مشاهده نسخه کامل
: کمک برای خرید سیستم حرفه ای
dogdanger
30-09-2008, 18:50
با عرض سلام و خسته نباشید.من یک ارتقاع سیستم دارم میخواستم راهنماییم کنین.سیستمی که الان دارم:
CPU:AMD ATHLON X2 3800
M.B:GIGA M55SLI-S4
RAM:2X512 GEIL 533
VGA:GIGABYTE GEFORCE 7300 GT 256MB
HARD:120 SATA
POWER:380 WATT REAL GREEN
FAN CPU:GIGABYTE 3D ROCKET II
MONITOR:LG 775 FLATRON
میخراستم ارتقاع بدم به یه سیستمی که تا 10 سال بعد تو بازار پیدام نشه بابت تعویض قطعات.(مخصوصا گرافیک).یعنی بهترین قطعات روش باشه.من خودم یکی از طرفداران AMD هستم.
تا الان هر چی خریدم مشکلی نداشتم.به هر کی هم گفتم که ای ام دی بهتره یا اینتل همه میگن سلیقهایه.هر چی تو اینترنتم گشتم چیزی چیزی دستگیرم نشد که کدوم بهتره.من با سیستم زیاد بازی میکنم.میکس و اینترنتم زیاد میرم.خلاصه همه کاری میکنم باهاش.سیستمایی که انتخواب کردم:
1
CPU:AM2+ Phenom 9950 - 2.5GHz
M.B:GIGABYTE - MA790FX-DQ6
RAM:2x2GB GEIL 800
HARD:MAXTOR-SATA2-500GB/32mb buffer
POWER:530 WATT REAL GREEN
VGA:GIGABYTE-GeForce NVIDIA GTX 260- 896MB- 448bit
یا
ASUS-EN8800GTX- 768MB DDR3- 384bit-Dual DVI-HDTV
LCD:SAMSOUNG T1900 19 INCH
2 همه ی قطعات بالا به جز
CPU:Intel Core 2 Quad Q9300-2.5GHz-45 nm
M.Bنمی دونم چه مدلی باهاش مچه!:
به نظر شما کدوم بهتره؟اصلن مچ هستن؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
Professor Massoud
30-09-2008, 19:05
بودجت چقدره ؟ مطمئن باش با بهترین سیستم هم بیش از 3 سال دووم نمیاری.
سلام.
اولا چند نکته بهت میگم.
1- بهترین سیستم بازار هم بگیری تا یک سال فقط top هست .
2- تجربه نشون داده اینتل همیشه از AMD بهتر بوده.
3- اگه 1 سال صبر کنی تا CPU سری Nehalem اینتل بگیری خیلی بهتره.
بریم سر اصل مطلب :
رمتو حتما 4 گیگ ببند . ژل خوبه.
کارت گرافیک یا 4870 ببند یا gtx 260
پاور هم یه 730 Real بگیر.
مونیتور 19 یا 20 یا 22 .
برای مادربورد با پلتفرم amd اینو بگیر: M3A79-T Deluxe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای خرید مادربورد با پلتفرم اینتل اگه ارزون میخوای ان : P5q Asus
و اگه خفن میخوای این :ASUS MAXIMUS II Formula
مادربورد amd اینو میگم : Asus M3A79T - DELUXE
dogdanger
01-10-2008, 20:40
سلام.
اولا چند نکته بهت میگم.
1- بهترین سیستم بازار هم بگیری تا یک سال فقط top هست .
2- تجربه نشون داده اینتل همیشه از AMD بهتر بوده.
3- اگه 1 سال صبر کنی تا CPU سری Nehalem اینتل بگیری خیلی بهتره.
بریم سر اصل مطلب :
رمتو حتما 4 گیگ ببند . ژل خوبه.
کارت گرافیک یا 4870 ببند یا gtx 260
پاور هم یه 730 Real بگیر.
مونیتور 19 یا 20 یا 22 .
برای مادربورد با پلتفرم amd اینو بگیر: M3A79-T Deluxe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای خرید مادربورد با پلتفرم اینتل اگه ارزون میخوای ان : P5q Asus
و اگه خفن میخوای این :ASUS MAXIMUS II Formula
ممنون از راهنمایی.
حالا شما خودتون در مورده سی پی یو مادربورد و گرافیک چی پیشنهاد میکنین(یه چیزی که ضرر نکنم از خرید)؟که با هم مچ باشند؟مادربورد و گرافیک ای سوز بهتره یا گیگا؟یعنی سی پی یو ای ام دی خوب نیست؟اینجارو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه نگاه بنداز بعد یه سیستم توپ بهم مهرفی کن.اگه قیمتشم بگی ممنون میشم.
dogdanger
01-10-2008, 21:15
بودجت چقدره ؟ مطمئن باش با بهترین سیستم هم بیش از 3 سال دووم نمیاری.
حلوهوش 1500000
Kaptian Black
01-10-2008, 21:37
چون میگی طرفدار AMD هستی... و اگه فقط 1.5 میلیون رو برای کیس میخواهی
AMD Phenom 9950 Black Edition 2.6Ghz
ASUS - M3A79-T Deluxe
RAM : OCZ Plantium 4GB 800Mhz Dual Channel
VGA : HIS 4870x2
Hard : Seagate 500GB SATA2 32MB
Power : GREEN - GP780B-EPS
dogdanger
01-10-2008, 23:32
ASUS - M3A79-T Deluxe
نه خوب اگه اینتل بهتره میرم سراغ اینتل.نظره شما چیه؟
ganje nahofte
02-10-2008, 02:28
ASUS - M3A79-T Deluxe
کاملا رد میشه
ganje nahofte
02-10-2008, 02:32
نه خوب اگه اینتل بهتره میرم سراغ اینتل.نظره شما چیه؟
آره! این درسته ........
ganje nahofte
02-10-2008, 02:42
Main: P5Q Deluxe / Maximus Formula
CPU: E8500 / Q6600
Ram: G.skill 2x2GB 800 or 1000 PI Series / Corsair 2x2GB 800 DHX
VGA: 4870
Hard: Seagate / Samsung F1 500GB 32MB
Power: 650W Active PFC
کمتر از 1200000 در میاد
یا
Main: MSI P45 platinum
CPU: Q9450
RAM: (DDR2) G.skill 2x2GB 1000 or (DDR3) 2x2GB 1333
Power:700 W Active PFC
اینتل چه از نظر قدرت و چه از نظر اور پذیری خیلی بهتر از Amd هستش مخصوصا سری جدیدی که سال دیگه میاد وبا pci 3 و usb 3 و sata 3 چه شود
Professor Massoud
02-10-2008, 06:10
Main: P5Q Deluxe / Maximus Formula
CPU: E8500 / Q6600
Ram: G.skill 2x2GB 800 or 1000 PI Series / Corsair 2x2GB 800 DHX
Hard: Seagate / Samsung F1 500GB 32MB
Power: 650W Active PFC
کمتر از 1200000 در میاد
یا
Main: MSI P45 platinum
CPU: Q9450
RAM: (DDR2) G.skill 2x2GB 1000 or (DDR3) 2x2GB 1333
Power:700 W Active PFC
دوست من ، رو MSI P45 platinum نمیشه رم DDR3 گذاشت !!:13: اشتباه نکردی ؟!
