ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شبکه x.25

BIZIMT
24-09-2008, 02:01
این x25 یک شبکه منسوخ شده هست که در ایران تاسیس گشته. من توضیح خطوط leased رو گفتم پس میدونی کارش چیه ؟ ما به کمک اون 2 تا نقطه رو به هم مرتبط میدیم یعنی point to point .
x25 یک نوع شبکه هست ، چطور بگم ... یک نوع پروتکل شبکه ای.تو این مدل شبکه که انالوگ هم هست و برای همین از مودم و تجهیزات آنالوگ استفاده میشه و به منظورتهیه یه رابطی بین شبکه‌های راه گزینی بسته‌ای مشتریان آنها توسعه داده شده. در اين شبكه، ابتدا كامپيوتر مبداء با مقصد تماس تلفني برقرار می‌كند و بعد ازآن می‌توانند با هم در ارتباط باشند. از آنجايي كه در يك لحظه تماسهاي مختلفي می‌تواندوجود داشته باشد، لذا به هر تماس يك شماره داده می‌شود .
مثلا می گم (همون اولین چیزی که من با مفهوم این اشنا شدم) برای ارتباط بین یک HOST با زیر مجموعه هاش یا کاربراش ، توضیح کاملتر فکر کن ارتباط بین یک سیستم اکانتیک شبکه که از طریق اون کاربران در حال ارتباط با هم هستند. ok ؟ خلاصه تر یک نوع شبكه سوئيچ بسته ای (پک) ، : تجهیزات با استفاده از یک ارتباط نقطه به نقطه که اشاره کرده بودم یا ارتباط یک نقطه به چند نقطه اشتراکی بسته‌ها را در سراسر زیرشبکه انتقال می‌دهن که این بسته‌هامی‌توانند طول متغیری داشته باشند روی مدارهای مجازی دائمی و یا مدارهای مجازی راهگزین‌شده منتقل بشوند.
من برای شما چون می دونم نمی تونم منظورم رو بیان نمایم از یک کتاب به عینه برات تایپ میکنم :
سرويس X.25 يكي از اولين امكانات شبكه هاي ملي ديتا مي باشد كه صرفاً جهت ارسال اطلاعات بصورت بسته هاي اطلاعاتي استفاده مي گردد. پروتكل X.25 بدليل امنيتي كه در شبكه هاي WAN برقرار مي كند و نيز بدليل هزينه كمي كه در بر دارد توسط بانكها و آژانسها و مؤسساتي كه نياز به دسترسي به اطلاعات مشترك دارند استفاده مي شود. در اين پروتكل مشتركين به دو صورت X.25 (Synchron) و X28 (asynchron (منشورش همون آسنکرون هست) تعريف مي شوند كه از خطوط Leased Line استفاده مي كنند امروزه به دليل جايگزيني سرويسها و پروتكل هايي با سرعت بيشتر و كيفيت مطلوبتر جهت استفاده اين مؤسسات سرويسهاي X.25 در حال كاهش و جمع آوري هستند. به مشترکين اين سرويس پس از دريافت خط يک آدرس X.25 (Network User Address) تخصيص داده می شود.به مانند IP . که قادر خواهد بود که با کليه مشترکين X.25 در داخل کشور و نيز در خارج کشور ارتباط برقرار نمايند. بعد تایپ این مطلب متوجه شدم که خودم هم درست این سیستم رو برات تشریج کرده بودم.
در مورد سرعت نه باید بگم که فکر می کنم پایین هست.سیم میم همون به مثل Leased هست فکر کنم.

SALMAN_LOOLOO
19-10-2008, 14:10
میدونی یه مسئله دیگه هم داره که اشاره نکردی بانک ها از این تکنولوژی واسه دستگاه های خود پرداز استفاده می کنن چون هیچ کس از این Protocol در ایران به صورت معمولی استفاده نمی کنه .

X.25 بیشتر واسه دستگاه های ATM هستن

axiom
24-02-2009, 10:36
استفاده از این پروتکل و شبکه مستلزم استفاده از یک مودم های خاصی است مانند zyxel u336s که استاندارد سرعت آنها 9600 میباشد . پروتکل آنها x25 بوده و سویچینگ آنها توسط دستگاهی به نام cpx انجام میشود. نفوظ به آنها بسیار ساده بوده و با یک کامپیوتر و اندکی اطلاعات شبکه میتوان به آنها نفوظ کرد.

omid79
09-04-2009, 19:19
چند تا از دوستان در خواست خرید مودم u-336s از نمایندگی مطمئن در ایران کرده بودن
در حال حاضر تنها شرکتی که از این مودمها وارد می کنه شرکت پرورش داده ها هست
شماره تلفنش 88712451 مدیر فروشش هم آقای باباخانیا هست
من خریدم با گارنتی همین شرکته خیلی هم راضیم
راستی مودمهای huawei مدل 33-18 هم داره با گارانتی خودشه
شرکت مورد اعتمادیه
موفق باشید

iman0nami
05-04-2010, 18:55
برای تکلیف من که کافی بود. ممنون