مشاهده نسخه کامل
: کمک خرید رم کروشیال
akbarferdosi
03-10-2008, 12:34
باعرض سلام بین 3 مدل رم زیر کدامیک ارزش خرید دارد ؟
crucial balestix 1066
crucial tracer 800
crucial tracer 1066
alborz_k
03-10-2008, 12:44
باعرض سلام بین 3 مدل رم زیر کدامیک ارزش خرید دارد ؟
crucial balestix 1066
crucial tracer 800
crucial tracer 1066
اگه قصد اورکلاک داری ، tracer 800 بگیر .
اگه نمی خوای اورکلاک کنی ، tracer 1066 بگیر.
akbarferdosi
03-10-2008, 12:47
یعنی مدل tracer کیفیت بالاتری دارند یا تفاوت فقط در led میباشد؟
سوال دیگر اینکه مدل crucial tracer 1066 تا چقدر اورکلاک میشود؟
alborz_k
03-10-2008, 13:07
یعنی مدل tracer کیفیت بالاتری دارند یا تفاوت فقط در led میباشد؟
سوال دیگر اینکه مدل crucial tracer 1066 تا چقدر اورکلاک میشود؟
خوب کیفیت چیپ های 1066 بهتره و خنک کننده ی تریسر قوی تره. من بالیستیکس با باس 800 رو تا 1100 راحت اورکلاک کردم . احتمالأ با تایمینگ 5و5و5و15 تا 1150 اورکلاک می شه.
milky way
03-10-2008, 13:20
هیچکدوم Gskill بگیر . من خودم Tracer 1066 دارم رمهای Crucial مخصوصا Ballistix ها بگیر نگیر دارن من تا الان 2 بار خودم بردن رمها رو گارانتی آلبالو که بار آخری دیگه عوض کردن کاملا ترکیده بودن بنظر من که اصلا Ballistix رم های جالبی نیستن . یه Gskill سری pi بگیر خدا حالشو ببر رم واقعا رمه .
akbarferdosi
03-10-2008, 13:23
قیمت چنده؟
رمهای ماشکین چطوره؟ آیا گیر می آید
alborz_k
03-10-2008, 14:41
هیچکدوم Gskill بگیر . من خودم Tracer 1066 دارم رمهای Crucial مخصوصا Ballistix ها بگیر نگیر دارن من تا الان 2 بار خودم بردن رمها رو گارانتی آلبالو که بار آخری دیگه عوض کردن کاملا ترکیده بودن بنظر من که اصلا Ballistix رم های جالبی نیستن . یه Gskill سری pi بگیر خدا حالشو ببر رم واقعا رمه .
سلام. شما اولین کسی هستید که از رم های کروشال و مدل حرفه ایش ، یعنی بالیستیکس ناراحتید.
کلأ این رم ها بهترین کیفیت رو دارن و الان 1 ماه که ارن روی سیستم من به صورت اورکلاک کار می کنند و این طور که به نظر می رسه ، گارانتیشون هم فوق العادست چون هیچ شرکت کامپیوتری ، قطعه ای رو که آسیب فیزیکی دیده باشه رو جزء گارانتی محسوب نمی کنه. جالب این جاست که معروف ترین سایت سخت افزاری دنیا ، از رم های کروشال برای تست قطعات استفاده می کنه. این هم عکسش که گواه همه چیزه. این رم ها مدل بالیستیکس تریسر و در باس 800 هستند که ولتاژشون تا 2.3 افزایش پیدا کرده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ganje nahofte
03-10-2008, 18:01
منم باشم G.skill سری PI میگیرم. واقعا از هر لحاظ عالیه.
کروشیال هم به قول دوستمون بگیرنگیر داره. نسبت به قیمتش هم اصلا نمیرزه.
ونکته دیگه اینکه استفاده از رم کروشیال در تستهای بعضی سایتها دلیل بر بهتر بودن اونها نیست بلکه شرکت ستازنده رم با چنین سایتهایی قرار داد داره و پول هنگفتی هم بهشون میده تا از اون رمها در تستهاشون استفاده کنند. یعنی یه جور تبلیغ!!!!!!!
