مشاهده نسخه کامل
: خطا موقع نصب کارت گرافیک
amirhoseinmehri
24-09-2008, 15:48
موقعی که می خوام کارت گرافیک رو نصب کنم یه خطا می ده که انگار kernel interface موجود نیست.چکار کنم؟
(فعلا نمی تونم از اینترنت تو لینوکس برای دانلود استفاده کنم)
لطف کنید کارت گرافیکتون رو هم ذکر کنید، و البته در تاپیک مربوطه (توزیعتون) مطرح کنید تا به جواب مربوطه برسید.
nimafire
29-09-2008, 13:22
سلام.
ببین اگه nvidia یا ati داری میتونی از برنامه envyng استفاده کنی.من ازش یه لینک دارم:
نصب کارت گرافیک در اوبونتو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
iphone3g
17-12-2008, 19:47
بعضی برنامه ها (مخصوصا درایورا) برای نصب شدن احتیاج دارن که سورس کرنل رو هم نصب (در واقع کپی ) کرده باشی که معمولا تو پکیج برنامه ها اسمش kernel-src-xxx که xxx نسخه کرنله.
توی بعضی لینوکسا سورس کرنل همزمان با نصب لینوکس روی هارد کپی میشه (فدورا)و تو بعضیاش هم باید خودت کپی کنی (فکر کنم Suse )
Ahmad-Ra
17-12-2008, 20:11
نخیر... در فدورا می بایستی kernel-devel برای نصب کارت گرافیک نصب شده باشه... ربطی به kernel-source نداره.
راستی زیر خاکی بالا میکشی ها! :دی
iphone3g
17-12-2008, 22:38
نخیر... در فدورا می بایستی kernel-devel برای نصب کارت گرافیک نصب شده باشه... ربطی به kernel-source نداره.
راستی زیر خاکی بالا میکشی ها! :دی
اولا که من کلی صحبت کردم (شاید شما منظور منو متوجه نشدی) گفتم که مثلا توی suse برای بعضی درایورا باید kernel-source هم نصب باشه.حالا توی فدورا درسته که باید kernel-devel نصب بشه ولی kernel-devel هم شامل یه سری چیزایی( header, makefile,...) برای نصب module ها روی کرنله.
حالا اگه شما ربط kernel-devel رو به kernel-src نمیدونی دلیل نمیشه که ربطی نداشته باشه ....برای مثال توی این فروم طرف می خواسته vmware رو نصب کنه :
اینم یکی از جوابای دادا شده:
Vmware will automatically detect the kernel source directory. You need to install the actual kernel source. That means kernel-devel.
دوستان بحث در مورد یک مسئله که برای طراح سوال حل شده و مربوط میشه به ۳ ماه پیش سودی نداره، اگر سعی دارید در مورد مطلبی بحث تخصصی بکنید لطف کنید با ایجاد یک تاپیک جدید با عنوان مناسب اینکار را انجام بدید، و تاپیک هایی که به هر صورت تاریخ گذشته محسوب میشوند را در اینکار دخیل نکنید تا نظم موجود به هم نخوره.
سپاس
Ahmad-Ra
18-12-2008, 00:29
اولا که من کلی صحبت کردم (شاید شما منظور منو متوجه نشدی) گفتم که مثلا توی suse برای بعضی درایورا باید kernel-source هم نصب باشه.حالا توی فدورا درسته که باید kernel-devel نصب بشه ولی kernel-devel هم شامل یه سری چیزایی( header, makefile,...) برای نصب module ها روی کرنله.
حالا اگه شما ربط kernel-devel رو به kernel-src نمیدونی دلیل نمیشه که ربطی نداشته باشه ....برای مثال توی این فروم طرف می خواسته vmware رو نصب کنه :
اینم یکی از جوابای دادا شده:
Vmware will automatically detect the kernel source directory. You need to install the actual kernel source. That means kernel-devel.
بازم با عرض معذت از طاهای عزیز!
دوست خوب...
شما گفتی »» توی بعضی لینوکسا سورس کرنل همزمان با نصب لینوکس روی هارد کپی میشه (فدورا)
شاید من دقیقا منظور شما رو نگرفتم... من با توجه به اینکه بحث روی نصب درایور کارت گرافیک بود این پاسخ رو گفتم که نصب درایور ملزم به داشتن kernel-devel هست... و اینجا کرنل سورس نقشی نداره... چون باید بسته های گسترش دهنده کرنل اماده باشه برای کامپایل درایور...
و هنوزم رو این حرف هستم...! :46:
اگر به خوبی منظورت رو متوجه نشدم و اشتباها جواب دادم عذر خواهی میکنم.... :11:
iphone3g
18-12-2008, 11:13
من نمی دونم شما اصلا قبول نداری که kernel-source کپی میشه یا اینکه ربط نصب بعضی برنامه ها به کرنل سورس رو قبول نداری؟
من مجبور شدم برای اینکه مطمئن بشم کرنل سورس توی فدورا نصب میشه یا نه (آخه به شک افتادم) برم فدورای 4 رو بعد از چند سال نصب کنم...و اینجا دقیقا سورس کرنل موجود بود:
/usr/src/redhat/BUILD/kernel-2.6.11/
حالا اگه شما قبول نداری که سورس کرنل برای نصب بعضی برنامه ها استفاده میشه میتونی این فولدر رو پاک کنی و یه برنامه مثله همون VMware رو که لینکشو داده بودم نصب کنی ببینی نصب میشه یه نه ؟؟؟
Ahmad-Ra
18-12-2008, 13:29
ببینید حالا شما منظور من رو خوب نگرفتید... من فقط میگم برای نصب درایور کارت گرافیک روی فدورا (لا اقل) احتنیاج به نصب kernel-devel هست و اینجا kernel-source هیچ نقشی نداره...
منم قبول دارم حرف شما رو که کرنل سورس نصب میشه و حرفی نیست..... ولی الان بحث اینه که برای درایور گرافیک بسته های گسترش دهنده نیاز هست... منم منکر این نیستم که کرنل سورس نصب نمیشه! بحث روی kernel-devel هست.
مرسی ازتون... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
iphone3g
18-12-2008, 17:02
پس بنده عذر خواهی می کنم که منظور شما رو نگرفتم...:11:
Ahmad-Ra
18-12-2008, 17:45
... در هر حال ممنون.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.