ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وای درایوام .... درایو سیدی دی وی دی و فلاپی نیستن کمک کنین بچه ها

ali_blk
27-09-2008, 01:29
بچه ها درایوام غیب شدن منظورم درایو های غیر از هارد هست با کسپر هم ویروس رو پیدا میکنه ولی نه اسمش رو بلده نه میتونه پاک کنه یعنی میزنم که پاکشون کنه ولی نمیتونه کمک کنین ....:11:

hosein66
27-09-2008, 03:53
ببينيد با روشي که که اينجا گفته شده مي توني برگردونيش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ali_blk
27-09-2008, 11:57
ببينيد با روشي که که اينجا گفته شده مي توني برگردونيش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نشد که نشد .
ککککککککککممممممممممممممم مکککککککککککککک

mahdi7610
27-09-2008, 12:08
بچه ها درایوام غیب شدن منظورم درایو های غیر از هارد هست با کسپر هم ویروس رو پیدا میکنه ولی نه اسمش رو بلده نه میتونه پاک کنه یعنی میزنم که پاکشون کنه ولی نمیتونه کمک کنین ....:11:
سلام

این مشکل ربطی به ویروس نداره

اول از همه کابلهای داخل کیس را برسی کنید .
مطمئن شوید که کابلها درست وصل شدن . ممکنه شل شده باشند .

بعد به داخل ستاپ برید و ببینید اونجا شناخته شده اند یا نه

بعد به دیوایس منجر برید و ببیند از اونجا غیر فعال نشده باشند .
روی مای کامپیوتر راست کلیک کنید و propertise را بزنید و به تب hardware برید و device manager را بزنید و روی DVD/CD Drive کلیک کنید تا باز بشه و روی هر کدوم از دیوایس ها دابل کلیک کنید و توی تب general نگاه کنید ببینید disable نشده باشند ( پایین همون صفحه )

روی یکی از درایوها راست کلیک کنید و Propertise را بزنید و به تب hardware برید و ببینید اونجا شناخته شده اند یا نه .

در اخر یه سیستم ریستور کنی درایوها بر می گردند .

موفق باشید .

ali_blk
27-09-2008, 20:49
سلام

این مشکل ربطی به ویروس نداره

اول از همه کابلهای داخل کیس را برسی کنید .
مطمئن شوید که کابلها درست وصل شدن . ممکنه شل شده باشند .

بعد به داخل ستاپ برید و ببینید اونجا شناخته شده اند یا نه

بعد به دیوایس منجر برید و ببیند از اونجا غیر فعال نشده باشند .
روی مای کامپیوتر راست کلیک کنید و propertise را بزنید و به تب hardware برید و device manager را بزنید و روی DVD/CD Drive کلیک کنید تا باز بشه و روی هر کدوم از دیوایس ها دابل کلیک کنید و توی تب general نگاه کنید ببینید disable نشده باشند ( پایین همون صفحه )

روی یکی از درایوها راست کلیک کنید و Propertise را بزنید و به تب hardware برید و ببینید اونجا شناخته شده اند یا نه .

در اخر یه سیستم ریستور کنی درایوها بر می گردند .

موفق باشید .

اول اینکه از شما برای پاسختان تشکر میکنم :10: ولی من 2 تا ویندوز دارم روی ویندوز دومی درایو ها وجود دارد ولی تمام نرم افزارهام توی این ویندوزی هست که این مشکل رو داره .
تو device manager درایو ها هستن ولی روشون علامت تعجب زرد رنگ دارن حالا مبخوام uninstall کنم و بعد از ریستارت ببینم دوباره ویندوز نصبشون میکنه یا نه .

این پبغامیه که کسپر بعد از هر بار ریستارت ویندوز به من میده :

new threat Hidden.Object (modification) File: C:\WINDOWS\system32\Flocker.USR
new threat Hidden.Object (modification) File: C:\WINDOWS\system32\FLOCKER.ACL

هیچ جوری هم پاک نمیشن

ali_blk
27-09-2008, 21:11
اینو نگاه کنین بعد بگین ویروس نیست! قسمت device status نوشته disable ولی enable هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]