ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چندتا سوال در مورد پروگرامر avr

nhaftad
24-09-2008, 14:25
چندتا سوال در مورد پروگرامر avr

مي خواستم در مورد پروگرامر براي ميکروهاي avr چندتا سوال بپرسم.
1.بهتره آدم پروگرامر بسازه يا آمادشو بخره؟
2.با توجه يه اينکه به پورت parallel و sreial دسترسي ندارم چي کار کنم بهتره؟
usb to parallel بخرم يا usb to serial يا اصلا يک پروگرامر usb بخرم؟
3.مشکلي تو پروگرام کردن با پورت usb ايجاد مي شه؟
4.بين serial و parallel تو پروگرام کردن چه فرقيه؟

اگه ميشه هزينه هرکدام از اين راه ها رو هم بهم بگيد.
قيمت اينا (usb to serial,usb to parallel,usb programer,normal programer,handy made programer) چقدره؟

h_zaman06
24-09-2008, 17:06
من خودم تازه کارم ... ولی من یه پروگرامه Usb خریدم به قیمت 20 تومن .. تا حالا هم مشکلی باهاش نداشتم

KhepeleSibilo
24-09-2008, 20:03
بين پروگرم كردن از هيچ كدوم از پرتها،‌توو نتيجه نهايي تفاوتي نيست، يعني اون بخشي كه ميكرو ميبينه 0 و 1 شدن پايه هاش و در نتيجه پروگرم شدنشه،اما اينكه اين 0 و 1 ها چطور از PC به ميكرو منتقل بشن مي تونه متفاوت باشه
اگر خيلي تازه كار هستين و تجربه هيچ كار عملي ندارين بهتره پروگرمر بخرين اما اگر تجريه بشتن مدار دارين مي تونين با 1000 تومن يكي بسازين كه فقط از يك آي سي بافر تشكيل شده
مبدل USB به پارالل توو پروگرمرها اون جوابي كه بايد رو اكثر انمي دن،‌مدلهاي خواصي با برنامه هاي خواصي ممكنه كار كنن اما عملاچون اكثر پروگرمر ها با آدرس دهي سخت افزاري كار دارن و آدرس اين مبدل ها فيك شده، اكثر اكار نمي كنن
پروگرمر AVR ISP كه سريال هست خود atmel اون رو free داده رو مي تونين با مبدل هاي USB به سريال استفاده كنين اما چون معمولا خروجي اين مبدل ها توو سطح TTL هست نياز به طبقه تبديل ندارين
اگر پروگرمر USB خواستين نقشه ساده اي هست كه از يك ATMEGA8 اسفاده مي كنه،‌مي تونين اون رو بسازين ،‌يكيش به اسم USB ASP هست كه اگر Search كنين توو همون اولين گذينه پيداش مي كنين و يكي ديگه كه بهتره رو بايد بگردم آدرس دقيق بگذارم