مشاهده نسخه کامل
: میشه منو راهنمایی کنید؟؟؟
NΣVΣRHOOD
01-10-2008, 09:22
با عرض سلام و تبریک عید سعید فطر:راستش دیروز از یکی از شرکتهای کامپیوتری سیستمی خریدم با این قطعات Cpu: CORE 2DUO4600 /Maderboard: FOXCONN P35A /Ram: TWINMOS 2G 667 DDR2 /Vga: GEFORCE XFX 8500 1G /Hard: 160 SATA MAXTOR /Case: GREEN 2005 /POWER: REDMAX ATX 350 /Monitor: LCD SAMSUNG T1900 /Keyboard: FARASOO 8800 /Mouse: OPTICAL /Dvdrom: SONY /Dvd rw: SONY /Modem: zoltrix 3 chip /ولی یه سری مشکلات داره.وقتی دارم باهاش کار میکنم ( حتی یه کار سبک مثل کلیک کردن) سیستم هنگ میکنه و باید اونو ریستارت کنم یا اینکه خود به خود سیستم ریستارت میشه.انواع ویندوزا هم روش نصب کردم ولی بازم همین مشکلات رو داشت.من فکر میکنم مشکل سخت افزاری باشه و قطعاتم با هم ست نیستن.میشه بگین کدوم قطعه رو باید تعویض کنم؟البته خودم به مادر بردم مشکوکم.فقط خواهش میکنم زودتر بهم جواب بدین که منم زودتر برم شرکت قطعات رو تعویض کنم
برای سیستمی که دچار چنین مشکلاتی هست تنها راه موجود اینه که هر کدوم از قطعات رو جدا جدا روی سیستمهای دیگه تست کنیم تا ببینیم کدوم قطعه سخت افزاری مسئله داره ...
حالا چرا مادبرد Foxconn گرفتی ... این نوع برندها باید مدتی بگذره که امتحانشونو پس بدن می تونستی Gigabyte یا Asus انتخاب کنی
این لیست رم های مورد تایید برای مادربرد شماست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NΣVΣRHOOD
01-10-2008, 12:49
ممنون دوست عزیز که جواب دادی ولی من میخوام مادر برد و رم رو عوض کنم و کلا میخواستم ببینم چه نوع مادر برد و رمی خوبه ؟ و اینکه علت اصلی هنگ کردن سیستمی با این قطعات چی میتونه باشه؟از اساتید هم میخوام کمک کنند.
اگه تا زیر 150000 تومان می خوای هزینه کنی من Gigabyte - P35-ds3l رو توصیه می کنم ... من برای یکی از مشتریان خودم اسمبل کردم با رم Corsair و Cpu-e6750 خیلی خوب با هم سازگار شدند ... البته از یک پاور خوب استفاده کن ترجیحا بالای 480 وات
hardware2000
01-10-2008, 19:26
بایوستون رو اپدیت کنید عزیزم.
shahab_blaster
02-10-2008, 12:51
ممنون دوست عزیز که جواب دادی ولی من میخوام مادر برد و رم رو عوض کنم و کلا میخواستم ببینم چه نوع مادر برد و رمی خوبه ؟ و اینکه علت اصلی هنگ کردن سیستمی با این قطعات چی میتونه باشه؟از اساتید هم میخوام کمک کنند.
اين مشكل ميتونه از مادربورد - رم يا پردازنده باشه گاهي وقتها هم از پاور
Arsa Persian
02-10-2008, 14:12
حالا چرا مادبرد Foxconn گرفتی ... این نوع برندها باید مدتی بگذره که امتحانشونو پس بدن می تونستی Gigabyte یا Asus انتخاب کنی
دوست عزیز Foxconn یکی از شرکت های مادر در زمینه سخت افزار هستند ولی به این دلیل تا چند سال پیش شناخته شده نبود که خودش محصولات خودش رو عرضه نمی کرد بلکه قطعاتش رو به خود همین شرکت های ASUS یا Gigabyte میفروخت
Arsa Persian
02-10-2008, 14:19
شما یک بار ویندوز عوض کردین؟!
همچنین درایور کارت گرافیکتون رو هم بروز کنید (شاید ساده به نظر برسه ولی گاهی همین مورد مشکل ساز هستش)
ببینید کابل هاردتون شکستگی یا خمیدگی بیشتر از 90 درجه نداره اگه داشت اونو تا جای ممکن صافش کنید (چون در کابل های ساتا خمیدگی بیش از 90 درجه مشکل ساز هستش)
رم رو یک بار دیگه ببنید
اگه مشکل پابرجا بود بگید ببینیم میشه خرج کمتری رو دستتون گذاشت یا نه؟
البته Fsb سی پی یو و مادر بورد رو چک کنید ببینید Fsb سی پی یو قابل پشتیبانی توسط مادربورد هست یا نه
دوست عزیز Foxconn یکی از شرکت های مادر در زمینه سخت افزار هستند ولی به این دلیل تا چند سال پیش شناخته شده نبود که خودش محصولات خودش رو عرضه نمی کرد بلکه قطعاتش رو به خود همین شرکت های ASUS یا Gigabyte میفروخت
تایید میشه
50 درصد قطعات مادربردهای Asus گیگا رو فاکسکان میده
پیشنهاد من میدونی چیه؟
سیستم رو همینجوری با یه پاور گرین 530 امتحان کن
350 وات برای این سیستم کمه
پاورت خوب نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.