مشاهده نسخه کامل
: کلوپ E71
ghazaleh366
25-09-2008, 22:27
خدمت دوستان عزیز:
من امروز این گوشی رو گرفتم، دیدم جای این تاپیک خالیه! لطفا اگر کسی میتونه کمکی کنه بسم الله!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مشخصات:
وزن 127 گرم
صفحه نمایش 16 میلیون رنگ 240*320
حافظه 110 MB internal memory
- 128 MB SDRAM Memory
- ARM 11 369 MHz processor
دیتا GPRS Class 32, 100 kbps
HSCSD Yes
EDGE Class 32, 296 kbps
3G HSDPA, 3.6 Mbps
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port Yes
USB Yes, v2.0 microUSB
OS Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI
Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
Games Java downloadable, order now
Colors White Steel, Grey Steel
Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video(QVGA@15fps), flash; secondary videocall camera
- Built-in GPS receiver
- A-GPS function
- Java MIDP 2.0
- MP3/AAC/MPEG4 player
- Office applications
- FM radio
- Push to talk
- Voice command/dial
- PIM including calendar, to-do list and printing
- Built-in handsfree
Stand-by Up to 410 h
Talk time Up to 10 h 30 min
به نظرم ظاهرش واقعا شیکه، فقط یه مشکلش کوچک بودن دکمه هاشه... زیاد به درد آقایون نمی خوره!
babrsabz
25-09-2008, 23:47
گوشی همراه نوکیا E71، با ضخامتی کمتر از یک سانتیمتر، مجهز به گیرنده GPS داخلی، با قیمتی در حدود 500 دلار، یکی از بهترین گوشی های هوشمند طراحی شده توسط نوکیاست. با قابلیت های متعدد مثل 3G، WiFi و صفحه کلید QWERTY در کنار مجموعه برنامه های همراهش، وسیله مناسبی برای چک کردن مداوم ایمیل های شماست
اولین نکته قابل توجه درباره E71 وزن آن است، با وزن 125 گرم، این گوشی حتی از آیفون 3G و گوشی جدید بلک بری نیز باریک تر است و ظاهر استیل آن نوعی استحکام و ظرافت خاص به این گوشی داده است. صفحه نمایش گوشی با وضوح 240 در 320 و 2.3 اینچ است. کلیدها بروی صفحه کلید کاملاً بهم چسبیده اند بطوری که در ظاهر هیچ فاصله ای بین آنها نیست.
برای گوشی که یکی از مهم ترین کاربردهایش ایمیل است، چنین قابلیتی در ابتدا مشکل ساز به نظر میآید اما بعد از یک روز کار کردن با آن کاملاً عادت خواهید کرد. هر کلید کمی ارتفاع دارد که تشخیص را آسان تر می سازد.
گوشی E71 با بسته آفیس به بازار آمده است و دارای نرم افزارهایی شبیه ورد، اکسل، پاورپوینت است که با مایکروسافت آفیس سازگاری دارد.
شما می توانید سند متنی را در Quickoffice بسازید و بعدها در مایکروسافت ورد در داخل کامپیوترشخصی تان ویرایش کنید. از نرم افزارهای کاربردی دیگر موجود در گوشی می توان به پی دی اف خوان (ادوب ریدر)، ماشین حساب، دیکشنری، مبدل واحد پول رایج اشاره کرد که بسیار کار آمد و مناسب است.
برای پیام رسانی، از تکنولوژی POP3/IMAP پشتیبانی می کند، برای ارتباط با اینترنت می توانید از قابلیت 3G و وایرلس آن استفاده کنید. برخلاف آیفون 3G نوکیا E71 از محتویات فلش در وب نیز پشتیبانی می کند. این گوشی دارای دوربین عکاسی 3.2 مگاپیکسلی با قابلیت فیلمبرداری ، بلوتوث، اسلات حافظه microSDT و دارای حافظه داخلی 110 مگابایت است. اسپیکرهای گوشی دارای صدای نسبتاً بلند و خوبی است اما شاید نتوان به عنوان جایگزین موزیک پلیر از آن استفاده کرد.
با انجام یک وبگردی سنگین، ایمیل، پست صوتی، باتری گوشی دو روز و نیم دوام آورد. برای مکالمه، باتری به اندازه 10 ساعت و نیم کارکرد دارد، در هنگام آماده به کار 17 روز باقی می ماند و 6.9 روز نیز در حالت آماده به کار و وای فای فعال، دوام خواهد داشت. این مدت کارکرد برای یک گوشی مقدار بسیار خوبی است. باتری از طریق یو اس بی قابل شارژ نخواهد بود و تنها از طریق شارژر خود نوکیا شارژ می شود.
