشی فایل های pdf تا چه حجم رو میتونه باز کنه؟( مثلن 30 مگابایت و در این حدود ها ) .
باز هم متشکرم.

pinkishmilad
05-06-2009, 09:51
یه راه برای افزایش صدای گوشی :در قسمت Phone این کد رو بزنین
#*28346*0002*
قسمت اول صدای گوشیه و دوم صدای هندز فری
و spk صدای اسپیکر و dac صدای mp3
درجه به درجه افزایش بدین تا صدای گوشی 10 برابر بشه
حواستون باشه قسمت اول کهع صدای گوشیه رو خیلی زیاد نکنین که اسپیکر نابود بشه
صدای هندزفری هر چه قدر خواستین زیاد کنین:11:
سلام. آقا من این کدی که گفتی رو تو phone زدم "#*28346*0002*" و بعد هم کلید سبز را زدم. فقط پیغام داد failed. من صرفا میخام صدای هندزفری را حدود 20 درصد زیاد کنم. میشه دقیقتر بگین باید کجا چیکار کنم.
سپاس

peter-se
05-06-2009, 11:29
محبت بفرمایید از چپ به راست کد را وارد کنید دقیقا به منظورتان میرسید
اول * بعد # بعد 0002 بعد * بهد 28346 بعد #
تمام

peymankameli
05-06-2009, 12:31
کسی نبود جواب بده؟

سلام

فعلا مشکلات SMS

ضمنا یک مشکل فوق العاده بد: وقتی گوشی در هنگ باشه وقتی کسی زنگ میزنه اونور زنگ میخوره ولی گوشی هیچ چیزی نشون نمیده. بعد از soft reset هم هیچ علامتی از تماس دیده نمیشه. این مساله ممکنه باعث سوء تفاهم بین افراد بشه

در رابطه به همه مواردي كه گفتيد كلا سيستم ويندوز موبايل همينه

sme
06-06-2009, 19:34
در رابطه به همه مواردي كه گفتيد كلا سيستم ويندوز موبايل همينه

خیلی مطالبم سوالی بود البته. یعنی چی؟ یعنی هیچ کدوم راه حلی ندارن؟

mehr1095
07-06-2009, 09:24
کسی نبود جواب بده؟

سلام

فعلا مشکلات SMS

1. اس ام اس شما تا زمان send شدن در فولدر outbox ذخیره می شه. برای اطلاع از deliver شدن هم باید قبل از send کردن به menu برید بعدش message options و بعدش request delivery رو تیک بزنید.

2. این مشکل بعضی اوقات برای منم پیش میاد که البته خودش درست می شه.

3. این خصلت پاکت پی سی ها و آیفونه که برای اینکه متن اس ام اس از روی صفحه پاک بشه همون جا توی menu میری و گزینه dismiss رو می زنی

4. این دیگه مخصوص ویندوز موبایله و کاریش هم نمی شه کرد. البته به نظر من این که نشد مشکل!

5. به وفور!

6. بله. امکانش هست. ولی باید یه نسخه outlook contact یعنی شماره داخل حافظه گوشی بسازی تا امکانات اختصاصی بیشتری بهت بده.

7. اینو تا حالا امتحان نکردم.

امیدوارم پاسخ هام به دردت بخوره:31:

farhooode
07-06-2009, 23:38
محبت بفرمایید از چپ به راست کد را وارد کنید دقیقا به منظورتان میرسید
اول * بعد # بعد 0002 بعد * بهد 28346 بعد #
تمام

سلام
میشه بفرمائید با این کنار صدای گوشی در هنزفری در حد کدوم گوشی بلند میشه
در حد ان 73 و ان 81 چطور؟

wonderboy_mfy
08-06-2009, 01:19
کسی نبود جواب بده؟

سلام

فعلا مشکلات SMS

1. تا زمان deliver شدن که وضعیتی نداره! رو هواست (یا به قول نوکیا pending)
2. این مشکل منم هست
3.
4. یه برنامه به اسم SMS Reports Eraser هست که یه سری امکانات برای delivery میده که منم ازش استفاده می کنم. صدای delivery رو هم عوض میتونه بکنه که فقط میگه: Your message has been deliverd
5.
6. تو خود گوشی همچین امکانی نیست اما یه برنامه جایی دیده بودم...
7. اون قسمت نگفته که صفحه روشن میشه. چراغ روی دکمه خاموش روشن (Power key) روشن میشه.

pooria_k2
08-06-2009, 11:02
سلام
من میخوام i900 بگیرم.میشه بگین فرق امنیا با اسپیشال پک چیه و با توجه به قیمت کدوم بهتره؟
و توی هرکدوم دقیقا چه چیزایی هست؟ و وقتی با گارانتی میگیری ممکنه تقلبی باشه؟
ممنون:20:

pooria_k2
08-06-2009, 11:39
فرق گارانتی پارسه با مایکروتل چیه؟

arz172
08-06-2009, 16:06

مايکروتل نمايندگي رسميه و ميشه روش حساب کرد.

peter-se
08-06-2009, 17:41
سلام
میشه بفرمائید با این کنار صدای گوشی در هنزفری در حد کدوم گوشی بلند میشه
در حد ان 73 و ان 81 چطور؟
در اون حد میشه که نمیتونی تا اخر ولوم بدی ان 73 و81 که جوجن بعد از این کد

شهرام_ایرانی
08-06-2009, 18:01
سلام
من میخوام i900 بگیرم.میشه بگین فرق امنیا با اسپیشال پک چیه و با توجه به قیمت کدوم بهتره؟
و توی هرکدوم دقیقا چه چیزایی هست؟ و وقتی با گارانتی میگیری ممکنه تقلبی باشه؟
ممنون:20:

من هم دقیقا همین پرسش رو دارم!!!! :10:

wonderboy_mfy
08-06-2009, 18:55
راهی هست که برنامه های Java رو حافظه 16گیگی نصب بشن؟

pooria_k2
08-06-2009, 20:59
حافظه ی8خوبه یا 18؟(منظورم اینه که آیا برنامه هاش و همینطور بازی حافظه ی زیادی میبره؟؟

pooria_k2
08-06-2009, 21:11
با این گوشی میشه بازی های شتاب سنج دارو بازی کرد؟
ممنون

AryanLand
09-06-2009, 01:41
کسی نبود جواب بده؟

سلام

فعلا مشکلات SMS

سلام.

در مورد 1 دوستان توضیح دادن.
در مورد 2 یک برنامه 1کیلو بایتی هست که اینو درست میکنه پیدا میکنم برات آپلود میکنم.
در مورد 3 خاصیت ویندوز موبایله اما تست میکنم اگر ستینگی داشت میگم بهتون.(فکر میکنم امکان غیر فعال کردنش باشه.)
4 رو دوستان توضیح دادن و برنامه مکملش رو معرفی کردن.
در مورد 6 بله هست.برنامه Ine soft phone رو نصب کنید امکانات خوبی در موارد بسیار از جمله اس ام اس بهتون میده.

pinkishmilad
09-06-2009, 01:43
با این گوشی میشه بازی های شتاب سنج دارو بازی کرد؟
ممنون
بله میشه. من الان 2 تا نصب کردم

pinkishmilad
09-06-2009, 01:46
حافظه ی8خوبه یا 18؟(منظورم اینه که آیا برنامه هاش و همینطور بازی حافظه ی زیادی میبره؟؟
والا من حافظه 16 دارم. تمام برنامه ها و بازی هایی که ریختم حد اکثر 600 - 700 مگ فضا برده و 5 گیگ هم موزیک ریختم و کلیپ. فکر میکنم 8 گیگ کاملا کافی باشه. ولی خب خود من گفتم حالا که دارم خرج می کنم بهترین رو بگیرم. شما رو نمیدونم :20:

AryanLand
09-06-2009, 01:52

سلام.

قطعا" با 16 بگیری بهتره.شما الان یک حافظه 16 واسه گوشیت بگیری باید حدود 100 تومن پول بدی.(البته 18 نداره 8 و 16 داره.)

pooria_k2
09-06-2009, 10:10
:31:منظورمنم 16 بود!! حالا فرق گارانتی هاش چیه؟
و ممنون که جواب میدین

kalepoook
09-06-2009, 16:30
سلام
من با اینکه کاری نمیکنم با گوشی همیشه سی پی یو رو 66% هست راهی نداره کم کرد یا برانامه ای هست رو گوشی که این رو 66% هست؟

AryanLand
10-06-2009, 00:41
:31:منظورمنم 16 بود!! حالا فرق گارانتی هاش چیه؟
و ممنون که جواب میدین

سلام.