سی پی یو : Q9550 قیمت : 440 تومن
مادربرد : ASUS-P5Q-E قیمت : 173 تومن.
هارد :500 گیگ WESTERN DIGITAL قیمت : 70 تومن.
پاور: 680W GREEN قیمت : 110 تومن.
گرافیک :4870X2 HIS قیمت : 650 تومن.
رم : CORSAIR-800-4GIG-CL4 قیمت : 125 تومن.
جمع کل : 1580000 - یک میلیون و پانصد و هشتاد هزار تومن.
عالیه ولی باید یه فریزر هم بگیری کیس رو بزاری داخلش:27::27::27::27::40:
نه . یه کیس سایلنت ساتورم 55 تومنی با یک فن 60 تومنی، این سیستم رو تبدیل به قطب جنوب میکنه !
ganje nahofte
03-10-2008, 01:37
نه اشتباه نکردم Msi دو برد P45 و P45d3 پلاتینیوم داره که اولی Ddr2 و دومی 3 ساپورت میکنه. منظورم این بود.
ولی این سیستمی که شما پیشنهاد کردی بجز مینش عالیه.
Asus P5Q E هم که اصلا به گرد پای MSI P43 Platinum نمیرسه!!!! حتی از بایو استار هم پایین تره! TPOWER I45
خود من حتی Asrock P45TS-R رو به ایسوس ترجیح میدم
ganje nahofte
03-10-2008, 01:41
در ضمن 4870x2 HIS هم که تمام شده. باید صبر کنید تا دوباره وارد بشه!!!!
Asus P5Q E هم که اصلا به گرد پای MSI P43 Platinum نمیرسه!!!! حتی از بایو استار هم پایین تره! TPOWER I45
سلام
ASUS P5Q-E مشکل خاصی داره یا بقیه برد ها (MSI, Biostar, Asrock,...) محصولات خیلی خوبی توی این سری تولید کردند؟
alborz_k
03-10-2008, 02:55
.
چی شد؟؟؟؟؟:2:
بعضی وقت ها اگه آدم تو بعضی از تاپیک ها پست نده ، همه چیز از کنترل خارج می شه.:31:
این هم چند تا بنچمارک: خودش همه چیز رو توضیح می ده:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Professor Massoud
03-10-2008, 14:16
البرز جون لطفا اگه از P5q E هم بنچمارک پیدا کردی ما رو در جریان بذار.
alborz_k
03-10-2008, 14:51
البرز جون لطفا اگه از P5q E هم بنچمارک پیدا کردی ما رو در جریان بذار.
این صفحه رو نگاه کن :
نماینده ی مادربرد ها به چیپ 45 ، p5q_e هست.
ganje nahofte
03-10-2008, 18:40
سلام
ASUS P5Q-E مشکل خاصی داره یا بقیه برد ها (MSI, Biostar, Asrock,...) محصولات خیلی خوبی توی این سری تولید کردند؟
خوب البرز جان کار منو راحت تر کردن. همونجور که دیدید ازراک جزو رده های اوله و با توجه به قیمتش واقعا عالیه!! البته کلا مین های ازراک یه عیب کلی دارن. وقتی مینو میخری تا یه مدتی (با توجه به کاری که ازش میکشی) خیلی خوب کار میکنه ولی به مرور زمان دچار افت سرعت و قدرت میشه که البته برای کاربران خانگی که فقط روزی 3 تا 4 ساعت با دستگاهشون کار میکنن میتونه گزینه مناسبی باشه.
MSI هم با توجه به تستها دیگه اصلا نیازی به تعریف نداره!
Biostar TPOWER I45 هش هم که ملاحظه کردید.
asus هم یک عیب اساسی داره؛ این شرکت میاد یک مین خیلی توپ میزنه میده به سایتهای سخت افزاری برای تست که با بقیه بردها رقابت کنه، بعد تو بقیه مدلهاش گند میزنه به بردها و فاتحشونو میخونه!
مثلا تو سری X38 با رم DDR3 اومد یک مین خیلی خوب به اسم Maximums Extream زد که تو اکثر بنچها حرف اولو میزد و یه مدل مشابه اونو هم به اسم P5E3 Deluxe زد که اگر الان یه پول دستی هم بهم بدن برش نمیدارم، چون واقعا افتضاحه، حتی حیف سطل آشغال که بندازیش اون تو!
alborz_k
03-10-2008, 19:12
خوب البرز جان کار منو راحت تر کردن. همونجور که دیدید ازراک جزو رده های اوله و با توجه به قیمتش واقعا عالیه!! البته کلا مین های ازراک یه عیب کلی دارن. وقتی مینو میخری تا یه مدتی (با توجه به کاری که ازش میکشی) خیلی خوب کار میکنه ولی به مرور زمان دچار افت سرعت و قدرت میشه که البته برای کاربران خانگی که فقط روزی 3 تا 4 ساعت با دستگاهشون کار میکنن میتونه گزینه مناسبی باشه.
MSI هم با توجه به تستها دیگه اصلا نیازی به تعریف نداره!
Biostar TPOWER I45 هش هم که ملاحظه کردید.
asus هم یک عیب اساسی داره؛ این شرکت میاد یک مین خیلی توپ میزنه میده به سایتهای سخت افزاری برای تست که با بقیه بردها رقابت کنه، بعد تو بقیه مدلهاش گند میزنه به بردها و فاتحشونو میخونه!
مثلا تو سری X38 با رم DDR3 اومد یک مین خیلی خوب به اسم Maximums Extream زد که تو اکثر بنچها حرف اولو میزد و یه مدل مشابه اونو هم به اسم P5E3 Deluxe زد که اگر الان یه پول دستی هم بهم بدن برش نمیدارم، چون واقعا افتضاحه، حتی حیف سطل آشغال که بندازیش اون تو!
من اشتباه کردم و تمام بنچمارک ها رو نگذاشتم.
البته من نمی دونم که شما چه جوری داری از ازراک حمایت می کنی؟
ازراک با رم های ddr3 استفاده می کرد ، اما کاراییش اصلأ بالاتر نبود و این واقعأ کاستی محسوب می شه.
در ضمن در اورکلاک هم حرفی برای گفتن نداشت.
