مشاهده نسخه کامل
: مشكل در انتقال event هاي به صورت Ajax در JQuery
romixery
26-09-2008, 12:40
با سلام خدمت دوستان عزيز
براي مثال من يه صفحه دارم كه به دگمه توش هست، با زدن اون دكمه صفحه ديگه اي به صورت Ajax و البته با دستورات Jquery به صفحه اولم لود مي شه. من در صفحه دوم از يه پلاگين Jquery به نام Accordian استفاده كردم. حالا جالب اينه كه وقتي كه صفحه دوم رو به صورت مستقيم لود ميكنيد (نه در صفحه اول به صورت Ajax) پلاگين كار ميكنه ولي وقتي در صفحه اول و به صورت Ajax لود مي كنه، پلاگين كار نمي كنه. با همه Browser ها تستش كردم. به جز Google Chrome توي بقيه كار نمي كنه.
مي دونين در واقع نمي تونه دستورات Jqueryكه من در صفحه دوم نوشتم رو به صفحه اول بياره.
فايل نمونه رو گزاشتم. تا دوستان ببينن مشكل از كجاست.
ممنون مي شم كمكم كنيد. حجم :kb 17
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشين
باي
با سلام خدمت دوستان عزيز
براي مثال من يه صفحه دارم كه به دگمه توش هست، با زدن اون دكمه صفحه ديگه اي به صورت Ajax و البته با دستورات Jquery به صفحه اولم لود مي شه. من در صفحه دوم از يه پلاگين Jquery به نام Accordian استفاده كردم. حالا جالب اينه كه وقتي كه صفحه دوم رو به صورت مستقيم لود ميكنيد (نه در صفحه اول به صورت Ajax) پلاگين كار ميكنه ولي وقتي در صفحه اول و به صورت Ajax لود مي كنه، پلاگين كار نمي كنه. با همه Browser ها تستش كردم. به جز Google Chrome توي بقيه كار نمي كنه.
مي دونين در واقع نمي تونه دستورات Jqueryكه من در صفحه دوم نوشتم رو به صفحه اول بياره.
فايل نمونه رو گزاشتم. تا دوستان ببينن مشكل از كجاست.
ممنون مي شم كمكم كنيد. حجم :kb 17
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشين
باي
سلام.
راستش من زیاد jQuery کار نکردم و خیلی ازش سردرنمی یارم ولی با این کد زیر کارت راه میافته.
در ضمن دوست عزیز اگه یه خرده کدهات رو خواناتر بنویسی، هم سر مارو به درد نمی یاری و هم زودتر به جوابت می رسی!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
IvIoI-IsEn
27-09-2008, 15:46
مشکل حل شد ؟
romixery
27-09-2008, 16:56
سلام
خيلي خيلي ازتون ممنونم. بله حالا درست شد. روي همه Browser ها به خوبي جواب ميده. ولي ميشه يه توضيح كوچيكي در مورد اين قطعه كد بدين:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازم ازتون يه دنيا ممنوم.
در مورد بد نوشتن كدها هم بايد بگم من اين كد رو به صورت بلوكي نوشته بودم . ولي آووردمش توي ++ Notepade تا تا از نظر تعداد آكولاد و پرانتز تستش كنم ببينم درستن يا نه. براي همين توي يه خط همه رو نوشتم. من شرمنده ام.
موفق باشين
باي
:11::11::11:
سلام
خيلي خيلي ازتون ممنونم. بله حالا درست شد. روي همه Browser ها به خوبي جواب ميده. ولي ميشه يه توضيح كوچيكي در مورد اين قطعه كد بدين:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازم ازتون يه دنيا ممنوم.
در مورد بد نوشتن كدها هم بايد بگم من اين كد رو به صورت بلوكي نوشته بودم . ولي آووردمش توي ++ Notepade تا تا از نظر تعداد آكولاد و پرانتز تستش كنم ببينم درستن يا نه. براي همين توي يه خط همه رو نوشتم. من شرمنده ام.
موفق باشين
باي
:11::11::11:
کارش اینه که محتویات اون فایل acc.html رو می ریزه توی div ی که مشخص کردیم.
data همون محتویاتش هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.