مشاهده نسخه کامل
: کمک به یه مبتدی در موردtv card
سلام دوستان
من می خوام یه کارت tv بخرم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم
حتی نمی دونم تو کدوم چیپست وصل می شه و...
درضمن تو یه تاپیک در مورد 64 بیتی و 32 بیتی سیستم یه چیزایی گفته که من نفهمبدم
لطفا کمک کنید:10:
farshad9
03-10-2008, 15:02
شما چه میزان میخوای هزینه کنی کارتهای تی وی از حدود 25 هزار تومن شروع میشه تا بالای 100 سعی کنید کارتی که انتخاب میکنید علاوه بر کیفیت محصول از ساپورت نرم افزاری خوبی هم برخودار باشه و درایور برای ویندوزهای ویستا و اکس پی 64 - 32 بیتی داشته باشه و اگر ساکن تهرانید میشه کارتهای دیجیتال رو پیشنهاد کرد که کیفیت و گیرندگی بالاتری نسبت به نوع آنالوگ دارن
ممنوم دوسته خوبم
من تا حدود 75 تومن می تونم بدم در مورد انالوگ یا دیجیتال خودم نظرم رو دیجیتاله فقط مشکلی که دارم رو چیپستیه که قرار روش وصل شه که نمی دونم چه چیپستیه!!!! و ایا مثل گرافیک برا هرر سیستمی فرق داره یعنی من اگه تخرم و روسیستمم نصب کنم اگه سیستمو عوض کنم باید tv رو عوض کنم؟؟؟ و سوال بعدیم اینکه به ویندوز بستگی داره؟؟؟
farshad9
04-10-2008, 22:58
مدل WinFast DTV1000 T از برند Leadtek یه مدل دیجیتال با گارانتی آواژنگ نرم افزار قدرتمندی داره و برای ویندوزهای 32 و 64 بیتی اکس پی و ویستا درایور داره قابلیت روشن و خاموش کردن کامپیوتر با استفاده از ریموت کنترل
منظورتون از چیپست فکر میکنم اسلات باشه اینترفیس این کارت از نوع PCI هستش و فقط کافیه مادر بوردتون یه اسلات PCI خالی داشته باشه اینم بگم که سیستم دیجیتال فعلا فقط توی تهران فعاله
متاسفانه نتونستم قیمتی ازش پیدا کنم ولی با توجه به مشخصاتش بعید از بودجه شما بیشتر باشه شما میتونی برای قیمت با آواژنگ تماس بگیری
لینک مشخصاتش هم توی لینک پایین میتونید ببینید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنده تي وي كارت با مارك d@tron ساخت تركيه خريىم وأن را در ويندوز 98 استفاده ميكردم ولي براي استفاده در ويندوز اكس بي
درايور ندارم لطفا لينك و يا سايت أن را معرفي نماييد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.