PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه نویسی مسنجر و سوکت - حرفه ایها و غیر حرفه ایها بیان تو

saniak_robot
28-12-2005, 14:35
با سلام
خدمت همه دوستان ، من می خواستم یک بحث در مورد برنامه نویسی مسنجر و سوکت راه اندازی کنم تا هر کسی اطلاعاتی در این مورد دارد بگذارد تا همه دوستان و خود من استفاده نماییم.
موارد بحث به این صورتاست که :
اصول کار مسنجر چه جوریه ؟
بطور مثال ما می خواهیم یک مسنجر طراحی نمائیم که ابتدا به یک بانک اطلاعاتی متصل می شه و نام کاربری و رمز عبور را چک می کنه سپس اگه معتبر بود بتونه وارد یک قسمت شه که همه دوستان در آن هستند .
در اونجا بتونه با Voice و تکست با بقیه ارتباط داشته باشه .اگه کسی از این مکان بیرون بره بقیه متوجه شند که که از Room بیرون رفته و یا بقیه کارهایی که یاهو مسنجر انجام می ده.
دوستان لطف کنند اگه هر اطلاعات کوچکی هم که دارند مطرح نمایند تا همه بتونن استفاده کنند .
یه سوال دیگه اینکه بهتره از چه زبانی استفاده شه در این مورد ؟
با تشکر

navid_mansour
28-12-2005, 14:58
برای بانک اطلاعاتی وی بی6 معروفه

saniak_robot
28-12-2005, 22:48
آقایون لطف بیاین و جواب بدین . از مدیریت سایت هم خواهش می کنم بیاد.
هر کی اطلاعات کمی هم اگه داره بذاره تا همه استفاده کنند.

wild_honey
29-12-2005, 22:46
سلام دوست عزیز
این برنامه ای که شما میخواین رو با جاوا میشه نوشتش ( البته با سایر زبونهای دیگه ام میشه ولی جاوا چیزه دیگس)
اصوله کار هم اینه که :
یه فرم بنام فرم Login میسازید که زمانی که کاربر username و Password رو وارد کرد به کمک سوکت این 2 تا رو به سرور میفرسته اگر username و Password در سرور موجود بود پیغامی صادر شود ( مثلا "Welcome" ) اونوقت دوباره به کمک سوکت این پیغام برای کلاینت فرستاده میشه اونوقت تو کلاینت میگیم که اگه پیغام گرفته شده برابر Welcome بود وارد چت روم شو در غیر اینصورت مثلا وارد قسمت رجیستر شو و .....
این داستان سر دراز دارد

saniak_robot
30-12-2005, 04:37
ببین دوست عزیز این که شما گفتین درسته ولی ما میخوایم یه مسنجر بنویسیم مثل یاهو مسنجر .
اصلا ببینیم یاهو مسنجر چه جوری کار می کنه .

wild_honey
30-12-2005, 13:01
اینی که شما میگین رو من نوشتم منتها تحت Lan
تحت اینترنت ننوشتم ولی میدونم که طرز کارش فرقی نفوکوله
البته اینی که من نوشتم Voice نداره
شما با چه زبونی کار میکونی ؟
مشکلت کجاس ؟

saniak_robot
31-12-2005, 12:08
تحت Lan با تحت اينترنتش خيلي فرق داره.
زبونش زياد مسئله اي نيست . اگه ميشه روند كلي كار مسنجرت رو بنويس.
با تشكر