مشاهده نسخه کامل
: چه جوري مي شه در حالت منتال ري درجه color يه عكسو برد بالا
smss.exe
27-09-2008, 06:45
سلام بچه ها من يه عكسو به يه صفحه متريال ميدم و حالا وقتي در حالت معمولي درجه color رو 100 ميذارم ديگه هيچ نور و سايه اي روي صفحه تاثير نميذاره ولي وقتي منتال ري مي كنم و از day light استفاده مي كنم روي صفحه اي كه بهش متريال يه عكسو دادم نور تاثير مي ذاره
حالا بايد چه كار كنم تا به نتيجه اولي برسم
ممنون مي شم اگه كمكم كنيد. . .:41:
من متوجه نمیشم میشه با عکس توضیح بدی دوست عزیز ؟
Farzad.wow
27-09-2008, 08:47
منظورتو تنظیمات Daylight Exterior هست ..........؟؟
SSS_HHH_OOO
27-09-2008, 22:34
خوب من تا اونجا که فهمیدم:
باید از ماده sss physical material استفاده کنی....
alibitaraf
28-09-2008, 00:34
فکر می کنم این کار رو توی enviroment امکان پذیر باشه!!!
میشه رو رنگ رندر کار کرد ..
حالا دقیق نمی دونم ولی ور می رم بهت می گم..
smss.exe
28-09-2008, 11:31
سلام ؛از لطفتون ممنونم ،منظورم اينه كه من دارم روي يه عكس كار مي كنم و مي خوام انيميشن بدم بيرون،اين انيميشن طوريه كه بايد بر فرض نصف پايين عكس جلوتر از اشايي باشه كه من توي صحنه دارم به خاطر همين اول به enviroment اين عكس رو دادم و به يك plane نصف پايين عكسو دادم و قرارش دادم جلوتر از همه اشيا و نزديك و جلوي دوربين دوربين كه ثابته حالا وقتي رندر مي كنم اين plane و enviroment روي هم ميفتن و يك عكسو نشون مي دن حالا وقتي از Daylight استفاده مي كنم اين نصف عكسي كه به plane دادم روشنتر ميشه چون نور روي اون تاثير گذاشته و تابلو ميشه
حالا بگين چي كار كنم؟
alibitaraf
28-09-2008, 11:43
من فکر می کنم که این مطل به متریلت ربط داره....برو توی متریال و color رو 100 کن ببین درست میشه!!؟؟
SSS_HHH_OOO
28-09-2008, 23:31
خوب اگه فقط میخوای سایه رو جسمت نیافته تو تنظیمات نور exclude رو بزن و اون جسم رو انتخاب کن... یا رو جسم کلیک راست کن و recieve shadow و cast shadow رو از حالت انتخاب در بیار.....
smss.exe
29-09-2008, 09:23
بابا من دارم از منتال ري استفاده مي كنم و daylightرو فعال كردم ...........................
اصلا ميدوني چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟
من يه عكس پس زمينه دارم حالا برفرض يه توپ از پايين كادر به بالاي كادر حركت مي كنه اما من ميخوام وسط كادر يه صفحه بذارم و متريال ديوار رو بدم حالا وقتي توپ از پاييين كادر به بالا مياد تانصف كادر كه پشت ديوار معلوم نيست حالا اين ديوار رو توي منتال ري و day light كه هستم مي خوام درجه colorرو تا 100 بذارم ؛ميذارم اما نور روش بازم تاثير ميذاره چون day light رو فعال كردم .................................................. ...................
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.