PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : VB Winsock UDP

moein_nasa
22-09-2008, 06:23
دوستان عزیزم سلام

میدونم تاپیک های زیادی در زمینه ی winsock و ساخت server و client نوشته شده.
اما مشکل من سر اینه که من اگه برنامه ی مورد نظرمو با استفاده از tcp و بکار گیری server و client بسازم به راحتی میتونم با نوشتن کد در قسمت connect و close در winsock متوجه شوم که ارتباط بر قرار شده یا قطع شده است. اما چون برنامه ی من با استفاده از UDP نوشته شده و ارتباط بصورت peer-to-peer است پس من نمی توانم متوجه بر قراری ارتباط شوم. این در صورتیه که من نمی خوام از روال server و client در برنامه استفاده کنم. چون میدانم که server با listen کردن بر روی port این کار رو به راحتی انجام میده و اگه من از هر دو طرف برنامه رو localport و listen کنم با error مواجه میشم. در کل می خوام در تمام عملیات با خود UDP انجام بشه.

اگه کسی در این زمینه و مانور بیشتری بر روی UDP منو کمک کنه ممنون میشم.:46:

moein_nasa
24-09-2008, 23:43
سلام.

مثل اینکه هیچ کس با UDP در این سطح کار نکرده. خوب اشکال نداره. چون من نرم افزارمو تغییر دادم. یعنی یجورایی TCP رو با UDP هم بازی کردم.

متوجه شدم که کار کنترل کابل هم با یه Status ساده و چک کردن روند Status خیلی ساده تر میشه.
اما اگه باز هم TCP رو وارد کار نمی کردم قدرت این مانور رو نداشتم.

بازم دیر نشده. اگه کسی در حد حرفه ای با UDP کار کرده و اگه دوست داره لطفا اطلاعاتش رو در اختیار من و سایرین قرار بده.

ممنون میشم.

موفق باشید...

moein_nasa
26-09-2008, 02:47
بازم سلام.

مثل اینکه جدن کسی در این زمینه اطلاعاتی نداره.

در هر صورت من صبرم زیاده. :12:

دوستای خوبم من برام یه سوال پیش اومده. یعنی تمامی کد هایی که در این زمینه دیدم ایراد دارن.

وقتی که ما سروری طراحی میکنیم که پاسخگوی بیش از یک کاربر باشه باید تغییراتی در قسمت index آن و با

تعریف کردن یک متغییر در ماژول server را برای ارتباط های جدید load می کنیم. اما کدهایی که من در این زمینه

سرچ کردم همه ایراد داره و error میده. اطلاعات خودم هم در این زمینه به قدری نیست که کد رو اصلاح کنم.

اگه کسی در این زمینه کدی رو میدونه که هیچ ایرادی نداره لطفا به من بگه.

با تشکر...

:)

moein_nasa
29-09-2008, 01:33
سلام.

نمی دونم...:13:

برای خودم جالب اینجاست که مشکلامو دونه دونه خودم دارم حل میکنم. باید بگم دیگه هیچ مشکلی در این زمینه ندارم. اصلا نمی دونم این تاپیکو چرا زدم !!!

سوال تو زمینه های دیگه دارم فقط اول خودمو یه امتحان می کنم اگه به هیچ نتیجه ای نرسیدم اون وقت میام اینجا.:5:

تمام برنامه ها و کدهایی که در زمینه ی winsock دیدم به هم شبیه است. هم trojan ها و هم messenger ها.

منم به کمک خدا نرم افزارم تموم شد و الان هم دیگه هیچ سوالی ندارم.

دوستان عزیز هرکس که کد و برنامه هایی در این زمینه ی winsock داره که برای خودش جالب به نظر میرسه و یا فکر میکنه کدهای کاربردی به نظر میاد در اینجا مطلبش رو بنویسه.

من هم اگه ببینم از این ایده استقبال شده نرم افزارم رو قرار میدم.

masooumi
19-10-2008, 17:58
سلام
منم یه همچین مشکلی دارم آگه امکان داره رنامه خودتون رو اینجا قرار بدین