رم ماشکین هم خیلی خوبه ولی گلسان نتونست این رمهارو درست جا بندازه دلیلش هم گرونی این رمها و ناتوانی گلسان بود.
پس نتیجه اینکه بهترین انتخاب میتونه G.Skill 2x1GB 800/1066 CL4 PI Series باشه.
milky way
03-10-2008, 18:01
سلام. شما اولین کسی هستید که از رم های کروشال و مدل حرفه ایش ، یعنی بالیستیکس ناراحتید.
کلأ این رم ها بهترین کیفیت رو دارن و الان 1 ماه که ارن روی سیستم من به صورت اورکلاک کار می کنند و این طور که به نظر می رسه ، گارانتیشون هم فوق العادست چون هیچ شرکت کامپیوتری ، قطعه ای رو که آسیب فیزیکی دیده باشه رو جزء گارانتی محسوب نمی کنه. جالب این جاست که معروف ترین سایت سخت افزاری دنیا ، از رم های کروشال برای تست قطعات استفاده می کنه. این هم عکسش که گواه همه چیزه. این رم ها مدل بالیستیکس تریسر و در باس 800 هستند که ولتاژشون تا 2.3 افزایش پیدا کرده.
دقیقا آلبالو از آشغالترین گارانتی های ممکنست .
منم وقتی میخواستم بخرم به خاطر نام Crucial رفتم خریدم ولی خیلی اذیتم کرد آخرم سوخت (ایراد فیزیکی نداشت اصلا دیگه کار نمیکرد) بردم آلبالو بعد از یک هفته برام تعویض کردن رمی که به گفته خوده آقایه گارانتی اونجا 5 دقیقه هم تست رم طول نمیکشه ولی خوب دوست ندارن کارت رو راه بندازن دیگه باید حتما یک هفته الاف بشی وگرنه رمی که مشکل فیزیکی هم نداره که قابل تعمیر نیست فقط میشه تعویضش کرد همهجا هم تعویض میکنن .
Crucial هم کلا رم های بدی نباید بزنه ولی رم سازهای بهتری هم هستن Gskill الان انتخاب حرفه ای هاست سری pi هم که عالیه .
akbarferdosi
03-10-2008, 18:38
قیمتG.Skill 2x1GB 800/1066 CL4 PI Series چنده؟ از کجا میشه تهیه کرد.
alborz_k
03-10-2008, 19:03
منم باشم G.skill سری PI میگیرم. واقعا از هر لحاظ عالیه.
کروشیال هم به قول دوستمون بگیرنگیر داره. نسبت به قیمتش هم اصلا نمیرزه.
ونکته دیگه اینکه استفاده از رم کروشیال در تستهای بعضی سایتها دلیل بر بهتر بودن اونها نیست بلکه شرکت ستازنده رم با چنین سایتهایی قرار داد داره و پول هنگفتی هم بهشون میده تا از اون رمها در تستهاشون استفاده کنند. یعنی یه جور تبلیغ!!!!!!!
رم ماشکین هم خیلی خوبه ولی گلسان نتونست این رمهارو درست جا بندازه دلیلش هم گرونی این رمها و ناتوانی گلسان بود.
پس نتیجه اینکه بهترین انتخاب میتونه G.Skill 2x1GB 800/1066 CL4 PI Series باشه.
دوست عزیز ، شما اگه به اون تستی که گذاشتم ، دقت می کردی ، حتمأ متوجه می شدی چیزی بیش از تبلیغات ،برای انتخاب اون رم وجود داره مثلأ چند رم با باس 800 در جهان وجود دارند که بتونند به باس نزدیک به 1200 ، اون هم در زمان تأخیر 5و5و5و15 برسندو توانیی های پیشرفته ترین مادربرد ها رو به چالش بکشند. من برای حرفی که زدم ، مدرک آوردم و رم های کروشال رو کامل معرفی کردم ، در ضمن حرفه ای ها حرفه ای عمل می کنند و رم حرفه ای می گیرند:5: مثل ocz , mushkin , crucial .
