مشاهده نسخه کامل
: كمك كنين اين ويروس اسلامي همه چيزمو از بين برد...
سلام دوستان بيچاره شدم اين ويروس اسلامي همه چيزمو از بين برد هر چي فيلم و عكس داشتم همشون حذف شدند هيچ كدومشون نيست 2تا هارد داشتم تو هيچ كدومشون نه فيلم مونده نه عكس حالا من چيكار كنم؟!!!!!!!!!!!! يكي منو راهنمائي كنه بيچاره شدم توور خدا كمكم كنين دارم سكته ميكنم...
mahdi7610
20-09-2008, 19:13
سلام
مطمئن هستید که پاک شدن ؟
ممکنه مخفی شده باشن
حجم درایوهاتون را چک کنید و ببینید چی شدن .
در ضمن بهتر نبود به جای زدن دوباره تاپیک بحث را در تاپیک زیر ادامه می دادید ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
ويروس اسلامي؟؟ یعنی چطوری اسلامیه؟
siavash-ie
20-09-2008, 19:31
باسلام به دوستان فکر کنم اسم این ویروس یاحسین باشه چون من خودم یک بار این چنین ویروسی رو گرفتم اما پاک نمی کرد فقط کامپیوتر رو خاموش یا ریست میکرد.
من که مجبور شدم هاردم فورمت کنم:41:
همه چيز پاك شدن نيستتتتتتتتتتتتتتتتتت كمككككككككككككككككككككككك ككككككككككككككككككككككككك ككككككككككككككككككككككككك ككككككككككككككككككككككككك ككككككككككككككككككككككككك كككككككككككككككككك
mahdi7610
21-09-2008, 09:49
همه چيز پاك شدن نيستتتتتتتتتتتتتتتتتت كمككككككككككككككككككككككك ككككككككككككككككككككككككك ككككككككككككككككككككككككك ككككككككككككككككككككككككك ككككككككككككككككككككككككك كككككككككككككككككك
اگه ظرفیت درایوها زیاد شده پس فایلهای پاک شدن
بنابراین باید از برنامه های ریکاوری استفاده کنید
و باید بحث را در ادرس زیر ادامه دهید
نرم افزارهای بازيابي فايلهاي پاك شده بحث و تبادل نظر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشد .
يعني ميشه اينكارو كرد اخه اون همه فايل حدود 500 گيگ واييييييييييييييييييييييي يييييييييييييي بدبخت شدم آخه مگه ميشه يهو خود به خود همه چيز از بين بره آخه چرا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آيا تا حالا اين بلا سره كسي اومده؟؟؟ كمكم كنين تورو خدا.................
siavash2death
29-09-2008, 15:54
من یه چیزی رو بگم.من اصلا فکر نمی کنم که فایل هاتون توسط ویروس از بین رفته باشه.چون معمولا ویروس ها فرمت یا فرمت های مشخصی رو پاک می کنند.بنابراین فایل یا فایلایی باید براتون باقی مونده باشه.
پس من فکر می کنم ایرادی برای هارد یا پارتیشن هاتون پیش اومده باشه.مشکل یه ویروس جداست.ولی این مشکل هم جداست.اول از همه هم بهتره که درایوهاتون رو چک کنید و مطمئن بشید که آیا فایل هاتون پاک شده یا پنهان شده؟
در ضمن اگه مطمئن شدیدکه فایل هاتون از بین رفته باید بدونید که نبایدفایل جدیدی رو جاشون بریزید تا بتونید فایل هاتون رو ریکاور کنید و حداقل این شانس رو از خودتون نگیرید.:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.