گفتنی است این گوشی دارای سیستم عامل سیمبیان ورژن 9.2 است، صفحه نمایش آن 16 میلیون رنگ و قابلیت افزایش حافظه اش تا 8 گیگابایت می باشد.
AKBAR132
06-10-2008, 19:58
شبیه e51 هستش ولی پهن تره
sarmast65_ata
06-10-2008, 20:40
خوب بود توی پست شماره 2 که به معرفی این گوشی پرداختی از تجربیات خودت و نوشتاری خودت استفاده میکردی ولی بازم بهت تبریک میگم که بهترین گوشی سال رو خریدی انشاالله چرخ گوشیت همیشه بچرخه
MohandesMCD
07-10-2008, 20:26
سيمبينش 9/3 هست
من امروز دست يكي ديدم گوشي خوشگلي بودش .اگه گيم خور بود ميخريدمش
حيف كه صفحش كوچيك شده
Majid393
07-10-2008, 23:16
سيمبينش 9/3 هست
من امروز دست يكي ديدم گوشي خوشگلي بودش .اگه گيم خور بود ميخريدمش
حيف كه صفحش كوچيك شده
:46::46:
سیمباین 9.2 داره مهندس جان .....:::
گفتنی است این گوشی دارای سیستم عامل سیمبیان ورژن 9.2 است، صفحه نمایش آن 16 میلیون رنگ و قابلیت افزایش حافظه اش تا 8 گیگابایت می باشد.
Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI
sarmast65_ata
09-10-2008, 16:06
اینم ورود E71 gold با طلای 24 عیار با قمیت حدود 799 یورو
ghazaleh366
09-10-2008, 16:19
واقعا صفحه اش به نظرتون کوچیکه؟؟؟
والله من که این گوشی رو دارم هرکس دستم میبینه میگه خوبه صفحه اش بزرگه!
sarmast65_ata
09-10-2008, 20:10
واقعا صفحه اش به نظرتون کوچیکه؟؟؟
والله من که این گوشی رو دارم هرکس دستم میبینه میگه خوبه صفحه اش بزرگه!
منظورش این بود که از سایز صفحه E70 کوچک تر شده
دوستان كسي اين گوشي رو نداره؟؟؟ يا حتي e66...؟؟؟:19:
اگه كسي داره لطفا" به من پيغام بده يا همينجا بگه...:11:
mkhavari2000
01-11-2008, 09:45
سلام
فروشنده بهم گفت که از این گوشی 2 تا ورژن نرم افزاری توی بازار هست یکی 430 تومن و یکی 470 تومن و گفت که گوشی اصل فنلاند اما وقتی سیم کارت رو داشتم جا میزدم دیدم نوشته کره و برگشتم
شما میدونید که جریان 2 تا ورژن راسته و اینکه اصلش برای کره هست یا فنلاند ؟
farzad48
04-11-2008, 10:35
man kharidam 460t . Made in finland hast. Aslesh bayad kojaei bashe? Finlandesh ke taghallobi nist ke?
man kharidam 460t . Made in finland hast. Aslesh bayad kojaei bashe? Finlandesh ke taghallobi nist ke?
خير اصلش فنلاند....دوست عزيز ممكنه يه زحمت به شما بدم؟؟:20:
farzad48
04-11-2008, 12:17
Age az dastam bar biad khoshhal misham .soaletono Befarmaei
shahriar_8564
06-11-2008, 15:19
salam ,bebakhshid mikhastam beporsam shoma az serie E nokia raazi hastid? vaghean too iran mishe az emkanatesh estefaadeh kard? man rastesh donbale gooshie e66 nokia hastam.mikhastam nazaretoono nesbat be serie E bedoonam. kheyli mamnoon
farzad48
06-11-2008, 22:35
اگر دوربین برات مهم نباشه و 3 مگاپیکسل جوابگو باشه . خوبه. اما فقط به فکر دوربین و صدا هستی سری ان را انتخاب بکن. کلا سری ای گوشیهای بیزنسی و گوشی ای هستن که از جنس خوب و کیفیت اون بالاست. من خودم چون از اینترنت زیاد استفاده میکنم سری ای و ای71 را انتخاب کردم. که فقط همین امکانش در ایران فعاله.
