ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 2 سوال در مورد slipknot

reza-atom
18-09-2008, 22:37
اولي اينكه : آيا فقط يه خواننده دارن ؟
من شنيدم يه نفره كه همزمان ميتونه صداش رو ملايم كنه ؟!!! :18:

(اگه ميشه يه آمار از اعضاشون بدين كه وظيفشون تو گروه چيه؟) :21:

سوال دوم : اون آرم ستاره مانند نشانه چيه ؟ البته 9 تا گوشه داره كه تعدادشون هم 9 نفره ولي بجز اين آيا منظور ديگري هم دارن ؟؟ :5:

nima643
20-09-2008, 17:07
در مورد سوال اولت خواننده اصلی گروه Corey Taylor هستش و گروه 3تا بک وکال به اسم Paul Gray و Shawn "Clown" Crahan و Chris Fehn داره!!

Band members

* (#8) Corey Taylor - lead vocals (1997 – present)
* (#1) Joey Jordison - drums (1995 – present)
* (#7) Mick Thomson - guitars (1996 – present)
* (#4) James Root - guitars (1999 – present)
* (#2) Paul Gray - bass, backing vocals (1995 – present)
* (#6) Shawn "Clown" Crahan - custom percussion, backing vocals (1995 – present)
* (#3) Chris Fehn - custom percussion, backing vocals (1998 – present)
* (#5) Craig "133" Jones - samples, media (1996 – present)
* (#0) Sid Wilson - turntables (1998 – present)

Former

* Donnie Steele - guitars (1995 – 1996)
* Anders Colsefini - vocals, custom percussion (1995 – 1997)
* (#3) Greg "Cuddles" Welts - custom percussion (1997 – 1998)
* (#4) Josh Brainard - guitars, backing vocals (1995 – 1999)

zooey
20-09-2008, 19:04
به طور کلی به این نوع ستاره ها ،ستاره پنتاگرام گفته می شه که اکثرا گروه های متال از اون استفاده می کنن و خیلی ها اون رو نماد شیطان پرستی می دونن اما در واقع پنتاگرم به عنوان سمبلی ارزشمند در یونان و بابل قدیم مورد استفاده قرار می گرفته، پنتاگرم دارای گرایشات جادویی هم هست . بسیاری از کسانی که پیرو نوپگانیسم یا مهرپرستی هستند از این سمبل استفاده می‌کنند.
این نماد طبعیت پرستی هم هست که نسبت طلایی 1.618 هم در اون صدق می کنه و اینکه ستاره ی ونوس یا همون ناهید هر 1 سال به طور پنتاگرم یا ستاره 5 پر می چرخه
بیشتر میشه این رو به نماد خدایان پگان که آمون خدای نرینه و ونوس خدای مادینه هست نیز نسبت داد
بعد از امدن عیسی مسیح اون رو به نام شیطان پرستی و کفر همراه کردن که خیلی ها معتقدند اصلا صحیح نیست...!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما این که چرا مال این گروه 9 پر داره رو من نتونستم مطلب خاصی در موردش پیدا کنم.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Snap CG
20-09-2008, 22:51
:5:ye nasihat
aghe mikhay az mosighi lezat bebari be harfe ino on ziyad tavajoh nakon
chera?:41:
chon didgaha motafevete va harki nazaresho ye jorayie be digary tahmil mikhad bokone
dar morede setare ham logo goroh hast va inike dar mored setare... va in chiza migan ro ziyad jedi naghir ye rahe baraye poldar shodan ya farib mardom

alboume akherashonam harf nadare!:19:

Gita
20-09-2008, 23:04
:5:ye nasihat
aghe mikhay az mosighi lezat bebari be harfe ino on ziyad tavajoh nakon
chera?:41:
chon didgaha motafevete va harki nazaresho ye jorayie be digary tahmil mikhad bokone
dar morede setare ham logo goroh hast va inike dar mored setare... va in chiza migan ro ziyad jedi naghir ye rahe baraye poldar shodan ya farib mardom

alboume akherashonam harf nadare!:19:
دوست گلم لطفا فارسی تایپ کنید.
ممنون :)

reza-atom
22-09-2008, 22:18
آره آلبوم all hope is gone رو گوش دادم بدجور به آدم فاز ميده... ولي من زياد با موسيقي متال آشنايي ندارم و فقط از همين آلبوم slipknot شروع كردم. بالاخره نفهميدم كه اونيكه صداي ملايم رو ميخونه كيه ؟

Snap CG
24-09-2008, 18:51
همون corey taylore که با جیم روت در بند stone sour هم هستن آهنگ ملایمشون هم Vermilion pt.2 و Circle در آلبوم در آستانه ی نبرد (Vol3 : Subliminal versus) آهنگای قشنگیه .اگه به اشعار هر گروهی گوش بدی و بعد از دنبال کردن کارای گروه میتونی بفهمی که گروه چیکارست ولی در کل بیشتر دنبال موسیقی باش تا حاشیه نظر من بود.