در ضمن خرید بورد هایی که نتونند 4 رم رو اورکلاک کنند ، کلأ اشتباه هست.
البته من قیمت بورد های ازراک رو نمی دونم ، و فقط در مورد کارایش حرف می زنم ، اگه مین های این شرکت ارزان باشه ، خریدشون کاملأ منطقی هست. البته باید بگم که کارایی بورد گیگابایت هم ناامید کننده بود.
Professor Massoud
03-10-2008, 20:36
ازراک با رم های ddr3 استفاده می کرد ، اما کاراییش اصلأ بالاتر نبود و این واقعأ کاستی محسوب می شه.
البته من قیمت بورد های ازراک رو نمی دونم ، و فقط در مورد کارایش حرف می زنم ، اگه مین های این شرکت ارزان باشه ، خریدشون کاملأ منطقی هست. البته باید بگم که کارایی بورد گیگابایت هم ناامید کننده بود.
نظرت کاملا منطقیه البرز جون . در ضمن به نظر من MAXIMUS II بهترین برد P45 هست که با توجه به قیمتش ارزش خرید نداره ( قیمت جهانی ) . پس همون P5Q E عالیه.
ganje nahofte
03-10-2008, 23:00
قیمت ازراک فقط 110 تومان هست که نسبت به کاراییش واقعا میرزه. ولی نه برای کسایی که از صبح تا شب باهاش بازی میکنن و یا رندر میگیرن. همون جور که گفتم برای کاربر عادی که در روز فقط 3 تا 4 ساعت پای سیستم میشینه بهترین گزینه هست!
و یه نکته مهم که شما به اون توجه نکردین! این مین با رم DDR2 عملکرد مناسبی داشت نه DDR3. و با توجه به اینکه الان کسی رم DDR3 نمیخره این مین بازم میشه گفت بهترین گزینه برای کاربران عادیست!
درضمن اکثر مصرف کنندگان کامپیوتر به اورکلاک اهمیت نمیدن و 99 درصدشون اصلا نمیدونن اورکلاک چی هست!!!!!
پس برای اون 99 درصد بازم میشه گفت ازراک گزینه مناسبیست نه P5Q E با اون قیمتش!
درضمن مگه شما همه مدل های P45 اسوز رو تست کردی که اینقدر با اطمینان حرف میزنی؟
من که میام اینجا و نظر میدم یک تیم تخصصی تست قطعات کامپیوتر دارم (این یکی از دستم در رفت که گفتم) و از نظر عملی صحبت میکنم نه تئوری. اون بنچ مارکهایی که شما در سایتها میبینید با با بهترین قطعات از نظر کیفیت انجام میشه ولی اونی که به دست شما میرسه از زمین تا آسمون با موش آزمایشگاهی سایتها فرق داره. (اگه با چشمم ندیده بودم این حرفو نمیزدم!)
مثلا همین رم ژل که مدتی در ایران مثل توپ صدا کرد. اول با بهترین کیفتش وارد شد ولی بعد از اینکه معروف شد و فروشش بالا رفت گند زد به این رم و به شرکت سازنده سفارش رم درجه دو و سه داد. تا اینکه الان تو تهران تقریبا هیچکی رم ژل نمیخره! ولی تو مشهد هنوز عاشق دلباخته داره و مثل چیز میخرنش.
ایسوز هم یکی از شرکتهایی هست که یکی دو مدل خوب میزنه که جلب توجه کنه بعد در مدلهای دیگش دزدی میکنه و از کیفیتش میزنه. (این واقعیت محضه)
ان شاءالله بزودی تحولی در بازار سخت افزار ایران بوجود خواهد آمد.
ASUS - M3A79-T Deluxe
برای پلتفرم AMD این سیستم تایید میشه البته بگم که اگه با مونیتورز حساب کردید اگه که نه به جای 4870X2 یه 4870 معمولی بگیر.
اگه اینتل میگیری مادربورد میتونی P5Q ASUS(ارزون - 150 تومن ) یا ASUS MAXIMUS II Formula (گرون - 310 ) انتخاب کنی.
برای سی پی یو چون برای بازی میخوای از دو هسته ای بیشتر بگیری پولتو حروم کردی.
میتونی Intell E8500 (گرون - 200 ) یا E7200 (ارزون - 135 )
برای گرافیک و پاور و هارد همون که دوستمون گفت عالیه.
گرافیک ارزون تر میخوای میتونی از اینا استفاده کنی : 4850 - 3870 - 3850 - 9600 - 9800GT و ...
که همشون برا بازی خوبن.
ببین دوست عزیز من از طرف یه دوست یه پیشنهاد می کنم وقتی که سری Nehalem اینتل وارد کار بشه دنیای سی پی یو ها متحول میشه که یکی از مردان اینتل می گه : Nehalem ستون فقرات اینتل خواهد بود !!!
شما الن یه مادربورد ارزون با یه سی پی یو ارزون بگیر تا سال بعد کارتو راه بندازه بعد با بقیه پولت یه مادربورد جدید و یه سی پی یو از سری Nehalem اینتل بگیر .
مادربورد ارزون پیشنهادی من اینه : ASUS P5QL-PRO که 140 تومنه و سی پی یو هم همون E7200
دیگه کارت گرافیک رو همون 4870 بگیر بعد وقتی میخوای ارتقاع بدی یه دونه دیگه هم بگیر کراس فایر کن.
Professor Massoud
07-10-2008, 20:34
در مورد 2 هسته ای مخالفم . هر چی تعداد هسته ها بیشتر باشه کلاسش بیشتره !!!
اصلا من فعلا با سیستم گرون مخالفم . چون همونطور که گفته شد ، سی پی یوهای Nehalem دارن میان و دیگه کل قطعات دچار دگرگونی خواهد شد.
alborz_k
08-10-2008, 21:39
قیمت ازراک فقط 110 تومان هست که نسبت به کاراییش واقعا میرزه. ولی نه برای کسایی که از صبح تا شب باهاش بازی میکنن و یا رندر میگیرن. همون جور که گفتم برای کاربر عادی که در روز فقط 3 تا 4 ساعت پای سیستم میشینه بهترین گزینه هست!
و یه نکته مهم که شما به اون توجه نکردین! این مین با رم DDR2 عملکرد مناسبی داشت نه DDR3. و با توجه به اینکه الان کسی رم DDR3 نمیخره این مین بازم میشه گفت بهترین گزینه برای کاربران عادیست!
درضمن اکثر مصرف کنندگان کامپیوتر به اورکلاک اهمیت نمیدن و 99 درصدشون اصلا نمیدونن اورکلاک چی هست!!!!!
پس برای اون 99 درصد بازم میشه گفت ازراک گزینه مناسبیست نه P5Q E با اون قیمتش!
