ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در نصب linux- در اين مورد fedora

lord_ashkan_z
25-09-2008, 17:22
سلام...

من هر وقت كه يك سيستم عامل لينوكس را نصب مي كنم؛ بعد از اتمام نصب، نمي تونه وارد بشه(log in). من همون user &pass را وارد مي كنم ولي دائم مي گه كه يوزر و پس را اشتباه وارد كرده ايد.

خب لازم نيست كه من بگم كه اصلا تا به حال نه با اين سيستم عامل كار كرده ام (به خاطر اينكه نياز نداشتم) ولي الان يه نياز فوري پيدا كرده ام ...

مي دونم براي نصب fedora تاپيك جدا هست ولي مشكل من در مورد كل نسخه ها است( چون با red hat هم همين مشكل را داشتم)

باتشكر ...

Ahmad-Ra
26-09-2008, 00:17
البته شاید مسخره باشه. ولی چک کردی که Caps Lock روشن هست یا نه ؟؟

rootnt
26-09-2008, 00:30
یا توی انتخاب یوزرنیم و پسورد اشتباه می کنید
یا توی لوگین کردن
یه چیز سرراستیه نباید مشکل پیش بیاد
برای امتحان موقع نصب یوزرتو بزار ۱ و همه پسوردها هم ۱
ببین باز هم به مشکل می خوری؟!؟!؟!

sudotux
26-09-2008, 00:47
ممکنه کلید Num Lock یا Num LK در هنگام لوگین روشن باشه ! این مشکل رو من قبلا با پارسیکس داشتم.

lord_ashkan_z
26-09-2008, 12:42
نه مشكل از caps lock و ... نيست. قضيه اين است كه درست نصب نميشد.

يه ذره عجيبه. البته شايد براي من كه كار دائم و روزانه ام XP و ساير محصولات ماكروسافت است، اين طور به نظر مي رسه.

به هر حال الان درست نصب كردم شد. دفعه هاي قبل با اينكه تمام برنامه ها و ... را علامت زده بودم ازمن cdهاي 4 و 5 را نخواست. ولي الان با اينكه نصف شون را علامت نزده بوده از من cdهاي 4 و 5 هم خواست(البته 2 دقيقه آخر).

فكر كنم نبايد موقع نصب تمام محصولات را علامت بزني و بايد بعد از نصب اون ها هم اضافه كني ...

m a j r i x
26-09-2008, 13:13
مي دونم براي نصب fedora تاپيك جدا هست ولي مشكل من در مورد كل نسخه ها است( چون با red hat هم همين مشكل را داشتم)

لطفا نظم انجمن رو حفظ کنید
کلیه مسائل و مباحث مربوط به فدورا در تاپیک اختصاصی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید