مشاهده نسخه کامل
: راندازي فروشگاه انلاين؟؟؟؟؟؟
دوستان من ميخواستم يك فروشگاه انلاين باز كنم
دوستاني كه اشناي دارند راهنماي كنند:40:متشكرم
Bill Gates
24-09-2008, 12:16
بحثش قدیمیه ولی...:31:
خوب باید اول یه سایتی بزنی بعد با سیستم هایی مثل پرداخت یا ایران مارکت قرار داد ببندی و بد از طریق سایت به فروش محصول بپردازی!
تشکر//
mehr3007
25-09-2008, 11:58
به نظرمن یک سری به این سایتها بزن حتما مشکلت حل میشه ، من خودم شخصا سبدخرید را بهت پیشنهاد میکنم
-------------.com
فروشگاه ساز جهان دیتا
------------.com
عزیز رایگان یا پولی مسئله این است
Bill Gates
25-09-2008, 13:51
عزیز رایگان یا پولی مسئله این است
خوب این تابلوه! :31: پولی دیگه
خوب بعضی ها هستند برای تجربه می خوان کار کنند برای همین سرویس های رایگان رو استفاده می کنند
خوب این تابلوه! :31: پولی دیگه
راستي خودمن هستيم شما خيلي بامزه باهوش هستين اينو ميدونستين:31::27:
خوب بعضی ها هستند برای تجربه می خوان کار کنند برای همین سرویس های رایگان رو استفاده می کنند
نه اقا من ميخواهم كار كنم نه تجربه :2:
Bill Gates
26-09-2008, 13:13
راستي خودمن هستيم شما خيلي بامزه باهوش هستين اينو ميدونستين[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نه نمی دونستم :31: :31: :31: !!
نه اقا من ميخواهم كار كنم نه تجربه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خوب پس نمیخوای تجربه کنی و میخوای خرج کنی و یه کاره جدی شروع کنی برو یه سیستم فروشگاه ساز خریداری کن که تو نت هم خیلی زیاد شده! :31: بعد برو تو سایت های بلاگفا و غیره هم یه سری تبلیغات بده تا کارو بارت به همه معرفی بشه! :31: :31: بعدش هم برو صبح تا شب محصول بزار و ... حالشو ببر! :31:
نه نمی دونستم :31: :31: :31: !!
خوب پس نمیخوای تجربه کنی و میخوای خرج کنی و یه کاره جدی شروع کنی برو یه سیستم فروشگاه ساز خریداری کن که تو نت هم خیلی زیاد شده! :31: بعد برو تو سایت های بلاگفا و غیره هم یه سری تبلیغات بده تا کارو بارت به همه معرفی بشه! :31: :31: بعدش هم برو صبح تا شب محصول بزار و ... حالشو ببر! :31:
دوست عزيز من از كجا ميتونم اطلاعات كامل در مورد اين كار به دست بياورم
متشكرم خيلي.:18:
sobhdam1
26-09-2008, 17:04
این کد برای وبلاگ دارا حوبه
<script src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"></script>
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Bill Gates
26-09-2008, 18:13
دوست عزيز من از كجا ميتونم اطلاعات كامل در مورد اين كار به دست بياورم
متشكرم خيلي.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31: خب توضیحات کامل رو میدم :
اول یه اسم واسه فروشگاه خودت انتخاب کن یه هاست دامین بگیر بعدش هم سیستم فروشگاه ساز رو طبق نظر خودت یا خریداری کن یا از آماده ها استفاده کن :31:
بعدش میری تو سایت های ایران مارکت یا پرداخت توضیحات رو میخونی و با یکی از این ها قرار داد میبندی! :31:
بعدش قرار داد بستن و طی مراحل تا زمان طی مراحل شما سایتت رو آماده کن یعنی محصولاتت رو آماده قرار بده تا سیستم فعال بشه واست و بتونی محصولاتت رو به صورت پرداخت هنگام تحویل بفروشی
چون شروع کارته شاید تو 2 هفته یه فروش داشته باشی :31: :31: خوب پس باید بری تبلغ کنی میری تو سایت های پر ترافیک مثل بلاگفا یا سایت هایی مثل همین پی سی و با هزینه ای تبلیغ میدی بعد بین مردم جا میوفتی بعد اینقدر فروش پیدا میکنی که دیگه وقته اومدن به فروم هم نداری :31: :31: :31: :31: :31:
کامل بود؟!
Bill Gates
26-09-2008, 18:14
این کد برای وبلاگ دارا حوبه
نه خوب نیست! :31:
تبلیغ ممنوع
جای مناسب ( دقت شود ) :31:.
تشکر//
نه خوب نیست! :31:
تبلیغ ممنوع
جای مناسب ( دقت شود ) :31:.
تشکر//
اقا bil gates خدايش خيلي زحمت كشيدي
يه زحمته ديگه ميشه بگين به غير از فروشگاه انلاين ديگه چه كارهاي ميشه
انجام داد متشكرم:10:
اقا bil gates خدايش خيلي زحمت كشيدي
يه زحمته ديگه ميشه بگين به غير از فروشگاه انلاين ديگه چه كارهاي ميشه
انجام داد متشكرم:10:
كجاي اقا Bill gates نيستي ؟؟؟
كسي تو p30world هست كه تجربه فروشگاه انلاين داشته باشه.
اگه هست بي زحمت به ما هم بگه از تجربه هايش ممنون /ميشم.
كسي نمي خواهد به ما جواب بدهد؟؟؟؟؟؟؟؟::41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.