گارانتی های مختلف خدمات مختلفی میدن .شما اگر گارانتیت اصلی باشه همیشه در موقع لزوم میتونی از خدمات به موقع و در اسرع وقت استفاده کنی ولی گارانتی های متفرقه گوشی رو میبری مثلا" میگن جنسش نیست باید صبر کنی بیاد و معلوم هم نیست کی میاد!!!

pooria_k2
10-06-2009, 14:16
پیرشی جوون!!

alivip
10-06-2009, 16:17
دوستان من با ارسال ممس تو همراه اول مشکل دارم
قبلا تو n73 که داشتم ارسال می شد..مخابراتم فعال کردم

سایتشم که وارد میشم خودش یه سمس میفرسته...واسه ممس و اینترنت...
منم سیو می کنم..یه پروفایل تو ممس اپشن برام میسازه..ولی بازم می نویسه نمیتونه ارسال کنه
به اینترنتم نمیتونم وصل شم....

مشکل کسی می دونه کجاست؟
--------------------------------------
شما واسه scroll کردن یا بالا پایین بردن منو ها مشکل ندارین؟ من هروقت می خوام اینکارو کنم دستم میره رو یه منو و اون برنامه اجرا میشه..چیزی مثل scroll bar نداره که مجبور نشیم دستو وسط صفحه نزاریم؟
----------------------------------
اخیشم بپرسم دیگه
غیر spd sell mobile این گوشی واقعا skin یا theme دیگه ایی نداره یعنِ؟ من اینو نصب کردم خیلی خوب شده و کار با گوشی هم راحت ولی خب دیگه از قیافش خسته شدم؟ نکنه این خودش یه عالمه theme داشته باشه من بلد نباشم؟

ممنون بابت جوابهای احتمالی

wonderboy_mfy
11-06-2009, 11:20

کسی راه حلی نداره؟؟

saeidsmxo
11-06-2009, 21:23
دوستان اين سايت رو ببينين...

سيستم عامل آندرويد روي اين غول سامسونگ قابل نصبه!!!

alivip
12-06-2009, 11:03
دوستان من با ارسال ممس تو همراه اول مشکل دارم
قبلا تو n73 که داشتم ارسال می شد..مخابراتم فعال کردم

سایتشم که وارد میشم خودش یه سمس میفرسته...واسه ممس و اینترنت...
منم سیو می کنم..یه پروفایل تو ممس اپشن برام میسازه..ولی بازم می نویسه نمیتونه ارسال کنه
به اینترنتم نمیتونم وصل شم....

مشکل کسی می دونه کجاست؟
--------------------------------------
شما واسه scroll کردن یا بالا پایین بردن منو ها مشکل ندارین؟ من هروقت می خوام اینکارو کنم دستم میره رو یه منو و اون برنامه اجرا میشه..چیزی مثل scroll bar نداره که مجبور نشیم دستو وسط صفحه نزاریم؟
----------------------------------
اخیشم بپرسم دیگه
غیر spd sell mobile این گوشی واقعا skin یا theme دیگه ایی نداره یعنِ؟ من اینو نصب کردم خیلی خوب شده و کار با گوشی هم راحت ولی خب دیگه از قیافش خسته شدم؟ نکنه این خودش یه عالمه theme داشته باشه من بلد نباشم؟

ممنون بابت جوابهای احتمالی

????:13:

الو.....

SIMON137
12-06-2009, 22:15
من فردا می خوام برم مجدد امنیا بخرم.
بین امنیا و htc hd امنیا رو انتخاب کردم . خوبه ؟
چرا قیمت این گوشی از 430 - 530 متغییره ؟ همه میگن گارانتی اصلی ...
کی بود این آخریا امنیا مشکلی خریده بود ؟ آقا آدرس فروشنده رو تو علائدین میدی ؟ پک بزرگ خریدی یا کوچیک ؟ مشکلی نداشته ؟
غیر از مواردی که تو لینک زیر هست ، شما موارد دیگه ای رو پیشنهاد می کنید که در هنگام خرید توجه کنم ؟
سامسونگ تو علائدین گارانتی داره ؟
میشه برنامه ای روی این گوشی نسب کرد که مثلا این منوهاش و کلا اینترفیسیش جذابتر بشه ؟

Spak
15-06-2009, 09:58
سلام . ببخشید اگه سوالم تکراریه ولی حیاتیه :
چند وقت پیش رام ر رdxia5رو با بدبختی دانلود کردم ولی ترسیدم نصب کنم تا اینکه رفتم نمایندگی و برام رام pda: i900jphi5/dzhh1
phone : i900jvhi3
برام نصب کرد . حالا رام این دوکشور باهم فرق میکنه ! چرا ؟! تصمیم گرفتم برای کم کردن خطر dead از رام سبک تر استفاده کنم . حالا باید چیکار کنم این رام مخصوص کدوم کشور ر هاست ؟ چه رامی رو دانلود کنم . لطفا لینک آموزش کامل رو هم بهم بدید . ممنون .
لطفا نخوام برای رسیدن به جواب پست های دیگه ای بزنم .!:41:

Amin.M.1986
17-06-2009, 11:08
وقتی میام فایل های حجیم مثلا 700 مگی رو وی گوشیکپی کنمم در حین کپی هی چند خط پر میشه و دوباره بر میگرده از اول ... منظورم از خط همون خط هایی هست که به طور شماتیک نشون میده که چقدر از فایل کپی شده.. جریان چیه؟ مشکل کجاس؟

Amin.M.1986
17-06-2009, 11:11

یه نرم افزار هست که فکر کنم تو موبایلستان معرفی شده بود.. یه سر بزن

Amin.M.1986
17-06-2009, 11:16
با gps نمیتونم کانکت بشم... گارمین نصب کردم و رجیستر هم کردم.. یعنی کرک کردم ولی سرچ میکنه و چیزی پیدا نمیکنه

kalepoook
17-06-2009, 11:39
با gps نمیتونم کانکت بشم... گارمین نصب کردم و رجیستر هم کردم.. یعنی کرک کردم ولی سرچ میکنه و چیزی پیدا نمیکنه

سلام
یه جای با برو بدون سقف آزاد باسه فضای بالای سرت بعد باید صبر کنی تا کانکت بشه به ماهواره ها .

SIMON137
17-06-2009, 11:58
شما گارمین چه ورژنی نصب کردی ؟ من 4 رو نصب کردم کار می کنه . جدیدتر هم نصب کنم کرک شده هست یا باید دوباره کرکش کنم ؟
چجوری فایل های سنگین رو کپی کنم ؟ من هم مشکل آقا امین رو دارم.
کسی تاحالا از کابل تی وی استفاده کرده ؟
چیکار کنم این میم مموری من پر نشه ؟ تا تکون می خوری میره بالا ...
من کانکشن می سازم پاک می کنم ، پاک نمیشه یعنی از تو لیست حذف میشه ولی دوباره با همون اسم می خوام بسازم میگه قبلا ساخته شده و وقتی میرم تو لیست کانکشن های جی پی آر اس ، اسم اون کانکشن رو که حذف کردم می بینم .
چجوری اینارو حذف کنم ؟
برنامه ای نیست که اجازه نده ایم مین مموری پر بشه ؟ نمیشه این مین مموری رو زیاد کرد ؟ چون من هر برنامه ای میریزم حتی رو استوریج باز هم مشکل داره ...

SIMON137
17-06-2009, 12:05
یه نرم افزار هست که فکر کنم تو موبایلستان معرفی شده بود.. یه سر بزن

اسم این نرم افزار jbed java هست که می تونید از لینک های زیر دانلود کنید :

SIMON137
17-06-2009, 12:07
هم چنین شما می تونید جدیدترین نرم افزار ها و بازی ها و ... رو در سایت زیر دانلود کنید :

kalepoook
17-06-2009, 12:13
شما گارمین چه ورژنی نصب کردی ؟ من 4 رو نصب کردم کار می کنه . جدیدتر هم نصب کنم کرک شده هست یا باید دوباره کرکش کنم ؟
چجوری فایل های سنگین رو کپی کنم ؟ من هم مشکل آقا امین رو دارم.
کسی تاحالا از کابل تی وی استفاده کرده ؟
چیکار کنم این میم مموری من پر نشه ؟ تا تکون می خوری میره بالا ...
من کانکشن می سازم پاک می کنم ، پاک نمیشه یعنی از تو لیست حذف میشه ولی دوباره با همون اسم می خوام بسازم میگه قبلا ساخته شده و وقتی میرم تو لیست کانکشن های جی پی آر اس ، اسم اون کانکشن رو که حذف کردم می بینم .
چجوری اینارو حذف کنم ؟
برنامه ای نیست که اجازه نده ایم مین مموری پر بشه ؟ نمیشه این مین مموری رو زیاد کرد ؟ چون من هر برنامه ای میریزم حتی رو استوریج باز هم مشکل داره ...