درضمن مگه شما همه مدل های P45 اسوز رو تست کردی که اینقدر با اطمینان حرف میزنی؟
من که میام اینجا و نظر میدم یک تیم تخصصی تست قطعات کامپیوتر دارم (این یکی از دستم در رفت که گفتم) و از نظر عملی صحبت میکنم نه تئوری. اون بنچ مارکهایی که شما در سایتها میبینید با با بهترین قطعات از نظر کیفیت انجام میشه ولی اونی که به دست شما میرسه از زمین تا آسمون با موش آزمایشگاهی سایتها فرق داره. (اگه با چشمم ندیده بودم این حرفو نمیزدم!)
مثلا همین رم ژل که مدتی در ایران مثل توپ صدا کرد. اول با بهترین کیفتش وارد شد ولی بعد از اینکه معروف شد و فروشش بالا رفت گند زد به این رم و به شرکت سازنده سفارش رم درجه دو و سه داد. تا اینکه الان تو تهران تقریبا هیچکی رم ژل نمیخره! ولی تو مشهد هنوز عاشق دلباخته داره و مثل چیز میخرنش.
ایسوز هم یکی از شرکتهایی هست که یکی دو مدل خوب میزنه که جلب توجه کنه بعد در مدلهای دیگش دزدی میکنه و از کیفیتش میزنه. (این واقعیت محضه)
ان شاءالله بزودی تحولی در بازار سخت افزار ایران بوجود خواهد آمد.
دوست عزیز ، من که گفتم فقط کارایی رو مقایسه می کنم و بحث قیمت ، یک مقوله ی جداست. یک کاربر عادی که روزی 3 یا 4 ساعت پای کامپیوتر می شینه ، سیستمش رو ممکنه که برای 4 یا حتی 5 سال نگه داره ، پس باز هم کیفیت خیلی مهمه.
من با 3 تا از مادربرد های 45 ایسوس کار کردم و جزئیات 2 تاشون رو کامل می دونم. پس می تونم در موردشون نظر بدم و چون تجربه ی شخصی خودم هست ، کاملأ به نظری که می دم اطمینان دارم.
در مورد اورکلاک هم من به طور مفصل با جناب مهدی موسوی در تاپیک اورکلاک صحبت شد ، کلأ مادربردی که قدرت اورکلاک بالایی نداشته باشه ، یعنی دارای قطعات ضغیف تر و با کیفیت و پایداری کمتری هست ( البته این حرف همیشه صدق نمی کنه اما اکثر اوقات این گونه هست)
در مورد اون بنچمارک هایی که گفتین ه بگم که با توجه به شرایط یکسان آزمایش ، می شه کارایی قطعات رو با هم مقایسه کرد و در اکثر موارد نتایج درستند. البته من قبول دارم که یک کاربر معمولی به اعدادی که این افراد می رسند ، نمی رسن.
در مورد رم ژل هم باید بگم که دلیل اصلی معروفیت این رم هم شکل ظاهری و تبلیغات بالای اون ها بود و وقتی که کاربران اون رو خریدن و دیدن که ان طور که تبلیغ شد به درد نمی خوره ، دیگه نخریدن (البته در مورد کاهش کیفیت هم که فرمودین باید عرض کنم که یکی از دلایلی که من توصیه می کنم که کاربران از رم هایی که توسط خود شرکت سازنده ی چیپ تولید می شه استفاده کنند ، اطمینان از چیپ های مصرفی هست.)
در ضمن شما نمی تونید معروف ترین و پرفروش ترین و محبوب ترین شرکت تولید کننده ی مادربرد دنیا رو با شرکتی مثل ژل مقایسه کنید.)
ganje nahofte
09-10-2008, 00:49
دوست عزیز ، من که گفتم فقط کارایی رو مقایسه می کنم و بحث قیمت ، یک مقوله ی جداست. یک کاربر عادی که روزی 3 یا 4 ساعت پای کامپیوتر می شینه ، سیستمش رو ممکنه که برای 4 یا حتی 5 سال نگه داره ، پس باز هم کیفیت خیلی مهمه.
من با 3 تا از مادربرد های 45 ایسوس کار کردم و جزئیات 2 تاشون رو کامل می دونم. پس می تونم در موردشون نظر بدم و چون تجربه ی شخصی خودم هست ، کاملأ به نظری که می دم اطمینان دارم.
در مورد اورکلاک هم من به طور مفصل با جناب مهدی موسوی در تاپیک اورکلاک صحبت شد ، کلأ مادربردی که قدرت اورکلاک بالایی نداشته باشه ، یعنی دارای قطعات ضغیف تر و با کیفیت و پایداری کمتری هست ( البته این حرف همیشه صدق نمی کنه اما اکثر اوقات این گونه هست)
در مورد اون بنچمارک هایی که گفتین ه بگم که با توجه به شرایط یکسان آزمایش ، می شه کارایی قطعات رو با هم مقایسه کرد و در اکثر موارد نتایج درستند. البته من قبول دارم که یک کاربر معمولی به اعدادی که این افراد می رسند ، نمی رسن.
در مورد رم ژل هم باید بگم که دلیل اصلی معروفیت این رم هم شکل ظاهری و تبلیغات بالای اون ها بود و وقتی که کاربران اون رو خریدن و دیدن که ان طور که تبلیغ شد به درد نمی خوره ، دیگه نخریدن (البته در مورد کاهش کیفیت هم که فرمودین باید عرض کنم که یکی از دلایلی که من توصیه می کنم که کاربران از رم هایی که توسط خود شرکت سازنده ی چیپ تولید می شه استفاده کنند ، اطمینان از چیپ های مصرفی هست.)
در ضمن شما نمی تونید معروف ترین و پرفروش ترین و محبوب ترین شرکت تولید کننده ی مادربرد دنیا رو با شرکتی مثل ژل مقایسه کنید.)
والا منم عمر سیستم رو 4 سال در نظر گرفتم که گفتم روزی 3 تا 4 ساعت....
این ره که ما میرویم به ترکستان است! بهتره همینجا تمومش کنیم گرچه من هنوز سر حرفم هستم!
dogdanger
09-10-2008, 15:44
آقا من خداییش دیگه گیج شدم.هر کی یه چیز میگه.الان داشتم میگشتم یه سری کاربر بودن که از ای ام دی طرفداری میکردند.لطف کنین یه جوای قطعی و با سند بهم بدین.که اینتل بهتره یا ای ام دی.کدوم مدلش؟بهترین برند واسه واسه مادربورد چیه؟ مادربورد کدوم مدل خوبه؟بهترین برند واسه رم چیه؟رم کدوم مدل خوبه؟بهترین برند واسه گرافیک چیه؟ATI or Geforce?کدوم مدلش؟لطفا با دلیل صحبت کنین.
ganje nahofte
09-10-2008, 16:36
نمیشه گفت کدوم برند بهتره چون در هر مدلی یک برند از بقیه جلوتره پس اول باید مدل مشخص بشه بعد برند!
