PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب از رم و ویندوز

sirwanonline
27-09-2008, 13:51
سلام دوستان عزیز من یک مشکل با یک رم 1 گیگ برام پیش اومده می خواهم فرمتش کنم این پیغام رو میاره میگه رم شما حافظش خالی می باشد و لی اینجوری نیست 500 مگ رو پر کردم ولی این پیغام رو میاره خیلی عجیبه دلیلش چی من باید چیکار کنم فرمتش کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل دومم نمی تونم دونه دونه ایتم های داخلشو پاک کنم چرا؟

ممنون میشم اگه بگید

AK1
27-09-2008, 14:12
دوست عزيز روي رم يه دگمه كشوي هست براي لوك ( قفل در مقابل نوشتن و پاك دن) اون رو تغيير بده تا بتوني تغييراتت رو انجا بدي
تو سمت چپ تصوير زير مي توني ببني

sirwanonline
27-09-2008, 22:14
دوست عزيز روي رم يه دگمه كشوي هست براي لوك ( قفل در مقابل نوشتن و پاك دن) اون رو تغيير بده تا بتوني تغييراتت رو انجا بدي
تو سمت چپ تصوير زير مي توني ببني

دوست عزیز من این کار هم رو کردم ولی باز هم این مشکل رو داره

golmohammadi
28-09-2008, 01:26
اين مشكل سر منم اومده بود
علاوه بر اون كليدي كه رو مموري هست، بعضي از گوشيها از جمله نوكيا ان70 باهاشون ميشه مموري را رايت پروتكت كرد
يعني فايلها يه نوعي حفاظ دارند كه قابل پاك شدن نيستندو خلاصه يه سري محدوديتهايي رو مموري ميذاره ...
براي برداشتن اين حفاظ بايد مموري را داخل گوشي گذاشته و از سكريتي گوشي اين محدوديت را برداري
شرمنده من دقيقا يادم نيست بايد كجا بري

sirwanonline
28-09-2008, 14:03
اين مشكل سر منم اومده بود
علاوه بر اون كليدي كه رو مموري هست، بعضي از گوشيها از جمله نوكيا ان70 باهاشون ميشه مموري را رايت پروتكت كرد
يعني فايلها يه نوعي حفاظ دارند كه قابل پاك شدن نيستندو خلاصه يه سري محدوديتهايي رو مموري ميذاره ...
براي برداشتن اين حفاظ بايد مموري را داخل گوشي گذاشته و از سكريتي گوشي اين محدوديت را برداري
شرمنده من دقيقا يادم نيست بايد كجا بري
--------
ممنون از رهنمای تون دوست عزیز متاسفانه این مینی س دی و برای نوکیا ن 70 نمیشه دومن قبل از پر کردن این مشکل رو نداشت ولی الان اصلا نه پاک میشه نه فرمت ماله دوستمه:19:

golmohammadi
28-09-2008, 23:56
--------
ممنون از رهنمای تون دوست عزیز متاسفانه این مینی س دی و برای نوکیا ن 70 نمیشه دومن قبل از پر کردن این مشکل رو نداشت ولی الان اصلا نه پاک میشه نه فرمت ماله دوستمه:19:

در هر صورت مشكل پروتكت يا از همونه كه دوستمون ak1 گفتند
و يا از جانب گوشي و يا هر چيزي كه مموري را ميتونه باز كنه، هستش
اگه در خشاب مموري اون كليد كشويي را زده باشين و فرمت نميشه و يا فايلها پاك نميشه
تنها راهش همونيه كه گفتم
راستي اين مموري مال كدوم گوشي هست ؟

djsystem
30-09-2008, 12:13
ببینم برا رمت که پسورد نذاشتی؟