سلام
من آخرین ورژن استفده میکنم ورژن 5 یه X هم داره اگه اشتباه نکنم،هر کدوم که نصب کنید باید کرک کنید هم نقشه هم خود نرم افزارو،برای انتقال فایل هم میتونین یرین تو کانکشن برین تو یو اس بی و بزارین رو هارد خودش و وقتی با کابل وصل بشه میاد تو مای کامپیوتر اونجا انتقال بدین هر چی خواستین البته برای مموری هم اونجا میتونین عوض کنید.
والا من که کابل تی وی نداشتم میگن مشکل داره منم شنیدم :31:
راجع به بقیشم باید کسایه دیگه نظر بدن ببخشید من نمیدونم.

Amin.M.1986
17-06-2009, 13:13
سلام
من آخرین ورژن استفده میکنم ورژن 5 یه X هم داره اگه اشتباه نکنم،هر کدوم که نصب کنید باید کرک کنید هم نقشه هم خود نرم افزارو،برای انتقال فایل هم میتونین یرین تو کانکشن برین تو یو اس بی و بزارین رو هارد خودش و وقتی با کابل وصل بشه میاد تو مای کامپیوتر اونجا انتقال بدین هر چی خواستین البته برای مموری هم اونجا میتونین عوض کنید.
والا من که کابل تی وی نداشتم میگن مشکل داره منم شنیدم :31:
راجع به بقیشم باید کسایه دیگه نظر بدن ببخشید من نمیدونم.

مشکلم با فایل های سنگینه

kalepoook
17-06-2009, 13:22
خوب شما بگو ایسن فایلهای سنگین چی هستند!
منظورم اینه که برنامه،موزیک فیلم چی میخواین انتقال بدین و به کدوم قسمت از گوشی؟

SIMON137
17-06-2009, 13:46
خوب شما بگو ایسن فایلهای سنگین چی هستند!
منظورم اینه که برنامه،موزیک فیلم چی میخواین انتقال بدین و به کدوم قسمت از گوشی؟
مثلا یک فیلم با هر فرمتی با حجم 500 میگ یا بیشتر می خوایم با کابل بریزیم تو قسمت استوریج ، وقتی کپی می کنیم ، اون قسمتی که باید پر بشه تا کپی کامل بشه ، سه ، چهار تا میره جلو دوباره از اول میاد و فایل کپی نمیشه...

kalepoook
17-06-2009, 13:50
من به همچین مشکلی بر نخوردم،شما درایور گوشیو نصب کردین یه فایلیه که واسه تعویض رام هم هست ، نمیدونم چی شده !
شما پی سی سویت سامسونگ رو نصب کن.یه سافت ریست هم بوکون ببین چی میشه.
دوستان دیگه هم کمک کنید خواهشن.

Amin.M.1986
17-06-2009, 15:08
مثلا یک فیلم با هر فرمتی با حجم 500 میگ یا بیشتر می خوایم با کابل بریزیم تو قسمت استوریج ، وقتی کپی می کنیم ، اون قسمتی که باید پر بشه تا کپی کامل بشه ، سه ، چهار تا میره جلو دوباره از اول میاد و فایل کپی نمیشه...

دقیقا همین طوره

saeidsmxo
17-06-2009, 21:03
من كه divx هفتصد مگي ريختم مشگلي نداشت...

SIMON137
17-06-2009, 21:10
من كه divx هفتصد مگي ريختم مشگلي نداشت...
با کابل و همین برنامه و تشکیلات ؟ چقدر طول کشید رو استوریج ریختی ؟

Spak
19-06-2009, 13:39
سلام به تمامی دوستان .
من با یه بدبختی رام dzia5 رو دانلود کردم ولی جرات آپگرید رو نداشتم تا رفتم نمایندگی و رام
pda: i900jphi5/dzhh1
برام ریخت روش .؟ الام خودم میخوام آپگرید کنم با همین رام dzia5 ولی Incorrect Software Version میزنه کشور هم مالزي كردم ولي اپراتور را نميدونم چي بايد انتخاب كنم...پيش فرض Celcom هست..كه بازم ارور INcorect version ميده ؟؟؟؟؟

ممنون .

kalepoook
19-06-2009, 13:46
سلام به تمامی دوستان .
من با یه بدبختی رام dzia5 رو دانلود کردم ولی جرات آپگرید رو نداشتم تا رفتم نمایندگی و رام
برام ریخت روش .؟ الام خودم میخوام آپگرید کنم با همین رام dzia5 ولی Incorrect Software Version میزنه کشور هم مالزي كردم ولي اپراتور را نميدونم چي بايد انتخاب كنم...پيش فرض Celcom هست..كه بازم ارور INcorect version ميده ؟؟؟؟؟

ممنون .

سلام
خوب اولا رام جدید مبارک،چقدر شد هزینه نصبش؟
میشه بگین چیا تغییر کرده؟خوبی بدی چیا عوض شده باطری ممنون.
والا من یه بار گذاشتم سنگاپور،بعدشم سینگ تل،ولی شما نکن بزار یه نفر که حرفه ای تره راهنمایی کنه شمارو منم نمیدونم 100% ببخشید.
ممنون میشم سوال های بالارو توضیح بدین.

SIMON137
19-06-2009, 23:56
دوستان کسی نمیدونه چجوری امنیا رو به تی وی وصل کنم ؟ من کابل رو وصل می کنم ولی تصویر نمیده...

دقیقا همین طوره
اینجاست که شاعر میگه گر صبر کنی ...
مشکل اینجاست که شما فایل رو کنسل می کنی. اینکار رو نکن . بذار همونجوری ادامه بده خودش میریزه .

peymankameli
20-06-2009, 18:45
يعني بزرگترين اشتباهي كه در زندگيم كردم خريدن آمنيا i900 بود..باتري اين گوشي ميشه گفت آشغال هست من رام گوشيم اول k1 بود بعد به رام فيليپين ابديت كردم باز مشكل باتري برطرف نشد كه اينكه 2 روز پيش رام j9 ريختم باز مصرفش تاثيري نكرد..ديگه دارم ديوانه ميشم ..من بدون استفاده از قسمت مولتي مديا و موزيك بزور تا يكروز شايد دوام بياره...تازه اصلا اهل بازي هم نيستم...هيچ برنامهاي من روش نصب نكردم..تنها استفاده من نيم ساعت تماس وحداكثر 20 تا sms هست همين حالا كاشكي هم زود شارژ ميشد بايد سه ساعت ونيم بزنيم توي شارژ......ميخام توي اين هفته برم و k800 سوني اريكسون بخرم...........

SIMON137
20-06-2009, 19:07
يعني بزرگترين اشتباهي كه در زندگيم كردم خريدن آمنيا i900 بود..باتري اين گوشي ميشه گفت آشغال هست من رام گوشيم اول k1 بود بعد به رام فيليپين ابديت كردم باز مشكل باتري برطرف نشد كه اينكه 2 روز پيش رام j9 ريختم باز مصرفش تاثيري نكرد..ديگه دارم ديوانه ميشم ..من بدون استفاده از قسمت مولتي مديا و موزيك بزور تا يكروز شايد دوام بياره...تازه اصلا اهل بازي هم نيستم...هيچ برنامهاي من روش نصب نكردم..تنها استفاده من نيم ساعت تماس وحداكثر 20 تا sms هست همين حالا كاشكي هم زود شارژ ميشد بايد سه ساعت ونيم بزنيم توي شارژ......ميخام توي اين هفته برم و k800 سوني اريكسون بخرم...........
بنده به صراحت حرف شمارو رد می کنم.
من هیچ مشکلی با باتری نداشتم.
علاوه بر نصب موارد بسیاری بازی و برنامه و همینطور نصب دو برنامه جی پی اس و فعال بودن اون در سه ساعت به طور مداوم و دیدن فیلم و گوش دادن آهنگ پس از دو روز ( در طول روز کاملا استفاده می کردم) شارژ من از 100 به 70 رسیده و بنده هیچ گونه مشکلی با باتری ندارم درضمن یکی از نقاط قوت این گوشی رو باتریش می دونم:46:
موفق باشید.:10:

saeidsmxo
20-06-2009, 19:15
با کابل و همین برنامه و تشکیلات ؟ چقدر طول کشید رو استوریج ریختی ؟
خيلي كم. حداكثر 1 دقيقه. ولي عجب كيفيت و سرعتي داره!

