مشاهده نسخه کامل
: اشغال cpu100%
amirtabibian
27-09-2008, 13:02
سلام استادان عزیز خودم
مدتی است با باز کردن task manager مشاهده میشود که cpu بطور 100% اشغال است متاسفانه کمتر در این مشکل صحبت شده است لطفا متخصصین فن راهنمائی بفرمایند ضمنا آنتی ویروس بروز mcafee هم از عهده آن بر نمی آید آیا منطقی است فکر بشود ویروس cpu اشغال میکند ؟
سلام استادان عزیز خودم
مدتی است با باز کردن task manager مشاهده میشود که cpu بطور 100% اشغال است متاسفانه کمتر در این مشکل صحبت شده است لطفا متخصصین فن راهنمائی بفرمایند ضمنا آنتی ویروس بروز mcafee هم از عهده آن بر نمی آید آیا منطقی است فکر بشود ویروس cpu اشغال میکند ؟
در تب Processes و ستون CPU ببینید کدوم پردازش (یا فایل) CPU رو مشغول کرده.
اسمشو مطرح کنید.
احتمال بیشتر اینه که یک برنامه نه چندان مطمئن و غیر معتبر باعث این موضوع شده.
bozorgmehr
04-10-2008, 19:04
در تب Processes و ستون CPU ببینید کدوم پردازش (یا فایل) CPU رو مشغول کرده.
اسمشو مطرح کنید.
احتمال بیشتر اینه که یک برنامه نه چندان مطمئن و غیر معتبر باعث این موضوع شده.
با سلام خدمت استاد گرامی:
این مشکل برای من هم بوجود آمده به صورتی که برنامه ها با تاخیر فراوان اجرا شده و یا اصلا" اجرا نمی شود در سیستم من avp.exeکه سیستمی هم هست 100% فضای cpu را اشغال کرده .در ضمن درایو c بخودی خود در حال پر شدن است و فقط حدود 4Gفضای خالی دارد.آنتی ویروسم کسپر اسکای اینترنت سکیوریتی7.0.125است که آنرا آپدیت کرده در حالت SAFE MODEهم ویروس یابی کرده ام ولی چیزی گزارش نشد .آیا ممکن است سیستم آلوده شده باشد وآنتی ویروس موفق به شناسائی آن نشده باشد. با تشکر از شما
c0dest0rm
04-10-2008, 21:56
مشکل از کسپر اسکای اینترنت سکیوریتی هست. این پراسسی که شما گفتید مربوط به اون هست.
من راه حلی جز پاک کردن این برنامه نمیشناسم!
شاید دوستان بدونن.
ولی اگر خیلی روش متعصب نیستی پاکش کن! مثلا نورتون اینترنت سکیوریتی 2009 نصب کن.
bozorgmehr
04-10-2008, 22:51
مشکل از کسپر اسکای اینترنت سکیوریتی هست. این پراسسی که شما گفتید مربوط به اون هست.
من راه حلی جز پاک کردن این برنامه نمیشناسم!
شاید دوستان بدونن.
ولی اگر خیلی روش متعصب نیستی پاکش کن! مثلا نورتون اینترنت سکیوریتی 2009 نصب کن.
با سلام وتشکر از شما :
من بوسیله tune up 2008کلیپ بورد را خالی کردم مشکل اشغال فضای cpu حل شد اینطور به فکر من میرسد که عاملی باعث کپی شدن از کلیپ بورد به درایو cبه صورت خودکار و آن هم هنگامیکه در کلیپ بورد مطلب یا برنامهای موجود میباشد میشود . ایا میتوان آنرا به نوعی اسپایور یا چیزی شبیه آن بحساب آورد؟
با تشکر مجدد.
hamid_206_r
06-03-2012, 22:56
باسلام.دوستان cpu من هم 100% میشه بعضی وقتا که کمی با کامپیوترکارمیکنم.فایل explorer.exe هست که 95یا96یا97 درصد مشغوله.رایانه هم خیلی کندمیشه.اینجورنبودقبلا.
ویندوزهم عوض کردم و آنتی ویروسم آپدیته.
اماحل نشده.دوستان راهنمایی لطفا!!!
باسلام.دوستان cpu من هم 100% میشه بعضی وقتا که کمی با کامپیوترکارمیکنم.فایل explorer.exe هست که 95یا96یا97 درصد مشغوله.رایانه هم خیلی کندمیشه.اینجورنبودقبلا.
ویندوزهم عوض کردم و آنتی ویروسم آپدیته.
اماحل نشده.دوستان راهنمایی لطفا!!!
تاپیک قدیمی
این پست رو بخونید و موارد خواسته شده را در همان تاپیک قرار دهید
رفع مشکل کامل سیستم های آلوده ( حتما اول اینجا رو مطالعه کنین ) ( 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)
(رفع مشکل کامل سیستم های آلوده ( حتما اول اینجا رو مطالعه کنین ) ( 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه))
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.