ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزار مدریت سایت

arman.badr
29-09-2008, 22:59
سلام دوستان عزیز
من می خواستم بدونم که این سایت های بزرگ مانند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از چه نرم افزاری استفاده می کنه؟
درضمن وقتی می خواد یه مطلب جدید اضافه کنه تمام سایت رو دوباره طراحی می کنه یا مثل blogfa یه چیزی می نویسه خودش میاد اضافه می شه

pedramch
29-09-2008, 23:51
سایت های بزرگ
:27::27:
سلام.
دوست عزیز این سایت های بزرگ(!!) از سیستم های مدیریت محتوا استفاده میکنن!
یه سرچی توی فروم بکنی همه چیز دستت میاد.:10:

Bill Gates
30-09-2008, 00:09
سلام
شما مثل اینکه ظاهرا مبتدی هستید در زمینه طراحی سایت . پس باید یه توضیح کلی داد

این سایت کمیاب آنلاین از سیستم های آماده استفاده میکنه
اون موردی که شما در آخر گفتید با برنامه نویسی تحت وب امکان پذیر هستش که در انجمن " طراحی صفحات داینامیک " اطلاعات خیلی خوبی میتونید یافت کنید ... به طوری یعنی شما اطلاعاتی رو از یک صفحه به بانک و تمام صفحات طبق برنامه نویسی از طریق خواندن از بانک انتشار میدم یه رابطه 1 به 1 و 1 به همه میگیره
صفحه به بانک - و بانک به همه!

تشکر//

j a n
30-09-2008, 13:43
سلام
شما مثل اینکه ظاهرا مبتدی هستید در زمینه طراحی سایت . پس باید یه توضیح کلی داد

این سایت کمیاب آنلاین از سیستم های آماده استفاده میکنه
اون موردی که شما در آخر گفتید با برنامه نویسی تحت وب امکان پذیر هستش که در انجمن " طراحی صفحات داینامیک " اطلاعات خیلی خوبی میتونید یافت کنید ... به طوری یعنی شما اطلاعاتی رو از یک صفحه به بانک و تمام صفحات طبق برنامه نویسی از طریق خواندن از بانک انتشار میدم یه رابطه 1 به 1 و 1 به همه میگیره
صفحه به بانک - و بانک به همه!

تشکر//

این سیستم های آماده رو از کجا بیاریم
اگر شما داری لطف کن وبزار
با تشکر

Bill Gates
30-09-2008, 13:56
سلام
این سایت از سیستم مدیریت محتوای php nuke استفاده میکنه !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تشکر//

mummified
19-10-2008, 22:27
سلام دوستان عزیز
من می خواستم بدونم که این سایت های بزرگ مانند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از چه نرم افزاری استفاده می کنه؟
درضمن وقتی می خواد یه مطلب جدید اضافه کنه تمام سایت رو دوباره طراحی می کنه یا مثل blogfa یه چیزی می نویسه خودش میاد اضافه می شه

البته به اين دوست عزيزمون ميتونستيد يه آدرس درست درمون بدين.
دوست گرامي شما براي مشاهده انواع سيستم هاي مديريت محتوا يا بهتر بگم انواع سايت ساز هاي آماده بهتره به انجمن سيستم هاي مديريت محتوا با آدرس
مراجعه كنيد.
حضور گرمتون موجب خوشحالي من و ساير دوستان ميشه.
:11::11::11:

Ramoos
22-10-2008, 22:10
به نظر من با joomla شروع کن که هم تا حدود زیادی کار باهاش راحته و از اون مهمتر خیلی مطالب آموزشی و کمکی براش میتونی پیدا کنی. این هم سایت ایرانیش:

arman.badr
27-01-2009, 22:06
دوستان من جوملا رو دانلود کردم ولی یه نرم افزار دیگه می خواد که در کنار اون با هاش استفاده کنم
در واقع توی سیستم خودم نصب مکنم
میشه راجب اون هم یه توضیحی بدین.

tabriz-info
28-01-2009, 09:53
سایت کمیاب انلاین از سیستم مدیریت محتوای نیوک ورژن ایران نیوک استفاده میکنه که در حال حاضر پشتیبانی نداره

شما میتونید از سیستم نیوک 8.1 استفاده کنید با قالب کمیاب انلاین لینک اموزش این سیستم هم تو امضام هست

arman.badr
28-01-2009, 22:25
مر30 دوست عزیز