ممنون
اگه ممكنه اين بازي رو رو گوشيت نصب كن ببين روون اجرا ميشه يا نه....:46::10:خيلي مهمه ها...:11:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم ازت...شاد باشي:40:
farzad48
08-11-2008, 09:08
دوست عزیز صفحه باز نمیشه تا بازی را دانلود کنم.هر چه سعی کردم نتونستم. اگر میشه جایی دیگه آپلود کن.
mkhavari2000
08-11-2008, 09:09
سلام دوست عزیز شکی نیست که فنلاند اصلشه
ولی من اونی که دیدم نوشته بود کره .
من چند ساله نوکیا رو کنار گذاشتم و با سونی اریکسون uiq3 حسابی کیف کردم و استفاده کردم
از این گوشی راضی هستی؟ پیشنهادش میکنی ؟
دوست عزیز صفحه باز نمیشه تا بازی را دانلود کنم.هر چه سعی کردم نتونستم. اگر میشه جایی دیگه آپلود کن.
اون بهترين لينك هست...چون مستقيمه با سرعت بالا...:20:
اينم لينك جديد، اميدوارم مشكلي نداشته باشي...:46:
farzad48
08-11-2008, 18:23
khavari jan faghat hamino begam ke bad az 20 ta goshi avaz kardan mitonam begam taze an goshi morede alaghamo yaftam. Hamontor ke arz kardam entekhabe goshi bastegi be khasteye shoma az goshi chi bashe age barat dorbin mohem nist man sefaresh mikonam ke bekharesh. Officesh ke ghabele virayesh ha
farzad48
08-11-2008, 18:28
doste aziz fail ra download mikonam va be shoma javab midam
farzad48
09-11-2008, 09:01
دوست عزیز این بازی را نصب کردم. ولی نمیشه بازی کرد یعنی انگار دور کند داری بازی میکنی. من چند تا دیگه بازی هم روی این گوشی نصب کردم اکثرا مشکل داشت.بعضی ها که مشکل رزولوژن داشتن یعنی گرافیک مشکل داشت.
کلا نظر من اینه که این گوشی جهت بازی و عکاسی ساخته نشده. اگر کسی به منظور این دو هدف این گوشی را بخره سخت پشیمون میشه. کلا مزایای دیگه ای داره که گوشیهای دیگه ندارن یا به این شکل کامل نیستن. مثلا کار با اینترنت اون فوق العاده است. ویا کار با برنامه آفیس آن دقیقا مثل کامپیوتر و قابل ویرایش هم هست. که من خودم بیشتر بخاطر این دو موضوع که عرض کردم گوشی را خریدم. به اضافه اینکه جنس بدنه گوشی عالی هست و طراحی جالبی داره و کیبرد اون کامل و خوبی دیگه اش اینه که دست همه افراد نیست . و هیچ وقت خز نمیشه. خلاصه اینکه گوشیه با کلاسیه. باز هم عرض میکنم انتخاب این گوشی کاملا سلیقه ای است و بستگی به خواسته اون فرد از گوشی چی باشه. با تشکر از شما. امیدوارم تونسته باشم . مطالب مفیدی برای کسانی که میخواهند این گوشی رابخرن گفته باشم.
دوست عزیز این بازی را نصب کردم. ولی نمیشه بازی کرد یعنی انگار دور کند داری بازی میکنی. من چند تا دیگه بازی هم روی این گوشی نصب کردم اکثرا مشکل داشت.بعضی ها که مشکل رزولوژن داشتن یعنی گرافیک مشکل داشت.
کلا نظر من اینه که این گوشی جهت بازی و عکاسی ساخته نشده. اگر کسی به منظور این دو هدف این گوشی را بخره سخت پشیمون میشه. کلا مزایای دیگه ای داره که گوشیهای دیگه ندارن یا به این شکل کامل نیستن. مثلا کار با اینترنت اون فوق العاده است. ویا کار با برنامه آفیس آن دقیقا مثل کامپیوتر و قابل ویرایش هم هست. که من خودم بیشتر بخاطر این دو موضوع که عرض کردم گوشی را خریدم. به اضافه اینکه جنس بدنه گوشی عالی هست و طراحی جالبی داره و کیبرد اون کامل و خوبی دیگه اش اینه که دست همه افراد نیست . و هیچ وقت خز نمیشه. خلاصه اینکه گوشیه با کلاسیه. باز هم عرض میکنم انتخاب این گوشی کاملا سلیقه ای است و بستگی به خواسته اون فرد از گوشی چی باشه. با تشکر از شما. امیدوارم تونسته باشم . مطالب مفیدی برای کسانی که میخواهند این گوشی رابخرن گفته باشم.
