مشاهده نسخه کامل
: بسته شدن برنامه نرو
سلام
وقتی سی دی برنامه رو که می خوام رایت کنم توی سی دی رام میزارم باعث بسته شدن نرو
میشه و نمیتونم رایت کنم هر کاری میکنم نمیشه لطفا راهنماییی کنید
ممنون
hosein66
25-09-2008, 07:59
تايپيک مباحث و مشکلات nero:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hakhamanesh
25-09-2008, 11:08
احتمالا در سي دي فايلي به صورت اتوران اجرا ميشه كه باعث بسته شدن برنامه هاي رايت سي دي ميشه،يا بايد اون فايل رو از طريق Taskmanager پيدا كنيد و EndTask كنيد يا اگر نميتونيد فايل رو پيدا كنيد موقع قرار دادن سي دي دكمه Shift رو پايين نگه داريد تا اون فايل به صورت اتوران اجرا نشه ،اگر باز هم نتونستيد همينطور كه سي دي تو دستگاه هست كامپيوترتنون رو ريستارت كنيد و بعد از بالا آمدن ويندوز ،نرو را اجرا كنيد.
احتمالا در سي دي فايلي به صورت اتوران اجرا ميشه كه باعث بسته شدن برنامه هاي رايت سي دي ميشه،يا بايد اون فايل رو از طريق Taskmanager پيدا كنيد و EndTask كنيد يا اگر نميتونيد فايل رو پيدا كنيد موقع قرار دادن سي دي دكمه Shift رو پايين نگه داريد تا اون فايل به صورت اتوران اجرا نشه ،اگر باز هم نتونستيد همينطور كه سي دي تو دستگاه هست كامپيوترتنون رو ريستارت كنيد و بعد از بالا آمدن ويندوز ،نرو را اجرا كنيد.
سلام
این کارارو که گفتین انجام دادم ولی بازم نشد راه دیگه ای به نظر تون میرسه؟
به نام خدا
سلام خدمت اساتيد
شما چرا اصرا داريد با نرو رايت كنيد خيلي راحت اول با الكل ايميج بگيريد و بعد رايت كنيد
موفق باشيد
به نام خدا
سلام خدمت اساتيد
شما چرا اصرا داريد با نرو رايت كنيد خيلي راحت اول با الكل ايميج بگيريد و بعد رايت كنيد
موفق باشيد
سلام
می خواستم برنامه کلون سی دی رو نصب کنم بازم اون برنامه کلون رو می بست
به نام خدا
دوست عزيز شما مطمئنيدكه ويروسي مثل كظم غيظ نداريد
بررسي كنيد خبر دهيد
موفق باشيد
به نام خدا
دوست عزيز شما مطمئنيدكه ويروسي مثل كظم غيظ نداريد
بررسي كنيد خبر دهيد
موفق باشيد
سلام
نه چون هم با اسپایور داکتر و هم با مک افی چک شده
lvl@ster
27-09-2008, 23:42
سلام
وقتی سی دی برنامه رو که می خوام رایت کنم توی سی دی رام میزارم باعث بسته شدن نرو
میشه و نمیتونم رایت کنم هر کاری میکنم نمیشه لطفا راهنماییی کنید
ممنون
وقتی سی دی را تو سی دی رام میزاری نباید اجازه بدی اجرا بشه . باید شیفت را نگه داری تا اجرا نشه . دیگه تو این حال نمیبنده
چون وقتی اجرا شده چک می کنه ببینه برنامه های رایت باز هستن یا نه به محض باز شدن اونا رو می بنده .ولی اگر بازم ببنده قضیه به قرار زیر هست:
چون این سی دی قبلا حداقل یک بارتوسیستم شما اجرا شده حتما یه فایل تو یه جایی کپی کرده که همیشه در حال اجراست و کارش اینه
چک کن اگر سی دی فلان تو یکی ازدرایو سی دی رام ها بود
در صورت مثبت بودن پاسخ هر چی برنامه رایت هست را ببند
در غیر این صورت هیچ کاری انجام نده
خب در این جور مواقع راه حل مونیتورینگ هست
راستی دوست عزیز بدون گذاشتن سی دی این برنامه های رایت بسته میشن یا نه ؟؟؟؟؟؟
یه نکته دیگه بعد از نصب برنامه های رایت اسمشون را عوض کن مثلا اینطوری : بجای clonecd.exe بنویس
1.exe
mahramasrar2
15-10-2008, 11:43
ياشار به طور كمال وتمام همه چي رو گفت مرسي و end كلام!!