يعني بزرگترين اشتباهي كه در زندگيم كردم خريدن آمنيا i900 بود.
دوست عزيز يه جايه كارات اشتباست...يا باتريت خرابه يا خيلي علتهاي ديگه مثل نبستن برنامه ها از تسك و غيره...
امنيا به نظر من يه گوشيه فوق العادس كه كار كردن باهاشو بايد ياد گرفت تا لذت برد!

saeidsmxo
20-06-2009, 20:51
از دوستان كسي اين برنامه ي net. رو براي امنيا سراغ داره؟

SIMON137
20-06-2009, 21:13
از دوستان كسي اين برنامه ي net. رو براي امنيا سراغ داره؟
h t tp://www .ir-t ci.org/ar chives/soft ware/pc_ soft ware/mic rosoft_net_frim work

kalepoook
20-06-2009, 21:41

سلام
ببخشید ولی امنیا کجا کا 850 کجا!!!!
منم مثل شما دارم امنیا 4 روز شارژ نگه میداره،شما ببرید بفروشید ضرر میکنید که 850 بگیرید، 850 هیچی نداره !
شما قبلا پی پی سی نداشتید که به این مشکل بر خوردید،به هر حال این کارو نکنید که کا 850 بگیرید امنیا رو بدید.

sabzefosfori
21-06-2009, 04:17
سلام به بزرگان win mobile.
آقا من مشکلم با ميکروفون گوشيم هست هر کی زنگ بهم ميزنه ميگه صدات ضعيفه اگه تنظيماتی يا کدی ميشه داد برای ارتقاء صدا برای ميکروفون لطفا کمکم کنيد

راستی مسئله بدی ، من ميخوام show و فيلم dvd و vcd رو به يه پسفندی که راحت بخونه و کيفيتش بيست باشه تبديل کنم کيفيت مثل 2 کيليپ دمو فيلم که رو گوشی هست بشه ولی نميشه يا من بلد نيستم يا برنامشو ندارم البته 2 برنامه CorePlayer v1.32 Build و Conduits.Pocket.Player.v4.0 رو گوشيم ريختم ولی نميتونه حتی يه mpeg رو باز کنه شطرنجی ميشه و فقط صداش مياد چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sabzefosfori
21-06-2009, 04:20
سلام به بزرگان

win mobile.

آقا من مشکلم با ميکروفون گوشيم هست هر کی زنگ بهم ميزنه ميگه صدات ضعيفه اگه تنظيماتی يا کدی ميشه داد برای ارتقاء صدا برای ميکروفون لطفا کمکم کنيد

راستی مسئله بدی ، من ميخوام

show و فيلم dvd و vcd رو به يه پسفندی که راحت بخونه و کيفيتش بيست باشه تبديل کنم کيفيت مثل 2 کيليپ دمو فيلم که رو گوشی هست بشه ولی نميشه يا من بلد نيستم يا برنامشو ندارم البته يه برنامه رو گوشيم ريختم ولی نميتونه حتی يه mpeg رو باز کنه شطرنجی ميشه و فقط صداش مياد چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شرمنده نميدونم چرا اولی فرستاده شد چون تو صفحه من ارور زد به هر حال به خاطر پست تکراريم منو عف کنيد

Spak
21-06-2009, 07:44
سلام به تمامی دوستان .

ممنون .

دوستان اگه سوال ما اهمیتی نداره و نمیخوان جواب بدن راحت بگن تا توی فروم دیگه مطرح کنیم ماهم وقتمون رو طلف نکنیم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

reza_vga8800gt1gb
21-06-2009, 19:18

برو تو favorite setting اون usb رو فعال کن مموری گوشیت میشه اصلش یعنی فلش حالا هر کاری که دلت می خواد بکن .
2 باید مسیر temp رو در resco registry عوض کنی ،یه قسمتی از ممری استوریج ،نکته ی 3 اینکه باید در همان قسمت اول مموری استوریج آن مسیر باشه وگرنه صدای گوشیت می شه پیش فرض samsung tone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reza_vga8800gt1gb
21-06-2009, 19:34
آقا یه بحثه جدید ،ببینید شما گوشی رو نزدیک به صفحه نمایش می کنید احساس یه سوتی نمی کنید .
صدای cpu هست فچاره ای هم نداره 2 ساعت با کوشی کار می کنی سر در د می گیری !!!
2 خبر جدید Samsung B7610 OmniaPROو omnia II من که شوختم ،دومی با سی پی یو 800!!!!!!!!!!!!
فر کنم آخرش رو همشون xp یا vista یا 7 بندازن !!!!!!!!!!!111

AryanLand
22-06-2009, 00:26
دوستان اگه سوال ما اهمیتی نداره و نمیخوان جواب بدن راحت بگن تا توی فروم دیگه مطرح کنیم ماهم وقتمون رو طلف نکنیم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام.
اینکه دوستان جوابی ندادن احتمالا" این مسئله بوده که به مشکل شما بر نخورده بودن من خودم به شخصه یکی دو تا فروم مثل XDA رو هم گشتم اما جواب قابل قبولی نتونستم پیدا کنم .
به هر حال همه دوستان میان اینجا که تجربیاتشون رو در اختیار هم بزارن و به کمک هم مشکلاتشون رو حل کنن حالا اینکه شما فکر میکنی داری وقتت رو تلف میکنی جای سوال داره که آیا کسی به کسی تعهد داده که مشکلات دیگران رو بی برو برگرد حل کنه؟ به نظر من باید یکم استانه تحملمون رو بالاتر ببریم.:11:

AryanLand
22-06-2009, 00:50
دوستان کسی نمیدونه چجوری امنیا رو به تی وی وصل کنم ؟ من کابل رو وصل می کنم ولی تصویر نمیده...

سلام.

شما باید از توی ستینگ هم TV OUT رو فعال کنید.ضمنا" اگر کابلتون سالم باشه چون اکثر کابلهای موجود در بازار رو میگن ایراد داره.:11:

saeidsmxo
22-06-2009, 00:55
راستی مسئله بدی ، من ميخوام show و فيلم dvd و vcd رو به يه پسفندی که راحت بخونه و کيفيتش بيست باشه تبديل کنم کيفيت مثل 2 کيليپ دمو فيلم که رو گوشی هست بشه ولی نميشه يا من بلد نيستم يا برنامشو ندارم البته 2 برنامه CorePlayer v1.32 Build و Conduits.Pocket.Player.v4.0 رو گوشيم ريختم ولی نميتونه حتی يه mpeg رو باز کنه شطرنجی ميشه و فقط صداش مياد چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پيشنهاد ميشه به divx تبديل كن كه خوراك امنياست...!:8:

AryanLand
22-06-2009, 00:59

سلام.

مشکل شما احتمالا" از باطریتون هست .چون امنیا همونطور که دوستان گفتن یک همچین مشکلی نداره.یکبار بزار باطریت کاملا" خالی بشه بعد بزارش تو قسمت فریزر یخچال و مدت 10 تا 12 ساعت بزار بمونه.بعدش بزار بمدت 10 تا 12 ساعت شارژ بشه (البته بهتره تو زمان شارژ گوشی خاموش باشه ).احتمالا" باطریت برگرده.(ضمنا" اینو بگم که این قضیه برگشت باطری احتمالش 60 تا 70 درصده.)در هر حال اگر گوشیت سالمه من حاضرم با K800 باهات تعویض کنم.:46:

Reventon
22-06-2009, 14:17
1 ماه طول میکشه باطری بازدهی کامل بده مال من روز اول 1 روز هم نمیشد

kalepoook
22-06-2009, 15:12
سلام
یه امنیا 16 هست برای فروش هر کی خواست پیغام بده خصوصی ممنون

4870x2
22-06-2009, 15:15
سلام
چند ميفروشي؟
من ميخرم:دی

kalepoook
22-06-2009, 15:19
چند ميفروشي؟
من ميخرم:دی

یه بار خواستی امنیا بگیری اون بلا سرت اومد عبرت نکردی:34:

AryanLand
22-06-2009, 23:15
سلام

سلام.

قیمت ؟ شرایط گوشی؟ مدت کارکرد؟ گارانتی ؟ مدت باقی مونده از گارانتی؟

kalepoook
22-06-2009, 23:24
سلام.

قیمت ؟ شرایط گوشی؟ مدت کارکرد؟ گارانتی ؟ مدت باقی مونده از گارانتی؟

قیمت که به روز حالا هر چقدر بود توافق میکنیم،16گیگ +4گیگ کلاس 6+کارت طلایی مایکروتل،کارکردشم نمیدونم دادشم گرفته الان می خواد بفروشه.
من در خدمتم.

