مشاهده نسخه کامل
: یک سوال مهم _ کمکم کنیییید !!!
Reza Azimy_RW
23-09-2008, 23:34
سلام
يک مشکل دارم که هميشه وقتي ميخام متن بازيها رو فارسي کنم با اون رو به رو ميشم
مشکل فونت
وقتي فارسي تايپ ميکنم توي بازي حروف عجق وجق پيداست !!! هيچ راهي براي برطرف کردنش نيست ؟ مثلا با استفاده از dll
فونتهايي در بعضي از بازيها هستند که با فرمت عکس هستند مثلا png اين جور فونها رو نميشه يه جوري تبديل به فارسي کرد ؟
اگه کسي چنين فونتي رو فارسي کرده خاهشا براي نمونه اپولاد کنه
دوسته عزیز اگه فونت به صورت عکس png هست خوب عکسو توی فتوشاپ باز کن بعد اونجا فارسی بنویس جای نوشتش و بعدم روی همون عکس سیوش کن
اینطوری توی بازی هم به جای نوشته ی قبلی اونی که شما فارسی مینویسی میاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
YAHYA-PRO
24-09-2008, 01:07
دوسته عزیز اگه فونت به صورت عکس png هست خوب عکسو توی فتوشاپ باز کن بعد اونجا فارسی بنویس جای نوشتش و بعدم روی همون عکس سیوش کن
اینطوری توی بازی هم به جای نوشته ی قبلی اونی که شما فارسی مینویسی میاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی جان اشکال کار یه جای دیگس :31: حروف فارسی بیشتر از حروف انگلیسی هست یک :31:بعدش ما حروف چسبان هم داریم که خودش یه عالمه دردسر داره تنظیم کردنش سوما اگه عکس هست با تغیر اندازه یا اضافه کردن یا بازی نمیاد بالا یا هیچ حروفی سر جاش نشون داده نمیشه :18:
تنها راه اینه که بازی از فونتهای یونیکد پشتیبانی کنه :10:
Omid_Sadeghvand
24-09-2008, 11:04
تنها راه نوشتن فارسی در بازیها فقط عکس است که اونو باید تو فوتوشاپ نوشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی فکر کنم از فانت مریم بشه استفاده کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
Reza Azimy_RW
24-09-2008, 14:53
از جواب همتون ممنون
ولی اقا امید با مریم که غیر ممکنه !!! اصلا چه تاثیری روی بازی داره !؟!
در مورد فارسی کردن فونتها هم باید بگم حروف قاتی میومد و به چون فارسیحروف چسبان داره خیلی سخت بود
حالا اگه کسی این کارو کرده برای نمونه هم فونت انگلیسی و هم فونت فارسی رو بگذاره
بازم ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.