ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا بعضی تراک موسیقی رو میگه قابلیت پخش نداره

my email
24-09-2008, 23:20
سلام گوشی من k800i است و من چند فایل تصویری رو با نرم افزار vcd cutter به فرمت mp3 در اندازه های مختلف تبدیل کردم و داخل کامپیوتر می خونه و وقتی داخل رم گوشی کپی میکنم و اون رو از کامپیوتر پلی می کنم اجرا می شه اما داخل خود گوشی اجرا نمی شه و میگه قابلیت پخش نداره و می دونم که ربطی به اندازه بایت تراک نداره و مطمئنم که فرمتش mp3 هستش و فقط انگار با اون نرم افزار مشکل داره چون تراک های دیگه که خودشون از اول mp3 بودند رو پخش می کنه و هیچ مشکلی نداره حالا از شما سوال دارم که چی کار باید بکنم؟

hosein66
25-09-2008, 04:05
پستتان خونده نمي شه!!

DrXoX
25-09-2008, 21:43
سلام گوشی من k800i است و من چند فایل تصویری رو با نرم افزار vcd cutter به فرمت mp3 در اندازه های مختلف تبدیل کردم و داخل کامپیوتر می خونه و وقتی داخل رم گوشی کپی میکنم و اون رو از کامپیوتر پلی می کنم اجرا می شه اما داخل خود گوشی اجرا نمی شه و میگه قابلیت پخش نداره و می دونم که ربطی به اندازه بایت تراک نداره و مطمئنم که فرمتش mp3 هستش و فقط انگار با اون نرم افزار مشکل داره چون تراک های دیگه که خودشون از اول mp3 بودند رو پخش می کنه و هیچ مشکلی نداره حالا از شما سوال دارم که چی کار باید بکنم؟

سلام

پست my_email عزیز این هست که تو نقل قول نوشته شده

موفق باشید

lvl@ster
26-09-2008, 09:25
وقتی با نرم افزار VCD Cutter از یه فایل تصویری . صدا را استخراج می کنی

باید یه بار هم به وسیله یه کانورتر دیگه خود mp3 را تبدیل به wav یا mp3 کنی

چون وقتی با vcd cutter صدای یه فایل تصویری را بر میداری . استاندارد های فایل mp3 توش رعایت نمیشه . بهتره با کانورتر این فایل را دوباره تبدیل کنی. تا مشکلت حل بشه