مشاهده نسخه کامل
: data grid
سلام کسی کامپوننت یه دیتا گرید رو داره (خوشگل باشه) برای Vb:11:
سلام
در ضمینه VB8,9 کامپونت ها و کنترلرهای جدید زیادی در اینترنت وجود دارند که شاید معروف ترین انها DXperience باشد:
چند کنترلر از مجموعه فوق:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و....
نسخه های کرک شده این قبیل کامپونت ها هم به راحیت و با کمی سرچ قابل دانلود است.
سلام اینا که گذاشتی برای .net هست من برای vb6 رو میخوام:41:
با تشکر:11:
سلام
سلام اینا که گذاشتی برای .net هست من برای vb6 رو میخوام
در ضمینه COM و ActiveX هم نمونه های زیادی وجود دارند ولی من چندان مطلع نیستم و نسخه هایشان را و کرک را ندارم.
مثلاً در همان سایت قبلی:
شاید اگر جستجویی داشته باشید بتوانید کرکی برای مثال فوق پیدا کنید.
سلام من یه کامپوننت textbox میخوام که به دیتا بیس وصل بشه و وقتی که مقداری وارد کردم (مثلا عل) از تو دیتا بیس مشابه اون (علی) رو بیاره
سلام
سلام من یه کامپوننت textbox میخوام که به دیتا بیس وصل بشه و وقتی که مقداری وارد کردم (مثلا عل) از تو دیتا بیس مشابه اون (علی) رو بیاره
این چیز خاصی نیست که یک dll یا ocx فوق العاده بخواهد، دو خز کدنویسی میخواهد.
مثل این است که من بگویم یک کامپونت دکمه میخواهم که وقتی دکمه کلیک شد یک پیغام متنی را نمایش دهد.
متوجه میشوید ... ؟
کمی خودباوری داشته باشید و برای کارهای بزرگتر از این هم خودتان آستین بالا بزنید، چه رسد به اینها که چیزی نیستند و ارزشی ندارند...
راه حل:
کافیست در رویداد TextChange کنترلر TextBox مورد نظر دستور SQL-SELECT با اپراتور LIKE را اجرا کنید...
در چند خط کدنویسی این کار قابل انجام است ولی متاسفانه نمیتوانم کد VB6 را برایتان بگذارم ولی اگر میشد هم به نظر شخصی من بهتر است همچین چیز چند خطی و ساده ای را خودتان سعی کنید و بنویسید.
بحرحال اگر فکر کردید مشکلی از شما حل میکند میتوانم یک پروزه نمونه VB9 برایتان بگذارم...
میتوانید و موفق باشید.
تشکر میکنم عزیزم ولی من یه ocx میخوام که این شکلی باشه اگه میخواستم کد بنویسم خودم این رو بلد بودم به هر حال بازم ممنون اگه ocx این رو پیدا کردید برای من هم بزارید ممنون میشم.
با تشکر.
rouzbeh_ziafati
09-04-2009, 03:45
کسی می دونه چطور میشه رنگ دیتا گرید رو تغییر داد ؟ منظور رنگ ظاهرش هست . توی خصوصیات فقط میشه رنگ داخل رو تغییر داد اما کنارهارو چطور؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.