بین Amd و اینتل هم اگر سیستم ارزون و یا متوسط قیمت میخواین Amd به صرفه تره و اینتل اصلا (به هیچ وجه) ارزش خرید نداره مگر برای کار اداری(برای ادارات)
و یا اگر سیستم گران قیمت میخواین بخرید بهتره برین سراغ اینتل!
والسلام
ganje nahofte
09-10-2008, 16:37
برای خرید رم هم اول باید مادربورد (مدل و برند) مشخص بشه بعد مدل و برند رم رو انتخاب کنید. چون هر رمی با هر بوردی پرفورمنس بالایی نمیده!
alborz_k
09-10-2008, 17:01
آقا من خداییش دیگه گیج شدم.هر کی یه چیز میگه.الان داشتم میگشتم یه سری کاربر بودن که از ای ام دی طرفداری میکردند.لطف کنین یه جوای قطعی و با سند بهم بدین.که اینتل بهتره یا ای ام دی.کدوم مدلش؟بهترین برند واسه واسه مادربورد چیه؟ مادربورد کدوم مدل خوبه؟بهترین برند واسه رم چیه؟رم کدوم مدل خوبه؟بهترین برند واسه گرافیک چیه؟ATI or Geforce?کدوم مدلش؟لطفا با دلیل صحبت کنین.
سلام دوست عزیز ، هیچ جواب دقیقی برای سوال های شما وجود نداره ، چون اگه یک مدل یا مارک بهترین بود ، دیگه چیزی به نام رقابت و تقسیم بازار فروش وجود نداشت . پس شما اول باید نیازتون از یک سیستم و بودجتون رو مشخص کنید و با توجه به آن ها بهترین قطعات رو با بهترین قیمت خریداری کنید.
پردازنده های amd در محدوده ی زیر 110 هزار تومان بهترین هستند و در قیمت های بالاتر ، اینتل جلو می افته.
dogdanger
09-10-2008, 17:22
من نهایت تا 1800000 میتونم هزینه کنم.همه کاریم با سیستم میکنم.بیشتر بازی.حالا یه سیستم ردیف و بدون عیب واسه من مشخص کنید.ممنون.
Professor Massoud
09-10-2008, 17:32
سی پی یو :INTEL-Q9300 قیمت : 270 تومن.
مادربرد : ASUS-P5Q-E قیمت : 175 تومن.
رم : CORSAIR-4GIG-800-CL4 قیمت : 120 تومن.
گرافیک : GEFORCE-GTX280 قیمت : 570 تومن.
ال سی دی : SAMSUNG-2053BW قیمت : 260 تومن.
هارد: WESTERN DIGITAL 500 GIG قیمت : 70 تومن.
دی وی دی رایتر: HP 1070i قیمت : 35 تومن.
کیس: green-silent storm قیمت : 55 تومن.
اسپیکر و موس و کیبرد : 70 تومن.
مودم: zoltrix vista قیمت : 15 تومن.
پاور: GREEN-780 EPS قیمت : 140 تومن.
این میشه 1780000 تومن . اگه میتونی 80 تومن بیشتر بدی ،گرافیک رو با قیمت 650 تومن یه 4870X2 با برند HIS بخر.
dogdanger
09-10-2008, 18:28
آقا من کیسو موسو کیبوردو اسپیکرو مودمو سی دی درایو دارم.
خودم این سیستم مدده نظرمه.ببین خوبه:البته قیمتشونو نمیدونم اگه میدونی بگو؟
cpu:intel qoud core q9450 2.66 12 MB cache
M.B:asus maximus formula II
ram:2x2GB
VGA:4870x2 his
hard:500GB maxtore 32MB buffer
power:580 watt green
LCD:samsung 19 T1900
الان این سی پی یو بهتر از ای ام دی X4 هستش؟اصلن خوب هست؟
مادربورد که فکر کنم بهترینه!
رم نمیدونم کدوم مدلش خوبه؟
این گرافیک خوب هست؟اصلن تو بازار هست؟geforce بهتر نیست؟آخه من تا الان ati و قبول نداشتم.این شرکت hid خوب هست؟مثلا asus شو بگیریم؟
این پاور خوبه؟
lcd هم که در جهان بهترینه!
Professor Massoud
09-10-2008, 19:06
خوب شد.:20:
میشه 1795000 تومن . ولی زیاد خوب نیست :
الان این سی پی یو بهتر از ای ام دی هستش؟اصلن خوب هست؟
این که معلومه . Q9450 یکی از قویترین سی پی یوهاست و با سی پی یو های amd غیر قابل مقایسست. :13: بهترین سی پی یوی AMD یخوره از پایین ترین مدل 4 هسته ای اینتل بهتره.
مادر بورد که فکر کنم بهترینه!
به هیچ وجه !!!!!:13::41: چیپ P45 ارزش 280 تومن پول رو نداره . شما همون P5Q E بخر . مطمئن باش که انتظاراتت رو کاملا برآورده میکنه و اگر اینطور نبود من استعفا میدم و دیگه نظر نمیدم ! :5:
رمو نمیدونم کدوم مارکش خوبه؟
همونطور که گفتم CORSAIR با زمان تاخیر CL4 بخر.
این گرافیک خوبه؟اصلن تو بازار هست؟Geforce بهتر نیست؟چون من تا الان اصلن Ati و قبول نداشتم.
4870X2 در حال حاضر برترین گرافیک دنیاست . هیولایی که با بیش از 1 میلیارد و 900 میلیون ترانزیستور و 2 گیگ رم و حافظه بسیار قویه GDDR5 ، رقیبی در مقابل خودش نمی بینه . :18::18:
power خوبه؟
اصلا !!! گرافیکتون خیلی پر مصرفه و حداقل باید یه 780 وات گرین بخرید.
lcd یم که بهترینه تو جهان.
اشتباه نکن !!! :41: درسته که بالاترین کنتراست رو داره ولی با این LCD نمیتونی نصف قدرت گرافیکت رو هم به تصویر دربیاری !!! باید حد اقل 20 اینچ بخری که همون 2053 سامسونگ خیلی عالیه.
در مورد هارد هم بگم ، مکستور بدترین هارد موجود در بازار هست و شما همون وسترن دیجیتال بخر.:11:
alborz_k
09-10-2008, 19:14
سلام. من با تمام حرف های مسعود جان به جز بخش رم کاملأ موافقم.
