PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ادغام پست،موضوعات و یوزر

TATAR.BonFire
21-09-2008, 11:17
با سلام...
من چند مدت پیش از یک یوزر و نام کاربری برای ورود به انجمن و شرکت در بحث ها استفاده می کردم ولی الان مدتی است که با یک یوزر دیگر وارد انجمن ها می شوم.می خواهم پست ها و موضوعاتی که با یوزر قبلی نوشتم را در یوزر جدید ببینم.(حتی یوزر های گذشته را هم پاک کنند.)آیا این سایت و مدیران می توانند این زحمت را بکشند و این کار را بکنند تا با چندین یوزر وارد سیستم نشوم و بحث ها را با یک یوزر دنبال کنم تا این همه وقت من گرفته نشود.
ممنونم...:10:

Hossein Adeli
21-09-2008, 11:35
من هم این سوال رو دارم آیا امکانش است؟
من یه یوزر دارم مال سال 2005 ولی چون نتونستم پس از مدتی واردش بشم یک یوزر دیگه یعنی همین یوزر رو در سال 2006 ایجاد کردم حالا میشه اون یوزر رو حذف کرد و پستا و تاریخ عضویت و نام کاربری اون رو به این یوزر انتقال داد.
نام یوزر قبلی من
Hossein Adel
بود

TATAR.BonFire
22-09-2008, 10:32
یکی از مسئولین سایت جواب بده تا ما بی جواب نمونیم.

Hadi King
22-09-2008, 10:40
دوست من اولين شرط اين فروم اينه كه با دو ايدي وارد نشي خلاف مقرراتــــه شما اگه ميشـــه با يه ايدي كه ميخواي فعاليت كنيد وارد شويــــد و كاري به اون يكي نداشتـــه باشيد و اينو هم بدون جابه جايي پست ها غيره ممكنــــه اينكارو انجام نميدن :41:
موفق باشيد!:40:

mahdi7610
22-09-2008, 11:11
الان دیگه تغییر نام هم انجام نمی دن چه برسه به این که بخوان پستهای دو تا یوزر را با هم ادغام کنند .

در ضمن درسته دوتا یوزر Ip یکسانی دارند اما ممکنه یکی از یوزرها مال برادرتون باشه ، اونوقت ادمین ها از کجا بدونند که این یوزر مال برادرتون نبوده و مال خودتون بوده .:31::31:

Benygh
22-09-2008, 13:06
من هم یک یوزر نیم با نام Beny دارم ولی حیف که نمیدن فقط ایمیلش یادم نیست ! ولی حدودش رو میدونم چه میل هایی داشتم !

TATAR.BonFire
22-09-2008, 15:30
الان دیگه تغییر نام هم انجام نمی دن چه برسه به این که بخوان پستهای دو تا یوزر را با هم ادغام کنند .

در ضمن درسته دوتا یوزر Ip یکسانی دارند اما ممکنه یکی از یوزرها مال برادرتون باشه ، اونوقت ادمین ها از کجا بدونند که این یوزر مال برادرتون نبوده و مال خودتون بوده .:31::31:
خوب تمام مشخصات را برای مدیر ارسال می کنیم.

Molibden
23-09-2008, 11:13
تا اونجا که من میدونم اصلا vb همچین امکانی در خودش نداره

tohidkh
23-09-2008, 11:19
من هم این سوال رو دارم آیا امکانش است؟
من یه یوزر دارم مال سال 2005 ولی چون نتونستم پس از مدتی واردش بشم یک یوزر دیگه یعنی همین یوزر رو در سال 2006 ایجاد کردم حالا میشه اون یوزر رو حذف کرد و پستا و تاریخ عضویت و نام کاربری اون رو به این یوزر انتقال داد.
نام یوزر قبلی من
Hossein Adel
بود

حسین جون، مگه الان اسم کاربریت چیه؟؟؟؟
فقط یه "i" فرق داره دیگه . . .
موفق باشید:40: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]