مشاهده نسخه کامل
: اولین انیمیشن من
rozhan_8915
19-09-2008, 01:01
بالاخره منم انیمیشن ساختم هر پند سه ثانیه هست :21::31:
همه چیزشم با خودمه:21:
به خاطر سرعت رندر گرافیک رو کم کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید : wire
:11::11::11:
با تشکر از نظرات
من بعد از چندین روز برگشتم خیلی خوشحال شدم یکی رفته تو کار انیمیشن ! من این انیمیشن رو دانلود کردم و باید بگم خیلی
خوب بود از نظر انیمیشن ! فقط رندر و متریال و مدل سازی مبتدی بود ! اما یه نکته جالب با اینکه اگه از همین مدل عکس می گرفتی
نمی شد 1 ثانیه بهش نگاه کرد و چون انیمنت کرده بودیش من 10 بار دیدم سیر نشدم !
SSS_HHH_OOO
19-09-2008, 01:13
جالب شده...تمرین خوبیه..
وایر برای همه کاری الزامیه
rozhan_8915
19-09-2008, 01:20
ممنون
وایر اضاف شد
Farzad.wow
19-09-2008, 07:27
کار قشنگی شده ........... آفرین ..
h_nabian
19-09-2008, 09:01
سلام روژان جان خیلی خوب بود خسته نباشید . یه مدل توپ دارم برات که آماده انیمیشن هستش فقط باید انیمیشن کنی میتونم برای این کار کمکت کنم ولی اول مدل رو دانلود کن و کمی باهاش آشنا بشو و دستکاریش کن تا با اصول ریگ کردن (چیدمان اصولی و اساسی یک کاراکتر حرفه ای آشنا بشی . این کاراکتر بر اساس بن(سیستم استخوان) ساخته شده و بصورت حرفه ای ریگ شده خودم چند تا کاراکتر برای یک انیمیشن محلی برای پخش سیما خوزستان آماده کرده بودم که مربوط میشد به خدمات شهری شهرداری که براساس سیستم character studio ساخته شده و آماده انیمیشنه از این کاراکتر ها هم می تونی استفاده کنی کافیه که به سایت من بری و از اونجا از قسمت گالری نمونه کار دانلودشون کنی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .
نکات قابل ذکر در انیمیشن شما :
1- سعی کن بیشتر با اصول انیمیشن آشنا بشی مثل : squash and stretch یعنی کشیدگی و افشردگی مثلا یک توپ فوتبال رو درنظر بگیر که هنگام برخورد بازمین فشرده میشه و هنگام بالا اومدن کشیده . برای این اصول هم یک کتاب توپ برات دارم که می تونی از قسمت دریافت فایل همون سایت بگیری و نهایت استفاده رو ببری.
خوب اگر سوالی داشتین یا در اینجا یا در انجمنهای سایت خودم اعلام کنید.
آفرین رفیق
خوبه
تمرین خوبی بود
موفق باشی ...
خیلی خوب بود.
آفرین.......
mOhamm4D
21-09-2008, 17:10
Ba salam
be bakhshid man nemitunam azin sity ke dady Download konam age mishe ya baraM Mail kon ya Ye jaie Dige UP kon ke man betunam DL konam.
batashakor
h_nabian
22-09-2008, 05:29
Ba salam
be bakhshid man nemitunam azin sity ke dady Download konam age mishe ya baraM Mail kon ya Ye jaie Dige UP kon ke man betunam DL konam.
batashakor
محمد جان شما تنها کاری که باید انجام بدی اینه که برای دانلود کاراکترهای موجود در سایت p30fx.com باید ابتدا در سایت خیلی ساده عضو بسی و بعد وارد گالری نمونه کار بشی و بعد یک گزینه پایین صفحه قرار داره که شما رو برای وروود به گالری راهنمایی می کنه با نام کاربری خودت وارد بشو و از اینجا به بعد ...
لینک دانلود فعال میشه و می تونی فایلهای اجرایی مربوطه رو دانلود کنی. حالا چرا فرمت فایلها رو exe کردم :
با این کار برای unzip کردنشون نیازی به هیچ برنامه جانبی نداری.
خوش و خرم باشید.
ALI3DMAXAMATOR
22-09-2008, 09:03
خوب همين كه شروع كردي خودش خيلي خوبه..........حتمان به مرور پيشرفت زيادي مي كني................موفق باشي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.