مشاهده نسخه کامل
: خر ید رم و بالا بردن سرعت سیستم
farid_ss
26-09-2008, 17:52
با عرض سلام وخسته نباشید به تمام دوستان من زیاد به سخت افزار و قطعات کامپیوتر وارد نیستم و به همین دلیل می ترسم برم یه قطعه بخرم .
یا سرم کلاه بزارند یا جنس آشغال بهم بداند یا چیزی بخرم که اصلا" به مادربرد من نخوره به همین دلیل مشخصات سیستم رو می دم و دوستان راهنمایی کنند که من کدام قطعه رو عوض کنم که سرعت سیستم به بالاترین سطح خودش برسه. من کارم بیشتر با اینترنت پرسرعت(adsl) و بعضی نرم افزازهاست. ** وبا توجه به این قطعات می خوام یک هارد 500GB
هم بخرم لطفا" بگید چه مارکی , چه مدلی و چه قیمت است؟ :41:
مشخصات سیستم :
( MotherBoard : GIGABYTE ( GA-8S648FX-775
2500 (CPU : Celeron (R
RAM 256 400 King
که در دفترچه مادربرد برای قسمت RAM نوشته شده:
( 3DDR DIMM memory slots ( supports up to 3GB memory
supports DDR 400 / DDR333 / DDR 266 DIMM
supports up to 2 unbuffered DIMM DDR 400
supports up to 3 unbuffered DIMM DDR 333
supports only 2.5 V DDR DIMM
با تشکر بیسیار از شما دوستان .. :41::11:
Professor Massoud
26-09-2008, 17:56
با عرض سلام وخسته نباشید به تمام دوستان من زیاد به سخت افزار و قطعات کامپیوتر وارد نیستم و به همین دلیل می ترسم برم یه قطعه بخرم .
یا سرم کلاه بزارند یا جنس آشغال بهم بداند یا چیزی بخرم که اصلا" به مادربرد من نخوره به همین دلیل مشخصات سیستم رو می دم و دوستان راهنمایی کنند که من کدام قطعه رو عوض کنم که سرعت سیستم به بالاترین سطح خودش برسه. من کارم بیشتر با اینترنت پرسرعت(adsl) و بعضی نرم افزازهاست. ** وبا توجه به این قطعات می خوام یک هارد 500GB
مشخصات سیستم :
RAM 256 400 King
سلام.
بردت خیلی قدیمی شده و فقط رم DDR ساپورت میکنه . به نظر من کل کیست رو عوض کن. پس اول بودجه رو بگو.
3jokes_x
26-09-2008, 23:14
البته سیستمت قدیمیه ولی اگر استفاده ات ازش برای اینترنت باشه و کار با نرم افزارهای غیرحرفه ای، نیازی به تعویض کل سیستم نیست. (نرم افزارهای غیرحرفه ای یعنی word و excell و ...)(در مقابل نرم افزارهای حرفه ای یعنی دیکودینگ فیلم و کارهای گرافیکی سنگین با فتوشاپ یا کارهای سه بعدی با 3Dmax)
شما بهترین کاری که می تونی بکنی اینه که رمت رو افزایش بدی. اون رم 256 رو بفروش و یه رم 1 گیگ باس 400 بخر. تقاوت سرعت خیلی شدیدا محسوس خواهد بود.
یکی از دلایلی که می گم الان کل سیستم رو ارتقا نده اینه که به زودی پردازنده های سری جدید اینتل وارد بازار می شن و کل قیمت های پردازنده ها رو دگرگون می کنند. اینجا رو بخون:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
H.Operator
27-09-2008, 01:54
البته سیستمت قدیمیه ولی اگر استفاده ات ازش برای اینترنت باشه و کار با نرم افزارهای غیرحرفه ای، نیازی به تعویض کل سیستم نیست. (نرم افزارهای غیرحرفه ای یعنی word و excell و ...)(در مقابل نرم افزارهای حرفه ای یعنی دیکودینگ فیلم و کارهای گرافیکی سنگین با فتوشاپ یا کارهای سه بعدی با 3Dmax)
شما بهترین کاری که می تونی بکنی اینه که رمت رو افزایش بدی. اون رم 256 رو بفروش و یه رم 1 گیگ باس 400 بخر. تقاوت سرعت خیلی شدیدا محسوس خواهد بود.
یکی از دلایلی که می گم الان کل سیستم رو ارتقا نده اینه که به زودی پردازنده های سری جدید اینتل وارد بازار می شن و کل قیمت های پردازنده ها رو دگرگون می کنند. اینجا رو بخون:
بله عزيز 3jokes راست ميگه تا مدتي ديگه بازار دگرگون ميشه پس فعلآ فقط صبر پيشه كن:46:
Hossein Adeli
27-09-2008, 02:26
پست کاملا تایید میشه اگه یک رم 1 گیگ بخری کلاکارت راه میفته منم مثل شما هستم کارم فقط اینترنت و سیستم هم قدیمی البته قدیمیتر از مال شما
farid_ss
27-09-2008, 23:56
مشخصات سیستم :
RAM 256 400 King
با سلام وتشکر بسیار از تمام شما عزیزان که من را راهنمایی کردید . ولی حالا که می خوام RAM رو عوض کنم بهم بگید که چه مارکی , چه مدلی و نوعی بخرم اگر قیمت رو هم می دونید به هم بگید. راستی یک هارد GB 500 هم با توجه به قطعات کامپیوتر من به هم معرفی کنید قیمت هم یادتون نره.
باتشکر بسیار بسیار از شما دوستان
shahab_blaster
28-09-2008, 09:01
با سلام وتشکر بسیار از تمام شما عزیزان که من را راهنمایی کردید . ولی حالا که می خوام
RAM رو عوض کنم بهم بگید که چه مارکی , چه مدلی و نوعی بخرم اگر قیمت رو هم می دونید به هم بگید. راستی یک هارد GB 500 هم با توجه به قطعات کامپیوتر من به هم معرفی کنید قیمت هم یادتون نره.
باتشکر بسیار بسیار از شما دوستان
پاتريوت با باس 400 و حجم 1 گيگا بايت حدود 40
كينگ استون 512 حدود 20
Hossein Adeli
28-09-2008, 11:46
پاتريوت با باس 400 و حجم 1 گيگا بايت حدود 40
كينگ استون 512 حدود 20
پاتریوت 2 گیگ باس 800 دوال 45 تومن است ولی دقیق نمیدونم که تو سیستم شما جواب بده یا نه چون باسش زیاده
دوستان اگه اطلاعی در این مورد دارند بگن
shahab_blaster
28-09-2008, 13:11
پاتریوت 2 گیگ باس 800 دوال 45 تومن است ولی دقیق نمیدونم که تو سیستم شما جواب بده یا نه چون باسش زیاده
دوستان اگه اطلاعی در این مورد دارند بگن
دوست من اگه بالا رو ميديدي سيستم دوستمون رم ddr ساپورت هست و بالاترين رم موجود از اون نوع هموني كه من گفتم مدل شما ddr2 هست و به درد اين دوستمون نمي خوره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.