ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برداشتن صدای flash game

farshif
18-09-2008, 18:06
سلام یه flash game دارم که می خوام بعضی از صداهاش رو وردارم آیا امکان همچین کاری هست با چه نرم افزاری؟

kourosh_sos
18-09-2008, 22:47
با سلام
دوست عزيز بهتره از برنامه Flash Decompiler استفاده کني با اين برنامه ميتوني به سورس فايل فلش دسترسي پيدا کني و بعدش ميتوني ويرايش لازم رو انجام بدي

farshif
21-09-2008, 20:58
با Flash Decompiler فقط می تونم عناصر سازنده فلش رو export کنم شاید منظورم رو درست نرسوندم من می خوام چند تا صدا رو از رو flash game حذف کنم . در ضمن زیاد به فلش وارد نیستم دوستان اگه میتونن راهنمایی کنن . ممنون

kourosh_sos
22-09-2008, 11:24
دوست عزيز شما مطمئن هستي دقيق با برنامه کار کردي چون اين برنامه از به بسم الله شو برات extract ميکنه و شما ميتوني به راحتي هر قسمتي رو که دوست داري حذف کني و چيز ديگه اي جايگزينش کني

farshif
22-09-2008, 23:59
من گفتم زیاد با فلش کار نکردم من با این برنامه فقط می تونم هر چی که فلش داره extract کنم نمیشه اونو حذف کرد تازه بر فرض که بعد این که همه اجزاش رو extract کردم برم و اون فایل های مربوط به صدارو پاک کنم حالا بقیه رو چه جوری سرهم کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا بیشتر راهنمایی کنین

Linux Learner
23-09-2008, 11:08
اگه میتونی فایل فلشت رو بزار تا برات انجام بدم، اگه نه که حتما" میخوای خودت انجام بدی، برنامه Adobe Flash رو نصب کن و فایل فلشت رو Import to stage کن و بعد یه عکس از صفحه نمایشت بزار تا ببینم چطور فایل رو باز میکنه و امکان Export هست یا نه.

موفق باشی