ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك: مشكل در shortcut ها

J U N I P E R
02-10-2008, 15:03
سلام...

من يه مشكل پيدا كردم.تو قسمت مباحث آموزشي هم مطرح كردم ولي خب مثل اينكه خيلي كسي اونجا سر نمي زنه!مجبور شدم يه تاپيك جداگانه اينجا بزنم.

وقتي به آبجكتي مديفاير edit poly ميدم و اون رو انتخاب ميكنم shortcut هاي view port ها كاركردشون عوض ميشه.
مثلا T به جاي اينكه صحنه رو به top ببره جسم رو tessellate ميكنه.F و L و ... هم به همين ترتيب.
خب خيلي اذيت ميشم واسه تعويض نماي ديدم.اين مشكل هم وقتي پيش مياد كه از مديفاير edit poly استفاده ميشه و در convert به poly چنين مشكلي نيست.
چي كار كنم كه ميانبر ها حين كار با همچين جسمي همون كاري رو انجام بدن كه در حالت عادي دارن؟

ممنون

/.,mnb
02-10-2008, 16:41
خب من هم این مشکل رو دارم.
من برای رفع این مشکل با کلید های 1/2/3/4/5 که طبق کارم با Poly ها زیر مجموعه های پلی ها رو غیر فعال می کنم و تا میانبر ها عادی بشن و بعد هم با هاشون نماها رو تعویض یا ... می کنم. البته باید بگم که این مشکل زیاد دردسر ساز نیست چون میانبر های مهم تعویض نمی شن. مثلا شما می تونید برای مدلسازی توی مکس همیشه از نمای User استفاده کنید و با Alt+ scroll+ Drage نمایتون رو درست کنید که این کار برای مدلهای نرم مثل مدلهای کارکتر و حیوان و ... بیشتر کاربرد داره.
توی Customize==> customize User Interface ==> Tollbar Tap ==> Group ==> on/ off Active شما میتونید دسته ای از کلید ها رو موقتا غیر فعال کنید.

موفق باشی.........