PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پنهان كردن آيكن برنامه در حال اجرا از روي تسكبار

ilya_62
21-09-2008, 16:30
چطوري ميتونم آيكن برنامه در حال اجرا رو از روي دسكتاپ بردارم ؟ من يك شبكه دارم كه يوزر با گست وارد ميشه ميخوام اين يوزر نتونه برنامه در حال اجرا رو كه آيكنش روي تسكبار هست رو برداره . يك برنامه مانيتورينگ نصب دارم وقتي يوزر اون برنامه رو ميبنده من نميتونم ديگه مانيتور كنم از رو سرور .ممنونم ميشم جواب بدين

mahdi7610
21-09-2008, 20:39
سلام

ببین برنامه Taskbar Hide به دردت می خوره .

یه سرچ بزنی پیدا می شه . پیدا نکردی بگو لینکشو برات بزارم .

موفق باشی

aaaammmm87
27-09-2008, 09:13
Taskbar Hide نام نرم افزار جالب از شرکت Eusing Software می باشد که به شما امکان مديريت تمامی پنجره های ويندوز و برنامه های در حال اجرا را ميدهد. اين نرم افزار قادر است که با دادن يک HotKey که شما از قبل تعيين کرده ايد پنجره های ويندوز به گونه ای Minimize و مخفی شود که به جای آنکه آيکون آن بر روی Taskbar باقی بماند , به داخل Systray برود و کسی از وجود آن مطلع نشود . اين عمل در مواقعی که اشخاص ديگر ناگهان به پشت سيستم شما می آيند و نگاهی به مونيتور می اندازند بسيار مفيد است !! از ويژگی های ديگر اين محصول مفيد می توان به مخفی کردن Icon های Systray , مخفی کردن بخشی از Taskbar مانند start button, task window, system tray, and time clock , نمايش جزييات نرم افزارهای در حال اجرا و .....اشاره كرد.

serial:
Name:BOdMkBTQ
Serial:9933818592999

or

Name:JjroaWoP
Serial:43576774334

لينك دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

danielz
11-12-2012, 16:48
سلام این برنامه عالی هست ولی رجیستر نمیشه با این سریال توروخدا اگه سریال دارین به من بدین :n28:daniel_mohammadzadeh@yahoo.com

احمد1379
11-12-2012, 20:57
میتونید از این برنامه هم استفاده کنید که خودم هم از این برنامه استفاده میکنم به نظر من عالیه PS TRAY FACTORY

jafarian
12-12-2012, 01:10
سلام این برنامه عالی هست ولی رجیستر نمیشه با این سریال توروخدا اگه سریال دارین به من بدین :n28:daniel_mohammadzadeh@yahoo.com

اون برنامه ای که میخواین بهمراه سریال پایین قراردادم در ضمن به غیرازاون از برنامه OuttaSight هم میتونید استفاده کنید که آموزش برنامه سایت پایین قرارداده شده در ضمن بالا آوردن تاپیکهای قدیمی خلاف قوانین انجمن:n01:

Taskbar Hide ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

OuttaSight ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])