ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : lyrics

vahid-gsm
22-09-2008, 21:05
با سلام
ميخواستم بدونم اين lyrics آهنگ ها رو از كجا ميشه پيدا كرد و با چه برنامه اي ميشه اونو به آهنگ اضافه كرد و ديگه اينكه mp3player توانايي نمايش متن آهنگ رو داره يا نه؟

zooey
22-09-2008, 22:30
با سلام
ميخواستم بدونم اين lyrics آهنگ ها رو از كجا ميشه پيدا كرد و با چه برنامه اي ميشه اونو به آهنگ اضافه كرد و ديگه اينكه mp3player توانايي نمايش متن آهنگ رو داره يا نه؟

سایت های خیلی زیادی هستند که متن آهنگ ها رو دارند و می تونید با یه سرچ ساده پیداشون کنید....توی Mp3 ها هم اگه Mp3 ایت برنامه ی خاصی برای آهنگ داره احتمالا اگه روی آهنگ کلیک راست کنی گزینه ای داره به اسم info یا propertie که اون جا هم یه قسمت مخصوص lyrics داره که می تونی متن رو اونجا کپی کنی....البته این باز هم به نوع Mp3 داره که آیا mp3 تو این قابلیت رو داره یا نه ....

vahid-gsm
22-09-2008, 23:23
من از برنامه sonic كه براي mp3player سوني هستش استفاده ميكنم بله تو قسمت properties گزينه lyrics هم داره فقط ميخواستم بدونم متن رو همون جور كه تو او سايت هستش كپي كنم يا سري تغييرات براي فاصله خط ها و اينا لازمه؟

zooey
22-09-2008, 23:31
من از برنامه sonic كه براي mp3player سوني هستش استفاده ميكنم بله تو قسمت properties گزينه lyrics هم داره فقط ميخواستم بدونم متن رو همون جور كه تو او سايت هستش كپي كنم يا سري تغييرات براي فاصله خط ها و اينا لازمه؟

نه فکر نمی کنم لازم باشه تغیری بدید ...همین که متن رو کپی کنید کافیه...اگه mp3player تون قابلیت نمایشش رو داشته باشه نیازی به تغیرات نیست.....

SIR MAMAD
23-09-2008, 04:41
با سلام

خیالت راحت که لیریکه یک اهنگ از لینکه دانلودش راحت تر پیدا می شه

اینم یه موتور جستجوی لیریک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جت ائودیو هم قابلیته پخشه لیریک رو داره.

بسته به پلیر فرق می کنه.:20:

vahid-gsm
24-09-2008, 02:36
من lyrics چند تا آهنگ بهش اضافه كردم اما هيچ كدوم از برنامه هاي jet audio و winamp متن آهنگ ها رو نشون ندادند بعدش يه برنامه به اسم mini lyrics از انجمن نرم افزار دانلود كردم برنامه فوق العاديه خودش lyrics آهنگ ها رو دانلود ميكنه و به تگ آهنگ ها اضافه ميكنه و تو موقع اجراي اكثر برنامه هاي پخش موسيقي مثل winamp و windows mediaplayer متن آهنگهارو نشون ميده

Doctor.Freeman
24-09-2008, 16:37
من lyrics چند تا آهنگ بهش اضافه كردم اما هيچ كدوم از برنامه هاي jet audio و winamp متن آهنگ ها رو نشون ندادند بعدش يه برنامه به اسم mini lyrics از انجمن نرم افزار دانلود كردم برنامه فوق العاديه خودش lyrics آهنگ ها رو دانلود ميكنه و به تگ آهنگ ها اضافه ميكنه و تو موقع اجراي اكثر برنامه هاي پخش موسيقي مثل winamp و windows mediaplayer متن آهنگهارو نشون ميده

لینک دانلودشو میدی . . . مرسی :11:

vahid-gsm
24-09-2008, 22:52
لینک دانلودشو میدی . . . مرسی :11:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید