ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد شناختن پورت های usb در اکسپی

ali_saeedi
26-09-2008, 16:47
سلام وقتی وسیله ای با پورت usb به کامپیوتر وصل میکنم همه چیزهای شناختنی ویندوز راجع به اون وسیله طبیعی است ولی درایوی تو my computer ظاهر نمیشه اول فکر کردم که به disk management مربوط میشه و یک usb وصل کردم و به اونجا رفتم دیدم اون تو هم اون درایو رو میشناسه ولی نامی برای درایو تعیین نشده 1 نام براش گذاشتم و از قسمت open تو همون بخش باز میشد بروی تو اون فلش ولی بازم درایو تو my computer نیامد و بعد از قطع کردن پورت دوباره باید میرفتی از اونجا عملیات گفته شده رو انجام میدادیتا فقط از اونجا بتونی محتویات را ببینی در ضمن usb های متفاوتی وصل کردم مشکل از usb نیست کسی راه حلی داره؟ ممنون از همه دوستان حرفه ای پی سی ورلد

lord_ashkan_z
26-09-2008, 20:48
دقيقا نمي دونم اين نكته مرتبط به اين قضيه ميشه يا نه، به هر حال:
من خودم يه فلش مموري دارم از نوع usb 2.0 بعضي از كامپيوتر ها اون را نمي شناسند. در واقع ميگه كه سخت افزار جديدي پيدا شد و در my computer مياد ولي بعد از چند ثانيه ميره و مي گه مشكلي رخ داد و در واقع حافظه را stop مي كرد.
شما يه خورده در مورد اين حافظه بيشتر بگو و روي كامپيوتر هاي ديگه هم امتحان كن.

در ضمن شايد با استفاده از برنامه هاي موجود (معمولا براي كافي نت ها) كاري كرده ايد كه درايو هايي مثل فلش مموري نامرئي بشوند

ali_saeedi
27-09-2008, 00:13
دوست عزیز ممنون من مشکلشو به خوبی بیان کردم مطمئن هستم از فلش نیست حدود 5 وسیله وصل کردم و بازم همین جوری بود من فکر میکنم بحث حرفه ای تر از این حرفاست