ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با account

lord_ashkan_z
02-10-2008, 21:27
باسلام...

همون طور كه مي دونيد در Vista برخلاف XP كاربر مي تواند يك Account داشته باشه. در حالي در XP حداقل 2 Account باد داشته باشي: admin و X .

من مي خواستم بدوني كه طرف متوجه بشه يك دفعه وارد سيستم ش ،كه پسورد داشت، بشم.(با استفاده از hiren boot)
:13:
چون فكر مي كردم كه مثل XP هست و اكانت admin جز ليست نمايش داده نميشه، انتخاب كردم كه كه پسورد admin را پاك كند.

اين كار باعث شده كه account جديدي ايجاد بشود كه نميشه پاكش كرد. سوال من اين است كه چه طوري پاكش كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....

باتشكر...

hosein66
02-10-2008, 22:49
باسلام...

همون طور كه مي دونيد در Vista برخلاف XP كاربر مي تواند يك Account داشته باشه. در حالي در XP حداقل 2 Account باد داشته باشي: admin و X .

من مي خواستم بدوني كه طرف متوجه بشه يك دفعه وارد سيستم ش ،كه پسورد داشت، بشم.(با استفاده از hiren boot)
:13:
چون فكر مي كردم كه مثل XP هست و اكانت admin جز ليست نمايش داده نميشه، انتخاب كردم كه كه پسورد admin را پاك كند.

اين كار باعث شده كه account جديدي ايجاد بشود كه نميشه پاكش كرد. سوال من اين است كه چه طوري پاكش كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....

باتشكر...
سلام

ببینید با این روش پاک می شه

تو run تایپ کنید :control userpasswords2 در پنجره باز شده اکانت جدید را remove کنید

lord_ashkan_z
03-10-2008, 23:07
الان دمه دست نيست.
بعدا امتحان مي كنم ولي بعيد مي دونم كار كنه!

فعلا ...

hosein66
04-10-2008, 01:07
نه مطمئنم کار می کنه اگر هم کار نکرد یه راه دیگه هم دارم با اون دیگه 100 درصد پاک می شه

ORIGINAL
04-10-2008, 15:40
در همون پنجره ی UserAccounts که در بالا گفته شد در تب Advanced و در بخش Advanced user management میتونید کاملا User ها رو تغییر یا پاک کنید حتی یوزر هایی که به صورت Built-in در ویندوز هست.
موفق باشی.