خيلي ممنون...پس يعني انگار گرافيك گوشيت نميكشه...و تيك تيك اجرا ميكنه؟! خب..متوجه شدم..دستت درد نكنه...
اگه خواستي ميتوني بياي بازي لينك امضام رو ببيني و بازم اگه خواستي باهم تلاش كنيم برات نصب كنيم..چون اين بازي ها قابليت landscape رو هم دارند...(lcd E71)..:46:
farzad48
09-11-2008, 11:35
Doste aziz vaghti goshi ra khamosh va roshan ke kardam kheily ravontar ejra shod . Bare avval tik tik nemizada, faghat ye meghdar kond bod ke alan behtar shod. Mersi az komaket
Doste aziz vaghti goshi ra khamosh va roshan ke kardam kheily ravontar ejra shod . Bare avval tik tik nemizada, faghat ye meghdar kond bod ke alan behtar shod. Mersi az komaket
شما يه كاري كن...اين كليپ رو ببين ...:10:
ببين شبيه كدوم گوشي بازي رو اجرا ميكنه...:20:
farzad48
09-11-2008, 13:36
Doste aziz man ghablan ham n95 ham n82 va ham n81 8gig dashtam, mitonam begam ke gerafigesh dar hadde n81 hast . Man ye filme 400 mb ke ejra kardam har chand saniye yek stop mizad n81 ke dashtam ham haminjor bod vali ba n95 aliy bod. Man fekr mikonam ba bazihaei ke gerafigesh sangine e71 moshkel dashte bashe. Hala sare forsat ke ye computer peida kardam filmi ke gozashti mibinam va daghightar tozih midam, felan ke ba goshi hastam moteassefane nimishe. Mamnon
mkhavari2000
09-11-2008, 13:43
khavari jan faghat hamino begam ke bad az 20 ta goshi avaz kardan mitonam begam taze an goshi morede alaghamo yaftam. Hamontor ke arz kardam entekhabe goshi bastegi be khasteye shoma az goshi chi bashe age barat dorbin mohem nist man sefaresh mikonam ke bekharesh. Officesh ke ghabele virayesh ha
ممنون
ولی فکر کنم با توجه به مشکلات گرافیکش تنها عاملی که وسوسه ام میکنه همینه که دست کسی زیاد نیست مثلا مثل همین تاپیک که فقط 2 یا 3 نفر هستند.
امیدوارم وقتی خریدم زیاد نشه دست مردم
ممنون
ولی فکر کنم با توجه به مشکلات گرافیکش تنها عاملی که وسوسه ام میکنه همینه که دست کسی زیاد نیست مثلا مثل همین تاپیک که فقط 2 یا 3 نفر هستند.
امیدوارم وقتی خریدم زیاد نشه دست مردم
كلا" سري E خز نميشه...خيالت راحت...
farzad48
12-11-2008, 09:08
دوست عزیز این فیلم را دیدم مثل ان81 هست
oldarash
15-11-2008, 10:33
دوستان کسی تونسته راهی برای استفاده از نقشه و جی پی اس در شهر های ایران پیدا کنه ؟ گوشی و کیبورد کاملآ فارسی ولی نقشه ....!
کسی تونسته این مشکل تیک حین بازی را حل کنه (مثلآ با آپدیت یا ... ) ؟ :46:
دوستان کسی تونسته راهی برای استفاده از نقشه و جی پی اس در شهر های ایران پیدا کنه ؟ گوشی و کیبورد کاملآ فارسی ولی نقشه ....!
اون تيك فقط مربوط به همين بازيه....تمامي 99% بازي هاي ديگه رو راحت اجرا ميكنه...
galaxy_bh
17-11-2008, 00:07
با سلام من هم به جمع شما دوستان پیوستم.:31:
farzad48
17-11-2008, 14:45
Doste aziz mobarak bashe. Mahale kasi in goshi ra bekhare va khoshesh nayad.
oldarash
18-11-2008, 15:06
تبریک . :20:
کسی نقشۀ شهر های ایران را پیدا کرده ؟ آیا راهی برای استفاده از سیستم نقشۀ جی پی اس هست؟ نرم افزار دیگری که نقشۀ ایران را هم داشته باشه پیشنهاد می کتید که به جای نوکیا مپ استفاده کتم؟ :11:
farzad48
19-11-2008, 02:16
Tosiye man ine ke khate irancell bendazi toye goshit va nokia map ra ejra koni va ejaze beedi ke az tarigh gprs naghshe ra kamel kone, man khodam inkar ra kardam va javab dad
lovely11380
22-11-2008, 22:40
Salam be hameye azizan
rastesh manam in gushi ro didam kheili khosham oomade kheili khoshgele,be nazare man az Iphone ham jazzab tare
mishe yekam bishtar behem etalaat bedin akhe manam mikham bekharam , age kasi karkardasho soragh dare man kharidaram , ye I-mate jamin va ye 5700 Xpressmusic ham daram ke hazeram tagh ham ezanam
Raptor 2009
09-12-2008, 00:26
منم امروز این گوشی رو خریدم
قیافه و استیلش واقعا مو بر بدن سیخ میکنه!
