مشاهده نسخه کامل
: من یه مادربورد خفن میخوام که کارت گرافیک آنبورد هم داشته باشه !
mahyarSAMSUNG
03-10-2008, 02:04
گیگا یا ایسوز باشه ! البته الان گیگا دارم ( مدل gs3 ) که خیلی هم خوبه کارت آنبرد هم داره که خیلی آنبردش قوی ولی اسلات پی سی آی اکسپرسش ایراد داره که وقتی کارت میزنم توش تصویر نمیده . حالا یه مین بورد تا قیمت 100 تومن بهم معرفی کنید که انبرد هم داشته باشه جدید هم باشه !:31:. pls3 هم نباشه :2: ! .ممنون
alborz_k
03-10-2008, 02:07
سلام. اینتل می خوای یا amd?
Professor Massoud
03-10-2008, 07:10
اینتل : Asus-p5ql Pro =110
ای ام دی : Asus-m3a
گیگا یا ایسوز باشه ! البته الان گیگا دارم ( مدل gs3 ) که خیلی هم خوبه کارت آنبرد هم داره که خیلی آنبردش قوی ولی اسلات پی سی آی اکسپرسش ایراد داره که وقتی کارت میزنم توش تصویر نمیده . حالا یه مین بورد تا قیمت 100 تومن بهم معرفی کنید که انبرد هم داشته باشه جدید هم باشه !:31:. pls3 هم نباشه :2: ! .ممنون
دوست عزیز اگه کارت گرافیکتون رو هم بگید بهتره.
Professor Massoud
03-10-2008, 14:27
گرافیک آنبورد رو بیخیال شو . اما یکی از بهترین مینها که گرافیک آنبورد داشته باشه : FOXCOON - G33M هست که اینتل هست و 110 تومنه.
mahyarSAMSUNG
04-10-2008, 02:40
آقا شرمنده که یادم رفت بگم اینتیل یا آی ام دی . ولی من اینتل میخوام . Asus-p5ql Pro این مدلی که گفتید حتما آنبرد داره ؟ آنبردش چند مگ ؟ عکسی ازش داری بزاری ؟ من تاپیکی برای گارت گرافیک هم باز کردم هنوز معلوم نیست کارتم چیه . میخواید یه کارت گرافیک هم معرفی کنید . که با همین مین بورد Asus-p5ql Pro سازگار باشه ! ممنون .
Professor Massoud
04-10-2008, 16:04
نه آنبرد نداره ! آنبرد کیلیویی چنده ؟!! اگه نمیخوای خرج گرافیک کنی یه 8400 با قیمت 40 تومن بخر ، انصافا از آنبرد بهتره !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما FOXCOON - G33M که گفتم آنبور خوبی داره.
mahyarSAMSUNG
05-10-2008, 22:08
بحث من سر قدرت آنبرد نیست . من فقط میخوام اگه یه زمانی کارت گرافیکم خراب شد بازم بتونم که از کامم استفاده کنم که البته یه مین بورد خوب هم پیداکردم یه نظر میشه روش بدین به نظر من که عالیه همینو شاید گرفتم . این مین بورد توی پاساژ رضا 125 تومن بود رفتم یه پاساژ که ضلع غربی پارک دانشجو هست یه مغازه همونو میداد 92 تومن .بگیرم ؟
abit fataleti : تا 16 گیگ رم میخوره . hdmi . آنبرد 512 مگابایت . حالا نظر شما چیه . برای خرید کارت گرافیک هم کمک کنید توی همون تاپیک مخصوصش
ganje nahofte
06-10-2008, 02:58
بحث من سر قدرت آنبرد نیست . من فقط میخوام اگه یه زمانی کارت گرافیکم خراب شد بازم بتونم که از کامم استفاده کنم که البته یه مین بورد خوب هم پیداکردم یه نظر میشه روش بدین به نظر من که عالیه همینو شاید گرفتم . این مین بورد توی پاساژ رضا 125 تومن بود رفتم یه پاساژ که ضلع غربی پارک دانشجو هست یه مغازه همونو میداد 92 تومن .بگیرم ؟
abit fataleti : تا 16 گیگ رم میخوره . hdmi . آنبرد 512 مگابایت . حالا نظر شما چیه . برای خرید کارت گرافیک هم کمک کنید توی همون تاپیک مخصوصش
ای! بدک نیست!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.