مشاهده نسخه کامل
: غيرفعال كردن view source
shayan3001
02-10-2008, 22:55
سلام.چه طور مي تونم سورس برنامم رو مخفي كنم.بايد از كدهاي جاوا استفاده كنم؟ممنونم.
Bill Gates
03-10-2008, 00:39
سلام
سورس html رو تا اونجا که من میدونم نیتونی مخفی کنی!:31:
تشکر//
سلام.
این امر امکان نداره.
در ضمن تکراریه دوست عزیز لطفا جستجو کنید.
peyman1987
03-10-2008, 17:23
همونطور که دوستان گفتن اول اینکه تکراریه بگردی جوابشو پیدا میکنی و دوم اینکه خودتو خسته نکن الکی دنبال قایم کردن یه مشت کد بی ارزش نباش. مهم اون فکریه که نمیشه بزور از آدم گرفت وگرنه کد که ارزشی نداره.
Ultimator
03-10-2008, 17:35
سلام
درسته که کدهای Html ارزشی ندارن اما غیر ممکن نیست و فکر کنم تو آی ای و فایر فاکس جواب میداد کدش ، اما الان مطمئنم ندارم پس هیچی !
milky way
03-10-2008, 18:13
فایده ای نداره نگرد راه های متفاوتی برای رسیدن به سورس صفحات وجود داره بقول دوستان هم که سورس Html اصلا هیچ ارزشی نداره هیچکس سورس Html نمی دزده آخه من نمیدونم مثلا به چه دردی میخوره .
سلام
درسته که کدهای Html ارزشی ندارن اما غیر ممکن نیست و فکر کنم تو آی ای و فایر فاکس جواب میداد کدش ، اما الان مطمئنم ندارم پس هیچی !
بی خیال نیما جان...
من که بعید می دونم بشه با کد view source رو غیر فعال کرد، چون اینو مطمئنم!!! ( منم که اولها تازه کار بودم، این چیزا بفکرم رسیده بود، ولی یه خرده که پخته تر شدم، منصرف شدم... )
در ضمن گیریم، که ما بتونیم این کار بکنیم، ولی همونطور که دوستمون در پست بالا گفت راههای مختلفی برای بدست آوردن سورس صفحه هست، که مهمترین و متداول ترینش کش مرورگر هست.
Bill Gates
04-10-2008, 11:19
کد سورس در صورتی غیره فعال میشه که هیچگونه کد html در صفحه شما به کار رفته نباشه
تشکر//:31:
as13851365
04-10-2008, 11:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا بیخیال این جور کارها نمی شید ؟؟
eng.j.mehrdad
04-10-2008, 12:05
همون طور که دوستان گفتن، نمیشه به طور کامل، ولی این کد در منو رایت کلیک غیر فعال میکنه گزینه View Source رو ،
- برای همه مرورگر ها (Browser) ها گارانتی نمیشه ، نظر من اینه که تو IE جواب میده به هر حال خودش اندکی ار الام شما میکاهد !:31:
- دوستان خوب جواب بدید اینجا جای اظهار فضل نیست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
neopersia
04-10-2008, 12:13
همون طور که دوستان گفتن، نمیشه به طور کامل، ولی این کد در منو غیر فعال میکنه گزینه View Source رو ،
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدavascript:(function(w){for(var%20i=0;i<w.length;i++){arguments.callee(w.fra
mes[i]);}try{function%20n(r){r.onclick=r.oncontextmenu=r .onmousedown=r.onmou
seup=null;}n(w.document);n(w.document.body);}catch (e){alert('Bookmarklet%20f
ailed:\n\n'+e.message);}})(top);
یعنی این کد گزینه view source رو از منوی view هم غیر فعال میکنه و اینکه اصلا توی همه مرورگرها اجرا میشه؟
جواب من: نه
چون تا جایی که فهمیدم فقط منوی راست کلیک رو تحت تأثیر قرار میده!