شما بهتره که 4گیگ رم Crucial Ballistix Tracer 1066mhz بگیری.
dogdanger
09-10-2008, 20:13
خوب شد.:20:
میشه 1795000 تومن . ولی زیاد خوب نیست :
الان این سی پی یو بهتر از ای ام دی هستش؟اصلن خوب هست؟
این که معلومه . Q9450 یکی از قویترین سی پی یوهاست و با سی پی یو های amd غیر قابل مقایسست. :13: بهترین سی پی یوی AMD یخوره از پایین ترین مدل 4 هسته ای اینتل بهتره.
مادر بورد که فکر کنم بهترینه!
به هیچ وجه !!!!!:13::41: چیپ P45 ارزش 280 تومن پول رو نداره . شما همون P5Q E بخر . مطمئن باش که انتظاراتت رو کاملا برآورده میکنه و اگر اینطور نبود من استعفا میدم و دیگه نظر نمیدم ! :5:
رمو نمیدونم کدوم مارکش خوبه؟
همونطور که گفتم CORSAIR با زمان تاخیر CL4 بخر.
این گرافیک خوبه؟اصلن تو بازار هست؟Geforce بهتر نیست؟چون من تا الان اصلن Ati و قبول نداشتم.
4870X2 در حال حاضر برترین گرافیک دنیاست . هیولایی که با بیش از 1 میلیارد و 900 میلیون ترانزیستور و 2 گیگ رم و حافظه بسیار قویه GDDR5 ، رقیبی در مقابل خودش نمی بینه . :18::18:
power خوبه؟
اصلا !!! گرافیکتون خیلی پر مصرفه و حداقل باید یه 780 وات گرین بخرید.
lcd یم که بهترینه تو جهان.
اشتباه نکن !!! :41: درسته که بالاترین کنتراست رو داره ولی با این LCD نمیتونی نصف قدرت گرافیکت رو هم به تصویر دربیاری !!! باید حد اقل 20 اینچ بخری که همون 2053 سامسونگ خیلی عالیه.
در مورد هارد هم بگم ، مکستور بدترین هارد موجود در بازار هست و شما همون وسترن دیجیتال بخر.:11:
میتونی قیمت تک تکه قطعاتو بدی؟
قیمت مادربورد مهم نیست.با این مدلش خیلی حال کردم.یه جا هم خوندم که تو چیپ P45 بهترین هستش.گیگا که بدرد بخور نیست؟
رمو همون کرسیر بگیرم یا اونی که البرز گفت؟قیمتش چقدره؟
این گرافیک تو بازار هست؟کدوم شرکتش خوبه؟asus یا hiss?
lcd همون خوبه دیگه.19 اینچم هست.20 دیگه کورم میکنه!
با این تفاصیر چقدر میشه کل سیستم؟
dogdanger
09-10-2008, 20:19
برای پلتفرم AMD این سیستم تایید میشه البته بگم که اگه با مونیتورز حساب کردید اگه که نه به جای 4870X2 یه 4870 معمولی بگیر.
اگه اینتل میگیری مادربورد میتونی P5Q ASUS(ارزون - 150 تومن ) یا ASUS MAXIMUS II Formula (گرون - 310 ) انتخاب کنی.
برای سی پی یو چون برای بازی میخوای از دو هسته ای بیشتر بگیری پولتو حروم کردی.
میتونی Intell E8500 (گرون - 200 ) یا E7200 (ارزون - 135 )
برای گرافیک و پاور و هارد همون که دوستمون گفت عالیه.
گرافیک ارزون تر میخوای میتونی از اینا استفاده کنی : 4850 - 3870 - 3850 - 9600 - 9800GT و ...
که همشون برا بازی خوبن.
ببین دوست عزیز من از طرف یه دوست یه پیشنهاد می کنم وقتی که سری Nehalem اینتل وارد کار بشه دنیای سی پی یو ها متحول میشه که یکی از مردان اینتل می گه : Nehalem ستون فقرات اینتل خواهد بود !!!
شما الن یه مادربورد ارزون با یه سی پی یو ارزون بگیر تا سال بعد کارتو راه بندازه بعد با بقیه پولت یه مادربورد جدید و یه سی پی یو از سری Nehalem اینتل بگیر .
مادربورد ارزون پیشنهادی من اینه : ASUS P5QL-PRO که 140 تومنه و سی پی یو هم همون E7200
دیگه کارت گرافیک رو همون 4870 بگیر بعد وقتی میخوای ارتقاع بدی یه دونه دیگه هم بگیر کراس فایر کن.
دوست عزیز من اگه بخوام ای سی پی یو و بخرم میدونی چقدر باید صیر کنم؟1 سال تا بیاد تو بازار.بدشم باید 6 ماه صبر کنم تا به قیمت اصلیه خودش برسه.چون قطعه جدید که وارده بازار میشه یه قیمت هنگفتی داره.خیلی زمان میخواد.این سی پی یویی هم که انتخاب کردم فکر نمیکنم حالا حالاها کم بیاره!
Professor Massoud
09-10-2008, 21:14
میتونی قیمت تک تکه قطعاتو بدی؟
قیمت مادربورد مهم نیست.با این مدلش خیلی حال کردم.یه جا هم خوندم که تو چیپ P45 بهترین هستش.گیگا که بدرد بخور نیست؟
رمو همون کرسیر بگیرم یا اونی که البرز گفت؟قیمتش چقدره؟
این گرافیک تو بازار هست؟کدوم شرکتش خوبه؟asus یا hiss?
lcd همون خوبه دیگه.19 اینچم هست.20 دیگه کورم میکنه!
با این تفاصیر چقدر میشه کل سیستم؟
فکر کنم قیمتش رو اون بالا گذاشتم !!! این طور نیست ؟!!! قیمت Q9450 هم 320 تومنه.
بله . مادربرد رو خودم گفتم تو P45 بهترینه !!!!:31: تو همین فروم هم گفتم !!! ولی شما حسابشو بکن : مادربردهای X58 که عرضه میشن کل قطعات شما از رده خارج میشه . دیگه محصول جدیدی برای مادربرد شما نمیاد و شما نمیتونی سی پی یو و رم و ... عوض کنی. البته میتونی اجناس از رده خارج بخری. اونوقت آیا شما حسرت نمیخوری که چرا 270 تومن پول یه مادربرد از رده خارج دادی ؟!!! :13: انسان عاقل اصلا اسراف نمیکنه ، اون هم جایی که مادربرد های X48 تو اون رنج بهتر هستن و P45 یه چیپ معمولیه.
رم فکر کنم 140 تا 150 تومن بشه . همون که آقا البرز گفت بخر.
این گرافیک رو با برند HIS بخر چون ارزونتر بوده و ارزش خرید بالایی داره و لیون کامپیوتر میفروشه.