فقط يه سئوال ياشار جان ميشه طرز ساخت يكي از اين برنامه ها رو آموزش بدي؟ يا يك نمونه كوچولو درست كني؟
برام خيلي جذابه
shahrokh2008
11-11-2008, 13:38
این نرم افزار اسمش autodisable هستش که میتونید توی همون سی دی که این قفل رو داره کپیش کنید و تو سی دی خودتون بذارید .....در ضمن باید مسیر autorun.inf رو هم براش تعریف کنید یا از خود اتوران مسیر دهیش کنید.....لگه ندارید من براتون آپلودش میکنم
mahramasrar2
11-11-2008, 15:55
این نرم افزار اسمش autodisable هستش که میتونید توی همون سی دی که این قفل رو داره کپیش کنید و تو سی دی خودتون بذارید .....در ضمن باید مسیر autorun.inf رو هم براش تعریف کنید یا از خود اتوران مسیر دهیش کنید.....لگه ندارید من براتون آپلودش میکنم
ممنون برنامه رو آپلود كن
ضمنا در رابطه با نحوه كار اون هم توضيح بده
lvl@ster
11-11-2008, 19:25
بابا این که کاری نداره
یه برنامه نوشتم کافی فقط یه بار اجرا کنید . دیگه تا اخر عمر نمی تونید کلون سی دی را باز کنید
البته اینو فقط برای کلون سی دی نوشتم در صورتی که دیگر دوستان مایل باشن می تونم ارتقاش بدم تا دیگر نرم افزار ها را هم ببنده
البته اینو به عنوان تست نوشتم .
لینک دانلود با حجم 24 کیلو بایت
نرم افزاری که در بالا دوستمون معرفی کرده فقط موقعی عمل می کنه که در حالت اجرا باشه و برای این منظور هم باید سی دی در سیدی رام گذاشته بشه
ولی نرم افزاری که من نوشتم کافی فقط یک بار اجرا بشه
و اینو بگم که کاری کردم که نه در قسمت Applications تسک منجر و نه در قسمت Processes تسک منجر نشون داده نمی شود
mahramasrar2
12-11-2008, 01:37
قصه هاي من و ياشار !!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++
Master.Project1..Project1..\.A.C.:.\.D.o.c.u.m.e.n .t.s. .a.n.d. .S.e.t.t.i.n.g.s.\.S.m.a.r.t.\.D.e.s.k.t.o.p.\.C.l .o.s.e. .t.h.e. .P.r.o.g.r.a.m.\.P.r.o.j.e.c.t.1...v.b.p
سلام ياشار جان راستش داده هاي hex editor اين رو نشون مي ده گرچه گوياي اين قضيه نيستند كه اين برنامه بتونه جلوي اجراي كلون رو بگيره
مي دوني چرا؟ چون هزار ويك اگر واما پيش مياد !!
یه برنامه نوشتم کافی فقط یه بار اجرا کنید . دیگه تا اخر عمر نمی تونید کلون سی دی را باز کنید
ياشار داري منو مي توسوني !! تو كه مي دوني قلب من چقدر ضعيفه !!
تازه تكليف خودمون چي مشه ؟ !! اگه خودمون بخواهيم از يه سي دي كپي بگيريم چه نوع خاكي وبا چه ميزان مرقوبيتي بايد به سرمون بكنيم؟!!
دیگه تا اخر عمر نمی تونید کلون سی دی را باز کنید
منظورت تا آخر عمر يعني تا آخر آخر آخر عمر خودمون هست؟ يا با تعويض ويندوز مشكل حل ميشه؟ من جرات نكردم اجراش كنم فايلت يه گوشه توي يه پوشه منتظر دستورات حضرت عالي هستش !!
