ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Secure File Download

amytis
21-09-2008, 00:22
در این مقاله به بررسی و ارائه راهكاری جهت تولید لینك های اختصاصی دانلود فایل برای هر كاربر – آنهم بصورت موقتی و یك بار مصرف – در یك وب سایت می پردازیم. این لینك ها به صورت مستقیم نبوده ولی توسط هر مرورگر یا نرم افزار مدیریت دانلودی قابل دانلود می باشند.
در این مقاله از Perl و ASP.NET بهمراه C# استفاده خواهیم نمود. دلیل این انتخاب تسلط نگارنده بر زبان های فوق می باشد.
بدیهی است این مفاهیم در اكثر زبان های تحت سرور یكسان بوده و برای انتقال كد به سایر زبان ها كافی است با مفاهیم كار با فایل ها و تنظیم پاسخ های سرور به مرورگر یا كلاینت آشنائی داشته باشید.

Download Link: Secure File Download

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نکته: جهت دریافت مقاله نیاز به ورود ایمیل و ثبت آن می باشد. پس از انجام این عمل یک لینک دانلود مستقیم اما اختصاصی برای آدرس ایمیل شما ایجاد و سپس ارسال می شود. در ایمیل ارسالی اطلاعات مربوط به مقاله از قبیل حجم٬ پسورد و ... به همراه لینک دریافت در انتهای نامه موجود می باشد. حداکثر اعتبار این لینک ۷۲ ساعت می باشد.

Bill Gates
23-09-2008, 18:06
کسی تو php چنین کاری رو میتونه آموزش بده؟!

pezhman32
23-09-2008, 19:48
بله خیلی راحت میشه اینکار رو با php انجام داد
فقط و فقط php بدون نیاز به هیچ برنامه و زبان جانبی, می شه بجای mysql هم از فایل ها بعنوان پایگاه داده ها استفاده کرد که البته امنیتش میاد پایین که اگه یکمی وارد باشی براحتی آب خوردن میشه این مشکل رو برطرف کرد
البته من مقاله ی ایشون رو نخوندم که ببینم چه امکانات جانبی داره ولی اگه خیلی اصرار دارید هر وقت وقت کردم یه آموزش کوچیک می زارم (البته نه آموزش حرفه ای, در سطح خودم)

neopersia
23-09-2008, 23:18
اتفاقاً پروژه آخر من در همین مورد بوده با PHP :31:
در مورد دانلود غیر مستقیم ولی با خاصیت resume تو سایت php قسمت رفرنس fread به کامنت اول مراجعه کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تنظیمات مربوط به اینکه به کی اجازه دانلود بدین و به کی ندین دیگه دست خودوتنو میبوسه :31:

** ویرایش شد!
ببخشید شد کامنت دوم چون یهنظر دیگه به اون صفحه اضافه شده!