ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چجوري پروژه و ديتابيس هامو روي فلش انتقال بدم؟

samaram
02-10-2008, 17:42
به سلامتي! پروژم تموم شده و مي خوام برا ارائه ببرمش دانشگاه. حالا براي انتقالش روي فلش دو تا سوال دارم:
1- چطور يه SETUP از ديتابيسم بسازم؟(SQL SERVERم 2000 هستش)
2- چطور از پروژه يه كپي تهيه كنم؟ (دات نت2 كار مي كنم) قبلا در دات نت 2003 از copy project استفاده مي كردم.اما يه سري وقتي با اين روش پروژمو به فلش انتقال دادم اونجا تصاوير رو علي رغم وجود در پوشه ي root نشون نميداد. چرا؟ در دات نت 2005 بايد چيكار كنم؟

hemaseh
02-10-2008, 19:03
شاید آدرس دهیت نسبی نیست که نشون نمیده

jandedy
02-10-2008, 20:35
بهتره از mysql database استفاده كني

Ultimator
02-10-2008, 22:19
بهتره از mysql database استفاده كني
دوست عزیز پروژه ایشون با Asp.net ساخته شده
نیازی به استفاده از این چیزها نیست .. :happy:

به سلامتي! پروژم تموم شده و مي خوام برا ارائه ببرمش دانشگاه. حالا براي انتقالش روي فلش دو تا سوال دارم:
1- چطور يه SETUP از ديتابيسم بسازم؟(SQL SERVERم 2000 هستش)
2- چطور از پروژه يه كپي تهيه كنم؟ (دات نت2 كار مي كنم) قبلا در دات نت 2003 از copy project استفاده مي كردم.اما يه سري وقتي با اين روش پروژمو به فلش انتقال دادم اونجا تصاوير رو علي رغم وجود در پوشه ي root نشون نميداد. چرا؟ در دات نت 2005 بايد چيكار كنم؟

samaram
03-10-2008, 08:24
هر كار كردم دكمه ي تشكر كار نكرد!
ممنون جناب اولتيماتور گرامي. پس من خيلي راحت پوشه ي پروژمو از روت كپي كنم و اونجا توي دانشگاه هم توي روت ذخيره كنم؟
در مورد ديتابيس هم چجوري از اينجا كپيش كنم؟ از all tasks كدوم گزينه رو انتخاب كنم؟

jandedy
03-10-2008, 08:54
دوست عزیز پروژه ایشون با Asp.net ساخته شده
نیازی به استفاده از این چیزها نیست .. :happy:

شما کافیه فایلهاتونو کپی کنید فقط کار دیگه ای نیازی نیست انجام بدید آدرس عکسها باید نسبی باشه تا مشکل پیش نیاد دیتابیس هم باید رو سیستم دانشگاهتون اتچ بشه

من نميدونستم :11::31:

Ultimator
03-10-2008, 14:55
هر كار كردم دكمه ي تشكر كار نكرد!
ممنون جناب اولتيماتور گرامي. پس من خيلي راحت پوشه ي پروژمو از روت كپي كنم و اونجا توي دانشگاه هم توي روت ذخيره كنم؟
در مورد ديتابيس هم چجوري از اينجا كپيش كنم؟ از all tasks كدوم گزينه رو انتخاب كنم؟
شما باید Detach ش کنید بعد به محل ذخیره سازی دیتابیس ها توی... C:\program files\Microsoft Sql ( ادامه هم داره !! ) دیتابیستون رو پیدا کنید و فایل mdf و ldf اون رو کپی کنید .