البته اینو فقط برای کلون سی دی نوشتم در صورتی که دیگر دوستان مایل باشن می تونم ارتقاش بدم تا دیگر نرم افزار ها را هم ببنده
اگه به خودمون آسيب نرسونه وصرفا به صورت هوشمندانه بتونه برنامه هاي رزيدنت در مموري كه بر حسب تصادف براي كار دوپليكت هم طراحي شدند رو ببنده من يكي حاضرم هر چي ساختي سريع تست كنم ونتيجه رو بگم منظورم از تست ...تست روي كامپيوتر بي نواي خودم هستش پس يه خورده مواظب باش آقا هكره !!
و اینو بگم که کاری کردم که نه در قسمت Applications تسک منجر و نه در قسمت Processes تسک منجر [COLOR=red]نشون داده نمی شود
بهت قول ميدم فردا صداي چند تا ويروس ياب هم در مي ياد كه اين برنامه رو به عنوان يك invader يا backdoor معرفي مي كنند ويه آنتي براش مي دند به بازار !!!
lvl@ster
12-11-2008, 06:30
بابا نترس اجراش کن و تست کن
من یکمی تو حرفهام از آرایه استعاره و تشبیه و ... استفاده کردم
البته که با تعویض ویندوز همه چی درست میشه .ولی من راهشو به شما میگم که بدون تعویض ویندوز این کار را انجام دهید
البته چون تو زمینه ویروس نویسی قبلا زیاد کار کردم . طوری نوشتم که انتی ویروس ها بهش گیر ندند
البته این برنامه وقتی اجرا میشه دیگه نمیزاره کلون باز بشه. اگر زیاد اصرار کنی کلون را باز کنی شات داون می کنه سیستم را !!!!
ولی شما اینو تست کنید من نسخه هوشمند اینو بنویسم . که درایو سی دی را چک کنه . اگر سی دی مورد نظر بود . تمام برنامه های رایت سی دی بسته بشه
اینطوری دیگه همیشه لازم نیست برنامه های رایت را ببندم و اینو بگم که فایل را فقط یک بار اجرا کنی تا زمانی که ویندوز عوض نکردی مقیم در حافظه هست ( مگر به روشی که من میگم غیرفعالش کنید )
فعلا
negahefarda
12-11-2008, 12:56
سلام یاشار جان : و برو بچز : من اینو تست کردم بی هیچ فکر کردنی اجراش کردم ؟ نیازی به تعویض ویندوز نیست فقط یه ریست کارو درست میکنه ؟
پیشنهاد : این و طوری طراحی کنید که : کلون رو اجرا بکنه ولی روند اجرای برنامه رو بهم بزنه ونزاره برنامه درست کار کنه و یا همین جوری باشه ؟
مهشری میگه : برنامه های با فلان خاصیت رو ببنده . ..... حالا من یه بار فهمیدم که با گذاشتن سی دی فلان که این هم با هاش به عنوان اتوران و یا هر چیز دیگه ای اجرا میشه و کلون روی سیستم من بهم میریزه با یک بار ویندوز عوض کردن که نه با یه ریست کردن در درایو رو باز میکنن و سی دی رو میزارن توش دیگه کلون رو اجرا و رایت تمام شد و رفت !!!!!!!!!
مشکل اساسی داره !!!! به نظرم روش وقتی گذاشته نشه بهتره ؟
lvl@ster
12-11-2008, 13:40
بابا همینطوری واسه دلخوشی نوشتم
قفل نمی نویسم که ....
mahramasrar2
12-11-2008, 14:15
نظر منو بخوايد اينه كه اين برنامه جاي پيشرفت داره بهتره بيشتر روش وقت بزاريد
دوم اينكه برنامه هاي بيشتري رو اضافه كنيد مثل
BlindWrite
alcohol
CDRWIN
nero
PreGap Image Builder 0.13
X-Copy Professional 1.6.50
و.....