در مورد مانیتور گفتم . اگه شما میخوای از نصف قدرت گرافیکت استفاده ببری ، برو 19 اینچ بخر ولی هر کسی جای شما بود ، فرق روزولیشن 20 و 19 اینچ که خیلی هست رو احساس میکرد و 20 اینچ میخرید. نترس . با خریدن 20 اینچ 2053 نه تنها نابینا نمیشی ، بلکه بهتر هم خواهی دید !!!!:13:
قیمت کل رو هم اون بالا گفتم.
dogdanger
15-10-2008, 14:09
من مادربورد با چیپست X48 بگیرم چطوره؟مثلا ASUS - Striker II NSE؟یا ASUS Rampage II Extreme؟یا ASUS Striker II Extreme ؟ از maximus formula II بهتره؟قیمتشون چقدره؟
mohsen63
15-10-2008, 16:58
سلام.خوب هستین؟
من یه سیستم دارم و خیلی هم دوسش دارم،ولی دیگه 8قرن از تاسیسش گذشته و هیچ کدوم از فوتبالها و بسکتبالها و بازیهای جدید دیگر روش لود نمیشه.نخندینا.
در ضمن چون کار برنامه نویسی سنگین و برخی اوقات گرافیکی نسبتا متعادل رو به سنگین انجام میدم،نیاز به یه سیستم جدید دارم و از اونجایی که پول زیادی هم ندارم برای همین فعلا کیس رو میخوام جمع کنم.مونیتور و کیبورد و غیره هم میشه استفاده کرد .
من 300هزار تومان پول دارم و حداکثر میتونم تا 400 تومن برسونمش اگر بدونم با 100تومنه اضافه سیستم به صرفه تری رو بدست میارم.
چون سیستم قبلیم رو کسی بسته که حرفه ای بود و در حال حاضر بهش دسترسی ندارم و خودمم با اینکه دستی در نرم افزار اینا دارم ولی زیاد از سخت افزار سر در نمیارم.ولی میدونم که مچ بودن قطعات یه کامپیوتر چقدر مهمه،همینطور که این سیستمم بخاطر مچ بودن قطعاتش اصلا اذیتم نکرده تا به حال.پسر خوبی بوده.
لطفا دوستان با توجه به کاربردهای که بالا گفتم و میخوام تا دو سال اذیت نشم از لحاظ سرعت و گرافیک اینا.میدونم انتظار زیادی هست ولی دیگه هنرتون رو نشون بدین.
AMD , Intel برام فرق نداره و میدونم کارایی Intel بهتره ولی در مقابل، AMD در تناسب با قیمتش هم خوبه دیگه.
به هر صورت سرعت و قدرت پردازش سنگین مهمه دیگه.اگر تونستین با دو شرکت سی پی یو بهم سیستم پیشنهاد بدین.اگر قیمت قطعات هم بدین که خیلی خوبه،با اینکه میدونم امکان اینکه سرم کلاه بره زیاده،در ضمن یکی هست از اقوام که به ما نزدیک نیست و در کار فروش قطعات ایناست.معمولا جنس هایی که میاره به صورت عمده هستش /به نظرتون بگیرم یا نه،منظور از عمده یعنی کارتون های سوا سوا نداره دیگه فکر کنم.
چیزهای از قبیل مادربورد و سی پی یو چون اساس کار هستش پس لطفا دقت کنین روش . رم هم 1گیگ میگیرم فعلا تا یکی دوماه بعدش یه دونه دیگه میندازم تنگش بشه 2گیگ.
اگر نظر کارشناسی هم در مورد قطعات مورد پیشنهادتون دارین برام بگین تا بهتر متوجه بشم.
با این تفاسیر سیستم پیشنهادیتون چی هستش؟
mohsen63
15-10-2008, 17:03
بابا من اشتباه پست گذاشتم اینجا ولی دیگه بگین پاسخش رو همینجا دیگه:8:. همه اینجا با 1میلیون و 2میلیون سیستم میخوان:18: به به.:5:
B U L U T
15-10-2008, 19:22
سلام.خوب هستین؟
من یه سیستم دارم و خیلی هم دوسش دارم،ولی دیگه 8قرن از تاسیسش گذشته و هیچ کدوم از فوتبالها و بسکتبالها و بازیهای جدید دیگر روش لود نمیشه.نخندینا.
در ضمن چون کار برنامه نویسی سنگین و برخی اوقات گرافیکی نسبتا متعادل رو به سنگین انجام میدم،نیاز به یه سیستم جدید دارم و از اونجایی که پول زیادی هم ندارم برای همین فعلا کیس رو میخوام جمع کنم.مونیتور و کیبورد و غیره هم میشه استفاده کرد .
من 300هزار تومان پول دارم و حداکثر میتونم تا 400 تومن برسونمش اگر بدونم با 100تومنه اضافه سیستم به صرفه تری رو بدست میارم.
چون سیستم قبلیم رو کسی بسته که حرفه ای بود و در حال حاضر بهش دسترسی ندارم و خودمم با اینکه دستی در نرم افزار اینا دارم ولی زیاد از سخت افزار سر در نمیارم.ولی میدونم که مچ بودن قطعات یه کامپیوتر چقدر مهمه،همینطور که این سیستمم بخاطر مچ بودن قطعاتش اصلا اذیتم نکرده تا به حال.پسر خوبی بوده.
لطفا دوستان با توجه به کاربردهای که بالا گفتم و میخوام تا دو سال اذیت نشم از لحاظ سرعت و گرافیک اینا.میدونم انتظار زیادی هست ولی دیگه هنرتون رو نشون بدین.
AMD , Intel برام فرق نداره و میدونم کارایی Intel بهتره ولی در مقابل، AMD در تناسب با قیمتش هم خوبه دیگه.
به هر صورت سرعت و قدرت پردازش سنگین مهمه دیگه.اگر تونستین با دو شرکت سی پی یو بهم سیستم پیشنهاد بدین.اگر قیمت قطعات هم بدین که خیلی خوبه،با اینکه میدونم امکان اینکه سرم کلاه بره زیاده،در ضمن یکی هست از اقوام که به ما نزدیک نیست و در کار فروش قطعات ایناست.معمولا جنس هایی که میاره به صورت عمده هستش /به نظرتون بگیرم یا نه،منظور از عمده یعنی کارتون های سوا سوا نداره دیگه فکر کنم.
چیزهای از قبیل مادربورد و سی پی یو چون اساس کار هستش پس لطفا دقت کنین روش . رم هم 1گیگ میگیرم فعلا تا یکی دوماه بعدش یه دونه دیگه میندازم تنگش بشه 2گیگ.
اگر نظر کارشناسی هم در مورد قطعات مورد پیشنهادتون دارین برام بگین تا بهتر متوجه بشم.
