مشاهده نسخه کامل
: صفحه نمایش رنگ قرمز نداره!
mojtaba_18843
20-09-2008, 18:47
سلام خدمت دوستان عزیز
عبادات شما مورد قبول درگاه حق.
صفحه نمایش من رنگ قرمز رو به کل از یاد برده و هر چی که مایل به قرمز باشه رو سیاه نشون میده و همین باعث تاریک شدن صفحه شده تو تنظیمات مانیتور(F700b LG) سه رنگ اصلی قرمز و سبز و آبی رو داره ولی مال قرمز رو هر چی کم و زیاد می کنی بی تاثیر هستش انگار که رنگ قرمز سوخته.
حالا این عیب از کارت گرافیک هستش یا مانیتور(یه چند وقتی نورش کم و زیاد میشد تا اینکه اینجوری شد) یه بارم یه لحظه درست شد و دوباره رفت.
در ضمن سیستمم خیلی بدجور ویروسی هستش.:18:
AEZ_Best
20-09-2008, 19:12
به نظر من کابل مانیتورت خراب شده
مثلا یکی از پین هاش شکسته و شما میتونی اونو عوض کنی
اگه میتونی یه کیس دیگه به مانیتورت وصل کن یا یه مانیتور دیگه به کیست
اونوقت دقیقا میفهمی چشه
Hossein Adeli
20-09-2008, 20:32
به نظر من کابل مانیتورت خراب شده
مثلا یکی از پین هاش شکسته و شما میتونی اونو عوض کنی
اگه میتونی یه کیس دیگه به مانیتورت وصل کن یا یه مانیتور دیگه به کیست
اونوقت دقیقا میفهمی چشه
تایید میشه . همین کار رو بکن
mojtaba_18843
20-09-2008, 20:42
ممنون از راهنمایی شما ولی فهمیدم که ایراد از خود مانیتوره نه کابل و چیز دیگه
مانیتور رو جدا وصل کردم به برق، قبلا که سالم بود اخطار قطع بودن کابل رو میداد که دورش یه کادر قرمز داشت ولی الآن اون کادره سیاه شده! یعنی اینکه مانیتور خودش رنگ قرمز نداره!!!
WinVista
22-03-2009, 15:26
سلام خدمت دوستان عزیز
عبادات شما مورد قبول درگاه حق.
صفحه نمایش من رنگ قرمز رو به کل از یاد برده و هر چی که مایل به قرمز باشه رو سیاه نشون میده و همین باعث تاریک شدن صفحه شده تو تنظیمات مانیتور(f700b lg) سه رنگ اصلی قرمز و سبز و آبی رو داره ولی مال قرمز رو هر چی کم و زیاد می کنی بی تاثیر هستش انگار که رنگ قرمز سوخته.
حالا این عیب از کارت گرافیک هستش یا مانیتور(یه چند وقتی نورش کم و زیاد میشد تا اینکه اینجوری شد) یه بارم یه لحظه درست شد و دوباره رفت.
در ضمن سیستمم خیلی بدجور ویروسی هستش.:18:
سلام
مانیتور منم lg f700 p هست و امروز دچار این مشکل شده . شما تونستید مشکل رو حل کنید ؟ راه حلی داره ؟
ممنون میشم کمک کنید.
WinVista
23-03-2009, 21:51
سلام
مانیتور منم lg f700 p هست و امروز دچار این مشکل شده . شما تونستید مشکل رو حل کنید ؟ راه حلی داره ؟
ممنون میشم کمک کنید.
مشکل از کابل اتصال به کیس بود . از طرف پشت کیس یه مقدار قطعی داشت با چند بار تغییر جهت قرار گیری درست شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.