SIMON137
23-06-2009, 09:04
یک سوال ، من می تونم یک کابل تی وی سالم رو از خود مایکروتل بگیرم ؟

saeidsmxo
24-06-2009, 14:31
مگه اومده كابلش؟

sepand_salehi
24-06-2009, 15:20
من برنامه ی persian blue رو برای اینکه فایل های با حجم بالا رو با بلوتوث دریافت کنم دانلود و نصب کردم.
اما الان که با بلوتوث لپ تاپم به گوشیم یه فایل 28 مگی رو با بلوتوث می فرستم ، بعد از اینکه 8 مگش رو دانلود کرد ، دیگه چیزی رو دریافت نمی کنه و ارور زیر رو می ده:
OutOfMemoryException
مسیر ذخیره ی فایل ها رو هم یه بار تو My Storage و یه بار هم تو Storage Card تنظیم کردم و سافت ریست هم هر بار کردم. ولی باز هم همین مشکل وجود داره

چجوری باید این مشکل رو رفع کنم؟ مدت هاست که دارم تو حسرت دریافت فایل های با حجم بالا با بلوتوث می سوزم.

farhooode
24-06-2009, 23:43
یه سوال :
آیا این گوشی فایل های Avi رو با هر سایزی خیلی راحت نشون میده ؟

arz172
25-06-2009, 01:11

واسه من که با استفاده متوسط 6 الي 7 روز شارژ نگه ميداره.:8:

mory_fun
25-06-2009, 01:17
راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!

kalepoook
25-06-2009, 01:21
سلام
واسه منم 4 روزی میمونه،میشه بگین رام رو گوشی چیه؟

Amin.M.1986
25-06-2009, 09:59
کسی کیف مناسب پیدا نکرد واسه ی این گوشی؟؟؟ کجا میشه محافظ ال سی دی رو با قیمت ارزون پیدا کرد؟؟؟... چند ماه پیش که علاالدین 3 تومن میفروختن نامردا...

kalepoook
25-06-2009, 12:02
سلام
رام جدید نیومده برای امنیا ،کسی خبری نداره؟

saeidsmxo
26-06-2009, 01:09
امنيا تا مرز DEAD شدن پيش رفت ولي مايكروتل نجاتش داد...
حالا 2 تا سوال رام JPIA3 رو نصبيدن. اين رام مال كجاست و آيا رامه خوبيه؟ با توجه به اينكه عربي هم ساپورت ميكنه؟
جناب arz172 رامتون همين dxia5 هستش؟

sepand_salehi
26-06-2009, 01:51
من برنامه ی persian blue رو برای اینکه فایل های با حجم بالا رو با بلوتوث دریافت کنم دانلود و نصب کردم.
اما الان که با بلوتوث لپ تاپم به گوشیم یه فایل 28 مگی رو با بلوتوث می فرستم ، بعد از اینکه 8 مگش رو دانلود کرد ، دیگه چیزی رو دریافت نمی کنه و ارور زیر رو می ده:
OutOfMemoryException
مسیر ذخیره ی فایل ها رو هم یه بار تو My Storage و یه بار هم تو Storage Card تنظیم کردم و سافت ریست هم هر بار کردم. ولی باز هم همین مشکل وجود داره

چجوری باید این مشکل رو رفع کنم؟ مدت هاست که دارم تو حسرت دریافت فایل های با حجم بالا با بلوتوث می سوزم.

جوابمو نمی دین؟

Amin.M.1986
26-06-2009, 07:46
جوابمو نمی دین؟

این مشکل رو منم داشتم... البته با خود ویندوز موبایل... هرکار که میکردم باز میریخت روی حافظه داخلی

tigery
26-06-2009, 23:35
با عرض سلام
بچه ها من برنامه SpbMobileShell 3 رو نصب كردم حلا رجيستر ميخواد كسي ميتونه كمكم كنه

AryanLand
27-06-2009, 04:03
با عرض سلام
بچه ها من برنامه SpbMobileShell 3 رو نصب كردم حلا رجيستر ميخواد كسي ميتونه كمكم كنه

سلام.
با هر کدوم از این سریال ها که خواستی رجیستر کن.

5D5G3473M852
5D5H24C922B6
5D5M8246A4H4
5D54F253596C
5D5247F329M7
5D5243747BD3

شاد و پیروز باشید.

luckylock_2005
28-06-2009, 12:43
سلام.
من چند وقته میخام گوشیمو عوض کنم.الان p990 دارم.موندم بین 5800 و i900 کدومو انتخاب کنم!
چیزایی که من از گوشیم می خوام :
1.کیفیت تصویر خوب
2.صدای با کیفیت توی هندزفری
3.بازی و نرم افزارای زیاد
4.sms زدن باهاش راحت باشه
5.دوربینشم خوب باشه(البته زیاد مهم نیست)
می خواستم i900 بگیرم ولی دیدم lcdش فقط 65000 رنگو نشون میده ولی 5800 16 میلیونه!
یعنی lcdش خیلی بده؟ و چیزای دیگش چطوره؟
حالا میخوام اگه ممکنه راهنماییم کنین.

BIKHIAL_ALL_75
28-06-2009, 18:19
کسی کیف مناسب پیدا نکرد واسه ی این گوشی؟؟؟ کجا میشه محافظ ال سی دی رو با قیمت ارزون پیدا کرد؟؟؟... چند ماه پیش که علاالدین 3 تومن میفروختن نامردا...

من کیف چرم از علائدین خریم 25 هزار تومن.خیالم رو به کلی راحت کرده از آسیب ندیدنش

tigery
28-06-2009, 23:03
با هر کدوم از این سریال ها که خواستی رجیستر کن.

5D5G3473M852
5D5H24C922B6
5D5M8246A4H4
5D54F253596C
5D5247F329M7
5D5243747BD3

شاد و پیروز باشید.[/quote]

خيلي ممنون ازين كه كمكم كردين

peter-se
28-06-2009, 23:20
سلام.
من چند وقته میخام گوشیمو عوض کنم.الان p990 دارم.موندم بین 5800 و i900 کدومو انتخاب کنم!
1.کیفیت تصویر خوب
می خواستم i900 بگیرم ولی دیدم lcdش فقط 65000 رنگو نشون میده ولی 5800 16 میلیونه!
سلام دوست من چیزی که به صورت علمی اثبات شده اینه که چشم انسان قدرت دید 16ملیون رنگ رو نداره اون هم تو این سایز ال سی دی کوچک پس کیفیت تصویر رو تعداد رنگها رقم نمیزنه و نوع ورزولیشن ال سی دی حرف اخر رو میزنه یه مثال ساده وعینی برات میزنم شما ال سی دی کا850 رو که256هزار رنگه رو با ان95 که16ملیون رنگه مقایسه کن ببین کدوم شفاف تر و رنگ های جالب تری ارائه میدن در ضمن بنده اکسپریا سونی اریکسون رو هم بهت پیشنهاد میدم 5800 و ای900 هم دو مقوله متفاوت هستند که نمیشه با هم مقایسه کرد ویندوز موبایل کجا و سیمبیان کجا هم در کیفیت هم تو تنوع نرم افزار اما من بهت ویندوز موبایل رو بهت پیشنهاد میکنم که روی محصولات سامسونگ/ اچ تی سی/ ویک سونی اریکسون که ساخت خود اچ تی سی میباشد هست از بین اینها هم اکسپریای سونی رو پیشنهاد میدم

mahdi_alone
28-06-2009, 23:23
راستش تفاوت بین 5800 و اومنیا اونقدر زیاده که فکر نکنم بشه با هم مقایسشون کرد ولی با اون شرایطی که گفتی فکر کنم 5800 برات بهتر باشه اما یه چیز رو باید در نظر داشته باشی اومنیا ویندوز موبایل هستش توی بحث رزولیشن و کیفیت تعداد رنگ راستش سخته اگه کسی بگه میتونه 256000 رو از 16000000رنگ توی هر پیکسل رو در یک صفحه چند اینچی تشخیص بده .

tigery
28-06-2009, 23:51
ببخشيد بچه ها كسي رجيستر Hexxagon Labs رو داره
بازيش جالبه ولي رجيستر ميخواد

mahdi_alone
29-06-2009, 00:08
من یه روش برای ارسال فایهای سنگین توسط بلوتوث روی امنیا دارم که اولا به هیچ برنامه ای احتیاج نداره دوما سرعت انتقال بلوتوثی رو که در اومنیا بین 30 تا 50 کیلو در ثانیه است بین 100 تا 200 کیلو در ثاینه اضافه میکنه فقط یک مقدار پیچیده است ولی خیلی جالب

اگه دوستان قدیمی روشی دارند که راحت تر هست اینجا قرار بدهند ممنون میشم اگر هم نه من روشی رو که خودم استفاده میکنم
رو مینویسم

luckylock_2005
29-06-2009, 09:37
سلام دوست من چیزی که به صورت علمی اثبات شده اینه که چشم انسان قدرت دید 16ملیون رنگ رو نداره اون هم تو این سایز ال سی دی کوچک پس کیفیت تصویر رو تعداد رنگها رقم نمیزنه و نوع ورزولیشن ال سی دی حرف اخر رو میزنه یه مثال ساده وعینی برات میزنم شما ال سی دی کا850 رو که256هزار رنگه رو با ان95 که16ملیون رنگه مقایسه کن ببین کدوم شفاف تر و رنگ های جالب تری ارائه میدن در ضمن بنده اکسپریا سونی اریکسون رو هم بهت پیشنهاد میدم 5800 و ای900 هم دو مقوله متفاوت هستند که نمیشه با هم مقایسه کرد ویندوز موبایل کجا و سیمبیان کجا هم در کیفیت هم تو تنوع نرم افزار اما من بهت ویندوز موبایل رو بهت پیشنهاد میکنم که روی محصولات سامسونگ/ اچ تی سی/ ویک سونی اریکسون که ساخت خود اچ تی سی میباشد هست از بین اینها هم اکسپریای سونی رو پیشنهاد میدم

