مشاهده نسخه کامل
: درخواست نت براي همه نوع ساز
RatAtouille
30-09-2008, 14:23
Note City
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اين تايپيك كه تابه حال به آن اهميت داده نشه ميخواهيم درخواست شما دوستان عزيز رو درباره ي نت هاي پيانو و گيتار و ... بگذاريم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از گذاشتن اسپم خوداري كنيد. از گزينه ي تشكر استفاده كنيد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر Ratatouille
من خودم 3 سال هست كلاس ميروم. هزار دستان (همدان)
درخواست بديد به صورت Pdf ميگذارم
درخواست بديد به صورت Pdf ميگذارم
دوست عزیز سلام:20:
من دنبال یک سری اتود ساده ی ویولن میگردم که اگه ترجیحا سل ماژور یا مینور هارمونیک (اصفهان ) باشه خیلی عالی میشه
چیزی در بساط شما هست یا دست به دامن بازار کتاب بشم؟!:46::10:
پیشاپیش ممنون:11:
RatAtouille
03-10-2008, 10:02
دوست عزیز سلام:20:
من دنبال یک سری اتود ساده ی ویولن میگردم که اگه ترجیحا سل ماژور یا مینور هارمونیک (اصفهان ) باشه خیلی عالی میشه
چیزی در بساط شما هست یا دست به دامن بازار کتاب بشم؟!:46::10:
:11:
عكسي از ويولون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
براي ويولون كتاب براي خريد زياد پيدا كردم ولي مجاني اون چيزي كه ميخواهي نبود .
من خودم از ساز هاي سيمي چيزي نميدونم.
sepehr_x50
03-10-2008, 10:04
سلام.
نت سه آهنگ :
ویگن - شکوفه ها
محمد نوری - جان مریم
فریدون فروغی - یار دبستانی
رو میخوام. :دی
عكسي از ويولون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
براي ويولون كتاب براي خريد زياد پيدا كردم ولي مجاني اون چيزي كه ميخواهي نبود .
من خودم از ساز هاي سيمي چيزي نميدونم.
دوست عزیز شما با اون شور و شعفی که پیشنهاد پشتیبانی نت رو مطرح کردید من خیالم راحت شد که واقعا کسی هست که بتونه این موضوع رو انحصارا دنبال کنه ، اونوقت شما میگید که از ساز های سیمی بی اطلاع هستید؟:18:
نیمی از ساز های بشر وابسته به هر نوعی از سیم هستند!:13:
RatAtouille
04-10-2008, 22:52
مر30 . من از dail up استفاده ميكنم من هرچي سپهر كفت دارم ولي نميتونم بگذارم سرعت 0.5 است براي آپ به 1 هم نميرسه بعدش مگه بقيه نيستن ها بعدش (2) من 3سال ديگه ارگ رو تموم ميكنه
RatAtouille عزیز، با توجه به شرایطی که دارین بهتر بود اصلا تاپیک رو ایجاد نمی کردین. تاپیکی که شما ایجاد کردین حداقل برای یک مدت، برای خودتون مسئولیت سازه. حالا که امکانش برای شما وجود نداره، بهتره اجازه بدیم این تاپیک زمانی ایجاد بشه که شخص مورد نظر وجود داشته باشه و بتونه از پس مسئولیتش بر بیاد. :10:
:40::40::40::40::40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.