ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد پاک کردن نام ویندوز ویستا از صفحه اولیه boot سیستم help me

ali_saeedi
21-09-2008, 11:44
سلام دوستان من چند وقت پیش درایوی که ویندوز ویستا رو توش نصب کرده بوده بودم رو فرمت کردم ولی نام این ویندوز در صفحه اول بوت کامپیوتر هست و همچنان به عنوان windows deafult میشناسدش و در داخل ویندوز xp که رفتم به قسمت properties مال mycomuter و بعد به قسمت advanced و بعدش setting ولی اونجا فقط نام 1 ویندوز هست همین ویندوز اکسپی و default هست تو بخش edit هم نامی از ویندوز ویستا به غیر از یه قست که نوشته بود
warring to boot windows vista چیزه دیگه ای نبود که همین جمله هم پاک کردم ولی بازم درست نشد از دوستان گل پی سی ورلدی می خوام ببینم که راه حل دیگه ای ندارین ممنون میشم سری جواب بدین

mahdi7610
21-09-2008, 12:23
سلام

بایستی از روش زیر استفاده می کردید .

حالا یه بار دیگه این روش را انجام بدید

وارد ویندوز xp شوید
دی وی دی نصب ویندوز ویستا را در Dvd rom قرار می دهید

گزینه ی Run را از منوی شروع انتخاب و عبارت زیر را تایپ کنید :

E:\boot\bootsect.exe\nt52 ALL \force

حالا کلید اینتر را بزنید

به جای حرف E ، حرف درایو مروبطه به دی.وی.دی را وارد کنید

سپس سیستم را ریستارت کنید

درایو مربوط به ویندوز ویستا را فورمت کنید و 2 فایل Boot.BAK و Bootsect.BAK را از درایو مربوط به نصب ویندوز XP حذف کنید

موفق باشید

ali_saeedi
22-09-2008, 18:48
آقا تو اون قسمت قعد اون چیزی که گفتین نوشتم نام درایدو دی وی دی هم دست کردم ولی فکر میکنم به دلیل این که درایو ویندوز رو قبلا فرمت کردم ارور داد اصلا داخل فایل bootsect.exe نمیشد راه حل دیگه ای ندارین

ORIGINAL
22-09-2008, 21:19
این رو ببین شاید کمکی کرد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.

ali_saeedi
22-09-2008, 23:16
دوست عزیز ممنون مطلب جالبی بود ولی ایشون گفته ویندوز اکسپی رو reinstall کن تا اون نام هم پاک بشه
1- آیا با reintall کردن نرم افزارها و بازی ها که رو ویندوز بوده پاک کیشه؟
2- کسی راه بهتری نداره؟
بازم تشکر میکنم بچه ها خیلی اطلاعات خوبی داشیتن

ORIGINAL
22-09-2008, 23:39
دوست عزیز ممنون مطلب جالبی بود ولی ایشون گفته ویندوز اکسپی رو reinstall کن تا اون نام هم پاک بشه
1- آیا با reintall کردن نرم افزارها و بازی ها که رو ویندوز بوده پاک کیشه؟
2- کسی راه بهتری نداره؟
بازم تشکر میکنم بچه ها خیلی اطلاعات خوبی داشیتن

نه نه عزیزم...منظور این بوده که سی دی XP رو بزاری(وقتی تو وینوز XP هستی) بعد بزنی Upgrade windows
نه اینکه Reinstall کنی...اینجوری نه برنامه هات دست میخوره و نه فولدرهات پاک میشن...یه چیزی مثل Sfc/scannow هست یعنی فقط سیستمت رو بهینه میکنه کاری به چیزه دیگه ای نداره
موفق باشی;)

hosein66
23-09-2008, 04:08
right click My Computer>Manage>Disk Management

درايوي که ويستا نصب بوده رو فرمت مي کنيد بعد از فرمت تو run تايپ مي کنيد:msconfig

