PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کانکشن IEEE 1394 در ویندوز Vista

zzzzesht
21-09-2008, 21:34
سلام به بروبکس حرفه ای:

من ویندوز Vista دارم و در حالی که درایور 1394 نصب هست و توی Device Manager هستش،

ولی کانکشن اون توی لیست کانکشنام نیست و برای اتصال لپ تاپم به یه لپ تاب دیگه مشکل دارم و

هیچ پیغام یا کانکشنی برای ارتباط ندارم.

آیا باید نرم افزار خاصی روش نصب کنم؟ روی DVD درایور خودش که چیزی نیست!!

لطفا راهنمایی کنید منو...

farshif
22-09-2008, 00:00
اگه درایور درست نصب شده باشه قاعدتا نبید مشکلی باشه . شما چک کن ببین درایورت درسته تو device manager بغلش علامت زرد یا قرمز نیست . چرا از wireless یا ethernet برای شبکه کردن استفاده نمی کنی؟

zzzzesht
22-09-2008, 21:10
ممنونم از کمکت .دزست نصب شده ولی فکر کنم اشکال از درایور هست،درستش که کردم حتما مینویسم اشکالش چی بوده آخه دوستمم این مشکلو داره و میدونم که اتفاقی نیست.با این حال در مورد استفاده از Wireless که گفته بودی باید بگم که منهای سرعت بالای IEEE 1394 استفاده از Wireless حال خودشو بخاطر بیسیم بودنش داره.ولی من میخام بدونم این چشه!!!

در ضمن ممنونم که اهمیت دادی و اینکه این مشکلو کسی نداره..

zed2
22-09-2008, 23:31
این مورد رو احتمالا گروه سخت افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بیشتر باهاش بر خورد داشتن .
پیشنهاد می کنم انجا را یک برسسی کنید .

zzzzesht
26-09-2008, 23:32
لطفا اگه کسی میتونه درایور Ieee 1394 از روی کامپیوتر یا روی اینترنت بزاره(فایل سیستمی) .

ممنون میشم

zed2
27-09-2008, 12:20
لطفا اگه کسی میتونه درایور Ieee 1394 از روی کامپیوتر یا روی اینترنت بزاره(فایل سیستمی) .

ممنون میشم
در اینجا درخواست خودتون رو مطرح کنید اگر درایوش باشه لینکشو بهتون می دن
درایورها و نرم افزارهای کنترل سخت افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])