خوب شما بگو که gskill ساخت کدوم کشوره ، چیپ هاش ساخت کجان ، قیمتش چنده و چند تا مدرک و بنچمارک هم از قابلیت اورکلاک و کارایشش بزار.
اگه یک نفر از رم کروشال ناراضی بوده ، دلیل بر بد بودن تمام رم ها نیست. من 3 -4 نفر رو در همین فروم می شناسم که رم کروشال دارند و همشون کاملأ راضی هستند .
مثل این که مخالفت با من در این فروم عادت شده ، شما می تونید در مورد کارایی رم های کروشال از microsystem , behrad , beny_nvidia , stream که از این رم ها استفاده می کند ، سوال کنید.
ganje nahofte
03-10-2008, 23:16
جوابتون رو براتون پخ کردم
akbarferdosi
09-10-2008, 22:27
بین crucial balestix 1066 و 1066 مدل تریسر کدامیک انتخاب مناسبتری است/ یکی از فروشنده ها میگفت مدل تریسر به خاطر led دار بودنش خرابیش بیشتره واورش هم ازاون یکی کمتره!
alborz_k
09-10-2008, 23:08
بین crucial balestix 1066 و 1066 مدل تریسر کدامیک انتخاب مناسبتری است/ یکی از فروشنده ها میگفت مدل تریسر به خاطر led دار بودنش خرابیش بیشتره واورش هم ازاون یکی کمتره!
مدل تریسر قوی تره و توصیه ی کروشال به کاربران و گیمر های حرفه ای هست ، پس بهتره که همون رو بخرید و زیاد به حرف های فروشنده ها توجه نکنید.
akbarferdosi
12-10-2008, 19:54
با سلام وتشکر از شما، من همین مدل را امروز خریدم تا 1200 اور میشه منتهی در بایوس در حالت اتومات 800 میشناسه ، همچنین در برنامه cpuz علت چیست؟!
با سلام وتشکر از شما، من همین مدل را امروز خریدم تا 1200 اور میشه منتهی در بایوس در حالت اتومات 800 میشناسه ، همچنین در برنامه cpuz علت چیست؟!
مادربردتون چیه؟
در صورتی که به طور اتوماتیک روی 800 قرار می گیره احتمالا با آپدیت بایوس مادربرد (اگه مادربردتون جدید باشه) درست میشه.
دو تا Screenshot از تب های Memory و SPD برنامه CPUZ هم بگذارید بد نیست!
akbarferdosi
12-10-2008, 20:29
مادربرد p35 ds3l بایوس هم جدیدا آپدیت کردم f9 beta
دوستاني كه اطلاع دقيق دارن ميشه بگين چيپهاي باليستيكس با تريسر چه فرقي دارند؟ چون من شنيدم كه سري تريسر فقط براي استفاده از Sli بهينه شدن و فرقي از نظر چيپي با بالستيكس ندارن.
در ضمن آيا اين واقيعت داره كه قرارداد كروشيال و ميكرون تمام شده و رمهاي باليستيكس و تريسر ديگه از چيپ ميكرون استفاده نميكنند؟
ممنون
behradsn
13-10-2008, 20:10
دوستاني كه اطلاع دقيق دارن ميشه بگين چيپهاي باليستيكس با تريسر چه فرقي دارند؟ چون من شنيدم كه سري تريسر فقط براي استفاده از Sli بهينه شدن و فرقي از نظر چيپي با بالستيكس ندارن.