سنگینی باحالی داره و تو دست که میگیرم یه حس خیلی خوبی از استیل احساس میشه
کیبوردش خیلی خوشدسته ولی برای کسایی که انگشتاشون درشته اصلا مناسب نیست و عذاب آوره
باطریش تا الان چند ساعت باهاش ور رفتم یدونه هم کم نشده!
سرعت گشتن تو منوهاش و کلیک کردن عکس العملاش استثناییه..تو هیچ نوکیایی همچین سرعتی ندیده بودم تا حالا
کیفیت مکالمه اش و بلندی صدای مخاطب خیلی خوبه
صداش هم بلنده هم با کیفیت.
معایب:
دوربین افتضاحه کیفیتش ولی گلی به جمال سازنده اش که یه اتوفوکوس روش گذاشته و میشه رفع نیاز کرد باهاش در مواقع ضروری
(البته تو روزم باید امتحان کنم ببینم چطوره)
اگه با گوشی lcd بزرگ کار کرده باشید ال سی دی این گوشی کوچیک براتون به نظر میاد
finger print magnet
gps اش فکر کنم یه مقدار ضعیف عمل میکنه..چون با گارمین ان 85 تو خونه هم نشون میداد کجام دقیق ولی این تو خونه جواب نداد و باید بیرونم تست کنم نتیجشو میگم
ehsanmoeini
10-12-2008, 13:02
سلام
من هم امروز این گوشی را خریدم.واقعا گوشی خوش دستی است.دوستان می توانند با کانکت شدن به سایت نوکیا از طریق گوشی نسبت به نصب advanced call manager با منشی از سایت نوکیا به صورت رایگان اقدام کنند.
بزرگترین مشکل از نظر من ناخوانا بودن حروف آبی رنگ انگلیسی روی کیبرد است. توصیه میکنم دوستانی که فارسی استفاده نمی کنند گوشی را فقط با کیبرد انگلیسی تهیه کنند تا با فونت سفید و واضح تر باشد.(مثل فارسی کیبرد من)
nomad616
17-12-2008, 23:53
آقا واسه دوربینش راهی هست (خیلی کیفیتش بده) ، راهی هست که کیفیتش بهتر شه ؟
faravahar
18-12-2008, 12:27
احتمالا با اپدیت درست می شه.
من e65 دارم اونم کیفیت عکسش خوب نبود الان آپدیت کردم خیلی بهتر شده.
سلام به همه ی E71 ای ها!
برای اونا که با GPS می خوان حال کنن :
من SmartCom GPS رو نصب کردم و خیلی راضیم. نقشه های دلخواه رو هم خیلی راحت می شه خودت درست کنی. کافیه یه نقشه ی JPG دانلود کنی یا اسکن کنی و با یه نرم افزار کوچولو به فرمت مناسب درش بیاری و کپی کنی تو یه فولدر گوشیت و چند جاشو تو خود نرم افزار کالیبره کنی و ... تموم !
خیلی ساده است . امکاناتش هم خیلی خوبه.
kambizcat
30-03-2009, 11:40
اقا اینارو ولش کنین هرکی میتونه یه سر بره سایت نوکیا همه مشخصاتشو ببینه
من میگم بچه های E71 جمع بشیم برنامه های V3.1 رو پیدا کنیم
من دنبال picodrive برای E71 هستم اگه کسی داره بگه
NINTENDO_DS
31-03-2009, 14:30
برنامه های نوکیا ان 78 و ان 95 هشت گیگ به این گوشی می خورن
roknedin
04-05-2009, 17:51
من میخوام e71 بخرم نظرتون چیه
shahinSssS
08-05-2009, 20:11
سلام دوستان کسی این رنگی دیده
من در اتصالات نمایندگی تبریز دیدم 390 می گفت کیبرد فارسی
و کره ای مگه نباید فلاند باشه سری e البته رنگهای دیگه کره 340
Ssarshar
12-07-2009, 17:57
دوستان كيفيت صداي درون هدفون اين گوشي چطوره ؟؟؟
aydin_77
27-07-2009, 15:06
سلام من مال خودم رو تازه اپ ديت كردم ولي چيز تازه اي توش نديدم يعني مال من الان ورژن200.21.118 به تاريخ27-11-2008 هستش.ضمنا"كسي تنطيمات اتصال به اينترنت رو به وسيله سيستم قبلي(ديتا)توي اين گوشي بلده؟چون gprsخيلي گرون درمياد.:10:
salman24h
01-08-2009, 19:40
سلام به همه ی E71 ی ها
15-10 روزی میشه که تقویم گوشیم ایراد پیدا کرده. هر 4-3 روز یکبار تاریخ 2 روز میره جلو!!!