با این تفاسیر سیستم پیشنهادیتون چی هستش؟
عزير جان اين سيستم رو ببين بدردت ميخوره
ASUS - M2A-VM 65.000 55
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5200+2.6 65.000
PNY - 1GB - 800 28,000
WESTERN-SATA 2 - 250 GB + 49.000
Xpertvision 9600gso 384m sonic 130.000
GREEN - GP480A 48.000
385.000ميتوني گرافيك نگيري چون انبرد گرافيك داره
ولي بهتره اين مدل گرافيك رو بگيري يا 9500 كه 80 تومنه
ممنون
mohsen63
16-10-2008, 03:13
دمت گرم داداش لااقل جواب دادی . نمیدونم کاراییش چطوریه ولی دیگه با 300-400 فکر نکنم بشه بهتر از این گرفت،نه؟
سی پی یو اینتلم که دورش رو باید خط کشید.به به.
دستت درد نکنه.منتظر سیستم های پیشنهادی دیگه هم هستم.میخوام 1هفته از کسانی که تجربه دارن کمک بگیرم تا بتونم یه سیستمی ببندم که لااقل 2سال بتونم کار کنم باهاش تا بعد یه فکری براش بکنم
Professor Massoud
22-10-2008, 19:19
به نظر من مادربرد asus p5e3 premium wifi بخر که ddr3 تا 2000 اورکلاک میکنه . قیمتش رو نمیدونم ولی باید تو محدوده ی همون بردها باشه. ASUS STRIKER II NSE هم خوبه.
Kianoosh
22-10-2008, 19:53
دمت گرم داداش لااقل جواب دادی . نمیدونم کاراییش چطوریه ولی دیگه با 300-400 فکر نکنم بشه بهتر از این گرفت،نه؟
سی پی یو اینتلم که دورش رو باید خط کشید.به به.
دستت درد نکنه.منتظر سیستم های پیشنهادی دیگه هم هستم.میخوام 1هفته از کسانی که تجربه دارن کمک بگیرم تا بتونم یه سیستمی ببندم که لااقل 2سال بتونم کار کنم باهاش تا بعد یه فکری براش بکنم
سلام دوست عزیز
اول این که بهتره تاپیک جدید بزنید در ادامه یه موضوع سوال کردید!
خب شما کمی متنتو خلاصه می کردی دوستان سریع و راحت بخونن جواب بدن!
اهل بازی و کار گرافیکی نیستید!؟
من با 400 تومن به شما اینو پیشنهاد می کنم:
مادربرد:
Asus P5QL-Pro=115
پردازنده:
Intel C2D E7300=130
رم:
Patriot 2G 2*1G DDR2 800 Mhz=45
(که یه گیگ الان بگیری حدود 23 تومن میشه)
کارت گرافیک:
Gainward 9500GT=90
پاور:
Green GP530A=45
اینا شد حدود 400 تومن هارد هم اگه لازمته بعدا با همون رم بگیر 160 گیگ وسترن حدود 45 تومن
:11:
dogdanger
25-10-2008, 14:12
اقا من رو مادربورده rampage extreme که ddr3 (از 800 تا 2000) ساپورت میکنه میتونم 1000 ddr2 بندازم؟
اقا من رو مادربورده rampage extreme که ddr3 (از 800 تا 2000) ساپورت میکنه میتونم 1000 ddr2 بندازم؟
خیر...
مادربرد ASUS Rampage Extreme فقط از حافظه های DDR3 پشتیبانی می کنه.
dogdanger
25-10-2008, 16:31
مگه ddr3 باس 800 داره؟
dogdanger
07-11-2008, 00:28
آقا من تو بازار گشتم rampage extreme نیست.جایی نمیشناسین داشته باشه؟
این 4870x2 با برنده saphire چطوره؟hiss بهتره؟
آخر سخت افزار
07-11-2008, 00:41
آقا من تو بازار گشتم rampage extreme نیست.جایی نمیشناسین داشته باشه؟
این 4870x2 با برنده saphire چطوره؟hiss بهتره؟
هم سافایر و هم اچ ای اس هردو خوبن. که با توجه به این که HIS قیمت پایین تری داره توصیه میشه.
فقط 4850 با مارک اچ ای اس و خنک کننده آس کیو بهترین 4850 موجود هست. همچنین در 4670 هم با توجه به بهره گیری از خنک کننده مذکور HIS از دیگران جلوتر است.
dogdanger
11-11-2008, 11:18
با عرض سلام.آقا من رفتم این سیستمو خریدم:
CPU:Intel 9550 quod core 12 MB cache
M.B:asus maximus II formulla
Ram:2x2GB Corsair Dominator DHX PC2-8500 Bus 1066 +fan
VGA:4870x2 OC edition MSI
Hard:500 GB segate 32MB 7200RPM
Power:780 watt real Green
LCD:samsung t1900 19 inch 20000 contrast
گرافیکو مجبور شدم ام اس آی بگیرم.اصلن ت. بازار نبود.اینم چون فروشنده آشنا بود پیدا کرد.ولی خودمونیما کل بازار نگام میکردن.
آقا تو ایکس پس رمو میزنه 3 گیگ گرافیکو میزنه 1 گیگ.
تو ویستا رمو میزنه 3 گیگ.گرافیکو میزنه 1 گیگ.بهد میزنه 1گیگ شیر که کلشو زده 2گیگ!
چرا کامل نمیزنه؟
B U L U T
14-11-2008, 15:25
گرافیکو مجبور شدم ام اس آی بگیرم.اصلن ت. بازار نبود.اینم چون فروشنده آشنا بود پیدا کرد.ولی خودمونیما کل بازار نگام میکردن.
آقا تو ایکس پس رمو میزنه 3 گیگ گرافیکو میزنه 1 گیگ.
تو ویستا رمو میزنه 3 گیگ.گرافیکو میزنه 1 گیگ.بهد میزنه 1گیگ شیر که کلشو زده 2گیگ!
چرا کامل نمیزنه؟توي ويندوز هاي 32 بيتي اينجوري هست
سلام:11:
من میخواهم کیس با بودجه 1و800 میلیون جمع کنم کمکم می کنید؟
3ds max و بازی
سیستم پیشنهادی خودم اینه::19:
(340ت)cpu :Q9550
(290ت)mb :asus p5q3 deluxe
(180ت)ram:خودتون کار امد ترین رو بگین 4gig ddr3 یا ....
(690ت)vgc:ati 4870x2
(200ت)power :acbel 800
+کیس+فن+....
:46::13:
mhv_kntu
31-01-2009, 14:38
3ds max و بازی
(340ت)cpu :Q9550
+کیس+فن+....
اولا تاپیک جدا بزن .
دوما با این بودجه حتما ci7 ببند.
Kianoosh
31-01-2009, 14:49
3ds max و بازی
(340ت)cpu :q9550
+کیس+فن+....
سلام
این سیستمو نبندی که اشتباه بزرگیه!!!!:19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.