مشاهده نسخه کامل
: کمک برای کار با عکس های حجیم
S_A_E_I_D
24-09-2008, 18:14
سلام خدمت دوستان
من با نرم افزار فتوشاپ 9 می خوام چنتا عکس با رزولیشن بالا رو با هم بچسبونم ولی بعد از اتمام کار اونا رو به فرمت jpg تبدیل نمی کنه فقط 3 فرمت در اختیار من می زاره واسه ذخیره کردن می زاره که اینا هستن psb , tiff , raw
اگه می شه کمک کنید
Saeed kmss-D
24-09-2008, 19:55
سلام دوست عزيز...
شما هر تصويري رو، حتي با رزولشن بالا كه ايجاد ميكنيد، بايد با مراجعه به گزينه Save as در منوي فايل بتونيد با فرمت دلخواه ذخيره كنيد.
فقط چك كنيد مد رنگي كار روي RGB تنظيم باشه، ( Image > Mode )
موفق باشيد♥♥♥
S_A_E_I_D
24-09-2008, 20:28
دوست عزیز نمی شه حتی می تونی امتحان کنی شما یک فایل جدید در فتوشاپ ایجاد کن با رزولیشن 40000 در 5600 و بدون هیچ تغیری ذخیرش کن حالا ببین jpg ذخیره می شه
huti_421
25-09-2008, 02:28
شاید شما موقع استفاده اون هارو روی RGB 8 بذارید چون بیشتر رو jpg ساپورت نمی کنه ...
شایدم شما درست میگید و ما دقت نکردیم سایز های خیلی بزرگ jpg نمی شن ...
چه دليلي داره كه دي پي اي رو انقدر گرفتيد
براي چاپهاي با كيفيت هم بيشتر از 300 نميگيرن
در هر صورت شما با هر روزليشني ميتونيد فايل رو ذخيره كنيد و نبايد مشكلي داشته باشه مگر مشكل كمبود حافظه ... اگه گزينه جي پي جي رو موقع ذخيره با هر مودي نداريد چنل بيت رو روي 8 بذاريد و امتحان كنيد
S_A_E_I_D
25-09-2008, 10:32
از همه بخاطر توجه ممنون ولی من دارم نفشه تهران را با تمام جزئیات و اونم با کیفیات بالا رو به هم می چسبونم البته می تونم کمی اندازه عکس ها رو کم کنم ولی باز فکر نکنم مشکلم حل بشه. حالا به هر حال با برنامه دیگه نمی شه این کا رو کردآخه نمی شه که نشه نه؟!!!
رم دستگاه من 1 gig هستش یعنی اگه یه رم 1 دیگه بخرم به نظر شما می شه؟
راستی من با کیفیت Rgb 8 هم این کار رو کردم نشد
Hamidreza2007
25-09-2008, 19:08
منم بعضی مواقع با همین مشکل برخورد می کنم....
ولی یه بار پروژه جدیدی باز کردم و لایه ها رو توی اون ریختم...شد....!!!
aram_nfs
25-09-2008, 20:24
آقا این مشکل تایید میشه
نه به فتوشاپ ربط داره نه به سیستم شما
این به محدودیتی که فرمت jpg داره مربوط میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.