اهان کاملا حق با شماست.اما زاستش من حدود 400 تومن بیشتر نمیتونم خرج کنم. پس اکسپریا خود به خود از لیست حذف میشه. کلا من دوس دارم زیاد با گوشیم ور برم.بتونم همه چیزشو یه جورایی تغییر بدم تا تنوع داشته باشه.در ضمن بدجور خوره ی بازیو موزیکم.حتی psp هم دارم ولی اینکه گوشیم خوراک بازی نباشه واسم ضد حاله! آهنگم که جای خودشو داره. به نظرت i900 میتونه راضیم کنه؟ از هر لحاظ؟ کیفیت صدا و تعداد بازی و نرم افزاراش چطوره؟ من تا حالا ppc نداشتم. بعضیا بدجور طزفدارشن بعضیام میگن خیلی محیطش خسته کننده وقدیمیه! می خوام بدونم نظرت چیه دوست من؟

SIMON137
29-06-2009, 09:37
من یه روش برای ارسال فایهای سنگین توسط بلوتوث روی امنیا دارم که اولا به هیچ برنامه ای احتیاج نداره دوما سرعت انتقال بلوتوثی رو که در اومنیا بین 30 تا 50 کیلو در ثانیه است بین 100 تا 200 کیلو در ثاینه اضافه میکنه فقط یک مقدار پیچیده است ولی خیلی جالب

اگه دوستان قدیمی روشی دارند که راحت تر هست اینجا قرار بدهند ممنون میشم اگر هم نه من روشی رو که خودم استفاده میکنم
رو مینویسم
شما اگر محبت کنی روش خودت رو هم بنویسی ممنون میشم . راستی این ربطی به بلوتوث شخص مقابل نداره ؟ خب اون باید بتونه 100 کیلوبایت بگیره تا ما بتونیم 100 کیلوبایت بفرستیم. درسته ؟

arz172
29-06-2009, 09:55

راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!

جناب arz172 رامتون همين dxia5 هستش؟

بلي:46:

arz172
29-06-2009, 09:57
من کیف چرم از علائدین خریم 25 هزار تومن.خیالم رو به کلی راحت کرده از آسیب ندیدنش

عزيز جان ميتوني يه عکس ازش بذاري؟:46:

SIMON137
29-06-2009, 10:25
اهان کاملا حق با شماست.اما زاستش من حدود 400 تومن بیشتر نمیتونم خرج کنم. پس اکسپریا خود به خود از لیست حذف میشه. کلا من دوس دارم زیاد با گوشیم ور برم.بتونم همه چیزشو یه جورایی تغییر بدم تا تنوع داشته باشه.در ضمن بدجور خوره ی بازیو موزیکم.حتی psp هم دارم ولی اینکه گوشیم خوراک بازی نباشه واسم ضد حاله! آهنگم که جای خودشو داره. به نظرت i900 میتونه راضیم کنه؟ از هر لحاظ؟ کیفیت صدا و تعداد بازی و نرم افزاراش چطوره؟ من تا حالا ppc نداشتم. بعضیا بدجور طزفدارشن بعضیام میگن خیلی محیطش خسته کننده وقدیمیه! می خوام بدونم نظرت چیه دوست من؟
خب در مورد موسیقی می تونی یک پلیر خوب روش بریزی و مشکل آهنگ هات برطرف میشه . منظورت از تغییر چیه ؟ اگر تغییر تم هست که می تونی تم های زیبایی رو گوشی بریزی و ازش لذت ببری که یکیش همین Manila 2D هست. که چندنما می تونی ازش ببینی که تنوع زیادی هم داره.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
برنامه های زیادی هست که می تونی بریزی روش ولی نمی تونی زیاد مانور بدی چون تا تکون بخوری مین مموریش پر میشه. ولی خب می تونی برنامه های مفید رو بریزی و الکی برنامه نریزی چون در اکثر ppc ها همین وضع هست و گوشی سنگین میشه.
به خاطر پردازنده قوی امنیا می تونی بازیهای با گرافیک و زیبایی روش بریزی . ولی دیگه دکمه نداره بازی کنی که می تونی از جوایستیک مجازی توی بازی استفاده کنی که همون کار رو می کنه. برنامه هم براش زیاده و در اصل هر برنامه ای برای ppc هست برای این هم هست دیگه.
می تونی فیلم رو هم با کیفیت بالا توش ببینی و از صفحه بزرگش لذت ببری.
سوال دیگه بود در خدمتم.
در ضمن از قابلیت های دیگه گوشی نیز نمیشه به راحتی گذشت ...

luckylock_2005
29-06-2009, 11:09
خب در مورد موسیقی می تونی یک پلیر خوب روش بریزی و مشکل آهنگ هات برطرف میشه . منظورت از تغییر چیه ؟ اگر تغییر تم هست که می تونی تم های زیبایی رو گوشی بریزی و ازش لذت ببری که یکیش همین Manila 2D هست. که چندنما می تونی ازش ببینی که تنوع زیادی هم داره.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
برنامه های زیادی هست که می تونی بریزی روش ولی نمی تونی زیاد مانور بدی چون تا تکون بخوری مین مموریش پر میشه. ولی خب می تونی برنامه های مفید رو بریزی و الکی برنامه نریزی چون در اکثر ppc ها همین وضع هست و گوشی سنگین میشه.
به خاطر پردازنده قوی امنیا می تونی بازیهای با گرافیک و زیبایی روش بریزی . ولی دیگه دکمه نداره بازی کنی که می تونی از جوایستیک مجازی توی بازی استفاده کنی که همون کار رو می کنه. برنامه هم براش زیاده و در اصل هر برنامه ای برای ppc هست برای این هم هست دیگه.
می تونی فیلم رو هم با کیفیت بالا توش ببینی و از صفحه بزرگش لذت ببری.
سوال دیگه بود در خدمتم.
در ضمن از قابلیت های دیگه گوشی نیز نمیشه به راحتی گذشت ...

مگه برنامه ها روی حافظه 8 یا 16 گیگ نصب نمیشن؟ یعنی جای دیگه ای نصب میشن؟

saeidsmxo
29-06-2009, 12:03
به زودي يكي از بچه ها داره امولاتور پلي استيشن رو براي اين گوشي ميسازه...

يعني اجراي بازيهاي پلي استيشن بر روي cpu پرقدرت 624 مگاهرتزي امنيا !!!(يه تحول شگرف)
در ضمن محيطش هم اصلا" خسته كننده نيست. به راحتي ميتوني محيطشو بدون كاهش سرعت به htc تبديل كني(اگه خواستي لينكشو بدم)
و با نصب يكسري رامها ميتوني فضاي داخلي گوشي رو حدود 90 مگ آزاد كني! و خيلي قابليتهاي ديگه كه دوستان اشاره كردن.

و در آخر x1 هم نخر. چون نميتوني افتخاري به برندي داشته باشي كه گوشيه توليد شده ماله خودش نيست و دوربينش هم كه فوق العاده افتضاحه و جديدآ هم كه ميگن ترك ميخوره!!!

SIMON137
29-06-2009, 12:52
و با نصب يكسري رامها ميتوني فضاي داخلي گوشي رو حدود 90 مگ آزاد كني!
آقا آمار این رام رو میده به من یک کار کوچولویی باهاش دارم:31:

kalepoook
29-06-2009, 13:02
سلام
ببینید من یه جا خوندم رام های هستن که میگن کلین هستن یعنی فقط خوده رام هست و باید برنامه اضافه کنید خودشون میگفتن رام ها مشکل داره،اگه این جا کسی رامی میزاره خواهشآ تست کنه و با اطمینان بزاره چون امنیا بوت لودرش حساسه میره برای خودش و تعطیل میشه.

luckylock_2005
29-06-2009, 13:50

mahdi_alone
29-06-2009, 13:56
شما اگر محبت کنی روش خودت رو هم بنویسی ممنون میشم . راستی این ربطی به بلوتوث شخص مقابل نداره ؟ خب اون باید بتونه 100 کیلوبایت بگیره تا ما بتونیم 100 کیلوبایت بفرستیم. درسته ؟

