ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد

dawood41
01-10-2008, 22:24
دوستان دیروز وقتی خود را روشن کردم روشن شد و به پیغام -, همون صفحه ای که در ابتدای ویندوز با f8 باز میشه اومد و منstart windows normaly رو که انتخاب میکنم و اینتر میزنم کامپیوتر ریست مشه آیا ممکنه مشکلی برای هارد به وجود آمده باشه‌

javadshahvand
02-10-2008, 13:20
دوستان دیروز وقتی خود را روشن کردم روشن شد و به پیغام -, همون صفحه ای که در ابتدای ویندوز با f8 باز میشه اومد و منstart windows normaly رو که انتخاب میکنم و اینتر میزنم کامپیوتر ریست مشه آیا ممکنه مشکلی برای هارد به وجود آمده باشه‌

مدل قطعات رو بگو ؟

برای اینکه فعلاً مشکلت حل بشه باید حتماً ویندوز رو عوض کنید

kazemrayane
20-10-2008, 03:07
سلام
من وقتي ويندوزم عوض خواستم بكنم انجايي كه براي انتخاب درايو نصب است من درايو هارا دلت كردم اما انها براي هميشه دلت شدند و هيچ اثري هم از انها نيست لطفا كمكم كنيد متشكرم

milky way
20-10-2008, 10:27
چجوری ریست میشه یه صفحه آبی میاد و ریست میشه ؟

a_arya@gawab.com
20-10-2008, 17:04
خیلی مشکلا ممکنه بوجود اومده باشه.
شما اول ببین با گزینه های دیگه منوی f8 ویندوز بالا میاد یا نه. مثل start with last known.... یا save mode .
اگر بالا نیومد ویندوز بریز. اگر اومد توی seystem restore ویندوز رو به آخرین حالت ری استور کن.

a_arya@gawab.com
20-10-2008, 17:08
سلام
من وقتي ويندوزم عوض خواستم بكنم انجايي كه براي انتخاب درايو نصب است من درايو هارا دلت كردم اما انها براي هميشه دلت شدند و هيچ اثري هم از انها نيست لطفا كمكم كنيد متشكرم
درایو c هنوز سر جاشه؟ اگر هست ویندوز رو نصب و با partition magic دوباره پارتیشن بندی کنید.
اگه نیست احتمالا باید Fdisk کنید.

محمد حيدري
11-11-2008, 15:33
ها حسن بازم که کارای خطرناک کردی. حالا ببین آقای مهندس دکتر چی میگه
سلام دوست عزیز حرفای حسن رو جدی نگیر چون این اگه عقل درست و حسابی داشت، که دیگه سوژه خنده ملت نمیشد. امیدوارم الان که این مطلب و میخونی خیلی دیر نشده باشه چون هر گونه تغییر در هارد، درصد احتمال بازیابی اطلاعاتت رو پایین میاره.
بهترین راه اینکه هادتو به یه سیستم دیگه وصل کنی و با برنامه Easy Recovery اطلاعاتتو برگردونی
اگه موقع کار با این نرم افزار مشکلی داشتی همینجا مطرح کن تا کمکت کنم.

Jocker
12-11-2008, 23:04
سلام دوستان

من یک هارد یک ترا Segat (اگر درست نوشته باشم) خریدم ولی صدا می‌دهد

یعنی وقتی اطلاعات می‌ریزم داخلش صدای وحشتانکی می‌دهد مثل تراکتور

اگر باور کنید تا حالا سه بار عوض کردم ولی این مشکل حل نشده است

به نظر شما اشکال از کجاست

کیس من پیچ نمی‌خوره و از این‌ها است که به صورت تلقی است و با گیره قطعات به هش وصل می‌شود.

محمد حيدري
13-11-2008, 01:56
خوب عزیز دل یه دلیلش همینه که قطعات کیس مخصوصا هارد شما دارن لق وزنن
دلیل دومشم هون مکانیکی بودن هارده. خوب وقتی دائما یه چیزایی تو دلش دارن وول وول میزنن خوب صدای بدبخت در میاد دیگه. تازه این بیچاره به روی خودش نمیاره اگه من بودم که عربده میزدم. فکرشو بکن یه چیزی با سرعت 7200 دور در دقیقه (120 دور در ثانیه) داره اون تو میچرخه؛ به نظر خودت این سرعت وحشتناک نیست. تازه هاردای 10،000 و 15،000 دور هم اومدن (بیشترشو دیگه نشنیدم شایدم اومده)

Jocker
13-11-2008, 14:33
دوست عزیز

من دو تا هارد دیگر هم دارم که توی همین کیس است و اونها مشکلی ندارن

ولی این یکی مشکل پیدا کرده تا حالا سه بار عوض کردم

روی کیس دیگه امتحان نکردم

محمد حيدري
27-11-2008, 04:51
یعنی بردی گارانتی عوض کردی یا چیز دیگه؟
در ضمن اون دو تا هارد دیگت چی هستند؟
ببخشید که یه مدت نبودم