PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی از بچه های سخت افزار

vivid806
30-09-2008, 18:47
با سلام

مدتی هست که درگیر کارهای نمایندگی گلسان در شهرستان خودمون شدم

کارهای گرفتن نمایندگی رو به پایان هست میخواستم از بچه های وارد در سخت افزار بدونم آیا به نظر شما محصولات گلسان کارایی خوبی داره و آیا گارانتی گلسان مناسب هست یا خیر

محصولات
مادربرد : DFI , JetWay
گرافیک: Ino3D
مانیتور: CTX
درایور اپتیک: Aopen

حالا به نظر شما کاره درستی کردم با توجه به اینکه نمایندگی آواژنگ و سازگار در شهرستان خودمون(زاهدان) داریم :11:

vivid806
30-09-2008, 22:49
برادران و اساتید گرامی با عرض شرمندگی یعنی کسی نبود کمک کنه راهنمایی چیزی!!!

alborz_k
30-09-2008, 23:27
با سلام

مدتی هست که درگیر کارهای نمایندگی گلسان در شهرستان خودمون شدم

کارهای گرفتن نمایندگی رو به پایان هست میخواستم از بچه های وارد در سخت افزار بدونم آیا به نظر شما محصولات گلسان کارایی خوبی داره و آیا گارانتی گلسان مناسب هست یا خیر

محصولات
مادربرد : DFI , JetWay
گرافیک: Ino3D
مانیتور: CTX
درایور اپتیک: Aopen

حالا به نظر شما کاره درستی کردم با توجه به اینکه نمایندگی آواژنگ و سازگار در شهرستان خودمون(زاهدان) داریم :11:

خوب شما می تونی محصولات dfi رو به خاطر کارایی بالاشون بفروشی ، اما دقت کن که محصول خوبی برای فروش نیست ، چون کلأ مادربرد های این شرکت طراحی قابل توجه و قیمت بالایی دارند و فقط افراد حرفه ای سراغ این برند می روند.
ino3d برای فروش مناسبه.
اما اقبال عمومی برای محصولات ctx , jetway , aopen کمه.

ganje nahofte
01-10-2008, 03:00
شما اول میری نمایندگی میگیری بعد میای مشورت میخوای!
من خودم چند ماه پیش قصد داشتم نمایندگی گلسان بگیرم. حتی برای این کار تا تهران هم رفتم ولی بعد از تحقیق و دیدن وضع اسف بار این شرکت به کل منصرف شدم.
اولا که مادربورد DFI رو میتونی با گارانتی فرایند بگیری. بجای گرافیک های اینو تری دی هزارتا گرافیک دیگه و بهتر میتونی بگیری و بفروشی! حتی مارکهایی که روی قیمتشون تو زاهدان باز نیست! مثل colorful . واقعا گرافیکهای قوی میزنه! اگه خواستی بگو تا به وارد کنندش معرفیت کنم! همچنین برای ATI میتونی HIS بفروشی! اینجوری دستت تو قیمت گذاری باز تره و مجبور نیستی گرافیک 120 هزارتومانی رو با 2 هزار تومان استفاده بفروشی!
رم هم بهتره جی اسکیل کار کنی! رمهای خیلی خوبی میزنه.

درایو های AOPEN رو نمیدونم چجورین. ماردبورد های تریشون که خیلی خوب بودن! اما وقتی پایونیر و سامسونگ هست کی میاد ایوپن بخره!؟

اگه راهنمایی بیشتر میخوای پخ کن تا...

درخدمتیم.