تقریبا الان دیگه گوشی هایی که موجود هست و همچنین device های دیگه مثل لپ تاپ و غیره بلوتوث 2 رو ساپورت میکنن که یعنی اکثر دستگاهها میتونن اطلاعات رو با این سرعت ارسال کنن
یا دریافت کنن

mahdi_alone
29-06-2009, 14:03
من هم کیف اومنیا رو از طبقه زیرزمین علاالدین گرفتم حدود 18000تومان هم دستی موجوده هم کمری
اگه خواستین آدرس بدم

SIMON137
29-06-2009, 14:20
من هم کیف اومنیا رو از طبقه زیرزمین علاالدین گرفتم حدود 18000تومان هم دستی موجوده هم کمری
اگه خواستین آدرس بدم
آره قربون دستت آدرس بده این کمریش بدجوری مورد نیازه ... اون روشت رو هم بگی ممنون میشم

Amin.M.1986
29-06-2009, 15:06

اينكه ميگن قديميه ديگه از اون حرف هاست!!!!!!....... من به همه گفتم و به شما هم ميگم كه اگه كار خاصي نداري كه فقط وين موبايل بتونه انجامش بده پاكت نخر چون پشيمون ميشي كه چرا با اين پول يه گوشي بهتر نخريدي:10:

Amin.M.1986
29-06-2009, 15:10
سلام.
1.کیفیت تصویر خوب

من امنيا دارم هم خونه ايم 5800 شما هرچي سوال داري ريز بپرس من بهت جواب ميدم:11:

Amin.M.1986
29-06-2009, 15:57
اگه خواستین آدرس بدم

ميشه يه توضيح بديد چخ شكليه.. و اگه ميشه يه عكس بذاريد:10::10:

BIKHIAL_ALL_75
29-06-2009, 16:09
ميشه يه توضيح بديد چخ شكليه.. و اگه ميشه يه عكس بذاريد:10::10:

امروز سعی میکنم عکسشو واستون بذارم

BIKHIAL_ALL_75
29-06-2009, 16:13
در ضمن محيطش هم اصلا" خسته كننده نيست. به راحتي ميتوني محيطشو بدون كاهش سرعت به htc تبديل كني(اگه خواستي لينكشو بدم)
و با نصب يكسري رامها ميتوني فضاي داخلي گوشي رو حدود 90 مگ آزاد كني! و خيلي قابليتهاي ديگه كه دوستان اشاره كردن.

اگه امکانش هست این لینک htc رو بذار چون من یکی نصب کردم سرعت رو آورده پایین

ضمنا SpbMobileShell3 واسه تغییرات خوبه؟؟سرعت رو نمیاره پایین؟؟

SIMON137
29-06-2009, 16:27
این یکی رو من راضیم خیلی چیز ردیفیه ...

luckylock_2005
29-06-2009, 16:42
اينكه ميگن قديميه ديگه از اون حرف هاست!!!!!!....... من به همه گفتم و به شما هم ميگم كه اگه كار خاصي نداري كه فقط وين موبايل بتونه انجامش بده پاكت نخر چون پشيمون ميشي كه چرا با اين پول يه گوشي بهتر نخريدي:10:
ممنون از حوابات.
ولی من نمی فهمم ppc چه کارای اضافه ای میتونه انجام بده ؟

Amin.M.1986
29-06-2009, 16:59

يكم پايين مياد اما محسوس نيست.. يعني حتما نصب كن

mahdi_alone
29-06-2009, 22:26
علاالدین از پله های طبقه همکف برید پایین دقیقا روبروی پله ها توی ردیف وسط هردو مدل کیف رو داشت من هم کمریش رو گرفتم

BIKHIAL_ALL_75
29-06-2009, 22:31
عکس کیف مخصوص امنیا.من تو علائدین خریدم 25 هزار تومن
ببخشید که کیفیت عکسا پایینه

mahdi_alone
29-06-2009, 23:00
در رابطه با دریافت بلوتوثی فایلهای با حجم زیاد توسط امنیا من از bluetooth ftp استفاده میکنم که هیچ احتیاجی به برنامه هایی غیر از برنامه های اصلی امنیا نداره

فقط کافیه برید توی setting بعد توی بلوتوث توی همون صفحه اول گوشی یا لپ تاپ رو بشناسونید فقط بعد از شناسوندن کافیه device مورد نظر رو انتخاب کنید و بعد تمام اون گزینه ها مخصوصا OBEX file transfer علامت بزنید بعد save کرده و صفحه رو ببندید

برنامه file explorer رو اجرا کنید پوشه bluetooth ftp رو انتخاب کنید device رو که ساختید اینجا موجوده انتخابش کنید میبینید که تمام فلدر ها و فایلهای device مورد نظر در دسترس شماست میتونید توسط عمل copyوpaste فایل مورد نظر رو بدون در نظر گرفتن
حجمش به گوشیتون انتقال بدید

AryanLand
29-06-2009, 23:28

سلام.

اینکه شما دوست داری گوشی رو دستکاری کنی و توش تغییرات ایجاد کنی,فقط برو دنبال پاکت پی سی شما حتی میتونی با تغییر در رجیستری ویندوز موبایل میتونی تغییراتی ایجاد کنی که بعد از تغییر خودت هم باور نکنی.(مثل ویندوز) حالا اونایی که میگن خسته کننده هست شاید چون نمیتونن باهاش کار کنن و کارایی هاش رو یاد بگیرن خسته شدن. اما اینکه میفرمایید گفتن قدیمیه!! این دیگه از اون حرفاست شما با سیمبیان مقایسه کن ببین کدوم یکی زودتر آپدیت میشه .شما واسه ویندوز موبایل تقریبا" هر چند روز یکبارمیتونی شاهد رام های جدید باشی(البته طبیعیه که اکثرا" کوک شده باشن ولی کارایی شون از رام های افیشیال چیزی کمتر نیست چه بسا بیشتر هم هست).
اما در مورد نصب برنامه رو حافطه 8 یا 16 ,چرا میتونید نصب کنید و اصولا" تنها برنامه هایی رو باید رو حافظه مرکزی نصب کنید که به صورت دیفالت باید اینکار رو بکنید وگرنه کار نمیکنن.
به هر حال با توجه به خواسته هاتون من فکر میکنم بتونید با ویندوز موبایل( هر مدل از هر برندی که بگیرید)میتونید تجربه خوبی داشته باشید.فقط توصیه میکنم سعی کنید گوشی که میگیرید قابلیت GPS و G-Sensor رو داشته باشه چون در غیر اینصورت بعدا" پشیمون میشید.(مخصوصا" بخاطر اینکه شما گفتید بازی براتون مهمه و بازیهایی که نیازمند جی سنسور هستن زیاد هستن و اگثرا" خیلی جالب هستن.)

tigery
29-06-2009, 23:36
ببخشيد بچه ها كسي رجيستر Hexxagon Labs رو داره
بازيش جالبه ولي رجيستر ميخواد

Amin.M.1986
30-06-2009, 10:15
سلام.

اینکه شما دوست داری گوشی رو دستکاری کنی و توش تغییرات ایجاد کنی,فقط برو دنبال پاکت پی سی شما حتی میتونی با تغییر در رجیستری ویندوز موبایل میتونی تغییراتی ایجاد کنی که بعد از تغییر خودت هم باور نکنی.(مثل ویندوز) حالا اونایی که میگن خسته کننده هست شاید چون نمیتونن باهاش کار کنن و کارایی هاش رو یاد بگیرن خسته شدن. اما اینکه میفرمایید گفتن قدیمیه!! این دیگه از اون حرفاست شما با سیمبیان مقایسه کن ببین کدوم یکی زودتر آپدیت میشه .شما واسه ویندوز موبایل تقریبا" هر چند روز یکبارمیتونی شاهد رام های جدید باشی(البته طبیعیه که اکثرا" کوک شده باشن ولی کارایی شون از رام های افیشیال چیزی کمتر نیست چه بسا بیشتر هم هست).
اما در مورد نصب برنامه رو حافطه 8 یا 16 ,چرا میتونید نصب کنید و اصولا" تنها برنامه هایی رو باید رو حافظه مرکزی نصب کنید که به صورت دیفالت باید اینکار رو بکنید وگرنه کار نمیکنن.
به هر حال با توجه به خواسته هاتون من فکر میکنم بتونید با ویندوز موبایل( هر مدل از هر برندی که بگیرید)میتونید تجربه خوبی داشته باشید.فقط توصیه میکنم سعی کنید گوشی که میگیرید قابلیت GPS و G-Sensor رو داشته باشه چون در غیر اینصورت بعدا" پشیمون میشید.(مخصوصا" بخاطر اینکه شما گفتید بازی براتون مهمه و بازیهایی که نیازمند جی سنسور هستن زیاد هستن و اگثرا" خیلی جالب هستن.)