بعد هم اينكه روي هر سيستمي با ري استارت تغييرات از بين بره تا خطري سيستم روتهديد نكنه
اينطوري ديگه نيازي به تعويض ويندوز هم نيست ما قصد انتقام گيري از كسي رو نداريم!!
lvl@ster
12-11-2008, 14:32
نظر منو بخوايد اينه كه اين برنامه جاي پيشرفت داره بهتره بيشتر روش وقت بزاريد
دوم اينكه برنامه هاي بيشتري رو اضافه كنيد مثل
BlindWrite
alcohol
CDRWIN
nero
و.....
بعد هم اينكه روي هر سيستمي با ري استارت تغييرات از بين بره تا خطري سيستم روتهديد نكنه
اينطوري ديگه نيازي به تعويض ويندوز هم نيست ما قصد انتقام گيري از كسي رو نداريم!!
دوست عزیز فقط باید یه زحمتی برام بکشی و Caption دقیق این نرم افزار ها را برام بنویسید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه کار ها با من
mahramasrar2
12-11-2008, 15:52
برنامه هاي تشخيص نوع قفل
A-Ray Scanner 2.0.2.3
ArayScanner2023
CD Protection Scout 2.1
CDR Media Code Identifier 1.63
ClonyXXL 2006 Pro Data Base
copy discovery 2.06
Copy Protection detection 0.6
DISCInfo 1.55
SafeDisc Scanner 0.16
TCCD Scout EasyScan 2.0
++++++++++++++++++++++++++++
برنامه هاي رايت سي دي
Alcohol
BlindWrite
CDRWIN 6.1
CloneCD
CloneCD Database v2.0.0.2
CloneCD Games Database
FIRE BURNER TOOLAS
nero
Pregap Image builder's 0.12
RecordNow
+++++++++++++++++++++++++++++
برنامه هاي استخراج محتوي از داخل سي دي
CD&DVD Analyse 3.02
CDDVD Diagnostic 3.0
EZFileExtractor
IsoBuster
NoteBurner Audio Converter v2.16
++++++++++++++++++++++++++++++
برنامه هاي معروف ويرايشگر ايميج سي دي وساخت ايميج
AceISO 2005 2.0
AIO ISO Utilities
BurnISO
cdimagegu
CDmage 1.01.5
ISO Commander 1.6.037
ISO Creator 1.0
ISO recorder for XP
ISOEdit 2.1.0
IsoEditor 1.0
ISOMagic 4.0
ISOpen 4.1.15
Magic ISO Maker
Okoker ISO Maker v2.8
Okoker Power ISO Builder v6.3
PowerISO
Pregap Image builder's 0.12
ultraiso
Undisker 1.2.1.201
WinImage Professional v8.0.8000
WinISO 5.3.0.125
ISO Commander 1.6
++++++++++++++++++++++++++++++++
برنامه هاي كپي گيري از سي دي به شيوه هاي متعارف ويندوز
Bad CD Repair Pro
BadCopy Pro 3.61
Bulldozer Copy 1.2
CD Data Rescue 2.5
CDCheck 3.1.10.0
DeadDiscDoctor 1.0
DurableCopy 1.65
File Salvage 2.0
Non-Stop Copy v1.03
Roadkil's Unstoppable Copier ...
Skopin FileCopier
Super Copy2.1
Tera Copy Pro
UnstopCopy
Unstoppable Copier 3.2
Video Fixer
DurableCopy 3.4
+++++++++++++++++++++++++++++++
برنامه هائي كه با ساخت درايو مجازي و از طريق لود كردن ايميج كار مي كنند
Clone Virtual Drive 5.0.13
DAEMON Tools
EXTRA DRIVE CREATOR 6.0
FANTOM CD ver 1.2.1
MagicDisc 2.1 build 0.28
nero ImageDrive 2.27
SoftDisc 3.02
Virtual CD
Virtual disk 1.0.0.0
Virtual Hard Drive Pro v11
VirtualDrive-Pro11.5
WinMount v2.1.3
MagicISO Virtual CD DVD ROM 2.5
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
توجه = برنامه هائي كه بدون ورژن ذكر شده اند برنامه هائي هستند كه تقريبا هر ماه يك ورژن جديد به بازار مي دهند!!