اعصابم رو ریخته به هم. بخاطر این عوض شدن تاریخش چند بار تا حالا با ریماندر سر کار رفتم! :پی
automatic time update هم خاموشه
از settings ش فقط اول هفته رو بجای 2شنبه من شنبه انتخاب کردم
کسی نمیدونه ایراد از چی میتونه باشه؟
salman24h
18-09-2009, 11:29
من گوشیم گاهی وقتا تاریخش 2 روز میپرید جلو و شارژش هم اصلا خوب نبود. به هر کسی که نشون دادم گفتن که باید فلشش کنم
بد شانسی RM گوشی من 357 بود و هیچ کسی این RM رو نداشت!
بالاخره دیروز یه نفر گفت که میتونه فلشش کنه
راستی، گوشی من زبان فارسی هم نداشت
الان که فلش شده ظاهرا مشکل شارژش حل شده ولی یه دردسر دیگه پیدا کردم
RM گوشی شده 346 ولی ورژن همون قبلیه که با 357 بود و زبان فارسی هم داره
حالا نمیدونم چرا 4 تا از دکمه های کیبود موقع تایپ از کار افتادن
دکمه های . : و , ; به کلی از کار افتادن و ؟ ! و ' & هم بجای کاراکترهای خودشون فقط . و ، رو تایپ میکنن!!!
شما نمیدونین چطور میتونم درستش کنم؟
matin_08
27-09-2009, 22:06
سلام من 1ماهی میشه این گوشی رو گرفتم ولی یه مشکلی داره.تو موزیک پلیرش همه آهنگارو پیدا نمیکنه!حدود 500-600 تا آهنگ دارم ولی فقط 70 تاشو پیدا میکنه!یه مشکل کوچیک دیگه ای هم داره.زنگ آلارم رو نمیشه تغییر داد! به نظرتون مشکل از چیه؟!
فیرم ور جدید گوشیتون
E71 ورژن 300.21.12 با ساپورت کامل از زبان فارسی .
matin_08
05-10-2009, 23:57
سلام من 1ماهی میشه این گوشی رو گرفتم ولی یه مشکلی داره.تو موزیک پلیرش همه آهنگارو پیدا نمیکنه!حدود 500-600 تا آهنگ دارم ولی فقط 70 تاشو پیدا میکنه!یه مشکل کوچیک دیگه ای هم داره.زنگ آلارم رو نمیشه تغییر داد! به نظرتون مشکل از چیه؟!
کسی نیست جوابه مارو بده؟!
من اینو با باکس فلش هم کردم ولی فرقی نکرد!
لطفا راهنمایی کنین.ممنون
matin_08
06-10-2009, 23:46
کسی نیست جوابه مارو بده؟!
من اینو با باکس فلش هم کردم ولی فرقی نکرد!
لطفا راهنمایی کنین.ممنون
مشکلم حل شد.ممنون از راهنماییتون!!!
واسه نصب برنامه تو این گوشی با مشکل مواجه نشدید تا حالا ؟
چون LCDیش غیر عادی هست برنامه ها همشون روش نصب میشن یا باید برنامه مخصوص این گوشی واسش پیدا کرد ؟
matin_08
25-10-2009, 00:43
واسه نصب برنامه تو این گوشی با مشکل مواجه نشدید تا حالا ؟
چون LCDیش غیر عادی هست برنامه ها همشون روش نصب میشن یا باید برنامه مخصوص این گوشی واسش پیدا کرد ؟
نه اکثر نرم افزارهای سیمبین سری 60 نصب میشن روش. من که تا حالا مشکلی نداشتم! نه با PC Siute راحت میشه نصب کرد.از خوده گوشی هم میشه نصبید.