ميشه چندتا بازي قشنگش رو بذاري... ممنون

Amin.M.1986
30-06-2009, 10:25
ممنون از حوابات.
ولی من نمی فهمم ppc چه کارای اضافه ای میتونه انجام بده ؟

اگه از يه ديد بخواي نگاه كني هيچي و از ديد ديگه خيلي كارا... ببين برنامه ها براي پاكت حرفه اي تر هست ولي به شرط اينكه اين برنامه ها كه ميگم به كارت بياد وگرنه اگه يه گوشي بخواي واسه آهنگ گوش كردن و چت و بازي سيمبين كافيه... ببين دوست گلم پاكت از گوشي گرونتره... مثلا شما اگه با 250 بخواي پاكت بخري گزينه هاي زيادي نداري ولي اگه گوشي سيمبين بخواي بخري گزينه هاي زيادي داري... و نكته بعدي اينكه الان اكثر شركت هايي كه واسه وين موبايل برنامه ميزدن با توجه به همه گير شدن سيمبين براي سيمبين هم همون برنامه ها رو ميزنن كه اگه خواستي لينك ميدم... و در آخر اينكه بهتر و بدتري وجود نداره مهم نياز شماست و خواسته هاتون... من بين امنيا و اكسپريا توي انتخاب مشكل داشتم و چون امنيا واسم مناسب بود امنيا خريدم ولا غير... شما اگه دقيق استفاده هاتو بگي من تا بتونم كمكت ميكنم... البته تمام حرف هايي كه زدم نظر شخصيم بود كه شايد با نظر دوستان متفاوت باشه ولي مطمئن باش دور از هرگونه تعصب به برند خاصي هست

Amin.M.1986
30-06-2009, 10:31
يه چي ميگم كسي نخنده.. من تا حالا فارسي ساز نصب نكردم... يه بار يه خيلي قديميو نصب كردم كه اونم فارسي ساز نبئد يه برنامه بود كه فونت هاي فارسي رو داشت كه درست كار نميكرد... فارسي سازي هست كه بي نقص باشه؟؟؟؟؟؟ البته هنوزم خيلي نيازي به فارسي ساز ندارم فقط واسه ديدن اس ام اس ميخوام

fariborz_1
30-06-2009, 10:34
علاالدین از پله های طبقه همکف برید پایین دقیقا روبروی پله ها توی ردیف وسط هردو مدل کیف رو داشت من هم کمریش رو گرفتم

شما خود گوشيتم از علا الدين خريدي؟
منظورم اينه كه يه مغازه اي بهم معرفي كنيد لطفآ.

Amin.M.1986
30-06-2009, 11:25
شما خود گوشيتم از علا الدين خريدي؟
منظورم اينه كه يه مغازه اي بهم معرفي كنيد لطفآ.

دوست عزيزم اينجور نيست گه اگه من از يه جا خريدم و هوب بود شما هم بري 3 ماه بعد لز اونجا بخري... برو بگرد ببين كدوم مغازه لااقل 5 تا جعبه امنيا داره از اون بگير... آك و اين حرف ها هم همش الكيه.. همه جعبه ها باز شدن قبلا.. فقط دقت كن كاركرده نباشه

luckylock_2005
30-06-2009, 11:56
اگه از يه ديد بخواي نگاه كني هيچي و از ديد ديگه خيلي كارا... ببين برنامه ها براي پاكت حرفه اي تر هست ولي به شرط اينكه اين برنامه ها كه ميگم به كارت بياد وگرنه اگه يه گوشي بخواي واسه آهنگ گوش كردن و چت و بازي سيمبين كافيه... ببين دوست گلم پاكت از گوشي گرونتره... مثلا شما اگه با 250 بخواي پاكت بخري گزينه هاي زيادي نداري ولي اگه گوشي سيمبين بخواي بخري گزينه هاي زيادي داري... و نكته بعدي اينكه الان اكثر شركت هايي كه واسه وين موبايل برنامه ميزدن با توجه به همه گير شدن سيمبين براي سيمبين هم همون برنامه ها رو ميزنن كه اگه خواستي لينك ميدم... و در آخر اينكه بهتر و بدتري وجود نداره مهم نياز شماست و خواسته هاتون... من بين امنيا و اكسپريا توي انتخاب مشكل داشتم و چون امنيا واسم مناسب بود امنيا خريدم ولا غير... شما اگه دقيق استفاده هاتو بگي من تا بتونم كمكت ميكنم... البته تمام حرف هايي كه زدم نظر شخصيم بود كه شايد با نظر دوستان متفاوت باشه ولي مطمئن باش دور از هرگونه تعصب به برند خاصي هست

متوجه شدم.اخه به چند دلیل من میخوام ppc بگیرم.اول اینکه می خوام حتما تاچ باشه چون 3 ساله دائم تاچ دستمه و عادت کردم(p990,p910).بازیو نرم افزار واسش زیاد باشه.واسه موزیکم خوب باشه.خزم نباشه محیطشم قابل تغییر باشه. اول رفتم سمت 5800 چون دیگه از محیط SE خسته شده بودم.تازه غیر از اون دیگه مدل گوشیم خیلی قدیمی شده بود.بعد دیدم همه شاکین که ای بابا این 5800 که ngage هم نداره.دوربینشم که افتضاحه.تاچشم که ضعیفه نسبتا.symbyan هست ولی چه فایده باید 60 سال صبر کنی تا برنامه هاش زباد شن. ngage هم که معلوم نیست اصلا بیاد واسش یا نه! پس این گوشی رسما mp3 player هست فقط! ظاهرا نوکیا داده بیرون واسه دست گرمی که n97 رو بدون تجربه نزده باشه.
بعد یکی از بچه ها i900 رو پیشنهاد کرد منم رفتم دنبالش دیدم این خیلی خداست.تقریبا همه ام ازش راضین.می خوام بدونم از هر لحاظ راضیم میکنه؟ تاچ - بازی - موزیک -سرعت -برنامه های زیاد...؟
sms هم زیاد میزنم.اینکه قلم باهاش نیست sms زدن باهاش راحته؟ اگه هر چیزشو با 5800 مقایسه کنی بهم بگی لطف بزرگی کردی.
ممنون دوست من.منتظرم:11:

luckylock_2005
30-06-2009, 12:03
سلام.

ممنون از راهنماییاتون.فقط به من بگید از لحاظ کیفیت تصویر-وضوح و شفافیت صدا توی هندزفری - سرعت- زیبایی محیط-و تعداد نرم افزار و بازی هر کدوم از 10 به i900 چند میدید.خواهشا بدون تعصب بگید. روی حرفاتون حساب میکنم.tanx

saeidsmxo
30-06-2009, 14:33

اين spb به نظر من خيلي مزخرفه.اصلا" كار خاصي نميكنه ضمن اينكه يه برنامس و سرعتم ميگيره.
لينك اون هم تا فردا حتما" ميزارم.

saeidsmxo
30-06-2009, 15:21
سلام دوستان...
با اين مسير در رجيستري ميتونين شكل نمايشگر موس رو تغيير بدين!
H_L_M = system = state = samsung = mouse = cursorshape
وارد كه شدين مقدار dword رو از 0 تا 24ميتونين تغيير بدين.

در ضمن بالاخره امروز فهميدم اين چند نوع ويبره كه تو قسمت ستينگ هست براي چيه!!! خيلي جالبه

SIMON137
30-06-2009, 20:24
ممنون از راهنماییاتون.فقط به من بگید از لحاظ کیفیت تصویر-وضوح و شفافیت صدا توی هندزفری - سرعت- زیبایی محیط-و تعداد نرم افزار و بازی هر کدوم از 10 به i900 چند میدید.خواهشا بدون تعصب بگید. روی حرفاتون حساب میکنم.tanx
شما می خوای من یک فیلم آموزشی از امنیا بگیرم ؟ :d

اين spb به نظر من خيلي مزخرفه.اصلا" كار خاصي نميكنه ضمن اينكه يه برنامس و سرعتم ميگيره.
مظورت از کار خاص چیه ؟ همون به جای دسکتاپت میاد دیگه همونو سه بعدی می کنه می تونی تعویض صفحه هم بکنی . چیز قشنگیه که ...

behnambazi
30-06-2009, 20:46
بچه ها قیمت 8gig امینا چنده؟؟

siavash559
30-06-2009, 21:53
شما 25 هزار پول این کیفو دادین ؟ من مثل همین کیفو خریدم 12 هزار

mahdi_alone
30-06-2009, 23:25
خوبه قیمت کیف روز به روز داره کمتر میشه

به نظر من هم spb shell 3 چیز خوبه اما فقط اول کار بعدش دیگه حال نمیده مخصوصا که 5mb با ارزش از گوشی میگیره که من حاضر نیستم 1k هم الکی صرف بشه جدا از شوخی برعکس ورژن 2 اون خیلی یکنواخته و فقط تو یک صفحش میتونی دستکاری کنی

راستی کسی تونست از اون روش که گفته بودم توسط بلوتوث فایل ترانسفر کنه؟؟؟؟