مشاهده نسخه کامل
: خريد گوشي(نهايتا 120 هزار تومان دارم)
سلام
من نهايتا 120 هزار تومان پول دارم و يه گوشي مي خوام که صدا و صفحه نمايشش خوب باشه(نسبت به پولي که دارم:46:) در ضمن من احتمالا نمي تونم اونو تو پر قو نگه دارم!(منظورم اينه که با يه اتفاق کوچيک درب و داغون نشه)
به نظر شما چي بگيرم که به دردم بخوره؟(دست دو هم عيبي نداره)
ممنونم
aaaammmm87
25-09-2008, 16:14
دوست عزيز سلام بهترين گزينه واسه شما گوشي كاركرده هست !!!
nokia
كاركرده
1-6630
2-7610
sony ericsson
نو
1-z530
2-z550
motorola
1-v3i
Nabakhshoode
25-09-2008, 16:20
3120 کلاسیک نوکیا رو تو طبقه 4 علائدین میتونی با 125 تومن گیر بیاری... دوربین 2 با فلش + ال سی دی با کیفیت + ویرایش پنجم سری 40 + سایز و وزن مناسب + ظاهرا محکم به نظر میرسه... تو پک گوشی کابل میکرو یو اس بی نیست ولی میتونی با 3-4 تومن بخریش...
3110 کلاسیکم هست که بدنه ی محکمتری از 3120 داره ولی دوربین و ال سی دیش نسبت به 3120 در رده ی پایینتری قرار میگیرن ! قیمتشم 10 تومنی ارزونتره از 3120...
از نوکیا با 3120 کاملا موافقم و از سونی اریکسون دست دو میتونی با یه خورده بیشتر k800 یا k810 گیر بیاری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nokia 5000
مشخصههاي اصلي گوشي همراه نوکيا مدل 5000:
• طراحي ساده و کاربردي
• صفحه نمايش 2 اينچي 65.000 رنگي TFT
• دوربين 1.3 مگاپيکسلي با رزولوشن 1024×1280 پيکسلي
• GPRS
• بلوتوث
• پشتيباني از زنگهاي پليفونيک و MP3 با قابليت دانلود
• قابليت ارسال و دريافت پيامهاي SMS، MMS و ايميل
• پخش کننده MP3
• باتري يون ليتيوم 700 mAh نوع BL-4B
• ابعاد: 11.1×46×106 ميليمتر
• وزن: 74 گرم
• مدت زمان مکالمه: 4:45 ساعت
• مدت زمان استندباي: 336 ساعت
108000 تومان - با گارانتي 18 ماهه خدمات پارسه
------------------------------------------------------
پیشنهاد ویژه من k550 و k530 است.
امکانات k550 بسیار عالی هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TED با ابعاد 1.9 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro (M2) - حافظه داخلي 64 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 102*46*14 ميليمتر - وزن 85 گرم
قيمت: 146000 تومان
با تشکر از همه ي عزيزان:aaaammmm87 , nabakhshoode , behzadn , SANR:10:
فقط يه چيز ديگه نظر شما راجع به NEC , HTC , يا در کل مدل TV چيه؟هم صداش خوبه، هم صفحه نمايشش، هم اينکه تو مايه هاي 120 هزار تومن هم مي شه گيرش آورد. فقط شنيدم بايد تو نگهداريش مراقب باشم
درسته؟
sabasistem_co
27-09-2008, 15:31
با تشکر از همه ي عزيزان:aaaammmm87 , nabakhshoode , behzadn , SANR:10:
فقط يه چيز ديگه نظر شما راجع به NEC , HTC , يا در کل مدل TV چيه؟هم صداش خوبه، هم صفحه نمايشش، هم اينکه تو مايه هاي 120 هزار تومن هم مي شه گيرش آورد. فقط شنيدم بايد تو نگهداريش مراقب باشم
درسته؟
نه اصلا . فکر این گوشی های چینی و TV دار رو از سرت بیرون کن . همشون یک بار مصرفن . تا پنج شش ماهی بیشتر نمی کشن .
1100 بگیری بهتر از این گوشی های چینی هست .
:10:
نه اصلا . فکر این گوشی های چینی و TV دار رو از سرت بیرون کن . همشون یک بار مصرفن . تا پنج شش ماهی بیشتر نمی کشن .
1100 بگیری بهتر از این گوشی های چینی هست .
:10:
با نظرتون مخالفم همه ی این گوشی ها یک نوع نیستن من خودم شخصا چند مدل رو دیدم که الان بالای یک ساله داره کار میکنه و صاحبش هم ازش راضیه ولی به شما دوست عزیز توصیه نمیکنم چون گوشی های محدود و به اصطلاح بسته ای هستند و توانایی ارتقاع نرم افزاری ندارند جاوا رو ساپورت نمیکنند و فقط در چند مدل بازیهای میکرو را ساپورت میکنند پس اگه زیاد با گوشیتون ور میرید سریع واستون خسته کننده میشه :41: البته مدل های جدید مثل tc-500 و یا tc-900 جاوا رو ساپورت میکنند ولی نباید توقع زیادی از این گوشی ها در نصب برنامه حدااقل در اندازه ی نوکیا یا سونی اریکسون داشت .( همینطور که میدونید گوشی های سونی اریکسون بهتر از تمام گوشی ها جاوا رو ساپورت میکنند . :46: ) در کل توصیه میکنم نخرید . :31:
گوشی های چینی سرطان زا هستند چون امواج خطرناکی پخش می کنند.