mehdionline7
29-10-2009, 14:12
نرم افزار و بازی سیمبیان راحت نصب می شن اما بازی های جاوا باید حتمادر سایز 320x240 باشند
jackfrost283
12-11-2009, 18:45
دوستان بعد از 10 سال استفاده از سونی اریکسون به نوکیا پیوستم:31:
اولاً که واسم سخته با این منوهای جدید کار کنم ولی دارم راه میوفتم... فقط یه سئوال که خیلی گشتم ولی پیدا نکردم... میخوام موقع اتصال یو اس بی گوشیم شارژ نشه، باید چیکار کنم؟؟؟
گوشی E75
راستی کلوپ E75 پیدا نکردم اینجا مطرح کردم... شرمنده.
سلام، من می خوام ث 71 بخرم ولی با این تفاسیر از شما ها داره کم کم نظرم عوض می شه.چکار کنم بلاخره گوشی خوبیه یا نه؟
matin_08
09-04-2010, 11:27
سلام، من می خوام ث 71 بخرم ولی با این تفاسیر از شما ها داره کم کم نظرم عوض می شه.چکار کنم بلاخره گوشی خوبیه یا نه؟
بستگی داره خودت چه انتظاری از گوشی داری؟
من که 9ماهه دارمش خیلیم راضیم ازش
ولی الان مدل جدیدش اومده E72
منم یکی گرفتم اما یکم باهاش مشکل دارم نمی تونم تم یا نرم افزارایی که از موبایل 9 یا جاهای دیگه رو می گیرم روش نصب کنم
ارور certification expired رو میده
نمی دونین چی کارش باید بکنم؟
matin_08
11-04-2010, 17:34
منم یکی گرفتم اما یکم باهاش مشکل دارم نمی تونم تم یا نرم افزارایی که از موبایل 9 یا جاهای دیگه رو می گیرم روش نصب کنم
ارور certification expired رو میده
نمی دونین چی کارش باید بکنم؟
نرم افزار رو باید ساین کنین
The_Last_Samurai
12-04-2010, 03:02
سلام.
رفیق ما یه e71 خریده..گزینه ی encryption ش on بوده..نمی دونم چی کار کرده که هر چی توی رمش داشته قفل شده..مثل عکس موزیک ویدیو..
من پاکت پی سی که داشتم و این گزینه برام فعال بود بعد از عوض کردن رام اینجوری می شد و راهی هم پیدا نکردم که قفل شده ها رو برگردونم.
راهی هست که برا گوشیه رفیق ما یه کاری کنید که فایلاش برگرده ؟؟
دوستان من یه 2 سالی هست نوکیا ندارم و همچین مشکلی و اون موقع نداشتم و فکر کنم همچین گزینه ای هم تو گوشیم نبود. (با n95)
بستگی داره خودت چه انتظاری از گوشی داری؟
من که 9ماهه دارمش خیلیم راضیم ازش
ولی الان مدل جدیدش اومده E72
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
سلام آقا متین آخر رفتم گوشی را خریدم خیلی عالیه همین طور خیلی خوش دست. اول میخواستم ای 72 بخرم ولی تفاوتش فقط تو دوربین،رم و سی پی یو بود.تازه استیل ای 71 خیلی باحال تر از ای 72 هست. من از خریدی که کردم خیلی راضیم.
matin_08
16-04-2010, 22:09
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
سلام آقا متین آخر رفتم گوشی را خریدم خیلی عالیه همین طور خیلی خوش دست. اول میخواستم ای 72 بخرم ولی تفاوتش فقط تو دوربین،رم و سی پی یو بود.تازه استیل ای 71 خیلی باحال تر از ای 72 هست. من از خریدی که کردم خیلی راضیم.
مبارکتون باشه آقا جمال.اره زیاد فرق ندارن باهم:20:
سلام
آپدیت جدید e71 اومده کسی تا حالا دانلود نکرده ؟چه مزیتی داره آپدیت جدید؟برای نصب نرم افزار ها به مشکل بر نمی خوریم؟
کسی نمی خواد جواب بده؟من آپدیت کردم.