نكته =نام هائي كه در فوق ذكر كردم نام كلي به همراه ورژن نهائي است البته ممكن است در برخي مواقع نام فايل اجرائي پس از نصب چيزي ديگر يا خلاصه شده باشد كه اين خود نيازمند نصب يكايك اين برنامه هاست
اما تصور مي كنم راه آسانتري هم باشد!!
lvl@ster
12-11-2008, 17:19
من حدودا 10 درصد اين نرم افزار ها را دارم
راستي اينايي كه گفتين اسم نرم افزار ها بودن و Caption نبودن
يه راه بستن برنامه : گرفتن Caption هست . روش ديگه اي هم وجود داره كه دارم يكمي روش تحقيق مي كنم
فعلا
shahrokh2008
12-11-2008, 19:47
متاسفانه فقط کار auto disable نبود بلکه یه فایلهای رو توی temp میریخت و یه dll رو هم تو سی دی چک میکرد....موندم کدومش رو باید بررسی کنم....ولی اگه بخواهین این چند تا فایل رو براتون آپلود میکنم....اگه مخالف قوانین نباشه چون اسم شرکتش روشه....در ضمن وقتی task manager رو باز میکنی هیچی توش نیست....حتی تو قسمت processes هم هیچی نبود..ولی winhex رم رو نشون میداد...اگه وارد پوشه ای میشدی که برنامه رایت توش بود بسته میشد....حتی temp رو هم می بست....ولی خوب کپی گرفتنش با همه این تفاصیل کار ساد ه ای بود....این کارشون من رو یاده یه ویروسی انداخت که نمیذاشت آنتی ویروس نصب کنی....عملکرد جفتشون یکیه.....
mahramasrar2
12-11-2008, 22:28
آپلود كن من اسم شركته رو حذف مي كنم يا مي توني اسم شركت رو با winhex حذف كنه يا با برنامه هاي resource editor
shahrokh2008
15-11-2008, 00:51
بابا خیلی حجمشون بالاست...100 مگا بایت سی دی رو کردن قفل که شکسته نشه...ولی از همه راحتر شکسته شد....در ضمن ایمیجش شده 3 گیگ....البته حجم واقعیش 750 مگا بایته که به راحتی هم رایت میشه.....ولی اگه تونستم تو دانشگاه آپلودش میکنم...ولی تا خود سی دی دستتون نباشه آدم نمی فهمه چی به چیه...در کل قفل مضخرفیه و به پای فونیکس نمیرسه...
mahramasrar2
15-11-2008, 01:17
بابا خیلی حجمشون بالاست...100 مگا بایت سی دی رو کردن قفل که شکسته نشه.
من كه قبلا به شما گفتم چطوري اين سبك قفل ها را استخراج كنيد !! اگر يادتان رفته دوباره سئوال كنيد!!
ولی اگه تونستم تو دانشگاه آپلودش میکنم..
اين دانشگاه هم خوب راه فراري شده !!:18:
در کل قفل مضخرفیه و به پای فونیکس نمیرسه...
فونيكس هم خوب نيست !!:19:
shahrokh2008
15-11-2008, 12:27
بابا خب راهم نمیدن...چیکار کنم...سنم کمه میگن قیا فه ات به دانشجو نمیاد....مگه از روی نرده ها بپرم اون ور...در ضمن شماها بلدین همه جور قفلی رو بشکنین..همه که بلد نیستند....گیر دادین به همه قفلها که خوب نیستن....چرا خوب نیستن...لااقل مبتدیا که توش گیر میکنن...در ضمن راجع به این قفل اگه پوشه temp رو واسه چند لحظه غیر فعال کنی دیگه نمیتونه کاری بکنه...در ضمن اگه روشی بلد هستید که بدونم که چه فایلی به sysetem ویندوز اضافه شده خیلی خوبه....مثلا در موقع اجرای اتوران اگه فایلی رو تو ویندوز میندازه به من بگه که یه فایل با این اسم در این لحظه به ویندوز کپی شد....خیلی هاشون رو این جوری میشه شکست...
mahramasrar2
15-11-2008, 16:45
بهتره برنامه هائي كه نصب يا اجرا را مونيتور يا trace مي كنند امتحان كني
يكي از آسونترينشون برنامه قدرت مند InstallWatch است
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.