اگه اشتباه میکنم بگید تا روشن شم!
eng.j.mehrdad
04-10-2008, 12:19
یعنی این کد گزینه view source رو از منوی view هم غیر فعال میکنه و اینکه اصلا توی همه مرورگرها اجرا میشه؟
نه درسته !
من هم گفتم که نمیشه ، شاید توضیحم اندکی نادرسته الان اصلاحش میکنم. ولی باز هم دلیل نمیشه که دوستان اظهار فضل کنن ، میتونستن برای احترام به دوستمونم که شده اندکی Search میکردن که لا اقل راه حل موجود رو بهش میگفتن!
سلام.
دقیقا باهات موافقم!!!
peyman1987
04-10-2008, 15:24
همون طور که دوستان گفتن، نمیشه به طور کامل، ولی این کد در منو رایت کلیک غیر فعال میکنه گزینه View Source رو ،
- برای همه مرورگر ها (Browser) ها گارانتی نمیشه ، نظر من اینه که تو IE جواب میده به هر حال خودش اندکی ار الام شما میکاهد !:31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز جان یک اینکه همونطور که خودت گفتی این کد فقط توی IE کار میکنه ، دو فقط منوی راست کلیک رو غیرفعال میکنه ، سه اگه جاوااسکریپتها رو غیرفعال کنی این یه کار رو هم نمیکنه ، چهار نمیدونم شما به چه جور جواب دادنی میگی خوب جواب دادن ولی اینجا کسی قصد اضهار فضل یا به رخ کشیدن چیزی نداره. هر کس هر چی میدونه میگه تا شاید یه کمکی به اون کسی که سوال کرده بشه. در ضمن وقتی یه کاری الکیه و ارزش وقت گذاشتن نداره بهتره به کسی که میخواد وقتشو روی این موضوع تلف کنه هشدار داده بشه که این کار کار بیخودیه تا الکی وقتش روی چیزایی که به هیچ دردی نمیخورن نزاره و در عوض بتونه روی موضوعات بهتر و مهمتر کار و پیشرفت کنه.
موفق باشین:10:
amin2000
04-10-2008, 19:48
دوستان حرف شما کاملا درسته
ولی فکر نمیکنید کار این دوستمون فقط از روی درخواست دیگری بوده؟ یکم بیشتر نگاه کنیم :
مون طور که دوستان گفتن، نمیشه به طور کامل، ولی این کد در منو رایت کلیک غیر فعال میکنه گزینه View Source رو
شما از ما بزرگترین
کوچیکی مارو ببخشید
دوستان حرف شما کاملا درسته
ولی فکر نمیکنید کار این دوستمون فقط از روی درخواست دیگری بوده؟ یکم بیشتر نگاه کنیم :
شما از ما بزرگترین
کوچیکی مارو ببخشید
سلام.
خب پیمان جان هم در پست بالاییتون بهش اشاره کردن!!!
David.Jn
05-10-2008, 00:10
سلام
همونطور كه همه دوستان گفتن اين راه عاقلانه نيست
چون كد Html يا Javascript كه ديگه چيزي نداره كه بخواي مخفيش كني
ولي من خيل وقت پيش تو يكي از همين فرومها ديده بودم كه نميدونم يه نرم افزار بود يا كد ، كه كدهاي html رو تبديل به كدهاي نامفهوم مي كرد كه براي بيننده هيچ مفهومي نداشت.
آدرسشو نميدونم ولي يه سرچ بزني گير مياري
اما منم ميگم بيخيال شو چون حتما ميشه اون كدها را decode كرد و دوباره به html تبديل كرد
Ultimator
05-10-2008, 00:45
سلام
ضمن عرض معذرت انگار همونطور که همتون میدونید بحث نتیجه ای نداره و فقط در حد اظهار نظره و هر کس که تاپیک رو ببینه ( از جمله ایجاد کننده ی تاپیک) مطمئنا جوابش رو میگیره .. با اجازتون ترجیح میدم ادامه پیدا نکنه :)
:40::40::40:
ممنون از همتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.