یه سوال داشتم که چطور میشه دوربین دوم را فعال کرد؟
farzad48
16-05-2010, 01:19
دوستان عزيز چقدر طول ميكشه تا باطريش شارژ كامل بشه؟ براي من 3 تا 3.5 ساعت طول ميكشه. اين طبيعيه؟ براي شما هم همينقدر طول ميكشه؟
ehsan6630
24-05-2010, 14:19
سلام به همه دوستان
من تازه E71 خریدم میخواستم بدونم چطوری میتونم مسیج فارسی تایپ کنم
برنامه فارسی ساز اگه داره لطفا بگید از کجا پیدا کنم
دوستان عزيز چقدر طول ميكشه تا باطريش شارژ كامل بشه؟ براي من 3 تا 3.5 ساعت طول ميكشه. اين طبيعيه؟ براي شما هم همينقدر طول ميكشه؟
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
سلام
اصولاً 3 ساعت طول میکشه .
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
[QUOTE=ehsan6630;4980465]سلام به همه دوستان
برنامه فارسی ساز اگه داره لطفا بگید از کجا پیدا کنم[/QUOTE
option-input option -writing language - فارسی را انتخاب کن
t2download
16-06-2010, 07:32
دوستان فریم ور جدید این گوشی اومده ؟:46:
ehsan6630
16-06-2010, 17:16
[/COLOR]
سلام به همه دوستان
برنامه فارسی ساز اگه داره لطفا بگید از کجا پیدا کنم[/QUOTE
option-input option -writing language - فارسی را انتخاب کن
عزیزم تو قسمت writing language گزینه فارسی نداره
میخواستم بدونم فارسی ساز سراغ ندارید؟
webmaster_bedehi
17-06-2010, 01:20
با سلام من تعدادی عکس و فیلم و اس ام اس پاک کرده ام و الان نیازشون دارم راهی هست که سریع و معقول باشه.با تشکر
آره اومده
410.21.010
08-02-2010
amir200812
23-06-2010, 20:48
عزیز شما همه جا هستی ها:31:! شدی اچار فرانسه به هر دردی درمون میشی:10:!
Majid-6120
02-07-2010, 16:46
فریمور جدید اومد...!
New version v500.21.009
NEW FUNTIONALITIES:
Following baselines/functionalities have been upgraded.
• Maps 3.03 Lite which has Free Navigation support
• Music Player upgrade
• Quick Office v6.2 which has Office 2007 support
• Ovi Store upgraded to 1.6.0.18 and Download! Removed
• Lotus Notes traveler v8.5.1 -> Localization support is present only for 10 languages.
CHANGES AND IMPROVEMENTS:
• Windows Live removed from the memory card
• Ovi Suite included in Memory card
• CS Helps baseline upgraded to fix localization issues
• Start Up settings baseline upgraded
• Ovi Store Link provided in “Set Up Internet Telephony”
• Download! removed
GENERAL
• Portuguese Localization issues fixed
• Functionality improvements in E-mail configuration
• Qwerty keypad improvements
CALL HANDLING
• Emergency call termination with RSK key corrected
• Corrected Bluetooth link drop when an outgoing call is made in a carkit
CALENDAR/CLOCK
• Fix for Israel written instead of Jerusalem in World Clock
• Corrected Argentina names issue in World Clock
• Corrected localization issues in world clock
BROWSER
• CMCC Java application download corrected
• Fix provided for accessing a link that has appended space characters
EMAIL
• Fix provided for selecting desired mailbox when multiple mailboxes are configured
QWERTY KEYBOARD
• Key mapping issues fixed
MESSAGING
• Nokia IM chat: Localization support provided for Malay and Indonesian languages
سلام
میخواستم بدونم WINDOWS موبایل میشه نصب کرد رو این گوشی؟
lllpixielll
18-08-2010, 21:33
سلام
میخواستم بدونم WINDOWS موبایل میشه نصب کرد رو این گوشی؟
سلام دوست عزیز
این گوشی سیمبیان هست! ویندوز موبایل نیست و نصب هم نمیشه!!!
دوربین دوم چگونه فعال میشه
webmaster_bedehi
08-02-2011, 23:15
با سلام خدمت دوست عزیز
دوربین دوم این گوشی برای تماس ویدئویی طراحی شده که تقریبا در ایران بی استفاده است اما برنامه ای هست برای اینکه بشه از دوربین استفاده بهینه ای کرد
webmaster_bedehi
08-02-2011, 23:28
Menu>installetion>app.mgr>setting>certificate:off
مشکلتون از این طریق حل میشه و نیازی به ساین نیست
موفق باشید
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
فارسی شدن که دوستان گفتن برای گوشیای نوکیای کژه که کیبردش فارسی داره هست
اما گوشی که کیبردش فقط انگلیسی هست در پی سی ورد برنامه ای هست برا ی فارسی نوشتن که مشکل شما دوست عزیز رفع خواهد شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.