در ضمن آيا اين واقيعت داره كه قرارداد كروشيال و ميكرون تمام شده و رمهاي باليستيكس و تريسر ديگه از چيپ ميكرون استفاده نميكنند؟
ممنون
هیچ فرقی یالستیک و بالستیک تریسر در مدل چیپ ها ندارند
تفاوت در رنگ سینک ها و داشتن ال ای دی های رنگی در بالستیک تریسر نسبت به بالستیک هستش
در نهایت اینقدر مته به خشخاش نگذارید
باز هم برای بار چندم میگم رم های پروفشنال که تایمینگ پایینی دارند اکثراً خوب عمل میکنند چون از چیپ های خوبی ساخته شده اند
نیاز زیادی به اور نخواهید داشت با این سری مموری ها در نهایت پرفورمانسشون هم با اور بطور چشم گیر تغیبر نمیکنه که بخواد دهن آدم رو باز نگه داره ، اینطوری : :18:
اما در مورد انتخواب رم بهتره رم باس 800 با تایمینک CL4 بخرید و اگر هم خواستید اور کنید تایمینگ رو بالا نبرید و با همین تایمینک 100 هزتز اور کنید
توجه داشته باشید که بعضی از رم ها ولتاژ پذیر نیستند و باید قبل از خرید رم ها بدونید که تو ولتاژ های بالاتر از استاندارد خود رم کار میکنند یا خیر
اگر من مغازه ای چیزی داشتم این مموری هارو تست میکردم میگفتم کدوم بهتر عمل میکنند چون متاسفانه بنچ های زیادی از مدل های مختلف رم در سایت هاموجود نیست
یک مقدار هم منتقیه چون زیاد پرفورمانس تغییر نمیکنه نگر اینکه برید سراغ DDR3 یا باس های 1200
درکل بهتره 4 گیگابایت رم باس 800 CL4 بخرید (نتیجه 2 ماه تحقیق من برای خرید رم)
behradsn
13-10-2008, 20:13
درسته
جای نگرانی نیست
دقت داشته باشید که دارید میگید تا 1200 اور میشه
این خوب بودن چیپست ها رو میرسونه اگر چیپ های مموری خوبی نبود تابحال از بین میرفتند :31:
ورژن 1.47 رو دانلود کنی اینجوری که در زیر عکسو میبینی میشناسه
لینک دانلود مستقیم 1.47
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
akbarferdosi
24-10-2008, 11:49
رم کروشیال tracer1066 در تایمینگ 10-4-4-5کاملا پایدار میباشد!!!
alborz_k
24-10-2008, 17:54
سلام. چه جوری؟ خودت تست کردی؟
با چه ولتاژی؟
مسلما خیلی از رمهای اون رده قیمت می تونند توی این فرکانس و تایمینگ کاملا پایدار باشند، بعضی ها با 2.0~2.1 ولت؛ بعضی ها هم 2.4 ولت!
akbarferdosi
24-10-2008, 19:46
بله خودم تست کردم در برنامه ORTHOS و prime95 بعد از یکساعت کاملا پایدار بود والان در بازیها وبرنامه ها در همین تایمینگ داره کار میکنه
akbarferdosi
27-10-2008, 22:01
4-4-4-5 جواب داد !!! در فرکانس 1068
4-4-4-5 جواب داد !!! در فرکانس 1068
دوست عزیز اینطوری ارزشی نداره...!
شما بگید با چه ولتاژی، اسکرین شات از تب مموری CPUZ بگذارید، تست پایداری هم بگیرید.
akbarferdosi
27-10-2008, 23:26
منظورم از جواب دادن بعد از تست پایداری بود. ولتاژ رم 2.04 می باشد ، البته در حالت auto میباشد. این هم عکس از cpu-z
akbarferdosi
27-10-2008, 23:35
منظورم از جواب دادن بعد از تست پایداری بود. ولتاژ رم 2.04 می باشد ، البته در حالت auto میباشد. این هم عکس از cpu-z [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vivid806
28-10-2008, 13:55
منظورم از جواب دادن بعد از تست پایداری بود. ولتاژ رم 2.04 می باشد ، البته در حالت auto میباشد. این هم عکس از cpu-z [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که عکسی نمیبینم!!!
مثل اینکه عکسشون رو Local و از روی PC خودشون گذاشتند...!
به هر حال این بار اول نیست، تاپیک قفل میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.