امّا گوشی های با امکاناتی هستند و بسیار ارزان.
aaaammmm87
27-09-2008, 17:03
سلام
گوشي چيني من دوستام دارن تنها مدلي هم كه خوب از اب دروامد n880 خيلي كارش خوبه دوربين 1.3 ،5 اسپيكر ،هندزي فري بلوتوث ، و.... به نظرم بهترين مدل گوشي هاي چيني هست (البته موقع خريد كره ايش رو بگير)
میشه منبا" این جملتون رو بگید ؟
امّا گوشی های با امکاناتی هستند و بسیار ارزان.
درسته که گوشی های چینی امواج استانداردی ندارند ( حتی در بعضی مدل ها شما در حین صحبت کردن متوجه صدای اضافی ناخوشایند از گوشی میشید .) اما این دلیل بر این نیست که این نوع گوشی ها عامل سرطان باشند چیزی که اعلام شده اینه که امواج دریافتی توسط گوشی ها بر روی مغز تاثیر میزاره و این شمال تمام گوشی هاست به همین دلیله که توصیه در زمان خواب گوشی رو از خودمون دور نگه داریم :46:
میشه منبا" این جملتون رو بگید ؟
درسته که گوشی های چینی امواج استانداردی ندارند ( حتی در بعضی مدل ها شما در حین صحبت کردن متوجه صدای اضافی ناخوشایند از گوشی میشید .) اما این دلیل بر این نیست که این نوع گوشی ها عامل سرطان باشند چیزی که اعلام شده اینه که امواج دریافتی توسط گوشی ها بر روی مغز تاثیر میزاره و این شمال تمام گوشی هاست به همین دلیله که توصیه در زمان خواب گوشی رو از خودمون دور نگه داریم
منبع که نمی خواد.
بهترین دلیلش اینه که اروپا و آمریکا خرید و فروش این گوشی ها ممنوع کرده اند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودم این تاپیک رو زدم برید بخونید.
بازم سلام
من توي اين بحث و گفتگو ها در کل چيزي رو که پسنديدم 3120 بود:5:
ولي راستشو بخواين هنوز مرددم بين اين يا يه گوشي چيني:19:
راستي اين 3120 دست دومش 125000 تومنه؟
Nabakhshoode
27-09-2008, 20:17
بازم سلام
من توي اين بحث و گفتگو ها در کل چيزي رو که پسنديدم 3120 بود
ولي راستشو بخواين هنوز مرددم بين اين يا يه گوشي چيني
راستي اين 3120 دست دومش 125000 تومنه؟
نوش طبقه ی 4 ام علائدین 125 تومنه...
دور گوشی های چینی رو خط بکش... اینو به طور قطع میگم یه 1200 نوکیا بگیری بیشتر راضیت میکنه تا 100-200 تومن بابت یه گوشی بدی که شاید همون فرداش پشیمون شی... دلایلشم مشخصه یه شرکت چینی یه دهم نوکیا هم هزینه های تحقیقاتی و هزینه های کنترل کیفی و هزینه های ساخت و حتی هزینه کارگر و مهندس پرداخت میکنه و قیمت نهاییشم ارزونه و کیفیت نهاییشم افتضاح...!
امیدوارم خرید خوبی داشته باشی...
منم با این که با اکثر حرفای مخالفان گوشی های چینی مخالفم باز هم گوشی های چینی رو بهت پیشنهاد نمیدم به نظرم همون 3120 رو بگیری خیلی بهتره
5000 که دوستمون معرفی کرد خوبه
کلا نوکیا از سونی اریکسون سگجونتره
Manager_66
23-11-2008, 11:44
این گوشی نوکیا 3120 کلاسیک هم چینیه که . این چینی که زیرش نوشته تحت نظر شرکت نوکیا با اون گوشی های چینی tv دار فرق داره؟؟؟ این گوشی از کشور دیگه ای هم پیدا میشه یا فقط چین این مدل رو زده ؟ قیمت ارزونش فکر کنم به خاطر همین چینی بودنشه ...
ولی از لحاظ امکانات و دوربین بسیار قویه .. من که بین خرید کا530 و 3120 کلاسیک به خاطر چینی بودنش مردد بودم یکی از آشنایان که تو کار موبایله گفت قطعا نوکیا نمیاد خودشو خراب کنه و اجازه بده چین با اسمش بازی کنه و این مدل گوشی رو بسازه و حتما استاندارد های گوشی نوکیا رو داشته که مسئولین نوکیا راضی شدن که چین این گوشیو درست کنه . به هر حال من که با حرفهای نسبتا منطقی اش قانع شدم واین گوشیو گرفتم و فعلا ازش راضیم ...
k530 گوشی فوق العاده ای توصیه من به شما اینه البته قیمتش 130 تمن فکر کنم
6300 هم جدیده خیلی اومده پایین 130 باشه اونم فکر کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.