در تب BOOT.INI گزينه Check All Boot Paths رو انتخاب مي کنيد بر روي ok کليک مي کنيد و بر روي
Exit Without Restart" instead کليک مي کنيد

بعد از رويت کردن تمامي فايلهاي مخفي از folder option به درايو c رفته و فايلهاي زير که مربوط به

بوت ويستا هستند رو پاک مي کنيد

$RECYCLE.BIN

Boot (folder)

Boot.BAK

BOOTSECT.BAK

روش دوم :

سي دي اکس پي رو داخل سي دي درايو قرار داده و سيستم رو با اکس پي بوت مي کنيد وقتي دستور سه گانه

تعمير -نصب -انصراف ظاهر شد شما دومي يا repair رو انتخاب مي کنيد پارتيشن اکس پي رو انتخاب مي کنيد

اگر administrator پسورد داشت وارد مي کنيد

در cmd عبارت fixed رو تايپ مي کنيد

در ادامه yes رو تايپ مي کنيد اگه سوالي پرسيده شد y را تايپ مي کنيد

بعد از ظاهر شدن پيامي exit رو تايپ مي کنيد

وارد اکس پي مي شيد به مسير right click My Computer>Manage>Disk Management مي رويد

به درايو اکس پي رفته و طبق روش بالا همون فايلها رو پاک مي کنيد

my computer /right click/properties/advanced/startup and recovery/setting

شما بايد اينجا ببينيد اکس پي پيش فرضه يا نه

تو run تايپ کنيد :msconfig

در تب boot.ini بر روي check all boot کليک مي کنيد و جواب yes مي دهيد بعد ok و ريستارت

ali_saeedi
26-09-2008, 16:37
بچه ها واقعا ممنونم مشکلم با آپگرید بر طرف شد و برنامه هام هم پاک نشد ولی 1 مشکل دیگه بعد از آپگرید برای ویندوز اکسپی به وجود آمد وقتی وسیله ای با پورت usb به کامپیوتر وصل میکنم همه چیزهای شناختنی ویندوز راجع به اون وسیله طبیعی است ولی 1 درایو دیگه تو my computer ظاهر نمیشه اول فکر کردم با توجه به آموزش هایی که دوستان دادن راجع به پاک کردن نام ویندوز ویستا که بعضی جاهاش یه disk management مربوط میشد مشکل از اون جا و یک usb وصل کردم و به اونجا رفتم دیدم اون تو هم اون درایو رو میشناسه ولی نامی برای درایو تعیین نشده 1 نام براش گذاشتم و از قسمت open تو همون بخش میشد بری تو اون فلش ولی بازم درایو تو my computer نیامد کسی راه حلی داره؟ ممنون از همه دوستان حرفه ای پی سی ورلد

ORIGINAL
30-09-2008, 22:27
بچه ها واقعا ممنونم مشکلم با آپگرید بر طرف شد و برنامه هام هم پاک نشد ولی 1 مشکل دیگه بعد از آپگرید برای ویندوز اکسپی به وجود آمد وقتی وسیله ای با پورت usb به کامپیوتر وصل میکنم همه چیزهای شناختنی ویندوز راجع به اون وسیله طبیعی است ولی 1 درایو دیگه تو my computer ظاهر نمیشه اول فکر کردم با توجه به آموزش هایی که دوستان دادن راجع به پاک کردن نام ویندوز ویستا که بعضی جاهاش یه disk management مربوط میشد مشکل از اون جا و یک usb وصل کردم و به اونجا رفتم دیدم اون تو هم اون درایو رو میشناسه ولی نامی برای درایو تعیین نشده 1 نام براش گذاشتم و از قسمت open تو همون بخش میشد بری تو اون فلش ولی بازم درایو تو my computer نیامد کسی راه حلی داره؟ ممنون از همه دوستان حرفه ای پی سی ورلد
اینجوری که شما بیان کردی احتمالا مربوط به Xp هست...اینجا مطرح کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.